Mikä on SAT verbaali? Kuinka nostaa lukupisteitäsi

body_penguinbooks.png

Jos olet löytänyt tämän artikkelin, olet ehkä kuullut sanan SAT Verbal. Se on vanhempi, vanhentunut termi kuvaamaan SAT -lukeminen ja -kirjoittaminen. SAT Verbal -osan sisältö on kuitenkin edelleen erittäin tärkeä tänään.

Monet aiheista ja taidoista, jotka tunnettiin aiemmin SAT Verbaalina, testataan nyt SAT: n näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa. Jotta voit menestyä todisteisiin perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa, sinun on ymmärrettävä, mitä SAT Verbal on, millaisia ​​taitoja se testaa ja miten sitä harjoitellaan.Mikä on SAT verbaali?

SAT Verbal oli perinteinen termi SAT Reading -osalle. Ennen vuotta 2005 SAT: lla oli vain kaksi osaa: sanallinen ja matematiikka. Osat pisteytettiin asteikolla 200-800, ja SAT-yhdistelmäpisteesi vaihteli välillä 400-1600. Sitten vuosina 2005-2015 SAT: llä oli kolme osaa: kriittinen lukeminen, matematiikka ja kirjoittaminen. Kriittisen lukemisen osio oli lähes sama kuin ennen vuotta 2005 julkaistu SAT: n verbaaliosa, mutta analogiakysymykset poistettiin.

Vuodesta 2016 lähtien College Board on palannut vanhaan kaksiosaisjärjestelmään, jossa skaalatut yhdistelmäarvot ovat 400-1600. Nämä kaksi osaa eivät kuitenkaan ole matematiikkaa ja sanallista, vaan matematiikkaa ja näyttöön perustuvaa lukemista ja kirjoittamista.

parhaat ottelut skorpionimiehelle

Todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen yhdistää vuosien 2005–2015 sanallisen/kriittisen lukemisen osiot ja kirjoitusosion elementit. Jos olet tutustunut vuosien 2005–2015 SAT-ohjelmaan, tiedät, että SAT: n kriittinen lukeminen/suullinen osio esitti kahdenlaisia ​​kysymyksiä: lauseiden täydentämistä ja jaksokohtaisia ​​lukukysymyksiä. Uudessa SAT: ssa SAT: n näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa ei enää ole lauseen täydentämistä koskevia kysymyksiä, mutta siinä on silti jaksokohtaisia ​​lukukysymyksiä.

Mitä sanallisia SAT -taitoja testataan uudessa SAT: ssa?

Kuten sanoin aiemmin, ainoa osa SAT: n sanallisesta osasta näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa on jaksokohtaisia ​​lukukysymyksiä. Uuden SAT: n kappaleisiin perustuvat lukukysymykset esittävät sinulle kysymyksiä viidestä kohdasta:

 • 1 Yhdysvaltain ja maailman kirjallisuuden aihe
 • 2 historian ja yhteiskuntatieteiden aiheella
 • 2 tieteen aihe

Kun olet lukenut jokaisen kohdan, sinulta kysytään kysymyksiä. Kysyttävät kysymykset jaetaan kahdeksaan luokkaan (jokainen käyttää hieman erilaista taitoa). Kuusi ensimmäistä taitoa vaadittiin vanhan SAT: n kriittisen lukemisen osioon. Taidot 7 ja 8 ovat uusia.

#1: Tunnista sanaston merkitys kontekstissa

Nämä kysymykset pyytävät sinua tunnistamaan, mitä sana tarkoittaa kappaleen yhteydessä. Joskus sana, jota sinulta kysytään, on yleinen (ei kovin harvinainen maailma, kuten vanhat lauseen täydentävät sanat), vaikka näitä yleisiä sanoja käytetään tyypillisesti epätavallisessa kohdassa. Esimerkiksi sanalla voi olla useita merkityksiä ja harvinaisempaa merkitystä testataan.

ei ut vaatii sat essee

Esimerkkikysymys

Rivillä 88 'kiinni' tarkoittaa melkein mitä

 1. tarttua pintaan
 2. uskoa
 3. saarnata
 4. paeta

#2: Tunnista kulkuväylän iso kuva / pääkohta

Nämä kysymykset kysyvät sinulta kohdan yleistä tarkoitusta. Onko kohdan tarkoitus tiedottaa, tarkastella, kiistää, todistaa, parodioida, olettaa?

Esimerkkikysymys

Jakson ensisijainen tarkoitus on

 1. ilmoittaa yleisölle löydöstä
 2. tarkastella taideteosta
 3. parodioi tunnettu runo
 4. ristiriidassa yleisen väitteen kanssa

body_waldo.jpg Voitko seuloa sotkua?

#3: Tunnista pienten yksityiskohtien tarkoitus

Nämä kysymykset viittaavat yleensä tiettyyn riviin ja kysyvät yksityiskohtia kyseiseltä riviltä. He voivat myös kysyä, mitä lause tai kappale saa aikaan koko kohdan yhteydessä.

Esimerkkikysymys

Mikä kuvaa parhaiten rivien 47-48 ('To ... final') lauseen toimintaa?

 1. Siinä esitetään yhteenveto edellisessä kappaleessa esitetyistä seikoista.
 2. Se tukee ensimmäisessä kappaleessa esitettyä väitettä.
 3. Se osoittaa yllättävän oivalluksen.
 4. Se on ristiriidassa viimeaikaisten tieteellisten havaintojen kanssa.

#4: Katso rivin, kappaleen tai koko kohdan merkitys

Nämä kysymykset pyytävät sinua tulkitsemaan rivin, kappaleen tai koko kohdan merkityksen. Se voi kuulostaa vaikealta, mutta älä huoli. Nämä eivät pyydä subjektiivista tulkintaasi. Näihin kysymyksiin on aina vain yksi oikea vastaus.

Esimerkkikysymys

Tämän kohdan kirjoittaja olisi todennäköisesti samaa mieltä seuraavista lausunnoista, jotka koskevat rivillä 2 mainittua 'Dalia'?

 1. Häntä pitäisi kritisoida enemmän.
 2. Hän oli aikaansa edellä.
 3. Hänen pitäisi olla laajemmin tunnettu.
 4. Hän mullisti modernin taiteen.

#5: Ilmoita lauseen tai lauseen toiminta käytävässä

Näissä kysymyksissä sinua pyydetään tunnistamaan, mitä vaikutusta lauseella tai lauseella on katkelmassa.

on sydämesi vasemmalla puolella

Esimerkkikysymys

Rivillä 7 kirjoittaja viittaa pelottavaan hymyynsä ensisijaisesti

 1. että Geraldilla ei ollut tunteita Opheliaa kohtaan.
 2. viittaavat siihen, että Gerald on liian huolissaan ulkonäöstä.
 3. havainnollistaa joitain Geraldin setän liioiteltuja väitteitä.
 4. korosta Geraldin pelkuruutta.

#6: Tunnista kirjoittajan sävy, tyyli, ääni, asenne tai näkökulma

Näissä kysymyksissä (tunnetaan tekijätekniikan kysymyksinä) sinua pyydetään tunnistamaan kirjoittajan sävy, tyyli, ääni, asenne tai näkökulma.

Esimerkkikysymys

Kirjoittaja käsittelee Perun kulttuuria näkökulmasta

 1. huolestunut katsoja
 2. hämmästynyt matkustaja
 3. vakiintunut tutkija
 4. rakastettu syntyperäinen

#7: Tietojen tulkinta / tieteellisten päättelytaitojen käyttö (uusi taito vuodelle 2016 SAT)

Näissä kysymyksissä sinua pyydetään tulkitsemaan kaavioita tai kaavioita ja valitsemaan, mikä se tukee parhaiten tai vähiten. Sinun ei tarvitse olla tieteen tai tietojen asiantuntija vastataksesi näihin kysymyksiin oikein, mutta sinun on oltava taitava lukemaan ja tulkitsemaan kaavioita ja kaavioita. Katso ACT -tieteellisistä artikkeleistamme apua tässä taidossa, sillä ACT -tiede perustuu samaan taitoon.

#8: Anna todisteita *UUSI taito vuoden 2016 SAT: lle

Nämä kysymykset tulevat kahdessa sarjassa. Ensimmäinen esittää kysymyksen kohdasta ja toinen kysymys pyytää sinua tunnistamaan tarkalleen, mistä kohdasta löysit todisteesi vastaamaan ensimmäiseen kysymykseen.

Esimerkkikysymyksiä

body_question1.jpg

kuinka kauan opiskella la

body_question2.jpg

College Boardin kautta Uudelleen suunnitellun SAT -testin tekniset tiedot

Kuinka harjoitella

Ensimmäinen askel SAT -verbaalisessa harjoituksessasi pitäisi olla oppia testimuoto ja -strategiat, joten et ole yllättynyt koepäivästä. Lue lisää jokaisesta kohdakohtaiseen lukukysymykseen, parhaisiin osioihin perustuviin lukustrategioihin ja parhaaseen tapaan opiskella SAT-sanastoa.

Tämän tiedon hankkimisen jälkeen Sinun on aloitettava SAT -harjoitustestit, jos et ole jo tehnyt niin . Katso parhaat SAT -luetun ymmärtämisen käytännön testit ja kysymykset. Muista tehdä perusteellinen tarkastelu jokaisen harjoitustestin suorittamisen jälkeen. Arviointi on opintoprosessin tärkein vaihe. Sinun on tunnistettava tekemäsi virheet, jotta et tee niitä testin päivänä.

Näiden vaiheiden noudattaminen auttaa sinua parantamaan sanallista SAT -pistemäärääsi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.