Mikä on SAT -kokeellinen osa?

feature_madscientist.jpg

College Board on monessa suhteessa tehnyt SAT: stä paljon avoimemman. Maaliskuusta 2016 lähtien suurin osa testistä on hyvin selkeä ja johdonmukainen - yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Viime kuukausina jotkut opiskelijat kohtasivat odottamattoman 20 minuutin kokeellisen osan testiensä lopussa.

Tämä opas selittää kaiken, mitä tiedämme tähän mennessä kokeellisesta osasta ja miten se eroaa aiemmista testeistä. Lue lisää tästä lisämateriaalista ja siitä, mitä se tarkoittaa testivalmistelussa.Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Monien kuukausien ajan ennen uutta SAT: ää opiskelijat ja SAT -asiantuntijat ajattelivat, että uudistettu testi oli poistanut kokeellisen osan. College Board ei maininnut sitä, ja ilmaiset harjoitustestit se julkaisi ei esittänyt jälkiä lisäkysymyksistä.

Sitten 4. helmikuuta, vain kuukausi ennen kuin uusi SAT esiteltiin, a College Boardin virkamies sanoi Bostonissa sijaitsevassa testikeskuskoordinaattoreiden konferenssissa jotkut opiskelijat saisivat kokeellisen osion. College Board ei tarkentanut tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa.

Kun neuvonantajat saivat sen Neuvonta- ja pääsyopas , he näkivät nämä ohjeet:

'' SAT, joka annetaan tavanomaisessa testaushuoneessa (opiskelijoille, joilla ei ole testausmajoitusta), koostuu neljästä osasta-viidestä, jos valinnainen 50 minuutin essee tehdään-ja jokainen komponentti ajastetaan erikseen. Esseen sisältävän SAT: n ajastettu osa (ilman taukoja) on kolme tuntia ja 50 minuuttia. Esitestauksen mahdollistamiseksi jotkut opiskelijat, jotka ottavat SAT: n ilman esseitä, kestävät viidennen 20 minuutin jakson. Mikä tahansa SAT -osio voi sisältää sekä toiminnallisia että esitestin kohteita. ''*

*Paino minun.


Operatiiviset kohteet ovat muuten kysymyksiä, jotka lasketaan pisteisiin. Esitestin kohteet ovat ei pisteitä ja älä ota huomioon. Huolimatta ilmoitetusta sitoutumisestaan ​​läpinäkyvyyteen College Board on ollut melko läpinäkymätön kokeellisen osion suhteen ja lasketaanko se huomioon opiskelijoiden lopputuloksissa vai ei!

Kun uusi SAT annettiin maaliskuussa ja toukokuussa, jotkut opiskelijat saivat ylimääräisen 20 minuutin jakson lopussa. Kaikki kokeellisen osion saaneet opiskelijat olivat päättäneet olla tekemättä esseitä. Kaikilla opiskelijoilla, jotka valitsivat essee -osan, ei ollut ylimääräistä kokeellista osiota. Se olisi voinut olla kirjoittaminen, lukeminen tai matematiikka.

George Washingtonin yliopiston pääsytilastot

On mahdollista, että tämä kokeellinen osa on pisteytymätön ja sen tarkoitus on testata tulevaa materiaalia. Voi olla, että College Board on epämääräinen tässä asiassa varmista, että opiskelijat ottavat tämän osan edelleen vakavasti. Jos opiskelijat tietäisivät, että se oli pisteytymätön, he eivät ehkä yrittäisi niin kovaa - tai jopa ohittaa sen kokonaan - ja sitten College Board ei voisi testata materiaalia tulevia kokeita varten.

Samaan aikaan kukaan ei näytä vielä tietävän, onko tässä osassa todellakin 'operatiivisia eriä'. Tässä vaiheessa, jos saat ylimääräisen 20 minuutin jakson testin aikana, sinun pitäisi kohtele sitä eri tavalla kuin muualla SAT: ssa.

