Mitä ovat itseraportoivat testitulokset? Pitäisikö sinun tehdä se?

feature_student_laptop_notebooks

Olet suorittanut SAT/ACT -ohjelman ja olet valmis lähettämään pisteesi korkeakouluille. Mutta tiesitkö, että kaikki oppilaitokset eivät vaadi virallisia tulosraportteja? Oikein- m kaikki korkeakoulut antavat nyt hakijoiden itse ilmoittaa pisteistään suoraan hakemuksistaan (ja edellyttävät vain virallista tulosraporttia, jos he haluavat ilmoittautua).

Mutta mitä itseraportoivat testitulokset tarkoittavat? Vastaamme tähän kriittiseen kysymykseen täällä ja annamme sinulle myös luettelon suosituista korkeakouluista, jotka sallivat itseraportoinnin. Lisäksi käymme läpi, miten voit itse raportoida tulokset käyttämällä Common Application and Coalition -sovellusta.Mitä itseraportoivat testitulokset tarkoittavat?

Mitä ovat itseraportoivat testitulokset? Yksinkertaisesti sanottuna, se ilmoittaa tietyistä testeistä ansaitsemasi pisteet suoraan korkeakouluhakemuksessasi ilman sinun on lähetettävä viralliset tulosraportit testauslaitoksilta tai koululta.

Toisin sanoen sinun ei tarvitse käydä läpi prosessia, jossa sinun on maksettava ja toimitettava viralliset tulosraportit oppilaitoksillesi. sinä pystyt kirjoita vain manuaalisesti hakemuksesi testitulokset. Yliopisto käyttää sitten näitä epävirallisia testituloksia auttaakseen tekemään pääsypäätöksen.

Itseraportointia voidaan tehdä muun muassa seuraaville testeille:

  • SAT
  • TOIMIA
  • SAT -testit
  • AP -tentit
  • IB -tentit
  • TOEFL
  • IELTS

Voit ilmoittaa pisteesi itse Yhteinen sovellus ja Koalitiohakemus (käymme myöhemmin läpi, miten tämä tehdään). Muut oppilaitokset saattavat pyytää sinua ilmoittamaan tulokset itse sovellusjärjestelmänsä kautta tai ottamalla kuvakaappauksen online-tulosraportistasi ja lähettämällä sen hakemuksesi mukana.

Nyt, kaikki korkeakoulut eivät salli hakijoiden itse raportoida pisteitä . Sen sijaan he hyväksyvät hakemuksesi mukana vain viralliset tulosraportit- ei epävirallisia testituloksia.

ero toistuvan ja toistuvan välillä

Virallisten tulosraporttien lähettäminen oppilaitoksille ei ole ilmaista. Pisteraporttien tilaaminen maksaa 12 dollaria per testipäivä ja koulu SAT: lleja 13 dollaria testipäivää ja koulua kohden ACT: lle(tämä on neljän ilmaisen SAT / ACT -pisteraporttisi käytön jälkeen).

Onneksi,nykyään Yhä useammat oppilaitokset ovat alkaneet sallia hakijoiden itse raportoida testituloksistaan heidän hakemuksistaan ​​ja vaativat virallisia tulosraportteja vasta, kun opiskelija on hyväksytty ja hyväksytty ilmoittautumaan. Tämä säästää oppilaiden rahaa, koska heidän ei tarvitse maksaa monista virallisista tulosraporteista ja voivat sen sijaan käyttää itse ilmoittamiaan pisteitä arviointiin.

Se tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka kauan virallisten tulosraporttien saapuminen kouluisi kestää-nytvoit olla varma, että koulusi saavat pääsyn pisteisiisi heti, kun lähetät hakemuksesi, sillä täytät ne siellä.

Voit myös nähdä, että itseraportoinnin avulla siellä on ei mitenkään voi huijata tai nostaa pisteitäsikoska sinun on lopulta lähetettävä viralliset tulosraportit. Ja jos niiden tulokset eroavat jopa hieman niistä pisteistä, jotka olet itse ilmoittanut aiemmin, hakemuksesi hylätään todennäköisesti.

Lisäksi, monet koulut suosivat usein itse raportoituja pisteitä (jos he sallivat sen), koska ne antavat pääsyvirkailijoille mahdollisuuden saada hakijan päätiedot yhdestä helposti saatavilla olevasta paikasta.

body_yale_campus_duskVoit päästä Yalessa itse ilmoittamilla SAT/ACT-pisteillä!( Namkota /Wikimedia Commons)

Suositut korkeakoulut, jotka mahdollistavat itseraportoinnin

Kuten edellä mainittiin, useimmat oppilaitokset vaativat edelleen virallisia tulosraportteja hakemusvaiheessa ja aikovat ei hyväksyä itse raportoidut testitulokset.

Tästä huolimatta, monet koulut muuttavat politiikkaansa pisteiden raportoinnista, jotta opiskelijat voivat vapaasti itse ilmoittaa testituloksensa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia pisteraporttien maksamisesta jälkeen ovat suostuneet ilmoittautumaan.

esityspäivät 2019-20

Compass Education Groupin mukaan yli 150 korkeakoulua hyväksyy tällä hetkellä itse raportoidut SAT/ACT-tulokset .

Tässä on joitain suosituimpia oppilaitoksia, jotka sallivat SAT/ACT-pisteiden itseraportoinnin:

Kuinka ilmoittaa testitulokset itse: 2 menetelmää

On monia eri tapoja ilmoittaa itse tulokset yliopistosovelluksistasi. Tapa tehdä se riippuu siitä, mitä korkeakoulusi hyväksyvät. Esimerkiksi jotkut oppilaitokset hyväksyvät itseraportoinnin Common Application- tai Coalition Application -sovelluksen kautta, kun taas toiset vaativat kuvakaappauksen epävirallisesta tulosraportistasi.

Tässä osassa käymme läpi, miten voit itse raportoida tulokset Common App- ja Coalition-sovelluksella.

Menetelmä 1: Itseraportointi yhteisen sovelluksen kautta

Aloita kirjautumalla Common Application -tilillesi . Seuraava,napsauta Yhteinen sovellus -välilehteähuipulla; tämä vie sinut sivulle, jossa on linkkejä profiiliisi, perheeseesi, koulutukseesi jne. vasemmalla olevassa sarakkeessa.Napsauta tämän sarakkeen linkkiä, jossa lukee 'Testaus', päästäksesi seuraavalle sivulle:

body_common_app_self_reporting_screenshot

Tällä sivulla voit itse raportoida SAT-, ACT-, SAT-aihekokeiden, AP-kokeiden, IB-testien, TOEFL-, IELTS- ja/tai PTE Academic -tulokset. Tehdä niin, Napsauta vain Kyllä, kun sinulta kysytään, haluatko ilmoittaa tulokset itse . Tämän tekeminen tuo esiin uuden osion, jossa voit valita testit, joista raportoit tulokset. Voit valita useita testejä.

Kun olet valinnut testin, välilehti sivun alareunaan tulee näkyviin. Napsauta tätä aloittaaksesi testin pisteiden manuaalisen syöttämisen sekä tiedot siitä, kuinka monta kertaa aiot suorittaa testin tulevaisuudessa (jos sovellettavissa).

Tapa 2: Itseraportointi Coalition-sovelluksen kautta

Ensimmäinen, kirjaudu sisään MyCoalition -tiliisi .Napsauta linkkiä, jossa lukee Profiilisivun yläosassa. Sieltä sinut ohjataan profiilisivullesi, jolla on joukko linkkejä vasemmalla.

Jos raportoit itse SAT- tai ACT-tulokset, napsauta SAT/ACT. Jos ilmoitat muiden kokeiden tulokset itse, napsauta Lisäkokeita.

Tältä SAT/ACT -sivu näyttää:

body_coalition_app_self_reporting_sat_act_screenshot

Sinulta kysytään, haluatko itse raportoida SAT- ja/tai ACT-tulokset. Napsauta Kyllä, jos haluat testin, josta haluat antaa tulokset. Tämän tekeminen tuo kysymyksen alle lisätietoja, joissa voit täyttää pisteet ja testin päivämäärät.

Jos haluat itse ilmoittaa muista testituloksista (esim. AP-testeistä), sivu näyttää tältä:

kuinka valmistautua yliopiston haastatteluun

body_coalition_app_self_reporting_other_tests_screenshot

Uudelleen, Napsauta Kyllä kaikissa testeissä, joiden tulokset haluat itse raportoida ja täytä sitten tulokset ja testipäivät (nämä tiedot tulevat näkyviin, kun napsautat Kyllä).

Yhteenveto: Mitä itseraportoivat testitulokset merkitsevät sinulle?

Joten mitä ovat itseraportoivat testitulokset? Yksinkertaisesti sanottuna, se on pisteiden syöttäminen manuaalisesti yliopisto -hakemukseesi koulun sovellusjärjestelmän, Common Applicationin tai Coalition Applicationin kautta. Se voi myös lähettää kuvakaappauksia, joissa näkyy epäviralliset tulokset.

Testeihin voi kuulua SAT/ACT, SAT Subject Tests, AP-tentit, IB-testit ja englanninkieliset testit.

Näitä epävirallisia pisteitä käytetään vain pääsytarkoituksiin. Jos sinut hyväksytään ja päätät ilmoittautua, sinun on lähetettävä virallinen tulosraporttisi. Mikä tahansa ero virallisen tulosraporttisi ja itse ilmoittamiesi pisteiden välillä johtaa hylkäämiseen (joten ei, et voi huijata laskemalla korkeampaa pistemäärää kuin mitä todella sait!).

Näinä päivinä, On monia oppilaitoksia, jotka sallivat itseraportoinnin. Tämä johtuu siitä, että yhä useammat oppilaitokset haluavat varmistaa, että virallisten tulosraporttien tilaamisesta aiheutuvat kustannukset eivät rasita hakijoita. Monet suositut ja jopa monet erittäin valikoivat korkeakoulut, kuten Harvard ja Stanford, antavat hakijoille mahdollisuuden ilmoittaa itse SAT/ACT-pisteet hakemuksistaan.

Itse raportoivien testitulosten prosessi on melko yksinkertainen, jos haet Common App- tai Coalition-sovelluksen kautta. Sinun tarvitsee vain etsiä sovelluksen testausosio ja napsauttaa sitten Kyllä, jos haluat ilmoittaa minkä tahansa testin tulokset. Muista vain tarkistaa etukäteen, että koulusi hyväksyvät itse ilmoitetut SAT/ACT-tulokset ja eivät vaadi virallisia raportteja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA