Mikä on SAT-kirjoittaminen ja kieli? 5 vinkkiä Exceliin

ominaisuuskirjoittaminen-6.jpg

Stephen King kirjoitti kerran: 'Kirjoittaminen on ihmistä, muokkaaminen on jumalallista.' Jokainen, joka on kirjoittanut koululle papereita, tietää, että ensimmäinen, toinen ja jopa kolmas luonnos voivat olla täynnä virheitä. Muokkaamalla ja tarkistamalla voit kiillottaa kirjoituksen parhaaseen muotoonsa.

SAT: n Kirjoittaminen ja kieli -osassa sinua pyydetään olemaan 'jumalallinen' toimittaja. Se pyytää sinua parantamaan kappaleita, jotka sisältävät sekä pieniä kuvavirheitä että isojen kuvien heikkouksia.Kirjoittaminen ja kieli yhdistetään lukupisteeseesi, mutta se on ainutlaatuinen osa, joka vaatii omaa erityistä lähestymistapaa valmisteluun. Tämä opas on ensimmäinen pysähdyspaikka valmistautuessasi SAT: n Kirjoittaminen ja kieli -osioon; lue lisää oppiaksesi kaiken mitä tarvitset!

Mitä uutta SAT-kirjoituksessa ja kielessä on?

Uusi SAT Writing and Language -osio eroaa vanhasta SAT Writing -osasta monin tavoin, joista yksi on sen nimi. Sen nyt nimeltään Kirjoittaminen ja kieli , vaikka useimmat ihmiset todennäköisesti vain lyhentävät sen SAT-kirjoittamiseen. (Kuten minä, ellei aio tehdä eroa vanhan Kirjoittaminen-osan välillä.) Koska molemmat osat testaa ymmärrystäsi englannin kielen tavoista, voit pitää niitä samanlaisina. Näiden kahden osan välillä on kuitenkin joitain tärkeitä eroja sen lisäksi, mitä heitä kutsutaan.

Uudessa Kirjoittaminen-osiossa painotetaan laajemmin miten kieli toimii eri tilanteissa (yksi syy ehkä nimenmuutoksen takana). Opiskelijat eivät enää vastaa yksittäisiin lauseiden korjaamista koskeviin kysymyksiin. Nyt, kaikki kysymykset perustuvat kohtiin , ja monet pyytävät sinua parantamaan merkitystä, tyyliä tai ideoiden kulkua.

Koska kaikki kysymykset perustuvat kohtiin, se tarkoittaa, että lauseiden täydentäminen ja virheiden tunnistaminen on kokonaan eliminoitu. Sinun on silti sovellettava kielioppisääntöjä - ja nyt myös välimerkkisääntöjä - lauseiden korjaamiseen, mutta kaikki nämä sisältyvät kappaleen ja kohdan yhteyteen.

Aion syventyä SAT Writingin sisältöön tarkemmin alla, mutta haluan ensin tuoda esiin vielä yhden muutoksen, joka erottaa sen SAT Writing -osasta aikaisempina vuosina. SAT-kirjoittaminen on nyt Yhdistettynä Readingiin saat yhden sanallisen pistemäärän 800: sta. Pisteytysraporttisi erittelee suorituksesi yksittäisten osioiden mukaan, mutta yliopistolle tärkeät kokonaispistemäärät koostuvat yhdestä matemaattisesta pisteestä ja yhdestä yhdistetystä luku- ja kirjoitustuloksesta.

Vaikka SAT Writing and Language -osio on samanlainen kuin edeltäjänsä, yllä olevat muodostavat tärkeimmät muutokset, joista sinun tulisi olla tietoisia. Toistaakseni ne lyhyesti ...

 • Kirjoitus-osio on nyt nimeltään Kirjoittaminen ja kieli.
 • tässä osassa keskitytään molempiin vähän kuvankäsittelyä - kielioppi, sanavalinta, välimerkit - ja isojen kuvien muokkaus - virtaus, organisaatio ja sävy.
 • kaikki kysymykset ovat kulkupohjainen.
 • kirjoittamasi pisteet yhdistetään tekemäsi pisteytykseen yksi sanallinen pisteet , välillä 200-800.

Nyt kun tiedät tärkeimmistä muutoksista SAT Writing and Language -osassa, katsotaanpa tarkemmin tämän osion toimintaa, aloittaen sen tarkistamisesta rakenne .

keho-kello-7.jpg

Kirjoittaminen -osio on vain 35 minuuttia, joten se saattaa olla ohi, ennen kuin tiedät sen.

Kuinka SAT-kirjoitus ja kieli jäsennetään?

Kuten edellä näet, se eroaa kuitenkin viime vuosien SAT-kirjoittaminen-osiosta, joten varmista, ettet sekoita vanhaa ja uutta SAT-kirjoituksen osaa tarkkoina vastaavina.

SAT-kirjoittaminen on sinun SAT: n toinen osa , heti lukemisen ja viiden minuutin tauon jälkeen. Kun olet venytellyt ja syönyt, pääset käsiksi kirjoittamiseen, joka pyytää sinua 44 kysymystä 35 minuutissa. Sinulla on noin 47–48 sekuntia aikaa vastata jokaiseen kysymykseen.

kuinka monta lääkäriä on olemassa

Kaikki kirjoituskysymykset ovat monivalintakysymyksiä, ja niissä on neljä vastausvaihtoehtoa, A, B, C ja D. Kuten edellä luet, jokainen SAT Writingin kysymys on läpikulkuperusteinen. Jotkut kysymykset saattavat olla yksityiskohtiin suuntautuneita ja jopa kysyä sinulta yksittäistä sanaa, mutta ne viittaavat silti tähän yksityiskohtiin pidemmän jakson yhteydessä.

Kirjoittaminen-osiossa saat neljä noin neljän tai viiden kappaleen kohtaa , tai 400-450 sanaa, kukin. Jokainen kohta liittyy 11 kysymykseen.

Älä ole huolissasi siitä, että sinun täytyy selata testisivua edestakaisin löytääksesi vastauksesi. Kysymykset ovat rivissä niiden kappaleiden viereen, joihin ne viittaavat. Tässä on esikatselu muodosta (tämä kohta jatkuu edelliseltä sivulta):

body_example1-1.png

Sen lisäksi, että tiedät tarkalleen kuinka monta kohtaa ja kysymystä kohtaat, voit myös ennakoida jokaisen osan laajat aiheet.

body_pirate.jpg

Yksi kirjoituskohta sisältää suuren urakentän, kuten terveydenhuollon, tekniikan tai historiallisen merirosvojen uudistamisen.

Millaiset ovat SAT-kirjoituskohdat?

Vaikka et tiedä tarkalleen, miltä kirjoituskohdasi näyttävät, sinulla voi olla yleinen käsitys heidän aiheistaan. College Boardin mukaan näihin kuuluvat aina ura, yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet ja tiede.

  • Ura - Passage saattaa sisältää suuntauksia tai keskusteluja suurilla aloilla, kuten liike-elämässä, tekniikassa tai terveydenhuollossa.
  • Yhteiskuntaoppia - kohta voi tulla muun muassa historiasta, antropologiasta, psykologiasta, valtiotieteestä, sosiologiasta.
  • Humanistiset tieteet - tämä kohta voi keskittyä taiteeseen ja kirjallisuuteen, sisältää tekijän tai kuvata proosan, runouden, taiteen, musiikin tai tanssin suuntauksia.
  • Tiede - tässä kohdassa tutkitaan maatieteen, biologian, kemian tai fysiikan aiheita.

Toisin kuin SAT: n Lukeminen-osiossa, Kirjoitus-osiossa ei ole proosaa. Sen sijaan kohdat voivat olla argumentti, informatiivinen tai selittävä teksti tai tietokirjallisuus. Lisäksi yksi tai useampi kohta voi sisältää informaatiokuvaa, kuten kaavion, kaavion tai taulukon. Nämä grafiikat eivät enää sisälly pelkästään matemaattisiin kysymyksiin, vaan ne näkyvät koko SAT: ssa!

Nyt kun sinulla on käsitys SAT-kirjoittamisen rakenteesta ja muodosta, keskustellaan taitoja, joita se haluaa testata.

body_goat.jpg

SAT Writing pyytää sinua leikkaamaan umpeen kasvaneet yksityiskohdat ja laiduntamaan harhaanjohtavien virheiden varalta.

Mitä taitoja SAT-kirjoittaminen ja kielitesti testaa?

SAT-kirjoittaminen testaa useita taitoja yksityiskohtiin suuntautuvasta kokonaisuuteen. Se haluaa varmistaa, että ymmärrät lauseen rakenteen ja välimerkit, mutta se pyrkii myös mittaamaan kykyäsi järjestää tiedot ja ideat kappaleen sisällä. Lyhyesti sanottuna SAT Writing varmistaa, että voit käyttää kieltä tehokkaasti kehittää ideoita ja todistaa asia. Sisältämällä grafiikkaa se myös haluaa sinun pystyvän kuvaamaan ja varmuuskopioimaan nämä ideat tarkasti tiedoilla.

Et tietenkään tuota kappaleita kuten olisit, jos ottaisit SAT-essee-osan. Sen sijaan sinun täytyy olla pystyy havaitsemaan ja korjaamaan virheitä sisällä ja parantamaan organisaatiota ennalta kirjoitetuista kappaleista. Sinua pyydetään tarkistamaan ja muokkaamaan tekstejä sekä näyttämään laitos kieliopin, käytön ja välimerkkien käytäntöjen avulla. Muutama kysymys on myös sanastopohjainen, ja siinä kysytään sanavalinnasta ja siitä, miten se voi muokata sävyä ja merkitystä.

College Boardin mukaan SAT Writing kattaa neljä suurta osaamisaluetta: Näytönkomento, sanat kontekstissa, ideoiden ilmaiseminen ja englanninkieliset yleissopimukset. Tässä on erittely:

  • Noin 24 kysymystä tai 55% , kattaa todisteiden komento, sanat kontekstissa ja ideoiden ilmaisun. Nämä kysymykset koskevat kehitystä, organisaatiota ja tehokasta kielenkäyttöä
  • Noin 20 kysymystä tai 45% , kattaa englantilaiset yleissopimukset. Nämä kysymykset koskevat lauseen rakennetta, käyttöä ja välimerkkejä.

2–4% kaikista kysymyksistä kysyy myös sinulta tulkita tietoja grafiikasta. Nämä kysymykset vaativat sinua usein tarkistamaan lauseen siten, että se edustaa tarkasti vastaavassa kuvassa annettuja tietoja. Tässä on esimerkki tyypillisestä tietojen tulkintakysymyksestä:

body_example6.png

Nyt kun sinulla on käsitys SAT Writingin rakenteesta ja tarkoituksesta, syvennetään syvemmälle jokaista suurta osaamisaluetta. Lue oppia testatuista käsitteistä sekä nähdä virallinen näytekysymys kustakin alueesta.

helsinki-2.jpg

Huomio oikeussalissa! Ensimmäinen osaamisalue vaatii vahvoja todisteita.

# 1: Todisteiden komento

Näytönkomennon kysymykset pyytävät sinua parantamaan tapaa, jolla kohta kehittää tietoa ja ideoita. Nämä ovat iso kuva kysymyksiä. Saatat joutua lisäämään tukevan yksityiskohdan tai valitsemaan lauseen, joka vahvistaa osan kohtaa.

Koska nämä kysymykset koskevat yleinen merkitys ja toiminta , ne edellyttävät yleensä, että luet koko osan ennen vastaamista. Esimerkiksi alla oleva esimerkkikysymys edustaa todisteiden komentokysymystä. Se pyytää sinua valitsemaan lauseen, joka lisätään kappaleeseen parhaiten sen pääaihe.

body_example2.png

Vastaus: C

# 2: Sanat kontekstissa

Sanat kontekstikysymyksissä koskevat sanastoa ja sanavalintaa, toisin sanoen sanaa. Asiayhteyden perusteella sinun on valitse lauseelle paras sana tai lause . Joissakin tapauksissa joudut korjaamaan virheen. Toisissa tapauksissa korvaat sanan sanan tyylillä tai sävyllä.

Toisin kuin todistuskomentokysymykset, sanat kontekstikysymyksissä osoittavat usein yhdelle riville käytävän sisällä. Voit ehkä vastata näihin kysymyksiin lukematta ensin koko kohtaa - vaikka asiayhteydestä on aina hyötyä.

Aivan kuten sinun on pystyttävä havaitsemaan ja korjaamaan virhe, sinun on myös oltava pystyy tunnistamaan, kun virheitä ei ole. Siksi ensimmäinen vastausvaihtoehto (A) näille kysymyksille on aina Ei muutosta. Alla olevassa esimerkissä sinua pyydetään valitsemaan oikea sana, ei parantamaan tyyliä tai sävyä. Huomaa, miten tämä kysymys edustaa SAT: n keskittymistä yleisemmin käytettyihin sanasanoihin, joilla voi olla useita merkityksiä.

body_example3.png

Vastaus: D.

# 3: Ideoiden ilmaisu

Takaisin iso kuva! Ideoiden ilmaisua koskevissa kysymyksissä kysytään väitteen kokonaisjärjestyksestä tai väitteen vahvuudesta. He voivat viitata yksittäisiin lauseisiin ja kysyä, pitäisikö ne järjestää uudelleen (ja miten). He saattavat myös viitata suurempia rakenteellisia muutoksia, joita voisit tehdä parantaa virtausta tai tehdä käytävästä vaikuttavampi.

Seuraava esimerkkikysymys kysyy, pitäisikö lause säilyttää vai poistaa ja miksi. Sinun on osoitettava ymmärryksesi miten lause toimii kontekstissaan sekä perusteltava päätöksesi.

body_example4.png

Vastaus: D.

# 4: Englannin vakiokokoukset

Tämä viimeinen kysymysluokka saattaa tulla mieleen, kun ihmiset ajattelevat SAT-kirjoittamista. Nämä ovat yksityiskohtiin liittyviä kysymyksiä, joista kysytään lauseen rakenne, käyttö ja välimerkit. Sinua saatetaan pyytää korjaamaan lausekkeiden ja lauseiden virheet. Joitakin kielioppisääntöjä, jotka SAT Writing -testit sisältävät verbi-aika, rinnakkainen rakenne, aihe-verbi -sopimus, pronominien käyttö ja pilkut.

Seuraavassa on kaksi esimerkkiä englantilaisten yleissopimusten kysymyksistä. Ensimmäinen kysyy subjekti-verbi-sopimuksesta ja verbin ajasta, kun taas toinen testaa subjekti-substantiivisen pronominin sopimusta ja sen ja sen välistä eroa.


Screen_Shot_2016-02-18_at_9.23.02_AM.png

Vastaukset: 18. A; 19. D

Ensimmäinen askel SAT Writing -opiskeluun pitäisi olla perehtyminen siihen, mitä siinä on. Jos olet päässyt niin pitkälle oppaassa, onnittelut! Olet suorittanut valmistelun ensimmäisen vaiheen. Nyt mitä muuta voit tehdä tutkimus SAT: n Writing-osastolle?

1.jpg

Suurin osa kohdista esittää argumentin tai kuvaa argumentin, joten uutisten lukeminen voi auttaa sinua valmistautumaan. Valitse vain artikkeleita ja toimituksia ristisanatehtävien ja sarjakuvien yli.

Kuinka opiskella SAT-kirjoittamista varten

Jos sinulla on väärinkäsityksiä siitä, että SAT-kirjoittaminen koski vain kielioppisääntöjä, sinun pitäisi olla ne tyhjentäneet jo! Tässä osassa testataan myös kykyäsi muokkaa kokonaisia ​​kappaleita ja kohtia loogisen kulun, organisaation, äänen ja argumentin mukaan.

Kieliopin sääntöjen ja välimerkkien opiskelu on edelleen tärkeä osa valmisteluasi, mutta sinun on myös lisättävä kirjoitus- ja muokkaustaitojasi sekä ymmärrystäsi rakentamisesta. Joten miten voit kehittää kaikkia tarvitsemasi toimitukselliset taidot, jotta voit menestyä SAT Writing -sovelluksessa? Lue viisi hyödyllistä opintovinkkiä.

# 1: Opiskele kieliopin, välimerkkien ja käytön sääntöjä

Kuten edellä näet, noin 45% SAT Writing -kysymyksistäsi kattaa englantilaiset yleissopimukset. Siten kieliopin, välimerkkien ja käytön sääntöjen vahva ymmärtäminen on välttämätöntä näihin kysymyksiin vastaamiseksi. Onneksi on olemassa lukuisia (klassinen vanha SAT-sana) resursseja näiden sääntöjen tarkistamiseen sekä päivitetyille että vanhoille SAT Writing -osioille.

Varmista, että olet oppimateriaalisi hajota kaikki tärkeät säännöt, kuten rinnakkaisrakenne, modifikaattorien sijoitus, verbi-aika, aihe-verbi -sopimus, pronomini-ennakkotapaussopimus, sarjassa olevat kohteet, lauseen loppu ja lauseen välimerkit. Säännöistä on selkeä erittely sivuilta 63 ja 67 College Boardin opas uudistetulle SAT: lle .

Kun tutkit näitä sääntöjä, sinun tulee vastata käytännön kysymyksiä . Sinun täytyy tunnistaa mitä sääntöä kysymys testaa ja miten sitä voidaan soveltaa. Kieliopin vankan pohjan avulla voit tietää, miksi vastauksesi on oikea, eikä vain luottaa riskialttiiseen strategiaan mennä sen kanssa, mikä kuulostaa oikealta.

Suurimmaksi osaksi nämä kysymykset eivät edellytä, että ymmärrät koko osan ennen vastaamista. Konteksti on kuitenkin tärkeä kaikille näille kohdille SAT Kirjoituskysymykset . Sinun pitäisi luultavasti ainakin ohittaa asiaankuuluva kappale, ennen kuin vastaat näihin yksityiskohtaisiin kysymyksiin.

body_burger.jpg

Opettitko koskaan kappaleiden ja esseiden hampurilaisrakennetta? Se oli oikeastaan ​​melko hyödyllinen, jos nälkää aiheuttava, työkalu oikean rakenteen ymmärtämiseen.

# 2: Kehitä kirjoitustaitoja koulussa

Koska SAT Writing -kysymyksissä pyydetään sinua parantamaan organisaatiota, vahvistamaan argumentteja ja selventämään kohtia, sinulla on oltava vahva kirjoitustaito. Suuri osa kirjoittaminen ja muokkaaminen, joita teet koulussa riippumatta siitä, onko se omissa paperissasi vai ikäisillesi, pitäisi auttaa sinua kasvamaan kirjailijana. Koska Kirjoittaminen-osio sisältää argumenttipohjaisia, selittäviä ja tietokirjallisuustekstejä, sinun tulisi keskittyä erityisesti tämäntyyppisiin kirjoituksiin.

Se auttaa myös palaamaan perusasioihin varmistaaksesi, että sinulla on rakenteeltaan vahva maadoitus . Muistatko lukion hampurilaisrakenteen? Yläpulla oli johdantokappale, joka puhui kappaleen pääkohdasta. Salaatti, tomaatti ja hampurilainen edustivat tukevia yksityiskohtia, jotka kaikki liittyivät pääaiheeseen ja kulkivat loogisesti yhdestä seuraavaan. Lopuksi alempi pulla symboloi loppulausetta, joka kääri kaiken hienosti. Tämä rakenne kuvaa kappaletta tai sitä voidaan laajentaa vastaamaan esseitä kokonaisuutena.

Muistamalla tämän perusrakenteen voit pidä kriittisesti silmällä kirjoittamiesi ja lukemiesi esseiden organisaatiota. Sitten, kun SAT Writing -kysymys kysyy lauseiden järjestämisestä tai aihelauseen lisäämisestä, voit tuntea vahvasti, mitä tehdä ja miksi. Se voi myös muistuttaa sinua pitämään silmällä siirtymiä ja ideoiden järjestämistä loogisessa järjestyksessä.

Kirjoitustaidon parantaminen voi tuntua vaikeammalta saada selville kuin konkreettisten kielioppisääntöjen tutkiminen, mutta sinun pitäisi olla varma siitä, että mitä enemmän luet ja kirjoitat, sitä enemmän edistyt. Niin kauan kuin kiinnität huomiota kirjoituksestasi saatuun palautteeseen ja pidät kriittistä silmää lukiessasi ja muokatessasi, saat vahvemman tunteen kirjoitetun sanan mekaniikka.

# 3: Lue esseitä ja sanomalehtiartikkeleita

Aivan kuten kirjoittamisen ja muokkaamisen harjoittelu parantaa ymmärrystäsi englannin kielestä, niin myös lukeminen laajasti. Etsi vakuuttavia, informatiivisia ja tietokirjallisia kertomustekstejä, kuten akateemisia esseitä tai uutis- ja aikakauslehden artikkeleita.

Kun luet, kiinnitä huomiota rakenteeseen ja virtaukseen. Tee muistiinpanoja siitä, kuinka kirjailija esittelee argumenttinsa ja mitkä tukevat yksityiskohdat hän sisältää tapauksen rakentamiseksi tai aiheen selittämiseksi. Pyöritä myös siirtymäsanoja ja lauseita, jotka antavat yhden pisteen, lauseen tai kappaleen virrata toiseen. Voit kiertää takaisin viimeiseen pisteeseen mallintaa oma kirjoituksesi sen perusteella, mitä opit lukemalla asiantuntijateoksia.

body_vocab.jpg

SAT-päivä päivässä pitää lääkärin poissa!

# 4: Tutki oikeanlaista sanastoa

SAT Writing -sanastokysymyksissä ei kysytä erityisen hämäristä tai korkean tason sanoista. Sen sijaan he testaavat merkityksen yleisempiä sanoja, joilla voi olla erilainen merkitys asiayhteydestään riippuen. Vastaavasti he voivat kysyä usein sekoitetuista sanoista, kuten yllä olevassa esimerkissä, jossa sinua pyydetään valitsemaan parempien, suurempien ja parempien välillä.

Siksi opiskellessasi sanastoa sinun on kiinnitettävä huomiota vivahteisiin ja merkityksen muutoksiin kontekstista riippuen. Pidä silmällä sanoja, joita käytetään yhdellä tavalla yhdessä ja toisella tavalla eri kohdassa. Keskittyminen yleisempiin sanoihin, joita voidaan käyttää epätavallisilla tavoilla auttaa myös SAT-lukemisessa.

# 5: Harjoittele tietojen tulkintaa

SAT sisältää kaaviot, kaaviot ja taulukot kaikissa kolmessa osassa, lukemisessa, kirjoittamisessa ja matematiikassa. Noin 2–4% kirjoittamiskysymyksistäsi viittaa grafiikkaan, mutta haluat varmistaa terävöitti tietojesi tulkintaosaamista.

Jotkut näistä kysymyksistä saattavat kysyä, välittääkö lause tarkasti kaaviossa esitetyt tiedot. Toiset voivat yhdistää taitoja todistuskomentokysymykseen kysymällä, pitäisikö sinun lisätä lauseeseen kaavion perusteella pisteen vahvistamiseksi tai argumentin vahvistamiseksi.

Jälleen tietojen tulkinnan taitojen kehittäminen kaavioista, taulukoista ja kaavioista ei auta vain SAT-kirjoituksessa; se auttaa sinua myös menestymään SAT-lukemisessa ja SAT-matematiikassa. Voit harjoitella SAT-käytännön kysymyksillä sekä joillakin ACT Science -kysymyksillä. Ennen kuin aloitat SAT Writing -valmistelusi, tarkastellaan tämän osan pääominaisuuksia.

helsinki-1.jpg

Kehitä kotkasilmäsi kieliopin ja käytön virheiden varalta. Hauska tosiasia: Kotkat ovat yksi luonnon kirjallisimmista olentoista, toiseksi vain silmälasipöllöt.

Avaintietoja SAT-kirjoituksesta ja kielestä

SAT Writing -osassa sinua pyydetään olla toimittaja. Tämä osio antaa sinulle tehtäväksi lukea kohtia, korjata virheitä ja parantaa sanavalintaa ja organisaatiota. Sinun on kehitettävä sekä pienikokoisia taitojasi kieliopista, välimerkkeistä ja sanastosta että isokokoisia taitojasi kappaleiden rakentamisesta ja argumenttien kehittämisestä.

Sinun pitäisi vastata näihin monivalintakysymyksiin perustuviin kysymyksiin kehittää vahva ymmärrys englannin kielestä , erityisesti kuinka se toimii, kun rakennetaan argumenttia, selitystä tai tietokirjallisuutta. Kieliopin sääntöjen ja sanaston opiskelu sekä lukeminen ja kirjoittaminen laajalti lisäävät laitostasi kielellä ja viime kädessä auttavat sinua hallitsemaan SAT-kirjoittaminen ja -kieli -osan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.