Ennen kuin tutustumme lisävinkkeihin siitä, miten kokeellinen osio vaikuttaa testin valmisteluun vertaa sitä vanhan SAT: n kokeelliseen osioon. Millainen tämä kokeellinen osa oli, ja mikä on SAT: n kokeellisten osioiden tarkoitus?

Mikä oli vanhan SAT: n kokeellinen osa?

Kokeellinen osa vanhasta SAT: sta oli paljon helpommin ymmärrettävä kuin uuden SAT: n osa. College Board oli avoin siitä, että jokaisessa SAT: ssa oli kokeellinen osio. Kaikki opiskelijat saivat tämän lisäosion. Se oli tuntematon, joten he eivät voineet tietää, mikä osa se oli.

Kokeellinen tai muuttuva osio oli ylimääräinen 25 minuuttia, joka olisi voinut esiintyä mistä tahansa aiheesta - matematiikka, kirjoittaminen tai kriittinen lukeminen. Se jäi saamaton ja testin tekijät eivät voineet ennustaa, mikä osa oli kokeellinen. Yliopiston hallitus piti sen tunnistamaton jotta opiskelijat ottaisivat sen yhtä vakavasti kuin mikä tahansa muu osa.

Teoriassa kokeellinen osa oli erottamaton muista osioista SAT: sta. Todellisuudessa ja erityisesti varsinkin uudelleenhallittua testiä edeltäneissä testihallinnoissa opiskelijat huomasivat outoja kysymyksiä, toisin kuin mihin he olivat valmistautuneet käytännön kokeissa. Jotkut näistä epätavallisista kysymyksistä, kuten kävi ilmi, muistuttivat materiaalia, joka on sittemmin ilmestynyt uudelleen suunnitellulle SAT: lle.

Joten vaikka aiemmat opiskelijat eivät tienneet, mikä osa oli kokeellinen, he tiesivät odottaa sitä. Uudessa SAT-ohjelmassa monet opiskelijat yllättyivät saadessaan ylimääräisen 20 minuutin jakson. Joten miksi College Board sisältää nämä ylimääräiset osiot SAT: sta? Mikä on niiden tarkoitus?

Miksi SAT: ssa on kokeellisia osioita?

Aiemmin SAT -kokeellinen osa annettiin kolme pääasiallista syytä: testata tulevaa materiaalia, varmistaa oikeudenmukaisuus ja arvioida vaikeustaso ja havaita kaikki huijauksen todisteet. Oletettavasti uuden SAT: n kokeellisella osiolla on samanlaiset tarkoitukset.

Katsotaanpa kutakin toimintoa hieman yksityiskohtaisemmin.

Tulevan materiaalin testaamiseen

College Board tai pikemminkin sen sopimuskokeiden kehittäjä Educational Testing Service (ETS) käytti kokeellista osiota vuosien ajan kokeile uusia kysymyksiä ja materiaalia tulevia testejä varten. Aiemmin ETS käytti tätä osaa lähinnä samanlaisten testien kehittämiseen. Viime aikoina kuitenkin kokeelliset osiot sisälsivät erityisen uusia kysymystyyppejä, kun ETS työskenteli uudistetun SAT: n parissa. Jos otit `` vanhan '' SAT: n 2014 tai 2015, saatat tuntea itsesi SAT -marsuksi.

Se, että College Board on ollut epäselvä uuden SAT: n kokeellisesta osasta, viittaa siihen, että se on edelleen käynnissä käytetään tulevan materiaalin testaamiseen. He haluavat oppilaiden ottavan sen vakavasti, jotta he voivat saada tarkan käsityksen kysymystensä laadusta.

Samaan aikaan College Board on ehdottanut, että missä tahansa SAT-osiossa, mukaan lukien tämä ylimääräinen 20 minuutin jakso, voisi olla yhdistelmä 'operatiivisia' ja 'esitestin' kohteita. Siksi me ei voi vielä tietää varmasti onko jokainen ylimääräisen 20 minuutin jakson kysymys todella pisteytymätön, vaikka vain murto-osa opiskelijoista ottaa sen huomioon.

Varmista oikeudenmukaisuus ja mittarin vaikeustaso

Aiempina vuosina ETS käytti kokeellisen osion tietoja määrittääkseen, olivatko kysymykset oikeudenmukainen ja verrattavissa aiempiin testeihin. He analysoivat myös tuloksia sukupuolen, rodun, sosioekonomisen aseman ja muiden sosiaalisten ryhmien välillä varmistaakseen, että kysymykset olivat yhtä helposti saatavilla opiskelijoille eri väestöryhmissä.

milloin suuri gatsby tapahtuu

Tietenkin monet väittävät, että SAT -pisteet ovat aina korreloineet perheen tulotason ja vanhempien koulutuksen kanssa ja tulevat tekemään niin edelleen. Tämä korrelaatio pitää SAT: n ja sen pätevyyden kiistanalaisena. Se on myös perustana monien oppilaitosten antamille lausunnoille siitä, miksi he ovat äskettäin hyväksyneet testin valinnaisia ​​tai testata joustavia pääsykäytäntöjä.

ETS käytti oikeudenmukaisuuden edistämisen lisäksi myös kokeellisen osion tuloksia kohteeseen saada tietoa kysymysten tasoista. Jos esimerkiksi 80% opiskelijoista saisi oikean kysymyksen, ETS voisi luokitella sen 'helppoon'. Tämä ymmärrys auttoi testisuunnittelijoita valitsemaan ja järjestämään kysymyksiä uusista testeistä.

Oletettavasti College Board analysoi SAT: n 20 minuutin kokeellisen osion tietoja samalla tavalla. Yksi merkittävä ero on kuitenkin se vain essee -osan jättäneet opiskelijat saivat tämän lisäosan.

Löytää todisteita huijaamisesta

Lopuksi harvinaisissa tapauksissa ETS käytti kokeellista osiota huomaa pettämisen. On ollut muutamia tapauksia, joissa opiskelijat pääsivät kysymyksiin ja vastauksiin ennen testipäivää. Jos opiskelija suoriutui hämmästyttävästi kaikissa osissa paitsi kokeellisessa osassa, ETS voisi tarkastaa testin epäoikeudenmukaisen edun löytämiseksi.

Kaikki opiskelijat, joilla oli pääsy testiin etukäteen, olisivat tienneet, mikä osa oli kokeellinen (ja luultavasti järkyttynyt hieman sisältä). Mutta tietysti suurin osa opiskelijoista ei koskaan pettäisi tätä tärkeää testiä, ja he olisivat myös olleet vaikeaa selvittää, mikä osa oli kokeellinen.

Tarkastellaan tätä viimeistä kysymystä hieman yksityiskohtaisemmin. Tiesivätkö vanhan SAT: n ottajat, mikä osa oli kokeellinen? Kuinka ilmeistä se on SAT -käyttäjille nyt?

body_scorpios.jpg

Voivatko testaajat tietää, mikä osa on kokeellinen?

Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee sen mukaan, ottivatko opiskelijat vanhan SAT: n vai käyttävätkö nykypäivän uudistettua SAT: ää. Tarkastellaan niitä erikseen, alkaen SAT: n käyttäjistä tänään (eli maaliskuussa 2016 ja sen jälkeen).

Uuden SAT: n ottaminen

Uuden SAT: n haltijat voisi kertoa, mikä osa oli kokeellinen. Uusi SAT on yksinkertainen muoto. Se alkaa 65 minuutin lukuosalla, jota seuraa 35 minuutin kirjoitusosa. Sitten saat 25 minuutin matematiikkalaskimen ja 55 minuutin matematiikan laskimella. Näin ollen odottamaton 20 minuutin jakso arvaamattomasta aiheesta oli selvästi kokeellinen.

Opiskelijat, jotka rekisteröityivät SAT: lle Essayn kanssa, siirtyivät 50 minuutin esseeseen viimeisenä osanaan. Opiskelijat, jotka kieltäytyivät esseestä, luulivat luultavasti olleensa valmiita, mutta monet joutuivat ottamaan ylimääräisen 20 minuutin jakson. Koska tämä osa ei ollut edustettuna College Boardin testi- ja käytännön testien erittelyssä, se näytti olevan kokeellinen.

Vanhan SAT: n omistajilla oli se hieman eri tavalla, kuten näet alla.

Otetaan vanha SAT

Vanhan SAT: n haltijat, toisin kuin monet, jotka ottivat uuden SAT: n, tiesivät odottaa kokeellista osaa. Kuitenkin he ei voinut helposti selvittää, mikä se oli. He tiesivät, että koeosa oli 25 minuuttia, mutta vanhalla SAT: lla oli myös viisi muuta 25 minuutin jaksoa.

Testin lopussa oppilaat voivat vähentää siitä, minkä aiheen kokeellinen osa kattoi, matematiikan, kriittisen lukemisen tai kirjoittamisen, selvittämällä, missä heillä oli ylimääräistä materiaalia. Heillä oli kuitenkin ei varmaa tapaa tietää mikä matematiikka, kriittinen lukeminen tai kirjoittaminen -osio oli kokeellinen.

Tähän sääntöön oli yksi poikkeus. Vaikka useimmat kokeelliset osiot sulautuivat erottamattomasti muuhun testiin, muutamat vuosina 2014 ja 2015 tehdyt testit erottuivat epätavallisia kysymyksiä.

Muutama oppilas totesi, että he saivat Readingiin 'näyttöön perustuvia' kysymyksiä, joissa he pyysivät todisteita vastauksestaan ​​edelliseen kysymykseen. Nämä kysymystyypit olivat ennennäkemättömiä vanhassa SAT: ssa, mutta ne ilmenivät myöhemmin runsaasti uudistetussa testissä, kuten olet nähnyt, oletko ottanut tai valmistautunut siihen ollenkaan.

Nyt kun sinulla on käsitys kokeellisista osista vanhasta ja uudesta SAT: sta, selvitetään miten tämä lisäosa vaikuttaa testiisi valmistelu , jos ollenkaan. Mitä voit tehdä valmistautuaksesi 20 minuutin ylimääräiseen osioon arvaamatonta sisältöä?

body_guineapig.jpg

Pitäisikö kokeellisen osion vaikuttaa SAT -harjoitteluun?

Kuinka kokeellinen osio vaikuttaa valmisteluusi?

Vain kokeellisen osion tunteminen on yksi tärkeä tapa valmistautua testiin. Jos olet ottamalla SAT ilman essee -osaa , älä ole kovin yllättynyt, jos saat 20 minuutin jakson matematiikasta, lukemisesta tai kirjoittamisesta viidenneksi osioksi matematiikan ja laskimen jälkeen.

Jos käytät SATia Essayn kanssa, niin toistaiseksi näyttää siltä, ​​että sinun ei tarvitse huolehtia kokeellisesta osiosta. Valitettavasti College Board ei ole ollut liian selkeä tässä osiossa, kuka sen saa tai mitä se tarkoittaa. Yritämme parhaamme mukaan varoittaa sinua etukäteen, jos he päättävät lisätä ylimääräisen osan SAT: ään, jossa on myös testin Essay -versio!

Kokeellisen osion oppimisen lisäksi on muutamia lisävinkkejä, jotka on otettava huomioon SAT -valmistelussa.

Ota kaikki kysymykset vakavasti

Oletetaan, että olet rekisteröitynyt SAT: ään ilman esseetä ja selvinnyt kolmen ensimmäisen tunnin aikana. Sitten saat ylimääräisen 20 minuutin jakson matematiikassa, lukemisessa tai kirjoittamisessa.

Saattaa tuntua liian helpolta puhaltaa tämä osio pois ja alkaa vain täyttää satunnaisia ​​kuplia. Tämä olisi a virhe , tosin.

College Board on sanonut, että kaikki osiot, mukaan lukien tämä 20 minuutin jakso, sisältää toiminnallisia ja esitestejä. Ei ole mitään keinoa sanoa varmasti, että suoritustasi näissä kysymyksissä ei lasketa lainkaan lopputuloksiin.

Kuten edellä näit, College Board käytti myös kokeellista osiota viime vuosina määrittää pisteiden pätevyyden. Jos onnistuit hyvin muilla osioilla, mutta pommitit kokeellista osaa, tämä epäjohdonmukaisuus nosti punaisia ​​lippuja. Emme vielä tiedä, käytetäänkö 20 minuutin jaksoa samoihin tarkoituksiin, mutta sen hylkääminen merkityksettömäksi ei vaikuta riskin arvoiselta!

Vaikka saatat alkaa tuntea itsesi väsyneeksi niin pitkän testin lopussa, yritä parhaasi loppuun vahvasti. Tästä pääset seuraavaan vinkkiin - valmistaudu pidempään testiin.

Valmistaudu pidempään testiin

Jos käytät SAT: ää ilman esseetä, saatat hyötyä valmistelusta pidemmillä testeillä. Ajoitettujen harjoitustestien suorittaminen on tärkeä osa valmistautumistasi, koska se mahdollistaa sen hioa ajankäytön taitojasi ja pysyt paremmin hereillä pitkän testin ajan.

Koska kokeellinen osa lisää 20 minuuttia, voit simuloi kokemusta lisäämällä lisäkysymyksiä omiin harjoitustesteihisi. Virallisissa SAT -harjoitustesteissä ei oikeastaan ​​ole 20 minuutin jaksoja - lähin on 25 minuutin Math No Calculator -osio - joten sinun on ehkä luotava tämä ylimääräinen osa tyhjästä keräämällä ylimääräisiä harjoituskysymyksiä.

Koska 65 minuutin lukeminen -osiossa on yleensä 52 kysymystä, voit kerätä noin 16 vastausta. Kirjoittamista varten voit vastata noin 25 kysymykseen. Math No Calculator voisi pysyä suunnilleen samana, ehkä ottaa pois kaksi tai kolme kysymystä. Matematiikkaa laskimella voit suunnitella osan, jossa on noin 13 tai 14 kysymystä.

Älä huolehdi siitä, että aika kysymyksiin on oikein. Tärkeä asia on, että sinä lisää noin 20 minuuttia lisää testausaikaa SAT -käytännön kysymyksillä harjoittaa keskittymistäsi pidemmän ajan.

Tietenkin on epäselvää, saavatko kaikki opiskelijat, jotka käyttävät SAT: ää ilman esseitä, kokeellisen osan. Tämä arvaamattomuus johtaa meidät viimeiseen pisteeseemme - pysy sopeutumiskykyisenä!

Länsi -Floridan yliopiston hyväksymisaste

Pysy mukautuvana

Suurimmaksi osaksi voit tietää tarkalleen, mitä odottaa SAT -testipäivänä, testausmenettelyistä testin rakenteeseen ja kohtaamiisi kysymyksiin. Päälähde arvaamattomuus Tämä on 20 minuutin kokeellinen osio, joka voi sisältää lisäkysymyksiä lukemiseen, kirjoittamiseen tai matematiikkaan.

Koska College Board on historiallisesti käyttänyt kokeellista osiota tulevan materiaalin testaamiseen, se voi lisätä epätavallisia kysymyksiä, joihin et ole valmis. Jos kohtaat jotain outoa, yritä antaa sen pilata pääsi. Tee vain parhaasi ja rullaa lyönneillä.

Vaikka et voi tietää varmasti ja sinun pitäisi ottaa jokainen osa vakavasti, monet tämän osion kohteet voivat joka tapauksessa olla 'esikokeita' tai pisteettömiä. Ainakin niin mitä voit kertoa itsellesi jotta voit pysyä viileänä ja pysyä luottavaisena!

Jälleen voit pitkälti tietää, mitä odottaa testipäivänä. Niin kauan kuin harjoittelet kysymyksiin vastaamista ja aikasi hallintaa, voit odottaa saavuttavan samanlaisia ​​pisteitä kuin harjoitustestit. Valmistautumalla suunnitelmaan voit olla varma testistä, ylimääräisen kokeellisen osan kanssa tai ilman!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset