Mikä on SAT No Calculator -osio? 5 vinkkiä hyvin toimimiseen

tunnus_math-5.jpg

Laskimen kieltäminen joissakin SAT -matemaattisissa kysymyksissä saattaa huolestuttaa sinua, voit olla varma, ettet tarvitse laskinta tässä osiossa. Itse asiassa sellaisen saaminen todennäköisesti vain hidastaisi sinua!

Tässä oppaassa käsitellään SAT: n kolmatta osaa: Matematiikka ilman laskin -osaa. Lue lisää siitä, millaisia ​​kysymyksiä voit odottaa näkeväsi ja kuinka voit saada korkeat pisteet. Mutta ensin käydään läpi SAT Math No Calculator -osion muoto.Miten SAT Math No Calculator -osio alustetaan?

Aloitetaan perusasioista: kuinka paljon aikaa sinulla on ja miten SAT Math No Calculator -osio on rakennettu.

Tämä osio tulee aina kolmanneksi Lukeminen ja kirjoittaminen ja kieli -osioiden jälkeen. Se on vain 25 minuuttia pitkä, joten se on SAT: n lyhin osa. Kun olet suorittanut tämän osion, saat lyhyen viiden minuutin tauon, jolloin voit ottaa laskimen ja aloittaa valmistautumisen seuraavaan osaan: Matematiikkalaskin.

Sinua pyydetään vastaamaan 20 kysymystä. Sinulla on keskimäärin minuutti ja viisitoista sekuntia, tai 75 sekuntia, per kysymys. Näistä kysymyksistä 15 on monivalinta (jokaisella on neljä vastausvaihtoehtoa) ja viisi on ruudukkoja (tunnetaan myös opiskelijoiden tuottamina vastauksina). Täytät vastauksesi näihin viiteen ruudukkoon vastauslomakkeen erityisessä osassa.

Näin Math No Calculator -osio hajoaa täsmälleen:

Kokonaisaika Monivalintakysymysten määrä Grid-insin lukumäärä Aika per kysymys
25 minuuttia 15 (# 1-15) 5 (# 16-20) 75 sekuntia

Koska Ei laskin -osa on lyhyempi kahdesta matemaattisesta osasta, se laskee vain kolmanneksen kaikista matematiikkapisteistäsi. Siirrytään nyt logistiikan ulkopuolelle ja keskustellaan taidoista, joita testataan SAT Math No Calculator -osassa.

body_pencil-1.jpg

embry riddle ilmailuyliopiston hyväksymisaste

Sinun ei tarvitse laskinta vastataksesi näihin kysymyksiin - vain kynä ja paperi!

Mitä taitoja testataan matemaattisen laskimen osassa?

Mukaan kollegion hallitukselle , Math No Calculator -osio testaa kahta pääluokkaa: Algebran sydän ja passi edistyneeseen matematiikkaan sekä lisäaiheisiin kuuluvat ongelmat. Nämä luokat keskittyvät käsitteisiin, kuten lineaariset yhtälöt, lineaariset eriarvoisuudet, funktiot, toisen asteen yhtälöt, kaaviot, geometria ja kompleksiluvut.

Toisin kuin Laskin -osiossa, Ei laskin -osiossa ei ole ongelmanratkaisu- ja tietoanalyysikysymyksiä - Näitä varten sinun on tulkittava taulukoiden ja hajontapisteiden tietoja tai laskettava suhteet, hinnat ja mittasuhteet. Alla olevasta kaaviosta näet tarkalleen, kuinka monta kysymystä voit odottaa löytävänsä kustakin kolmesta pääosaamisalueesta:

Sisältöluokat # kysymyksiä % Ei laskin -osiosta
Algebran sydän 8 40%
Passi edistyneelle matematiikalle 9 Neljä viisi%
Muut aiheet 3 viisitoista%

Lähde: Virallinen SAT -opasopas

Joissakin kysymyksissä on useita vaiheita ja edellyttää, että yhdistät kaksi tai useampia käsitteitä ratkaisun löytämiseksi.

Saadaksesi käsityksen siitä, miten Matematiikka ei -laskin -osa testaa yllä olevat taidot, löydät viralliset SAT -näytteen alla olevat kysymykset. Katsotaanpa, miten tämä laskimeton osio testaa nämä taitoalueet.

body_heart.jpg

Tämä sammakkoeläinromantikko käyttää Algebra -sydäntään hihassaan.

Kuinka matematiikka ei laskin -osa testaa taitosi?

Matematiikka Ei laskin -osa ei pyydä sinua tekemään pitkiä, monimutkaisia ​​laskelmia käsin. Suurimmaksi osaksi, Tämä osio pyrkii testaamaan päättely- ja ongelmanratkaisukykysi.

College Board haluaa varmistaa, että ymmärrät matematiikan peruskäsitteet ja sinun ei tarvitse luottaa laskimeen ratkaisun löytämiseksi. Vielä on jonkin verran aritmeettista - esim. Peruslisäys, vähennys, kertominen ja jakaminen desimaaleilla - mutta suurin osa ongelmista tulee keskity enemmän perusteluihin kuin lukuihin.

Alla on joitain virallinen näyte Ei laskin kysymyksiä . Löydät kaksi kysymystä, jotka kuuluvat algebran sydän -kategoriaan, kaksi Passport to Advanced Math -kategoriasta ja yksi lisäaiheista. Huomaa, kuinka laskin ei suurelta osin olisi lainkaan hyödyllinen vastauksen saamisessa.

Alla olevat kysymykset on lainattu College Boardin kokoelmasta virallisista SAT -käytännön testeistä, ilmaisesta resurssista, jonka pitäisi ehdottomasti olla osa testiä. Ehdotan myös, että tutustut Khan Academyn SAT -resursseihin, vaikka niiden ei pitäisi korvata perusteellisempaa testin valmistelua.

#1: Algebran sydän

Tämä sydämen algebran kysymys pyytää sinua ratkaisemaan $ x $ algebrallisessa yhtälössä:

Jos $ {x-1}/3 = k $ ja $ k = 3 $, mikä on $ x $ arvo?

A) 2
B) 4
C) 9
D) 10

Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit käydä läpi seuraavat vaiheet:

#1 : Kerro molemmat puolet kolmella, joten käytät $ x - 1 = 3k $

#2 : Lisää 1 molemmille puolille, jolloin sinulle jää $ x = 3k + 1 $

#3 : Ratkaise sitten $ x $ korvaamalla $ k $ arvolla 3. Koska $ x = 3k + 1 $, $ x = 3 (3) + 1 $ tai $ x = 10 $.

Tämä esimerkki sydämen algebrasta edustaa helppo tason kysymys. Jos et ratkaissut $ x $, voit kytkeä vastausvaihtoehdot ja työskennellä taaksepäin (eli mikä $ x $ arvo olisi 3). Joko päätät ratkaista sen, tämä ongelma ei ehdottomasti vaadi laskimen käyttöä.

Vastaus: D

#2: Algebran sydän

Seuraava sydämen algebran kysymys on keskivaikeus; Se testaa päättelytaitojasi ja ymmärrystäsi algebrallisesta ilmaisusta. Vaikka voit liittää numeroita tehdäksesi skenaariosta konkreettisemman, helpoin tapa ratkaista tämä ongelma on ymmärtää, miten hinnat esitetään algebrallisilla muuttujilla.

Lauantai -iltapäivänä Armand lähetti $ m $ tekstiviestejä joka tunti 5 tunnin ajan ja Tyrone $ $ $ tekstiviestejä joka tunti 4 tunnin ajan. Mikä seuraavista vastaa Armandin ja Tyronen lauantai -iltapäivänä lähettämien viestien kokonaismäärää?

A) 9 dollaria
B) 20 dollaria
C) 5 miljoonaa dollaria+4 dollaria
D) 4 miljoonaa dollaria+5 dollaria

Tämä ongelma kysyy Armandin ja Tyronen lähettämien viestien kokonaismäärästä:

  • Armandin lähettämien tekstien kokonaismäärä on hänen hinta ($ m $ tekstiä/tunti) kerrottuna tuntimäärällä (5). Tuotteesi Armandin teksteihin on 5 $ bi m $ .
  • Tyronen lähettämien tekstien kokonaismäärä on hänen hinta ($ p $ tekstiä/tunti) kerrottuna tuntimäärällä (4). Tuotteesi Tyroneen on 4 $ bi p $ .
  • Jos haluat saada yhteensä, saat lisää nämä kaksi tuotetta yhteen, jättäen sinut 5 $ bi m $ + 4 $ bi p $ .

Jos olit epävarma vastauksestasi, voit liitä näytteenumerot $ bi m $ ja $ bi p $ tarkistamaan perustelusi. Helpoin tapa ratkaista tämä ongelma on kuitenkin käsitteellisesti ymmärtää hintojen ja ajan välinen suhde ja kuinka esittää tämä suhde muuttujilla.

Vastaus: C

#3: Passi edistyneelle matematiikalle

Tämä esimerkkikysymys testaa kykyäsi manipuloida algebrallista yhtälöä:

$$ m = {({r}/{1200}) (1+ {r}/{1200})^N}/{(1+ {r}/{1200})^N-1} P $$

Yllä oleva kaava antaa kuukausimaksun $ $ $, joka tarvitaan $ P $ dollarin lainan maksamiseen $ $ dollarin vuosikorolla $ N $ kuukauden aikana. Mikä seuraavista antaa $ P $ $ m $, $ r $ ja $ N $?

A) $ P = {({r}/{1200}) (1+ {r}/{1200})^N}/{(1+ {r}/{1200})^N-1} m $

B) $ P = {(1+ {r}/{1200})^N-1}/{({r}/{1200}) (1+ {r}/{1200})^N} m $

C) $ P = ({r}/{1200}) m $

D) $ P = ({1200}/{r}) m $

Ensimmäinen lauseke antaa sinulle $ m $ $ r $, $ N $ ja $ P $. Ongelma pyytää sinua ratkaisemaan $ P $ hintaan $ m $, $ r $ ja $ N $.

Vaihtaaksesi yhtälön ympäri, kerro molemmat puolet vastavuoroisella ilmaisusta $ P $ vieressä. Periaatteessa voit vain kääntää nykyisen lausekkeen, jolloin saat vastausvaihtoehdon B.

Vastaus: B

#4: Passi edistyneelle matematiikalle

Alla oleva kysymys on ensimmäinen esimerkki, joka vaatii aritmeettista. Vaikka laskin auttaisi tässä, College Board haluaa nähdä, että voit suorittaa yhteenlasku-, vähennys-, jako-, kerto- ja pitkän käden.

$ b = 2,35+0,25x $

$ c = 1,75+0,40x $

Yllä olevissa yhtälöissä $ b $ ja $ c $ edustavat naudanlihan ja kanan puntahintaa dollareina, $ x $ viikkoa 1. heinäkuuta jälkeen viime kesänä. Mikä oli naudanlihan kilon hinta, kun se oli sama kuin kanan kilon hinta?

A) 2,60 dollaria
B) 2,85 dollaria
C) 2,95 dollaria
D) 3,35 dollaria

Koska tämä ongelma kysyy kun hinta kiloa naudanlihaa ( $ bi b $ ) oli sama kuin kanan kilon hinta ( $ bi c $ ), voit ratkaista sen asettamalla $ b $ yhtä suureksi kuin $ c $ tai 2,35 + 0,25x = 1,75 + 0,40x $.

Sitten voit ratkaista $ x $ seuraavilla vaiheilla:

#1 : Välttääksesi negatiivisia lukuja, vähennä 1,75 molemmilta puolilta ja $ bo 0,25 bi x $ molemmilta puolilta. Tämä jättää sinulle $ 0.60 = 0.15x $.

illinoisin yliopisto urbana-champaignissa

#2 : Jaa molemmat puolet 0,15 dollarilla, niin saat $ x = 4 $.

#3 : Kysymys koskee naudanlihan kilohintaa, kun molemmat lihat olivat samanarvoisia, joten liitä $ x $ ratkaistaksesi $ b $. Yhtälön pitäisi näyttää tältä: $ b = 2,35 + 0,25 (4) $.

#4 : $ b = 2,35 + 0,25 (4) = 2,35 + 1 = 3,35 $.

#5 : Hinta kiloa naudanlihaa, kun se oli sama kuin kilon kanan hinta, oli 3,35 dollaria.

Vastaus: D

#5: Muita aiheita matematiikassa

Lopuksi seuraava on lisäaiheita koskeva kysymys geometria (oikeat kolmiot) ja perus trigonometria. Tässä sinun on osoitettava ymmärrystä synnistä ja kosinista ja siitä, miten ne liittyvät toisiinsa suorakulmiossa. Jos et tiedä tätä suhdetta, sinulla on vaikea vastata tähän kysymykseen.

Suorakulmiossa yksi kulma on $ x ° $, missä sin $ x ° = 4/5 $. Mikä on cos $ (90 ° -x °) $?

Helpoin tapa ratkaista tämä ongelma on muistaa täydentävä kulmasuhde sinistä ja kosinista: ilman( $ bi {x} $ °) $ = $ jotain( $ $ 90 ° $ bo - bi x $ °) . Jos muistat tämän, tiedät heti ilman laskelmia, että vastauksesi on $ bo {4}/ bo {5} $.

Vastaus: 4/5 $ tai 0,8 $

Kuten näet, Ei laskin -kysymyksiä pyydetään osoittamaan syvällinen ymmärrys matemaattisista käsitteistä. Joten kuinka voit opiskella varmistaaksesi, että ymmärrät nämä haastavat kysymykset? Lue joitain opintovinkkejä, joita voit käyttää valmistautuessasi SAT -matematiikkaan.

body_strategy-13.jpg

Puhutaan strategiasta.

Kuinka menestyä matematiikassa Ei laskin -osa: 5 vinkkiä

Kaikki Math No Calculator -osion valmistelut auttavat sinua myös matematiikkalaskin -osiossa. Seuraavat opintovihjeet ovat kuitenkin erityisen tärkeää No Calculator -osassa.

Vinkki 1: Tutki keskeisiä käsitteitä

Kuten edellä olevista esimerkkikysymyksistä näki, monet kysymykset eivät vaadi sinua laskemaan numeroita; sen sijaan he vaativat sinua syvä tunteminen taustalla olevista käsitteistä ja osaa soveltaa toimintoja ratkaisun löytämiseksi. Tällä tavalla jotkut ongelmat ovat abstrakteja ja teoreettisempia kuin todellisiin lukuihin ja yhtälöihin perustuvat.

Tämä muutos on muuten lähempänä yhteistä ydintä. Sekä SAT- että Common Core -standardit esittävät nyt matematiikkaa, jossa on vähemmän aiheita, jotka ovat syvempiä. Jonkin verran SAT -kriitikot ovat huomauttaneet, että tämä muutos hyödyttää edelleen oppilaita, jotka käyvät paremmin rahoitettuja kouluja ja joiden opettajat tuntevat hyvin yhteisen ytimen. Jos matematiikkasi opettaa opetussuunnitelmaa, joka vastaa Common Core -standardeja, niin sitten heidän pitäisi opettaa sinulle keskeisiä käsitteitä tavalla, joka auttaa sinua SAT Math No Calculator -osassa.

Varaa koulun ulkopuolella aikaa tutkia keskeisiä aiheita, jotka näkyvät SAT Mathissa. Koska College Board on hiljattain sitoutunut avoimuuteen, se jakaa tarkalleen, mitä nämä käsitteet tulevat olemaan . Algebra on erityisen tärkeä, ja haluat varmistaa, että sinulla on vankka käsitys aiheista, kuten lineaariset ja epälineaariset yhtälöt, toisen asteen yhtälöt ja funktiot.

Kollegion hallituksen jakamien pääaiheiden lisäksi varmista, että SAT -matematiikan oppimateriaalisi jakavat jokaisen laajan aiheen osiinsa. Kattaen kaikki yksityiskohdat voit täyttää mahdolliset tiedon puutteet. Tässä osiossa et voi luottaa laskinta tekemään mitään ajatuksia puolestasi; sinun täytyy näkyä hyvin ymmärtämällä keskeiset käsitteet.

Vinkki 2: Harjoittele lukemista

Aivan kuten No Calculator -ongelmat korostavat käsitteellistä ymmärrystäsi kyvystäsi manipuloida lukuja ja suorittaa laskelmia testaa myös luetun ymmärtämistäsi. Sinun on voitava lukea ongelma ja selvittää, mitä toimenpiteitä se pyytää sinua ottamaan.

Varsinkin tekstiongelmat voivat liittyä suhteellisen paljon, sisältää joskus enemmän tietoa kuin on tarpeen ratkaisun löytämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on päätettävä, mitkä tiedot ovat merkityksellisiä ja mitkä eivät. Osa näistä ongelmista, College Boardin mukaan, sisältää todellisia skenaarioita, esimerkiksi kaasun mittarilukeman laskeminen tai vaihtaminen maan valuutasta toiseen.

kuinka monta litraa gallonaa?

Kaikki nämä tosielämän skenaariot eivät tietenkään ole osa kaikkien todellisia päivittäisiä kokemuksia. Käytännön ongelmat auttavat sinua tutustumaan skenaarioihin, joita kollegion hallitus pitää todellisina.

Kriitikot ovat ehdottaneet, että tämä tekstiongelmien korostaminen - yhdessä edellä mainitun yhteensovittamisen kanssa - voi aiheuttaa haittaa joillekin testaajille, erityisesti niille, jotka puhuvat englantia toisena kielenä.

Jos haluat valmistautua tämän osion painottamiseen luetun ymmärtämiseen, varmista opiskele monivaiheisilla tekstitehtävillä.

body_abacus-1.jpg

Usein kysytyt kysymykset: Voinko käyttää abakustani No Calculator -osiossa? Valitettavasti ei - sinun on luotettava omiin laskutaitoihisi.

Vinkki 3: Harjoittele aritmeettisia taitojasi

Suurimmassa osassa Ei laskuria -osiossa etusijalla on käsitteellinen ymmärtäminen laskutoimitusten kykyyn nähden. On kuitenkin vielä kourallinen ongelmia, jotka vaativat sinua laskemaan. Ilman laskinta sinun on voitava kirjoittaa nämä laskelmat ja ratkaista ne käsin.

Esimerkiksi yllä olevassa esimerkkitehtävässä 4 sinun on vähennettävä ja jaettava desimaalipisteillä. Vaikka nämä ovat matematiikan perustaitoja, monet opiskelijat ovat todennäköisesti tottuneet suorittamaan nämä yksinkertaiset laskelmat laskimella. Tämän seurauksena haluat harjoitella kykyäsi kirjoittaa nämä toiminnot käsin nopeasti, tehokkaasti ja silmällä tahattomia virheitä.

Vinkki 4: Näytä työsi

Jos olet käynyt jollakin matematiikan tunnilla, tunnet luultavasti toistuvan matematiikan opettajan mantran: näytä työsi. Opettajat eivät halua sinun vetävän näennäisesti vastausta tyhjästä; he haluavat sinun kirjoita vaihe vaiheelta, miten olet selvinnyt ongelmasta. Tämä ei ainoastaan ​​osoita ymmärrystäsi, vaan myös auttaa sinua huomaamaan mahdolliset virheet matkan varrella.

Aivan kuten sinun pitäisi kirjoittaa kaikki tekemäsi laskelmat, sinun tulee myös kirjoittaa muiden ongelmien vaiheet, olitpa sitten ratkaisemalla $ x $ tai yksinkertaistamalla monimuuttujalauseketta. Monet No Calculator -ongelmista vaativat useita vaiheita työsi kirjoittaminen auttaa sinua seuraamaan ajatteluasi ja välttämään virheitä.

Vinkki 5: Vastaa satoihin käytännön ongelmiin

Käytännön ongelmiin vastaamisen tulisi kulkea käsi kädessä keskeisten aiheiden tarkastelun kanssa. Varmista, että ymmärrät käsitteet ja tiedät milloin ja miten soveltaa niitä realistisiin SAT -ongelmiin. Ajoitetut harjoitustestit auttaa myös kehittämään ajanhallintataitojasi ja kykyäsi vastata kysymyksiin nopeasti ja tarkasti.

Mistä siis löydät kaikki nämä käytännön ongelmat? Yksi paikka on tietysti College Board. Löydät automaattisesti arvosanat käytännön kysymyksiä verkossa ja kahdeksan ilmaista virallista harjoitustestiä, jotka voit ladata ja tulostaa. Voit myös löytää erilaisia ​​vaikeustasoja koskevia ongelmia Khan Academy sekä video -selitykset eri käsitteistä. Muita vaihtoehtoja ovat SAT Math -kirjat ja PrepScholarin SAT -valmisteluohjelma.

Lopuksi voit käyttää käytännön testejä vanhalle SAT: lle niin kauan kuin sinä muista säätää tarkennusta SAT: n nykyisen version mukaan. (Esimerkiksi SAT: sta löytyy nyt vähemmän geometriaongelmia, mutta sinun on lisättävä siihen joitakin trigonometrian peruskäytäntöjä.)

Kun olet vastannut kysymyksiin ja suorittanut ajoitetut testit, analysoi tulokset. Selvitä tarkasti miksi sinulla on kysymys väärin ja mitä voit tehdä korjataksesi virheesi seuraavalla kerralla. Jos sinulla ei ollut ydintietoa, tutustu näihin käsitteisiin. Jos olet tehnyt huolimattomia virheitä, käytä strategioita ajanhallintaan. Käy läpi vastaus selitykset askel askeleelta selvittääksesi, miten voit parantaa.

Analysoimalla tuloksiasi ja käyttämällä käytännön testejä arvokkaana palautteena lähestymistavallesi testivalmisteluun, Voit ohjata matematiikkaasi menestymään SAT: lla. Kun lähestymme loppua, tarkastelemme tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka sinun on tiedettävä SAT Math No Calculator -osasta.

body_feet.jpg

Usein kysytyt kysymykset: Jos en voi käyttää laskinta tai abakusta, voinko ainakin luottaa sormiini ja varpaisiini? Todennäköisesti, mutta se ei vaikuta tehokkaimmalta ajankäytöltä.

SAT Math No Calculator -osio: Avain takeaways

Math No Calculator -osio on SAT: n kolmas osio. Sen 25 minuuttia ja koostuu 20 kysymystä: 15 monivalinta- ja viisi ruudukkoa. Nämä kysymykset kattavat algebran sydämen, passin edistyneeseen matematiikkaan ja muita aiheita.

Useimmat kysymykset perustuvat käsitteellisiin päättelytaitoihisi. Laskelmat yhtälöillä ja luvuilla rajoittuvat aritmeettiset perustaidot. Kun valmistaudut, varmista, että kehität näitä aritmeettisia taitoja yhdessä tekstiongelman ymmärtämisen kanssa. Tärkeintä on, että sinun tulee saapua SAT: lle, jolla on syvä ymmärrys algebrasta, geometriasta ja trigonometriasta.

Kaikki SAT Math No Calculator -osion valmistelut ovat hyödyllisiä myös matematiikkalaskin -osiossa. Ennen kaikkea, etusijalle vahvat perusteet peruskäsitteille joka näkyy SAT Mathissa. Niin kauan kuin teet tämän, et edes unohda laskinasi, kun käsittelet ensimmäistä SAT -matematiikkaosaa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset