Mikä on SAT verbaali? Kuinka nostaa lukupisteitäsi

body_penguinbooks.png

Jos olet löytänyt tämän artikkelin, olet ehkä kuullut sanan SAT Verbal. Se on vanhempi, vanhentunut termi kuvaamaan SAT -lukeminen ja -kirjoittaminen. SAT Verbal -osan sisältö on kuitenkin edelleen erittäin tärkeä tänään.

Monet aiheista ja taidoista, jotka tunnettiin aiemmin SAT Verbaalina, testataan nyt SAT: n näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa. Jotta voit menestyä todisteisiin perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa, sinun on ymmärrettävä, mitä SAT Verbal on, millaisia ​​taitoja se testaa ja miten sitä harjoitellaan.Mikä on SAT verbaali?

SAT Verbal oli perinteinen termi SAT Reading -osalle. Ennen vuotta 2005 SAT: lla oli vain kaksi osaa: sanallinen ja matematiikka. Osat pisteytettiin asteikolla 200-800, ja SAT-yhdistelmäpisteesi vaihteli välillä 400-1600. Sitten vuosina 2005-2015 SAT: llä oli kolme osaa: kriittinen lukeminen, matematiikka ja kirjoittaminen. Kriittisen lukemisen osio oli lähes sama kuin ennen vuotta 2005 julkaistu SAT: n verbaaliosa, mutta analogiakysymykset poistettiin.

Vuodesta 2016 lähtien College Board on palannut vanhaan kaksiosaisjärjestelmään, jossa skaalatut yhdistelmäarvot ovat 400-1600. Nämä kaksi osaa eivät kuitenkaan ole matematiikkaa ja sanallista, vaan matematiikkaa ja näyttöön perustuvaa lukemista ja kirjoittamista.

parhaat ottelut skorpionimiehelle

Todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen yhdistää vuosien 2005–2015 sanallisen/kriittisen lukemisen osiot ja kirjoitusosion elementit. Jos olet tutustunut vuosien 2005–2015 SAT-ohjelmaan, tiedät, että SAT: n kriittinen lukeminen/suullinen osio esitti kahdenlaisia ​​kysymyksiä: lauseiden täydentämistä ja jaksokohtaisia ​​lukukysymyksiä. Uudessa SAT: ssa SAT: n näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa ei enää ole lauseen täydentämistä koskevia kysymyksiä, mutta siinä on silti jaksokohtaisia ​​lukukysymyksiä.

Mitä sanallisia SAT -taitoja testataan uudessa SAT: ssa?

Kuten sanoin aiemmin, ainoa osa SAT: n sanallisesta osasta näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa on jaksokohtaisia ​​lukukysymyksiä. Uuden SAT: n kappaleisiin perustuvat lukukysymykset esittävät sinulle kysymyksiä viidestä kohdasta:

 • 1 Yhdysvaltain ja maailman kirjallisuuden aihe
 • 2 historian ja yhteiskuntatieteiden aiheella
 • 2 tieteen aihe

Kun olet lukenut jokaisen kohdan, sinulta kysytään kysymyksiä. Kysyttävät kysymykset jaetaan kahdeksaan luokkaan (jokainen käyttää hieman erilaista taitoa). Kuusi ensimmäistä taitoa vaadittiin vanhan SAT: n kriittisen lukemisen osioon. Taidot 7 ja 8 ovat uusia.

#1: Tunnista sanaston merkitys kontekstissa

Nämä kysymykset pyytävät sinua tunnistamaan, mitä sana tarkoittaa kappaleen yhteydessä. Joskus sana, jota sinulta kysytään, on yleinen (ei kovin harvinainen maailma, kuten vanhat lauseen täydentävät sanat), vaikka näitä yleisiä sanoja käytetään tyypillisesti epätavallisessa kohdassa. Esimerkiksi sanalla voi olla useita merkityksiä ja harvinaisempaa merkitystä testataan.

ei ut vaatii sat essee

Esimerkkikysymys

Rivillä 88 'kiinni' tarkoittaa melkein mitä

 1. tarttua pintaan
 2. uskoa
 3. saarnata
 4. paeta

#2: Tunnista kulkuväylän iso kuva / pääkohta

Nämä kysymykset kysyvät sinulta kohdan yleistä tarkoitusta. Onko kohdan tarkoitus tiedottaa, tarkastella, kiistää, todistaa, parodioida, olettaa?

Esimerkkikysymys

Jakson ensisijainen tarkoitus on

 1. ilmoittaa yleisölle löydöstä
 2. tarkastella taideteosta
 3. parodioi tunnettu runo
 4. ristiriidassa yleisen väitteen kanssa

body_waldo.jpg Voitko seuloa sotkua?

#3: Tunnista pienten yksityiskohtien tarkoitus

Nämä kysymykset viittaavat yleensä tiettyyn riviin ja kysyvät yksityiskohtia kyseiseltä riviltä. He voivat myös kysyä, mitä lause tai kappale saa aikaan koko kohdan yhteydessä.

Esimerkkikysymys

Mikä kuvaa parhaiten rivien 47-48 ('To ... final') lauseen toimintaa?

 1. Siinä esitetään yhteenveto edellisessä kappaleessa esitetyistä seikoista.
 2. Se tukee ensimmäisessä kappaleessa esitettyä väitettä.
 3. Se osoittaa yllättävän oivalluksen.
 4. Se on ristiriidassa viimeaikaisten tieteellisten havaintojen kanssa.

#4: Katso rivin, kappaleen tai koko kohdan merkitys

Nämä kysymykset pyytävät sinua tulkitsemaan rivin, kappaleen tai koko kohdan merkityksen. Se voi kuulostaa vaikealta, mutta älä huoli. Nämä eivät pyydä subjektiivista tulkintaasi. Näihin kysymyksiin on aina vain yksi oikea vastaus.

Esimerkkikysymys

Tämän kohdan kirjoittaja olisi todennäköisesti samaa mieltä seuraavista lausunnoista, jotka koskevat rivillä 2 mainittua 'Dalia'?

 1. Häntä pitäisi kritisoida enemmän.
 2. Hän oli aikaansa edellä.
 3. Hänen pitäisi olla laajemmin tunnettu.
 4. Hän mullisti modernin taiteen.

#5: Ilmoita lauseen tai lauseen toiminta käytävässä

Näissä kysymyksissä sinua pyydetään tunnistamaan, mitä vaikutusta lauseella tai lauseella on katkelmassa.

on sydämesi vasemmalla puolella

Esimerkkikysymys

Rivillä 7 kirjoittaja viittaa pelottavaan hymyynsä ensisijaisesti

 1. että Geraldilla ei ollut tunteita Opheliaa kohtaan.
 2. viittaavat siihen, että Gerald on liian huolissaan ulkonäöstä.
 3. havainnollistaa joitain Geraldin setän liioiteltuja väitteitä.
 4. korosta Geraldin pelkuruutta.

#6: Tunnista kirjoittajan sävy, tyyli, ääni, asenne tai näkökulma

Näissä kysymyksissä (tunnetaan tekijätekniikan kysymyksinä) sinua pyydetään tunnistamaan kirjoittajan sävy, tyyli, ääni, asenne tai näkökulma.

Esimerkkikysymys

Kirjoittaja käsittelee Perun kulttuuria näkökulmasta

 1. huolestunut katsoja
 2. hämmästynyt matkustaja
 3. vakiintunut tutkija
 4. rakastettu syntyperäinen

#7: Tietojen tulkinta / tieteellisten päättelytaitojen käyttö (uusi taito vuodelle 2016 SAT)

Näissä kysymyksissä sinua pyydetään tulkitsemaan kaavioita tai kaavioita ja valitsemaan, mikä se tukee parhaiten tai vähiten. Sinun ei tarvitse olla tieteen tai tietojen asiantuntija vastataksesi näihin kysymyksiin oikein, mutta sinun on oltava taitava lukemaan ja tulkitsemaan kaavioita ja kaavioita. Katso ACT -tieteellisistä artikkeleistamme apua tässä taidossa, sillä ACT -tiede perustuu samaan taitoon.

#8: Anna todisteita *UUSI taito vuoden 2016 SAT: lle

Nämä kysymykset tulevat kahdessa sarjassa. Ensimmäinen esittää kysymyksen kohdasta ja toinen kysymys pyytää sinua tunnistamaan tarkalleen, mistä kohdasta löysit todisteesi vastaamaan ensimmäiseen kysymykseen.

Esimerkkikysymyksiä

body_question1.jpg

kuinka kauan opiskella la

body_question2.jpg

College Boardin kautta Uudelleen suunnitellun SAT -testin tekniset tiedot

Kuinka harjoitella

Ensimmäinen askel SAT -verbaalisessa harjoituksessasi pitäisi olla oppia testimuoto ja -strategiat, joten et ole yllättynyt koepäivästä. Lue lisää jokaisesta kohdakohtaiseen lukukysymykseen, parhaisiin osioihin perustuviin lukustrategioihin ja parhaaseen tapaan opiskella SAT-sanastoa.

Tämän tiedon hankkimisen jälkeen Sinun on aloitettava SAT -harjoitustestit, jos et ole jo tehnyt niin . Katso parhaat SAT -luetun ymmärtämisen käytännön testit ja kysymykset. Muista tehdä perusteellinen tarkastelu jokaisen harjoitustestin suorittamisen jälkeen. Arviointi on opintoprosessin tärkein vaihe. Sinun on tunnistettava tekemäsi virheet, jotta et tee niitä testin päivänä.

Näiden vaiheiden noudattaminen auttaa sinua parantamaan sanallista SAT -pistemäärääsi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.