Mikä on tuettu laina? Määritelmä ja selitys

feature_pigmoney

Kun tarkastelet oppilaitosten tarjoamia rahoitusapupaketteja, saatat nähdä joitain tuntemattomia termejä. Sinulla on yleinen käsitys siitä, mikä laina on - lainaat rahaa nyt ja maksat sen myöhemmin takaisin (sekä ylimääräistä) - mutta mikä on suora tuettu laina? Kuten käy ilmi, tuetut opintolainat ovat melko ainutlaatuisia (hyvällä tavalla) .

Mikä on siis tuettu laina? Miten määrittelet tuetun ja vertaat sitä tukemattomaan lainaan?Suora tuettu opintolaina on eräs Yhdysvaltojen liittohallituksen tai tarkemmin sanottuna Yhdysvaltain opetusministeriön myöntämä taloudellinen tuki. Voit myös saada suoria tukemattomia opintolainoja osana liittovaltion rahoitusapupakettiasi. Ennen kuin pääsemme tuettujen lainojen erityispiirteisiin, puhun hieman siitä, miksi nämä lainat ovat olemassa ja miten lainat yleensä toimivat.

Lyhyt historia liittovaltion opintolainoista

Voit kiittää Venäjää ja kylmää sotaa ensimmäisistä hallituksen tukemista opintolainaohjelmista. Liittovaltion hallitus aloitti lainojen tarjoamisen opiskelijoille 1950 -luvulla kansallisen puolustuskasvatuslain eli NDEA: n nojalla. Kun Venäjä käynnisti Sputnikin, Yhdysvallat ryhtyi lisäämään tieteellistä koulutusta - siis rahoitusohjelma, joka kannusti opiskelijoita jatkamaan korkeakoulutusta.

Liittovaltion opintolainaohjelmia on sittemmin laajennettu auttamaan opiskelijoita rahoittamaan koulutuksensa monilla eri aloilla riippumatta siitä, aikovatko he voittaa Neuvostoliiton Venäjän asevarustelussa.

OK, niin miten lainat toimivat?

Lainojen toiminta on tavanomaista riippumatta siitä, mistä saat lainan. Lainaat rahasumman tai pääoman joltain lainanantajalta - yleensä pankilta. Hyväksyt myös tietyt lainaehdot, mukaan lukien korot ja takaisinmaksuajan.

Kun maksat lainaa, joka yleensä tapahtuu kuukausittain, maksat takaisin osan pääomasta ja ylimääräisestä rahasta: koron tai kertyneen (kertyneen) pääoman osan. Mitä kauemmin vie lainan takaisinmaksuun, sitä enemmän korkoa kertyy. Mitä suurempi pääoma, sitä enemmän korkoa kertyy.

Voit ajatella korkoa maksuna tai maksuna, jonka maksat lainanantajallesi. Korko on se, miten lainanantajat ansaitsevat rahaa lainoista . Yleensä se alkaa kertyä heti, kun laina on maksettu (kun rahat jaetaan tai annetaan sinulle).

Joskus lainaasi kertynyt korko lisätään periaatteeseesi. Kun uutta korkoa kertyy, se perustuu tähän uuteen, suurempaan periaatteeseen. Tätä kutsutaan pääomitukseksi - kun näin tapahtuu, alat maksaa korkoa enemmän kuin alkuperäinen lainasummasi, mikä tarkoittaa enemmän korkoa .

Lainat voivat olla todella hyödyllisiä koulun maksamisessa, mutta kuten olet ehkä arvannut, ihmiset eivät yleensä pidä opiskeluveloista. Mitä vähemmän rahaa olet velkaa valmistumisen jälkeen, sitä parempi, eikö?

Mikä tekee tuetuista lainoista ainutlaatuisia?

Saatat jo miettiä, miten voit pienentää lainaasi pitkällä aikavälillä. Tuetut lainat voivat auttaa sinua siinä.

Suorat tuetut lainat ovat erityisiä, koska liittohallitus maksaa tiettyinä ajanjaksoina korot puolestasi . Pitkällä aikavälillä tämä voi säästää paljon rahaa.

Kuten aiemmin mainitsin, 'tavallisten' lainojen korot alkavat kertyä heti, kun rahat on maksettu. Kun sinulla on tuettu laina, korkoa ei kuitenkaan kerry seuraavien ajanjaksojen aikana:

  • Kun olet koulussa vähintään 1/2 kertaa
  • Ensimmäiset 6 kuukautta koulun päättymisen jälkeen (tätä kutsutaan a lisäaika)
  • Lainojen lykkäämisen aikana (tätä kutsutaan a lykkäysaika)

Se on melkein kuin laina olisi jäädytetty, kun olet vielä koulussa ja 6 kuukautta lähdön jälkeen. Et lisää ylimääräistä rahaa velkaan, koska korot eivät kerry; sinun ei myöskään tarvitse maksaa mitään. Tästä on hyötyä, jos tarvitset jonkin aikaa työpaikan löytämiseen, jotta sinulla on varaa maksaa.

Lopulta sinua ei 'veloiteta' lainan ottamisesta - et kerää lainasi korkoa - kun et pysty maksamaan sitä takaisin.

body_unique

Tuetut lainat: hieman ystävällisempi kuin keskimääräinen opintolaina

Tuettu vs. tukematon: kuinka suuri ero sillä voisi olla?

Käytän tässä esimerkkiä osoittaakseni tuetun ja tukemattoman lainan pitkän aikavälin taloudelliset tulokset.

Sanoisin, että otan 3 500 dollarin lainan kouluvuoden maksamiseen, 4,29 prosentin korolla. Alla olevassa kaaviossa esitetään erilaisia ​​tuloksia lainatyypin mukaan, jos en suorita maksuja vielä koulussa.

UNSUBSIDIZED

TUKI

Lainattu määrä

3500 dollaria

3500 dollaria

miten päästä columbian yliopistoon

Korko

4,29%

4,29%

Koulun aikana kertynyt korko (4 vuotta)

Kalifornian yliopiston Santa Cruzin pääsyvaatimukset

640 dollaria

0 dollaria

Saldo velkaa valmistumisen yhteydessä

4 140 dollaria

3500 dollaria

Aika maksaa 50 dollaria kuukaudessa (korot kertyvät sekä tuetuille että tukemattomille lainoille tänä aikana)

99 kuukautta

81 kuukautta

Maksettu kokonaismäärä

4950 dollaria

4 050 dollaria

Liittovaltion opintolainojen normaaleissa takaisinmaksusuunnitelmissa asetetaan 120 kuukauden aikaraja takaisinmaksuun, mutta kuukausittaiset vähimmäismaksut ovat 50 dollaria. Tässä esimerkissä kestää paljon vähemmän aikaa (ja paljon vähemmän rahaa) maksaa takaisin tuettu laina vs. tukematon laina.

Aloita eCourse nyt

Suoran tuetun lainan tiedot

Kaikille suorille tuetuille lainoille ottaville opiskelijoille on vakioituja rajoituksia, rajoituksia ja takaisinmaksuehtoja. Ne eivät ole aivan yhtä joustavia kuin tukemattomat suorat lainat, mutta se on pieni hinta maksettavaksi, kun ajatellaan, kuinka paljon rahaa ne säästävät pitkällä aikavälillä.

Ensinnäkin on rajoituksia sille, kuinka paljon rahaa voit ottaa tuetuista lainoista. Nämä vuosittaiset enimmäismäärät riippuvat kouluvuodesta :

Vuosi

Tuettu lainaraja

Ensimmäisen vuoden ala -asteraja

3500 dollaria

Toisen vuoden ala -asteraja

4500 dollaria

Kolmannen vuoden ala -aste ja vuosittainen raja

5500 dollaria

Tuettu lainan kokonaiskesto enintään

23 000 dollaria

joiden kanssa kalat ovat yhteensopivia

Toisaalta tukemattomille lainoille on myös rajoituksia tukikelpoisuusikkunoille. Voit saada tuettuja lainoja vain 150% ohjelman kestosta ; jos olet esimerkiksi ilmoittautunut 4-vuotiseen korkeakouluun, voit saada tuettuja lainoja enintään 6 vuodeksi (4*150% = 6).

Korot ovat standardoituja ja ne ovat samat kuin tukemattomilla lainoilla. Liittovaltion opintolainojen korot ovat yleensä melko kilpailukykyisiä ja ovat samat kaikille opiskelijoille luottotiedosta riippumatta. Vuosina 2015-2016 korko on 4,29%.

Lopuksi, takaisinmaksusuunnitelmat (mukaan lukien tiedot kuukausittain velkaa olevasta summasta ja lainojen takaisinmaksuajasta) voidaan räätälöidä, ja ne riippuvat muuttujista, kuten perussaldostasi ja tuloistasi. Tavalliset takaisinmaksusuunnitelmat määrittävät kuukausimaksut niin, että maksat periaatteen + korot 120 kuukaudessa tai 10 vuodessa.

Kuka voi saada suoraa tuettua lainaa?

Jos etsit apua umpeen kuilua sen välillä, mitä sinulla on ja mitä sinun on maksettava korkeakoulusta, tuetut lainat ovat fiksuja vaihtoehtoja, jos täytät kaikki kelpoisuusvaatimukset.

Suorat tuetut lainat ovat saatavilla vain perustutkinto -opiskelijoille, jotka osoittavat taloudellisen tarpeen . Koska nämä lainat ovat liittovaltion avun muoto, sinun on myös täytettävä liittovaltion perusvaatimukset voidaksesi saada tukikelpoisuuden. Seuraavat kaaviot luettelevat nämä vaatimukset.

Sinun on tehtävä kaikki seuraavat toimet:

Sinulla on lukion tutkintotodistus, GED tai hyväksytty kotikoulutus

Ilmoittautua tai hyväksyä ilmoittautumaan kelvolliseen tutkinto-/todistusohjelmaan

  • Voit tarkistaa koulusi/ohjelmasi rahoitustuesta, jos haluat vahvistaa kelpoisuuden

Rekisteröidy valikoivaan palveluun, jos olet mies ja 18-25-vuotias

Sinulla on voimassa oleva sosiaaliturvatunnus (ellet ole Marshallin saarilta, Mikronesian liittovaltioista tai Palaun tasavallasta)

Allekirjoita FAFSA: n lausunnot, joissa todetaan, että (1) et ole maksukyvytön etkä ole velkaa palauttamaan liittovaltion opintolainaa ja (2) käytät vain liittovaltion apurahoja koulutuksesi maksamiseen

Ylläpitää tyydyttävää edistystä koulussa

  • Jos olet huolissasi akateemisesta suorituksestasi tai sinulla on kysyttävää tyydyttävästä, järjestä tapaaminen dekaanisi tai muun koulun ylläpitäjän kanssa.

Edellä olevassa taulukossa lueteltujen vaatimusten lisäksi sinun on voitava tarkistaa jokin seuraavista vaihtoehdoista :

Ole Yhdysvaltain kansalainen tai Yhdysvaltain kansalainen

Ota vihreä kortti

Onko saapumis-lähtö kirjaa

On pahoinpidelty maahanmuuttaja -asema

Hanki T-Visa

Miten haet suoraa tuettua lainaa?

Kaiken kaikkiaan kelpoisuusvaatimukset eivät ole liian tiukat tuetuille lainoille. Seuraava vaihe vaatimusten täyttämisen jälkeen olisi todella hakea tätä suurta taloudellista apua.

Voit hakea kaikenlaista liittovaltion taloudellista tukea, mukaan lukien suorat tuetut lainat, lähettämällä ilmaisen hakemuksen liittovaltion opiskelijatuesta tai FAFSA: sta . Liittovaltion hakemusten jättämisen määräaika lukuvuodelle 2015–2016 on 30. kesäkuuta 2016. Yksityiskohtaiset ohjeet FAFSA: n toimittamisesta löydät täältä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.