Mikä on tervehdys? Lukion toiseksi korkein kunnia

kehon valmistuminen-puhe-md-duranAkateemikoilla ja yleisurheilulla on paljon yhteistä: he tarvitsevat paljon harjoittelua, omistautumista ja ahkeruutta menestyäkseen. Urheilijat saavat usein palkinnot, mitalit ja letterman-takit palkitsemaan heitä saavutuksistaan ​​kentällä ja kuntosalilla.

Mutta ansaita hyviä arvosanoja voi olla yhtä vaikeaa kuin voittaa valtion jalkapalloturnaus! Siksi monet koulut päättävät kunnioittaa kahta parhaan tutkinnonsaajaansa myöntämällä heille valediktorin ja tervehdyksen arvonimen.

Olemme jo käsitelleet mitä valedictorian on toisessa viestissä , niin tässä artikkelissa vastaamme kaikkiin tervehdyskysymyksiä koskeviin kysymyksiisi, mukaan lukien:  • Mikä on tervehdys?
  • Auttaako tervehdys oleminen pääsemään yliopistoon?
  • Mikä on tervehdyspuhe?
  • Kuinka sinusta tulee tervehdys?

Oletko valmis oppimaan lisää siitä, mitä tarkoittaa olla valmistuvan luokan tervehdys? Aloitetaan sitten!

Mikä on tervehdys?

Sanan tervehdys merkitys on peräisin vuodelta 1841 ja tervehdyksen luonteet. Tarkemmin sanottuna termi tarkoitti alun perin yliopiston alkaessa pidettyä tervehdyspuhetta, joka pidettiin latinaksi!

Asiat ovat ilmeisesti muuttuneet hieman sen jälkeen. (Onneksi!) Ensinnäkin tervehtijät nähdään nyt yleisemmin lukioissa korkeakoulujen sijaan. Mutta mikä on tervehdys, tarkalleen?

Tervehdyksen kunnia annetaan opiskelijalle, joka sijoittuu koulun toiseksi korkeimmalle valedictorian taakse, joka valmistuu luokan aivan huipulle. Kuten valedictorialaiset, tervehdyttäjille myönnetään useimmiten kunnia kumulatiivisen GPA: n perusteella. Yleensä opiskelijasta, jolla on korkein kumulatiivinen GPA valmistuvassa luokassa, tulee valediktori. Tämä tarkoittaa, että toiseksi korkeimman kumulatiivisen GPA: n omaavasta opiskelijasta tulee tervehdys!

Toiseksi tervehdintänimike tunnustaa opiskelijan esimerkillisen akateemisen työn, minkä seurauksena heitä pyydetään pitämään puhe valmistumisen seremonian avaamiseksi. Vaikka tervehdyspuheenjohtaja pitää ehdottomasti puheen, se on ei latinaksi . (Nyt voit hengittää helpotusta!) Kuten nimestäkin käy ilmi, tervehdyskävijät pitävät tervehdyttävän tai tervetuliaispuheen, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi seremoniaan, tunnistaa tärkeät vieraat ja toimittaa toiveikas, toivottava viesti luokkatovereidensa puolesta.

body-grad-jump-matthew-t-rader Kuva Matthew T.Rader

Auttaako tervehdyttäjänä oleminen pääsemään yliopistoon?

Jos ajattelet yrittää tulla koulusi tervehdykseksi, se tarkoittaa, että olet jo akateemisesti kilpailukykyinen henkilö, joka haluaa päästä huippuyliopistoon.

Tiedämme, että voi olla houkuttelevaa yrittää tulla luokkasi valediktoriksi tai tervehdykseksi auttaaksesi sinua pääsemään unelmiesi yliopistoon. valitettavasti , tervehdyttäjäksi tuleminen ei todellakaan muuta eroa yliopistoon pääsyssä. Rehellisesti, syy on enimmäkseen logistinen: tervehdyskampanja erotetaan vanhempasi vuoden lopulla, kauan sen jälkeen, kun olet jo lähettänyt yliopistohakemuksesi!

Lisäksi vaikka sinulle myönnettiin titteli ajoissa, yliopistojen voi olla vaikea ymmärtää, mitä tervehdyksen kunnia tarkoittaa koulusi kannalta. Koska otsikko voi olla enemmän - tai vähemmän! - arvostettu lukioluokan koon ja koulun ainutlaatuisten tervehdyttämiskriteerien perusteella (lisää myöhemmin), se ei ole hyvä vertailukohde määritettäessä, miten pinoat muihin hakijoihin. Loppujen lopuksi transkriptiosi ja GPA - enemmän kuin luokkasi sijoitus - kertovat valintaneuvojille, mitä heidän on tiedettävä.

Mutta se ei tarkoita sitä, että ei ole muita tapoja tulla tervehdyskeskukseksi, joka auttaa sinua yliopistoon pääsemisessä.

Ensinnäkin, tulee koulusi tervehdys kovaa työtä. Tämä tarkoittaa, että sinusta on tullut omaehtoinen, oppinut opiskelemaan, ollut erinomainen opiskelija ja omistettu kova työ. Olet myös tajunnut kuinka hallita kiireistä aikataulua ja silti menestyä! Nämä ovat kaikki kriittisiä taitoja menestyä myös yliopistossa. Olet valmis nousemaan maahan ensimmäisestä päivästäsi alkaen, etkä sopeudu yliopiston lisääntyneeseen työmäärään, kuten ikäisesi saattavat.

Toiseksi tervehdyttäjät voivat saada ainutlaatuisia apurahamahdollisuuksia. Monet apurahat hyväksyvät edelleen hakemukset, kun olet jo valinnut yliopistosi. Ylioppilastutkinto auttaa sovellustasi siirtymään pinon kärkeen. Lisäksi on joitain apurahoja, joita saavat vain valediktorit ja tervehdyskumppanit! Löydät luettelon näistä ainutlaatuisista apurahamahdollisuuksista täältä.

Lopuksi tervehdys voi auttaa sinua etsimällä töitä ja harjoittelupaikkoja. Muista, että olet menossa korkeakouluun mielessäsi suurempi tavoite: työn saaminen! Harjoittelupaikat voivat olla yhtä kilpailukykyisiä kuin yliopistoon pääsy, ellei enempää, koska paikat ovat paljon rajoitetumpia. Yritykset ottavat usein vain kourallisen harjoittelijoita joka luokasta, vaikka he saisivat kymmeniätuhansia hakemuksia. ( Nike hyväksyy vain 40 harjoittelijaa vuodessa! )

Joten vaikka tervehdyttäjänä oleminen ei ehkä merkitse pääsyä, sillä voi olla valtava vaikutus mahdollisuuksiisi kauan lukion jälkeen.body-tip-jar-sam-truong-dan

Kuinka sinusta tulee tervehdyskumppani?

Kuten aiemmin mainitsimme, useimmissa tapauksissa tervehdyksen nimitys määräytyy kumulatiivisen GPA-arvon perusteella.

hienot gatsby -lainaukset sivunumeroilla

Kumulatiivisen GPA: n laskemiseksi kunkin luokan numeerinen GPA lasketaan yhteen ja keskiarvo luokitellaan luokkatovereidesi mukaan. Lisäksi koulut työskentelevät usein painotetun GPA: n perusteella. Tämä tarkoittaa, että AP- ja IB-kursseille annetaan lisäpisteitä heidän vaikeuksiensa kompensoimiseksi (siksi monet opiskelijat, jotka suorittavat yliopiston valmistelukursseja valmistunut yli 4.0. ) Perinteisesti kahdelle opiskelijalle, jolla on korkein painotettu kumulatiivinen GPA, myönnetään valediktorin ja tervehdyksen erot (tässä järjestyksessä).

Mutta pidä mielessä, että jokainen koulu käsittelee tervehdyskriteerejä eri tavalla! Jotkut koulut käsittelevät prosessia, kuten yliopistoon pääsyä, ja tarkastelevat opiskelijan GPA: ta sekä heidän koulun ulkopuolista osallistumistaan ​​ja yhteisöpalveluaikoja. Muut koulut sallivat jopa opiskelijoiden äänesti sekä valediktoriaanista että tervehdyskeskukseen .

Riippumatta koulusi kriteereistä, mielestämme valedictorian tai tervehdyksen saaminen on erinomainen tavoite, joten tässä on neljä vinkkiä ansaita yksi lukion parhaista akateemisista arvosanoista.


# 1: Tunne kriteerit

Koska tämä eroaa koulusta toiseen, on erittäin tärkeää, että tiedät tarkalleen, kuinka koulusi määrittää, kuka tulee tervehdykseksi. Esimerkiksi, Sheboyganin luterilainen lukio käyttää kumulatiivisen GPA: n, korkeakoulujen valmistelukurssien määrän ja ACT-testipisteiden yhdistelmää valediktorin ja tervehdyksen valitsemiseksi. Se on paljon erilainen kuin Edsel Fordin lukio, joka ottaa huomioon vain opiskelijan kumulatiivisen GPA- ja käyttäytymistietueen.


# 2: Ota painotetut luokat

AP- ja IB-luokat ovat tärkeitä, jos harkitset osallistumista kilpailukykyiseen korkeakouluun, mutta ne ovat myös kriittisiä tullessaan tervehdyskeskukseksi. Koska sinulle myönnetään ylimääräisiä pisteitä GPA: lle, ansaitset korkeita pisteitä painotetuissa luokissa, saat etua opiskelijoihin, jotka valitsevat yleisen opetussuunnitelman. Mutta ole varovainen, ettet ylitä itseäsi! On tärkeintä, että ansaitset huippuluokan kaikissa luokissasi, olivatpa ne sitten yliopiston valmistelevia kursseja vai ei.


# 3: Pyydä apua

Yksi opiskelijoiden tekemistä suurista virheistä on, että he eivät pyydä apua hämmentyneenä. Koska on tärkeää, että pärjäät hyvin kaikissa luokissasi, varmista, että puhut opettajasi tai tutorisi kanssa, jos on käsitteitä, joita et ymmärrä. Lisätty bonus? Tämä on todella tärkeä taito, kun sinulla on korkeakoulu! Jos sinulla on mukava pyytää apua nyt, se tekee korkeakouluelämästäsi niin paljon helpompaa.


# 4: Pidä silmäsi palkinnossa

Kilpailuputkesi on helppo päästää irti käsistäsi tavoitellessasi koulusi parhaita arvosanoin. Mutta mitä enemmän aikaa vietät huolta muiden ihmisten arvosanoista, sitä vähemmän aikaa keskityt omaan akateemiseen matkaasi. Pysy siis keskittyneenä kovaan työskentelyyn ja parhaan tekemiseen ja anna sijoitusten huolehtia itsestään. Muista: vaikka et tulisikaan tervehdykseksi, olet silti oppinut taitoja matkan varrella, mikä tekee sinusta menestyvämmän yliopistossa.


runkomikrofoni-bogomil-mihaylov

Kuva: Bogomil Mihaylov

Mikä on tervehdyspuhe?

Joten olet työskennellyt hullusti kovasti ja sinusta on tullut luokan tervehdys. Onnittelut! Nyt on aika kirjoittaa tervehdyspuhe.

Tervehdyspuheet koostuvat periaatteessa kolmesta eri osasta: toivottaa ihmiset tervetulleiksi seremoniaan ja kiittää kunnianosoitettuja vieraita ja juhli luokkatovereidesi saavutuksia.

Kun ajattelet toivottaa ihmiset seremoniaan, yritä muistaa aika, jonka tunsit olevan tervetullut outoon tilanteeseen. Mitä ihmiset sanoivat sinulle? Kuinka he saivat sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi ja kuulumaan ryhmään? Tämän ajatteleminen voi auttaa sinua ilmaisemaan tervetulosi, jotta yleisö tuntee olevansa sekä tunnustettu että mukana.

Toinen tehtävänne tässä puheen osassa on puhua luokkatovereidesi puolesta. Heillä ei ole mikrofonia ja sinulla on, joten on tärkeää, että tunnustat seremoniaan osallistuvat ihmiset, jotka ovat auttaneet heitä matkansa aikana. Esimerkiksi tähän luokkaan sopivia ihmisiä ovat perheenjäsenet, opettajat, valmentajat, ystävät ja mentorit!

Tässä osassa haluat olla sekä osallistava että lyhyt. Saattaa olla hyvä kysyä luokkatovereiltasi, ketä he aikovat tuoda mukanaan seremoniaan. Heidän vastauksensa saattavat yllättää sinut, ja ne auttavat sinua varmistamaan, että sisällytät kaikki avauspuheenvuorosi. Voit myös miettiä ihmisiä, jotka ovat tärkeitä luokkatovereillesi ei voinut pääse seremoniaan etäisyyden, sairauden tai kuoleman takia. Niiden tunnustaminen voi olla hieno tapa tukea ystäviäsi ja luokkatovereitasi.

Puheen toisessa osassa on tunnustettava arvostetut ja kunnioitetut vieraat. Varmista, että puhut rehtorin tai neuvonantajan kanssa saadaksesi luettelon näistä ihmisistä. Useimmiten nämä ovat seremonian muita osallistujia, kuten koulun päällikkö tai koulun johtokunnan jäsenet. Useimmissa tapauksissa, jos joku istuu lavalla, hänet on toivotettava tervetulleeksi erikseen.

Yhdysvaltojen konservatiivisimmat oppilaitokset

Puhuminen koulun ylläpitäjille on myös tärkeää, koska sinun on ehkä noudatettava tiettyä protokollaa. Esimerkiksi koulusi saattaa haluta sinun lukevan henkilön nimen ja keskeyttävän hetken, mikä antaa henkilölle mahdollisuuden nousta ylös ja vastaanottaa suosionosoituksia. Tämän tietäminen etukäteen auttaa sinua kirjoittamaan puheen, joka pysyy seremonian aikarajoissa!

Tervehdyspuheen viimeinen osa antaa sinulle mahdollisuuden puhua luokkatovereidesi kanssa ja juhlia heidän saavutuksiaan. Tämä on iso päivä kaikkien elämässä, ja sinusta tulee henkilö, joka saa heidät tuntemaan itsensä erityisiksi. Onnittelut heille! Tunnusta heidän ahkera työnsä ja saavutuksensa, riippumatta siitä kuinka suuri tai pieni.

Lisäksi saattaa harkitse muutaman oppitunnin jakamista, jotka olet oppinut omalla lukiomatkallasi tämän osan aikana . Mitä otat pois kouluvuosistasi, joka pitää sinut kiinni koko loppuelämäsi ajan? Mitä toivot myös luokkatovereidesi ottavan mukaansa?

Mutta mikä tärkeintä, pidä hauskaa. Älä pelkää kertoa tarinaa tai jakaa vitsi, jota luokkatoverisi rakastavat. Omaksua hetki! Tämä on palkintosi neljästä vuodesta kovasta työstä, joten tee siitä merkitystä.

kehon valmistunut-dab-hunaja-yanibel-minaya-cruz Kuva: Honey Yanibel Minaya Cruz

Onko kaikilla kouluilla tervehdyttäjiä?

Valediktoriksi tai tervehdykseksi tuleminen on jo pitkään ollut tapa palkita akateemisia saavutuksia, mutta yhteiskunnan muuttuessa ovat muuttuneet myös huippumerkkien myöntämisstandardit.

Voit esimerkiksi mennä neuvonantajan toimistoon ja olla järkyttynyt saadessasi tietää, että koulusi ei myönnä valediktorin tai tervehdyksen arvonimiä! Yhä useammat koulut poistavat paremmuusjärjestyksessä olevat akateemiset arvosanat auttaakseen opiskelijoita keskittymään koulutukseensa, ei sijoitukseen.

Kansallisen lukiojohtajien yhdistyksen tiedottaja Bob Farrace kertoo, että järjestelmänvalvojat ovat huolissaan opiskelijoiden opiskelumahdollisuuksista, jotka eroavat toisistaan ​​suurilla luokituserojen eroilla huolimatta GPA: n pienistä eroista. jokainen opiskelija. Toisin sanoen, jotkut opettajat uskovat, että kahden parhaiten menestyvän opiskelijan erottaminen vaikuttaa kielteisesti opiskelijakuntaan.

Mutta muut koulut ovat menneet päinvastaiseen suuntaan ja käyttävät nyt sanoja valedictorian ja tervehdys kunniaksi kaikki menestyviä opiskelijoita . Etelä-Medfordin lukio päätti nimetä jokainen 4,0 GPA: n omaava opiskelija luokan valediktoriksi. Tämä tarkoittaa, että luokassa 2013 oli 21 valedictoriaa! Muut koulut ovat seuranneet esimerkkiä luoda tunne ystävyydestä ja yhteistyöstä lukiolaisten tutkijoiden ympärillä.

Mutta riippumatta siitä, onko koulussasi tervehtijöitä vai ei, yksi asia pitää paikkansa: ahkera työskentely koulussa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi yliopistossa, urallasi ja muualla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA