Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

feature_scienceolympiad.jpg

Oletko kiinnostunut liittymään koulusi luonnontieteiden Olympiad -tiimiin tai olet jo jäsen ja haluat oppia tulemaan paremmaksi kilpailijaksi? Tämä on opas sinulle!

Olin luonnontieteiden olympialaisissa kuusi vuotta lukiossa ja lukiossa. Neljä näistä vuosista tiimini meni Nationalsiin, ja minusta tuli lopulta joukkueen kapteeni ja sijoittuin kansakuntani ensimmäiseksi yhdessä tapahtumassani, joten tiedän kaikki tämän kilpailun yksityiskohdat. Käyn läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää luonnontieteiden olympialaisista, mitä joukkueen jäsenet tekevät, miten kilpailut toimivat ja miten voit olla erottuva kilpailija.Mikä on luonnontieteiden olympialaiset?

Luonnontieteiden olympialaiset ovat tiimikilpailutoimintaa alakoululaisille (luonnontieteiden olympialaiset nimittävät divisioonaksi B) ja lukiolaisille (viitattu divisioona C). Tämä opas keskittyy ensisijaisesti lukion luonnontieteiden olympialaisten joukkueisiin vaikka suurin osa näistä tiedoista pätee sekä B- että C -ryhmään.

Tällä hetkellä maassa on yli 7000 luonnontieteiden olympialaisten joukkuetta. Koulun tiimissä on enintään 15 jäsentä jotka kilpailevat alueellisissa, valtiollisissa ja kansallisissa kilpailuissa. Joukkueilla voi olla myös varajäseniä, vaikka nämä jäsenet eivät kilpaile vain erityistilanteissa (lisätietoja varajäsenistä seuraavassa osiossa).

C -divisioonassa on 23 erilaista tapahtumaa jotka kattavat lähes kaikki tieteen alat, maantieteestä solubiologiaan ja robotiikkaan. Jokaisessa kilpailussa on kaikki tapahtumat. Joukkueen jäsenille määrätään yleensä kolme tai neljä tapahtumaa (yleensä vain kokeneet jäsenet saavat neljä tapahtumaa). Useimpien tapahtumien parissa työskentelee kaksi henkilöä, mutta joissakin tapahtumissa sinulla voi olla kolme jäsentä tapahtumassa.

Tieteen olympialaisten tiimin jäsenet kokoontuvat usein koko lukuvuoden. Joukkue kootaan yleensä syksyllä ja kilpailut järjestetään keväällä. Jos koulun yli 15 ihmistä haluaa osallistua luonnontieteiden olympialaisiin, koulu järjestää usein kokeita urheilutiimien tapaan. Ehdokkaat suorittavat tyypillisesti luonnontieteellisiä testejä, ja 15 parhaiten pisteytynyttä opiskelijaa muodostavat tiimin.

Lue, mitä jäsenet tekevät, kun he liittyvät tiimiin.

Mitä luonnontieteiden olympialaiset tekevät?

Luonnontieteiden olympialaiset osallistuvat suurimman osan ajastaan ​​tapahtumiin valmistautumiseen. Sinun täytyy tavata säännöllisesti jokaista 3-4 tapahtumaasi, jotta voit menestyä kilpailuissa. Jokaisella tapahtumalla on oma kokousaika, jolloin työskentelet joukkuetoverisi kanssa tapahtumassa ja tapahtumavalmentajan kanssa (yleensä opettaja, mutta voi olla myös vanhempi tai muu aikuinen, joka tuntee aiheen). Voit esimerkiksi tavata Forensics -tapahtumasi maanantaisin koulun jälkeen, kokeellisen suunnittelun torstaisin koulun jälkeen ja Wright Stuff lauantai -iltapäivisin.

Kukin koulu luo erilaisen kokousaikataulun, mutta monet koulut, etenkin jos he ovat menestyneet hyvin tai yrittävät vahvistaa tiimiään, kokoontuvat kerran viikossa jokaista tapahtumaa varten. Tämä voi tehdä luonnontieteiden olympialaisista merkittävän ajan sitoutumisen, samanlainen kuin urheilu, paitsi että se kestää usein suurimman osan vuodesta.

Varajäsenet

Varajäsenet ovat usein jäseniä, jotka ei päässyt viralliseen joukkueeseen, mutta saavat silti osallistua kokouksiin ja auttaa joukkuetta valmistautumaan. Monet opiskelijat ovat varajäseniä vuoden ajan ennen kuin he liittyvät tiimiin, ja valmistumisvuosi voi auttaa heitä saamaan paljon tietoa luonnontieteiden olympialaisista ja erityistapahtumista.

Varajäsen kilpailee virallisesti vain, jos joukkueen jäsen keskeytyy tai ei pääse tiettyyn kilpailuun. Joillakin kilpailuilla on kuitenkin erityistapahtumia, jotka ovat avoinna vain varajäsenille. Nämä tapahtumat eivät vaikuta joukkueen lopulliseen sijoitukseen tai pisteisiin, mutta ne antavat varajäsenille mahdollisuuden tutustua kilpailuihin ja nähdä, miten ne vertautuvat eri koulujen vaihtoehtoihin. Joissakin kouluissa varajäsenet auttavat kaikissa tapahtumissa, kun taas toisissa kouluissa he keskittyvät vain muutamaan tapahtumaan, kuten tiimin jäsenet.

body_sostudents-1.jpg

Luonnontieteiden olympialaisten tapahtumat

Kuten yllä mainittu, Division C: ssä on 23 erilaista tapahtumaa, jotka voit katsoa täältä. Saat lisätietoja tapahtumasta napsauttamalla sitä. Useimmissa kouluissa jokainen tiimin jäsen tekee luettelon tärkeimmistä tapahtumista, joita he haluavat järjestää, ja päävalmentaja määrittää tapahtumat. Jäsenet, jotka ovat olleet tiimissä pidempään, saavat yleensä ensimmäisen valinnan, ja useimmat jäsenet pitävät kaikki tai suurimman osan tapahtumistaan ​​samana vuodesta toiseen.

Tapahtumat on järjestetty laajasti aiheittain, kuten biotiede, tekniikka ja kemia . Tästä on hyötyä, jos haluat ilmoittautua tapahtumiin, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut biologiasta, voit halutessasi liittyä solubiologian, anatomian ja fysiologian ja/tai invasiivisten lajien tapahtumiin.

On kuitenkin otettava huomioon toinen tärkeä ero. Useimmat tapahtumat voidaan jakaa kahteen luokkaan: opinto- ja rakennustapahtumat. Nämä eivät ole virallisia termejä, mutta monet koulut käyttävät niitä, ja ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun yrität selvittää, mihin tapahtumiin osallistua.

Opiskelutapahtumat muistuttavat jonkin verran koulun luonnontunnille valmistautumista. Kuten nimestä voi päätellä, niihin liittyy paljon kirjojen ja artikkelien lukemista valmistautumiseen, ja kilpailuihin liittyy usein kirjallisen kokeen suorittaminen. Jotkut opiskelutapahtumat sisältävät anatomian ja fysiologian, dynaamisen planeetan ja tähtitieteen.

Toisaalta tapahtumien rakentaminen on käytännönläheisempää ja vaatii osallistujilta enemmän aikaa jonkin luomiseen kuin kirjan opiskeluun. Luominen voi olla purjelentokone, proteiinimalli tai jotain muuta. Joissakin rakennustapahtumissa opiskelijat käyttävät koko vuoden luomalla mitä tahansa tapahtumaan tarvitsemiaan, kun taas muissa tapahtumissa sinun on tehtävä rakennus alusta loppuun kilpailussa. Joitakin rakennustapahtumia ovat Wright Stuff, Bridge Building ja Protein Modeling.

Molemmat luokat voivat olla mielenkiintoisia ja oppia paljon. Jos haluat tietää lisää parhaiden tapahtumien valitsemisesta, vieritä alas kohtaan Kuinka voit Excelin luonnontieteiden olympialaisissa?

Miten luonnontieteiden olympialaiset toimivat?

Kilpailut ovat luonnontieteiden olympialaisten päätarkoitus; siksi teet kaiken opiskelemisen ja valmistautumisen! Kilpailuja järjestetään usein korkeakoulujen kampuksilla, ja koko joukkue (yhdessä valmentajien kanssa) matkustaa heille osallistumaan.

Pienemmät kilpailut, esim Kutsut ja alueelliset kutsut kestävät usein vain päivän, mutta osavaltion ja kansalliset kilpailut järjestetään yleensä koko viikonlopun ajan. Eri tapahtumat kilpailevat koko päivän; tiimillesi annetaan aikataulu useita viikkoja etukäteen, joten tiedät milloin yksittäiset tapahtumat järjestetään.

Floridan keskusyliopiston gpa -vaatimukset

Useimmissa tapahtumissa kaikkien koulujen jäsenet kilpailevat samaan aikaan, vaikka joissakin rakennustapahtumissa joukkueet kilpailevat yksi kerrallaan koko päivän. Tiimillesi annetaan kotihuone, ja kun et kilpaile, voit valmistautua muihin tapahtumiin, rentoutua tai tavata muita kouluja.

Palkintoseremoniat järjestetään kilpailun viimeisen päivän lopussa. Mitalit jaetaan jokaisen kilpailun parhaille joukkueille, ja monenlaisia ​​palkintoja annetaan myös kouluille, joilla oli korkeimmat pisteet, kun kaikki tapahtumatulokset yhdistetään.

Muistutus: joukkueet etenevät yhdessä eri kilpailutasoille. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka saat ensimmäisen sijan kaikissa alueellisissa tapahtumissasi, et pääse osavaltioon, ellei tiimisi menestynyt kokonaisuutena etenemään.

Luonnontieteiden olympialaisten kilpailuissa on neljä tasoa, ja selitän kunkin tarkemmin alla.

body_soplane.jpg

Kutsut

Kutsukilpailun tarkoitus on auttaa ryhmiä valmistautumaan paremmin; tulokset eivät vaikuta tuleviin kilpailuihin tai siihen, kuinka pitkälle joukkueesi etenee. Lukio järjestää usein kutsun ja kutsuu muita lähikouluja kilpailemaan. Ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin todelliset kilpailut.

Kutsut ovat loistava tapa sinulle ja tiimillesi saada enemmän kilpailukokemusta ja nähdä, kuinka hyvin pärjäät muihin joukkueisiin verrattuna. Jos kuulut uuteen tiimiin tai haluat parantaa kilpailutuloksiasi, keskustele luonnontieteiden olympialaisista vastaavan opettajan kanssa ja ehdota, että tiimi osallistuu kutsuun tai isännöi omaa. Toisin kuin muut kilpailutasot, koulu voi kilpailla useissa kutsuissa vuoden aikana.

Kutsut pidetään ennen varsinaisia ​​kilpailuja, usein myöhään syksyllä tai alkutalvella.

Alueelliset

Alueelliset kilpailut järjestetään valtion mukaan. Osavaltion alueellisten kilpailujen määrä määräytyy sen mukaan, kuinka suuri valtio on ja kuinka monta luonnontieteiden olympialaisten joukkuetta valtiolla on. Joissakin osavaltioissa on kaksi alueellista kilpailua, kun taas toisissa voi olla tusina tai enemmän. (Joissakin osavaltioissa, joissa on hyvin vähän joukkueita, ei ole alueellisia. Sen sijaan osallistujat menevät suoraan osavaltion kilpailuun.)

Huippukoulut etenevät valtion kilpailuun. Edistyneiden koulujen määrä vaihtelee kilpailun mukaan. Jotkut lähettävät kaksi parasta koulua; toiset voivat lähettää kuusi tai useampia joukkueita valtioon.

Alueelliset tapahtumat järjestetään yleensä helmikuussa tai maaliskuussa.

Osavaltio

Jokaisella osavaltiolla on yksi osavaltion kilpailu. Joukkueiden kaliiperi on usein huomattavasti korkeampi kuin Regionalsissa, joten valmistaudu siihen. 1-2 parasta joukkuetta etenee kansallisiin, usein 20 tai useamman joukkueen kesken.

Valtion kilpailut järjestetään yleensä huhtikuun alussa-puolivälissä.

pienempi kuin merkki ja suurempi kuin merkki

Kansalaiset

Tämä on kilpailun korkein taso. Jos sinä ja tiimisi olette päässeet tähän asti, onnittelut! Kansallinen kilpailu järjestetään vuosittain eri yliopistokampuksella, joten saatat joutua jättämään muutaman koulupäivän väliin, jotta tiimisi voi matkustaa sinne ja takaisin.

Kansalaiset voivat olla hauskoja, koska pääset tutustumaan yliopistokampukseen, tapaamaan ihmisiä eri puolilta maata, eikä valtiossa vallitsevia paineita päästä eteenpäin seuraavalle kierrokselle.

Kansalaiset pidetään yleensä toukokuussa, ja palkintojenjakotilaisuudessa on usein merkittävä tiedemies pääpuhujana.

Mitkä ovat luonnontieteiden olympialaisten edut?

Nyt kun tiedät luonnontieteiden olympialaisten perusteet, miksi sinun pitäisi harkita liittymistä siihen? Lue lisää tärkeimmistä syistä osallistua.

Hyöty #1: Saat kehittynyttä tieteellistä tietoa

Luonnontieteiden olympialaisten jäsenenä saat erittäin pitkälle kehitettyä tieteellistä tietoa tietyistä aiheista. Tiimin jäsenet käyttävät usein korkeakoulutason oppikirjoja ja muuta oppimateriaalia tullakseen asiantuntijoiksi aiheissa, joita heidän tapahtumansa kattavat.

Kun olin luonnontieteiden olympialaisissa, yksi tapahtumistani oli Dynamic Planet, joka keskittyy joka vuosi eri maantieteen aiheeseen. Ensimmäisenä vuotena aiheena olivat jäätiköt, ja vuoden loppuun mennessä kumppanini ja minä olimme opiskelleet niin paljon, että tiesimme jäätiköistä enemmän kuin luultavasti kukaan muu kuin ihmiset, jotka tutkivat niitä elääkseen. Tällaisen edistyneen tiedon hankkiminen tietyllä tieteen alalla voi antaa sinulle valtavan etumatkan, jos aiot opiskella aihetta yliopistossa.

Vaikka tapahtumasi eivät suoraan liity uratavoitteisiisi (minusta ei tullut glaciologia), käytäntö, jota saat oppiaksesi aiheen korkealla tasolla, auttaa sinua, kun kirjaudut yliopistoon ja sinulla on tiukempia luokkia. Tiedän, että tunsin oloni paljon valmistautuneemmaksi kuin monet ikätoverini, kun ilmoittautuin yliopiston luonnontieteellisille tunneille, koska minulla oli paljon harjoittelua monimutkaisten tieteellisten ideoiden opiskeluun, tutkimukseen ja ymmärtämiseen.

body_albert.jpg

Jos valmistaudut tarpeeksi luonnontieteiden olympia -tapahtumiin, saatat päätyä yhtä fiksuksi kuin tämä kaveri.

Hyöty #2: Voit saada tutkimus- ja kirjoitustaitoja

Toinen luonnontieteiden olympialaisten mahdollinen hyöty on se, että valmistautumalla tapahtumiin, voit parantaa huomattavasti kirjoittamis- ja tutkimustaitojasi. Lähes jokainen tapahtuma vaatii jonkin verran tutkimusta, ja varsinkin opiskelutapahtumat antavat sinulle hyvän käytännön tieteellisten aiheiden tutkimisessa. Jotkut tapahtumista, jotka vaativat eniten kirjoittamista, ovat Write It Do It ja Experimental Design.

Vaikka et päätyisi opiskelemaan luonnontieteitä yliopistossa, tutkimus- ja kirjoitustaito ovat kaksi tärkeintä taitoa, joita sinulla voi olla, jos haluat pärjätä koulussa. Tulet todennäköisesti käyttämään niitä riippumatta siitä, mistä aineesta olet pääaineena, ja jos olet jo kehittänyt näitä taitoja luonnontieteiden olympialaisissa, olet paljon valmistautuneempi luokkatovereihisi verrattuna.

Itse uskon siihen Kokeellinen suunnittelu on yksi hyödyllisimmistä tapahtumista. Vaikka alun perin en uskonut sen kuvauksen kuulostavan kovin mielenkiintoiselta, minut sijoitettiin kokeelliseen suunnitteluun ensimmäisenä vuotena luonnontieteiden olympialaisissa ja päädyin kilpailemaan siinä kuuden vuoden ajan.

Kokeellisessa suunnittelussa voit nopeasti suunnitella, suorittaa ja kirjoittaa pienen tieteellisen kokeen. Kaksi kumppaniani ja minä teimme käytännön kokeen melkein viikoittain, ja kuuden vuoden kuluttua minusta tuntui, että voisin suunnitella tieteellisen kokeen unissani. Tämä oli valtava etu, kun aloitin yliopiston ja kävin tieteellisiä laboratoriotunteja. Vaikka ikätoverini kamppailivat ymmärtääkseen kuinka perustaa kokeilu ja kirjoittaa tulokset, minulla oli jo vuosien harjoittelu. Jos aiot tehdä tutkimusta tulevaisuudessa, suosittelen tätä tapahtumaa.

Etu #3: On vaikuttavaa sisällyttää oppilaitossovelluksiin

Korkeakoulut haluavat nähdä hakijoita, joilla on ylimääräistä toimintaa, ja luonnontieteiden olympialaiset voivat olla hyvä sisällyttää.

Ensinnäkin, kuten edellä mainittiin, luonnontieteiden olympialaisiin osallistuminen antaa sinulle mahdollisuuden oppia useita tieteenaloja ja kehittää tutkimusta ja kirjoitustaitoja. Jos aiot opiskella luonnontieteitä, tämä on vielä suurempi bonus, koska osallistuu luonnontieteiden olympialaisiin näyttää kouluille, että olet tarpeeksi kiinnostunut luonnontieteistä ja haluat oppia niistä enemmän luokan ulkopuolella. Korkeakoulut haluavat ottaa vastaan ​​opiskelijoita, jotka ovat intohimoisia opiskeltavista ja pääaineena olevista aineista.

kolme eroa mitoosin ja meioosin välillä

Jos pärjäät hyvin, voit saada myös palkintoja, jotka voit sisällyttää sovelluksiisi. Jokaisella kilpailutasolla on monia mahdollisuuksia palkita, ja palkinnon saaminen osoittaa korkeakouluille, että tunnet tieteen ja osaat soveltaa oppitunteja.

Lopuksi luonnontieteiden olympialaiset vaativat myös paljon tiimityötä. Käytät tiimityötä koko ajan, kun sinä ja kumppanisi kehitätte parhaita tapoja menestyä tapahtumissa. Koska yliopisto vaatii myös paljon tiimityötä ja tiimipelaajat tulevat usein paremmin toimeen ikätovereidensa kanssa, oppilaitokset haluavat nähdä hakijoita, jotka voivat osoittaa, että heillä on kokemusta tiimityöstä ja työskentelystä muiden kanssa.

Etu #4: On mahdollisuus voittaa apurahoja

Jos sinä ja tiimisi olette luonnontieteiden olympialaisten joukossa, sinulla on mahdollisuus voittaa (joskus erittäin suuria) korkeakouluapurahoja. Joskus osavaltion kilpailuissa, mutta usein kansalaisissa, opiskelijat, jotka sijoittuvat tapahtuman kärkeen, saavat korkeakouluapurahan.

Nämä apurahat ovat usein nimenomaan tapahtumaa isännöivälle koululle (joten jos kansallinen kilpailu järjestetään Illinoisin yliopistossa, apuraha on usein käytettävissä vain, jos osallistut Illinoisin yliopistoon); joitain voidaan kuitenkin käyttää missä tahansa korkeakoulussa tai yliopistossa.

Erityisesti divisioonassa C nämä apurahat voivat olla erittäin anteliaita. Monissa valtakunnallisissa kilpailuissa isäntäkoulu tarjoaa jollekin tapahtumastaan ​​ensimmäisen sijan saaneille opiskelijoille suuren stipendin, ja jotkut jopa tarjoavat ilmaista opetusta kaikkien neljän vuoden ajan. Tämä voi säästää kymmeniä tuhansia dollareita ja alentaa korkeakoulun kustannuksia dramaattisesti.

body_dollars-1.jpg

Hyvin menestyminen luonnontieteiden olympialaisissa voi voittaa paljon rahaa yliopistolle.

Mitkä ovat luonnontieteiden olympialaisten haitat?

Sen eduista huolimatta luonnontieteiden olympialaisilla on myös mahdollisia haittoja. Ensimmäinen on se, että luonnontieteiden olympialaiset voivat olla merkittävä ajan sitoutuminen. Monien joukkueiden jäsenet kokoontuvat useita kertoja viikossa suurimman osan lukuvuotta, ja joudut myös viettämään useita viikonloppuja kilpailuissa. Tämä voi olla haastavaa, jos yrität jo löytää aikaa muille aktiviteeteille.

Toinen mahdollinen haittapuoli on se Luonnontieteiden olympialaiset eivät välttämättä ole erityisen nautittavia, jos et ole kiinnostunut luonnontieteistä. Vaikka jotkut tapahtumat keskittyvät enemmän muihin aiheisiin, kuten matematiikkaan ja tekniikkaan, on todennäköistä, että ainakin yhdessä tapahtumastasi keskitytään voimakkaasti tieteeseen. Jos et pidä tieteestä, tämä voi tehdä tapahtumista valmistautumisesta erittäin tylsää.

Kolmanneksi on melko vaikeaa ja harvinaista saada stipendejä luonnontieteiden olympialaisissa. Kymmenistä tuhansista kilpailevista opiskelijoista vain kourallinen voittaa apurahoja. Tämä haittapuoli pätee moniin aktiviteetteihin, mutta on tärkeää pitää mielessä, jos yksi tärkeimmistä syistä, miksi liityt luonnontieteiden olympialaisiin, on toivo voittaa rahaa yliopistolle.

Kuinka voit Excelin luonnontieteiden olympialaisissa?

Tieteen olympialaiset ovat joukkuetapahtuma, ja kuinka pitkälle etenet kilpailuissa, riippuu paitsi sinusta myös joukkuetovereistasi ja valmentajistasi. Vaikka et voi hallita heidän toimintaansa, voit ottaa itsellesi mahdollisuuden menestyä tapahtumissasi. Tämä voi auttaa sinua voittamaan palkintoja kilpailuissa ja motivoimaan joukkuetovereitasi tekemään parhaansa. Noudata alla olevia vinkkejä, jotta sinusta tulee loistava luonnontieteiden olympiakilpailija.

Vinkki 1: Valitse vahvuuksillesi sopivat tapahtumat

Tapahtumiesi järkevä valinta on avain siihen, kuinka hyvin pärjäät luonnontieteiden olympialaisissa ja kuinka paljon pidät niistä. Vaikka et ehkä voi täysin hallita tapahtumia, etenkin ensimmäistä vuotta tiimissäsi, voit yleensä lähettää parhaat valintasi harkittavaksi. Tapahtumia valittaessa on otettava huomioon kaksi tärkeintä asiaa:

1. Mistä tieteenaloista pidät eniten tai haluat oppia lisää?

Kuten edellä mainittiin, luonnontieteiden olympialaisten tapahtumat kattavat monia alueita, joten sinulla on jonkin verran valinnanvaraa aiheisiin, joihin haluat keskittyä. Jos aiot olla lääkäri, ehkä haluat tehdä solubiologian ja anatomian ja fysiologian tapahtumia. Jos olet aina ollut kiinnostunut tekniikasta ja ilmailusta, Wright Stuff voi olla hieno tapahtuma sinulle.

2. Haluatko mieluummin opiskelutapahtumat, rakennustapahtumat vai molempien yhdistelmän?

Opiskelutapahtumaan valmistautuminen voi olla hyvin erilaista kuin rakennustapahtumaan valmistautuminen. Opiskelutapahtumat sisältävät usein enemmän lukemista ja kirjoittamista, ja niihin kuluva aika on suhteellisen tasaista ympäri vuoden. Tapahtumien rakentaminen on käytännönläheisempää ja saattaa vaatia, että käytät niihin paljon aikaa (esimerkiksi koko viikonlopun) saadaksesi jotain oikein, ja sitten ei paljon aikaa muutamaan viikkoon sen jälkeen.

Mieti, millaisia ​​tapahtumia haluat ja haluat parhaiten. Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa tietyn aineen opiskelua korkeakoulussa ja pitävät yhtenäistä harjoitteluaikataulua, voivat mieluummin opiskella tapahtumia, kun taas ne, jotka haluavat olla aktiivisempia eivätkä halua viettää aikaa tinkimisen parissa saadakseen projektin täsmälleen oikein, voivat menestyä paremmin rakentamisessa Tapahtumat.

On myös hyvin tavallista, että opiskelijat järjestävät sekoituksen molemmista tapahtumista. Tein enimmäkseen opiskelutapahtumia, mutta kun otin neljännen tapahtuman, valitsin rakennustapahtuman ja nautin todella nopeuden muutoksesta. Älä myöskään huolestu, jos et saa tärkeimpiä tapahtumiasi heti. Ensimmäisenä vuotena joukkueessa en saanut yhtään pyytämääni tapahtumaa, ja onnistuin silti nauttimaan itsestäni ja pärjäämään hyvin.

Vinkki 2: Ole valmis käyttämään aikaa

Voit olla varma, että tiimit, jotka menestyvät parhaiten alueissa ja osavaltiossa ja siirtyvät kansallisille, kokoontuvat noin kerran viikossa kunkin tapahtumansa yhteydessä. Vaikka saat hyviä arvosanoja luonnontieteellisillä tunneillasi, et todennäköisesti menesty luonnontieteiden olympialaisissa, jos et opi erityisesti tapahtumiasi varten, koska useimmat tapahtumat esittävät kysymyksiä erikoisaiheista tai edellyttävät tiettyjen taitojen käyttöä.

Hyvin pärjää tapahtumissasi vaatii säännöllisiä kokouksia jokaiselle tapahtumallesi, ja sinun pitäisi olla valmis varaamaan tämä aika, kun liityt. Määritä säännölliset tapaamisajat kumppaneidesi ja valmentajiesi kanssa pian sen jälkeen, kun tiedät, mitä tapahtumia sinulla on. Saattaa tuntua siltä, ​​että Regionals on kaukana lukuvuoden alussa, mutta valmistautumisen aloittaminen aikaisin auttaa sinua tuntemaan itsesi varmemmaksi ja vähentää tarvetta ahdistaa juuri ennen kilpailuja.

body_timepiece.jpg

Jos haluat olla erottuva kilpailija, ole valmis käyttämään riittävästi valmistautumisaikaa ennen kilpailuja.

Vinkki 3: Ole valmis kilpailupäivänä

Kilpailut ovat silloin, kun voit näyttää kaiken kovan työsi. Tässä muutamia vinkkejä, joilla varmistat, että nämä päivät sujuvat sujuvasti:

  • Tiedä tarkasti missä ja milloin jokainen tapahtumakilpailusi ovat.
  • Tule paikalle aikaisin, jotta voit asettaa materiaalisi ja olla rauhallinen ja valmis, kun ajastin käynnistyy.
  • Varmista, että otat mukaan kaikki suositellut ja vaadittavat materiaalit kullekin tapahtumalle (yleensä ennen kilpailuja annetaan luettelo, joka kertoo mitä ottaa mukaan jokaiseen tapahtumaan).
  • Jos sinusta tuntuu, että jotain pisteytettiin väärin (ja näin tapahtuu satunnaisesti), kerro siitä valmentajallesi ja pyydä häntä puhumaan välittömästi esimiehille. Mitä nopeammin tämä tapahtuu (mieluiten ennen palkintojenjakotilaisuutta), sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on ratkaista asiasi.

Johtopäätös

Luonnontieteiden olympialaiset ovat loistava oppitunti opiskelijoille, jotka nauttivat luonnontieteistä, matematiikasta tai tekniikasta. Siihen osallistuminen voi auttaa sinua saamaan syvällistä tieteellistä tietoa sekä muita taitoja, joista on hyötyä yliopistossa.

Luonnontieteiden olympialaiset ovat tapa tavata uusia ihmisiä ja näyttää tietosi ja taitosi. Niin kauan kuin valitset tapahtumasi viisaasti, valmistaudut tapahtumaasi ympäri vuoden ja olet valmis kilpailupäivänä, sinulla on erinomainen laukaus menestyä tapahtumissasi ja mahdollisesti voittaa palkintoja ja apurahoja. Onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.