Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

feature_texas_staar_test_logo

Jos asut Texasissa, olet todennäköisesti kuullut STAAR -testistä. Mutta mitä tämä testi oikein sisältää? Kenen on otettava se? Ja milloin ovat STAAR -testipäivät?

Tässä oppaassa selitämme, mikä on Texasin STAAR -testi, milloin se annetaan ja kenen on otettava se . Kerromme myös, mitä pidetään ohimenevänä ja miten voit tarkastella (tai lapsesi) STAAR -pisteitä. Aloitetaan!Mikä on STAAR -testi? Yleiskatsaus

State of Texas Assessments of Academic Readiness eli STAAR on kokoelma standardoituja testejä, jotka Texasin perus- ja keskiasteen opiskelijoiden on läpäistävä voidakseen siirtyä seuraavalle luokalle ja valmistua lukiosta.

Tämä osavaltion testausohjelma otettiin ensimmäisen kerran käyttöön lukuvuonna 2011-12, jolloin se korvasi Texas Assessment of Knowledge and Skills (TAKS) -ohjelman.

Näin Texas Education Agency (TEA) määrittelee STAAR -testiohjelman:

'' STAAR on arviointiohjelma, jonka tarkoituksena on mitata, missä määrin opiskelijat ovat oppineet ja kykenevät soveltamaan valtion määräämissä opetussuunnitelman standardeissa, Texas Essential Knowledge and Skills (TEKS), määriteltyjä tietoja ja taitoja. Jokainen STAAR -kysymys on suoraan linjassa TEKS: n kanssa, joka on parhaillaan toteutettuna arvioitavaan arvosanaan/aiheeseen tai kurssiin. ''

On olemassa useita STAAR -testejä, jotka kattavat useita perusaineita , lukemisesta ja kirjoittamisesta matematiikkaan, luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin. Joten kun ihmiset viittaavat 'STAAR -testiin', he todella viittaavat siihen yksi STAAR -testeistä (todennäköisesti se, joka heidän on suoritettava arvosanalleen).

Texasin julkisten koulujen 3. - 8. luokan oppilaiden on otettava vähintään kaksi STAAR -testit vuosittain (testit, jotka sinun on suoritettava, vaihtelevat arvosanasi mukaan).

Samaan aikaan lukiolaisilta vaaditaan läpäisevät viisi aihekohtaista STAAR-testiä (mahdollisesti seitsemän, piiristä riippuen) milloin tahansa luokilla 9–12 valmistuakseen ja ansaitakseen ylioppilastutkinnon. Näitä lukion kokeita kutsutaan kurssin lopputestit (EOC) koska sinun pitäisi ottaa ne jälkeen suoritat vastaavan lukion kurssin.

Tämä on vain yleiskatsaus Texasin STAAR -testiohjelmaan. Joten miten jokainen STAAR -testi toimii? Ja minkä tyyppinen STAAR -testi vaaditaan jokaisella palkkatasolla?

body_students_taking_test

STAAR -testikohteet ja muoto

Kuten mainittiin, niitä on useita erilaisia ​​STAAR -testejä annetaan eri arvosanoilla. Tässä on Texas STAAR -testivaatimukset kaikille julkisille kouluille :

3/4 viivaimella
Arvosana Vaadittu STAAR -testi
K-2 Ei mitään
3 Matematiikka, lukeminen
4 Matematiikka, lukeminen, kirjoittaminen
5 Matematiikka, lukeminen, tiede
6 Matematiikka, lukeminen
7 Matematiikka, lukeminen, kirjoittaminen
8 Matematiikka, lukeminen, tiede, yhteiskuntatieteet
9-12 * Algebra I, englanti I, englanti II, biologia, Yhdysvaltain historia
( Valinnainen : Algebra II, englanti III)

Lähde: Texasin arviointiohjelman usein kysytyt kysymykset

*Vaaditut STAAR-testit luokille 9–12 on suoritettava ja läpäistävä kerran kukin jossain vaiheessa lukiossa luokasta riippumatta.

Kuten näet tästä, matematiikan ja lukemisen arvioinnit vaaditaan vuosittain luokkien 3–8 oppilaille.

Osana Texas Student Success Initiative -ohjelmaa luokkien 5 ja 8 oppilaiden on suoritettava arvosanansa matematiikka- ja lukukokeet ylennetään seuraavalle luokalle . Toisin sanoen kaikkien viidennen luokan oppilaiden on läpäistävä matematiikka ja lukeminen päästäkseen kuudennelle luokalle, kun taas kaikkien 8. luokan oppilaiden on läpäistävä matematiikka ja lukeminen päästäkseen yhdeksännelle luokalle.

Nämä opiskelijat saavat kolme testausmahdollisuutta suorittamaan lukemisen ja matematiikan arvionsa. Ensimmäinen hallinto on huhtikuun alussa, toinen toukokuun puolivälissä ja kolmas kesäkuun lopussa. Sinä pystyt katso tulevat STAAR -testipäivät TEA: n verkkosivuilta . Koulujen on käytettävä testien välistä aikaa antaa nopeutettua opetusta opiskelijoille, jotka eivät läpäisseet STAAR -testiään.

Kun opiskelija tulee lukioon, hänen on ilmoittaututtava asiaankuuluville kursseille voidakseen suorittaa viisi vaadittua EOC -tenttiä , jotka ovat seuraavat:

koulu b -oppilaalle
 • Algebra I.
 • Englanti I
 • Englanti II
 • Biologia
 • Yhdysvaltain historia

Huomaa, että jotkin piirit voivat vaatia kaksi EOC -tenttiä: Algebra II ja English III.

Otat EOC STAAR -testin heti vastaavan kurssin suorittamisen jälkeen. Jokainen STAAR -testi tarjotaan kolme kertaa vuodessa paperilla tai tietokoneella syksyllä, keväällä ja kesällä, mikä antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia suorittaa uudelleen kaikki testit, joita et läpäise ensimmäisellä yritykselläsi.

Arvosana, jolla suoritat tietyn EOC STAAR -testin riippuu siitä, milloin suoritat kyseisen testin vastaavan kurssin . Esimerkiksi useimmat oppilaat ottavat biologian luokan yhdeksännellä luokalla, joten voit suorittaa biologian STAAR -testin ensimmäisen vuoden keväällä. Vaikka et läpäisisi sitä, sinulla on silti useita mahdollisuuksia ottaa se uudelleen: kerran sinä kesänä ja kolme kertaa vuodessa 10., 11. ja 12. luokalla.

Jos läpäiset kurssin, mutta epäonnistut sen EOC -testissä, voit yksinkertaisesti suorittaa sen uudelleen toisessa hallinnossa.

Mutta jokaisen lukion opiskelijan ei tarvitse suorittaa ja läpäistä jokaista EOC STAAR -koetta. TEA: n mukaan Joihinkin EOC -kokeisiin voi tehdä korvauksia . Testitulokset, jotka mahdollisesti korvaavat EOC -testien tulokset, sisältävät SAT-, ACT-, AP -testit ja IB -testitulokset. Voit esimerkiksi käyttää SAT -matematiikkatuloksiasi korvikkeena Algebra I EOC -testivaatimuksellesi.

Yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, mitä standardoituja testituloksia voidaan käyttää STAAR -testitulosten korvikkeina, löydät osoitteesta Texasin ulkoministerin verkkosivusto .

body_rubber_ducky_diploma Suorita kaikki STAAR -testit, jotta voit saada tutkintotodistuksen!

Mitä STAAR -pisteitä sinun on läpäistävä?

Sinun on läpäistävä tietyt STAAR -testit, jotta voit edetä seuraavalle tasolle ja ansaita ylioppilastutkintosi Texasissa.

Tässä on jokainen STAAR -testi, joka sinun on ehdottomasti läpäistävä:

 • Luokan 5 lukeminen ja matematiikan arviointi
 • Luokka 8 lukeminen ja matematiikan arviointi
 • Kaikki lukion EOC -kokeet (algebra I, englanti I, englanti II, biologia, Yhdysvaltain historia)

Vaikka jokainen Texasin STAAR -testi pisteytetään eri tavalla, jokainen testi käyttää samat neljä suorituskykyä osoittamaan opiskelijan taitoa kyseisessä aineessa. Parhaasta pahimpaan nämä ovat seuraavat:

 • Masters -taso
 • Täyttää arvosanan
 • Lähestyy tasoa
 • Ei täyttänyt arvosanaa

STAAR -testin läpäiseminen tarkoittaa pisteitä lähestymistapojen pistealueella tai korkeammalla. Jos pistemääräsi sijoittaa sinut 'Ei tavannut' -bändiin, olet epäonnistunut STAAR -testissä.

Tarkat pisteet vaihtelevat hieman joka vuosi testistä riippuen, mutta voit saada käsityksen siitä, mitä pisteitä tarvitset tarkastelemalla viralliset raakamuuntotaulukot viimeisimmälle vuodelle.

Tässä on kuvakaappaus raakapisteiden muuntotaulukosta 2018-19 8. luokan huhtikuun 2019 matematiikan arviointi :

body_staar_score_conversion_table_sample

Kuten kuvakaappaus osoittaa, kaikki purppuran, sinisen tai vihreän kaistan pisteet olisivat ohi STAAR -testitulos, kun taas kaikki punaisen kaistan pisteet olisivat epäonnistuneita. Yleisesti ottaen sinun on päästävä sisään vähintään 25.-35. prosenttipiste STAAR-testin läpäisemiseksi .

STAAR -testitulosten tarkistaminen

Opiskelijat saavat joka vuosi a paperi STAAR -raporttikortti joka kertoo kuinka hyvin he pärjäsivät STAAR -testeissään. Jokaisen STAAR -testin osalta raportista käy ilmi, mikä neljästä suoritustasosta opiskelija tapaa (muista, että lähestymistapojen taso katsotaan hyväksytyksi).

Tämä raportti sisältää myös tietoja prosenttiosuuksista (kuinka opiskelija suoriutui muihin oppilaisiin verrattuna), edellisen testivuoden edistymisestä, odotetusta edistymisestä ja opiskelijoiden kasvusta sekä lexile -pisteet , joka osoittaa opiskelijan lukutaidon.

kuinka saada ap -pisteet

Tämä TEA: n video antaa sekä opiskelijoille että vanhemmille perusteellisen katsauksen STAAR-raporttikorttiin:

Lopuksi vanhemmilla, oppilailla ja järjestelmänvalvojilla on pääsy Teksasin arviointi , TEA: n ylläpitämä verkkosivusto, joka tarjoaa vinkkejä oppilaiden ymmärtämiseen STAAR-raporttikorteistaan ​​ja jonka avulla voit myös nähdä, mihin kysymyksiin sinä tai lapsesi vastasit STAAR-testissä.

Kirjautuaksesi sinun on tiedettävä opiskelijan ainutlaatuinen pääsykoodi (STAAR -raporttikortissaan) ja syntymäaika.

body_texas_state_flag

Yhteenveto: Mikä on Texasin STAAR -testiohjelma?

STAAR on Texasin osavaltion testausohjelma, joka koostuu vakioiduista ydintesteistä, jotka annetaan kaikissa julkisissa perus- ja lukioissa tietyille luokka -asteille. Tuolla on eri STAAR -testi jokaiselle testatulle kohteelle . Tässä ovat STAAR -testit, jotka opiskelijoiden on suoritettava kullakin luokalla:

 • Luokat 3-8: Lukeminen ja matematiikka
 • Luokat 4 ja 7: Kirjoittaminen
 • Luokat 5 ja 8: Tiede
 • 8-luokka: Yhteiskuntaoppia
 • Lukio (luokat 9-12): Algebra I, englanti I, englanti II, biologia, Yhdysvaltain historia (saatetaan joutua myös ottamaan Algebra II ja englanti III, riippuen alueesta)

Luokkien 5 ja 8 oppilaiden on läpäistävä vuosittaiset matemaattiset ja lukutaidot, jotta he voivat siirtyä seuraavalle luokalle. Samoin lukion opiskelijoiden on läpäistävä yllä olevat viisi STAAR -testiä valmistuakseen ja saadakseen tutkintotodistuksensa.

STAAR -testin läpäisypiste on kaikki pisteet, jotka ovat vähintään 'lähestyy tasoa'. Jos epäonnistut STAAR -testissä, joka sinun on läpäistävä, älä huoli - niitä on kolme STAAR -testipäivää joka vuosi, joten voit yksinkertaisesti suorittaa kokeen uudelleen eri hallinnossa.

Näet STAAR -pisteesi vuosittain STAAR -raporttikortti . Tämä paperiversioraportti kertoo, miten teit kaiken kaikkiaan, kuinka monta prosenttipistettä sait ja muita asiaankuuluvia tietoja.

Ja siinä kaikki STAAR -testissä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

Napsauta tästä, niin löydät kaikki ilmaiset tulostettavat SAT -testit ja vastaukset. Opi strategioistamme kuinka parantaa eniten pisteitä, kun suoritat jokaisen harjoitustestin.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Clemsonin pääsyvaatimukset

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

Mitkä ovat erilaiset oppimistyylit?

Etkö ole varma, mikä eri oppimistyyleistä sopii sinulle? Kokeile oppimistyylejä koskevaa tietokilpailua ja opi hyödyntämään opintoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva? Mitä sinun pitäisi saada maisteriksi? Opi valitsemaan oikea tie unelmiesi saavuttamiseksi.

Itä -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

Harkitsetko terveydenhuollon hallinnollista tutkintoa? Opi, mikä on terveydenhuollon hallintotutkinto, mihin uraan se johtaa ja mistä voit saada sen.

George Fox University SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Ohion yliopiston pääsyvaatimukset

Mercerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

Kun otat SAT -harjoitustestit, miten saat parhaan käytännön kokemuksesta? Opi testin ottamisstrategioita parantaaksesi pisteitäsi täältä.

Kalifornian parhaat koulut | Whittier High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Whittier High Schoolista Whittierissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

SAT-kysymysten ohittaminen on avain hyvään testinottostrategiaan. Selvitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja jättää väliin saadaksesi hyvät SAT-pisteet.

Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

Oletko ajatellut ostaa Erica Meltzerin täydellisen oppaan ACT -lukemiseen? Kuuntele ensin, mitä lukutaito ajattelee asiasta.

Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

Mitä eroa on NCAA -alueiden I, II ja III välillä? Kuinka monta koulua kussakin on ja miksi NCAA -osastoja on olemassa? Ota selvää tästä.

Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

Mietitkö, miten voit kirjoittaa koulun ulkopuolisesta toiminnastasi yliopistosovelluksia varten? Tässä on oppaamme esittelemään ylimääräisiä opetuksiasi yhteisessä sovelluksessa ja sen ulkopuolella.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 8

Onko sinulla kysymyksiä Gatsbyn kuolemasta? Tutustu täydelliseen The Great Gatsbyn luvun 8 yhteenvetoon saadaksesi yksityiskohtaiset juonihahmot ja analyysit.

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Manhattanville College SAT -pisteet ja GPA

Quincyn yliopiston pääsyvaatimukset

Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Oletko kiinnostunut valtioista, joissa ei ole tuloveroa? Selitämme, missä he ovat, miten he keräävät varoja sen sijaan ja pitäisikö sinun siirtyä yhteen.

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset