Mikä on turvallisuuskoulu? Miten sinun pitäisi valita omasi?

ominaisuus_turvallisuus

Niille teistä, jotka ovat alkaneet tutkia korkeakouluihin pääsyä, olette ehkä kuulleet 'turvallisuuskoulun' käsitteestä. Mikä on turvallisuuskoulu? Turvallisuuskoulu on yksinkertaisesti sellainen, jossa todennäköisyytesi päästä sisään on erittäin korkea . Kaikkien korkeakouluun hakevien tulee hakea turvallisuuskouluja. Miksi? Et halua ottaa riskiä siitä, että sinut hylätään kaikista kouluista, joihin haet.

Tässä artikkelissa määrittelen ja selitän turvallisuuskoulun käsitteen. Lisäksi keskustelen siitä, miten tunnistat turvallisuuskoulusi ja kuinka monta turvakoulua sinun tulee hakea.kuinka paljon tuoppia on gallona

Mikä on turvallisuuskoulu?

Turvallisuuskoulu on korkeakoulu, johon olet melkein taattu. GPA -arvosi tulisi olla selvästi korkeampi kuin kyseisen koulun keskimääräinen oppilas ja SAT- tai ACT -pisteesi pitäisi olla yli 75. prosenttipisteen kyseisessä koulussa .

Toisin sanoen: turvallisuuskoulu on sellainen, jossa sinulla on vahva mahdollisuus päästä mukaan!

Sanoisin sinulla pitäisi olla vähintään 80% mahdollisuus päästä maahan, lukujen perusteella, jotta voit pitää korkeakoulua turvallisuuskouluna .

Myöskään korkeakoulua, jonka pääsyaste on alle 15%, ei voida koskaan pitää turvallisuuskouluna. Jos korkeakoulu on niin valikoiva, arvosanoista ja SAT -pisteistä riippumatta, et voi koskaan olettaa, että pääsykertoimesi on suurempi kuin 80%. Valikoivimmat koulut hylkäävät rutiininomaisesti oppilaat täydellisin arvosanoin ja vakioiduin testituloksin.

oikea kolmio 30 60 90

Tässä on hypoteettinen esimerkki havainnollistamaan turvallisuuskoulun käsitettä.

Esimerkki

Bretagnella on 3.75 GPA ja sai a 680 SAT Evidence-Based Reading and Writing -pisteet ja a 700 SAT Math -pisteet. Hän haki Arizonan osavaltion yliopisto . Onko ASU hänelle turvallisuuskoulu?

Joo. ASU: n keskimääräinen GPA on 3.54 , ja SAT: n 75. prosenttipiste 620 EBRW: lle ja 625 joukkueelle Math. SAT: n 75. prosenttipiste on 1360 . Lisäksi ASU: n pääsyaste on 85% .

Brittanyn pitäisi tuntea olevansa erittäin varma siitä, että hänet päästetään ASU: han ja että hän voi käyttää sitä turvallisuuskouluna.

kuvia

Bretagnen turvallisuuskoulu

Turvallisuuskoulujen tunnistaminen

Mistä tiedät, mitä oppilaitoksia käyttää turvallisuuskouluna? Monet opiskelijat hakevat vähemmän kilpailukykyisiä valtion julkisia kouluja turvallisuuskouluiksi erityisesti siksi, että valtion julkiset korkeakoulut tarjoavat yleensä alhaisempia lukukausimaksuja osavaltion asukkaille.

Myös, Jotkut koulut tarjoavat taatun pääsyn, jos saavutat tietyn GPA- ja SAT/ACT -pistemäärän . Suurin osa näistä oppilaitoksista on valtion kouluja ja tarjous koskee osavaltion asukkaita. Kalifornian asukkaille on taattu polku Kalifornian yliopiston kouluissa ja automaattiset pääsyohjelmat Iowassa, Missourissa, Mississippissä, Texasissa ja Nevadassa. Tutki koulun pääsyvaatimuksia verkkosivustollaan selvittääksesi, onko kyseisessä koulussa vastaavaa tarjousta.

Voit viitata suosittuihin korkeakoulujen ranking -listoihin, kuten lähteistä US News & World Report , Forbes , ja Princeton Review ja tutkimuskoulut, jotka täyttävät jotkut yliopistosta etsimäsi kriteerit. Vakioitujen testitulosten pitäisi ylittää 75. prosenttipiste ja GPA: n tulisi olla korkeampi kuin koulun keskiarvo, jotta korkeakoulu voidaan mahdollisesti pitää turvallisuuskouluna.

college -haastattelukysymykset, joissa on parhaat vastaukset

Voit myös käyttää PrepScholar -työkaluja . Jos syötät SAT -pisteet tässä , PrepScholar antaa sinulle automaattisesti luettelon mahdollisista turvallisuuskouluista SAT -pisteidesi perusteella.

Lisäksi voit Googlen (koulun nimi) esikoululaisten pääsyvaatimukset 'ja käytä pääsylaskuria koulun profiilissa, jotta saat karkean kuvan pääsymahdollisuuksistasi. Jos sinulla on laskimen mukaan vähintään 80% mahdollisuus, voit luultavasti luokitella koulun turvallisuuskouluksi .

Jos tiedät korkeakouluopiskelijoita, joilla oli alhaisempi pätevyys kuin sinulla, voit tutkia oppilaitoksia, joihin he osallistuvat, ja nähdä, voitko käyttää jotakin näistä kouluista myös turvallisuuskouluksi.

mikä on koripallon vartija

Muista, että GPA- ja SAT -pisteet ovat vain kaksi osaa, jotka määrittävät, hyväksytäänkö kouluun. Oppitunnin ulkopuolisella toiminnalla, suosituksilla, esseillä ja taustalla on myös merkitystä hakemuksesi arvioinnissa.

GPA- ja SAT/ACT -tulokset ovat kuitenkin tärkeimpiä tekijöitä ja ne ovat objektiivisimmat käytettävissä olevat tilastot. Jos GPA -testisi ja standardoidut testituloksesi ovat paljon korkeammat kuin tyypillisellä hakijalla, muut sovelluksesi osat voivat olla heikompia ja saat silti todennäköisesti hyväksynnän.

Kuinka monelle turvallisuuskoululle kannattaa hakea?

Ei ole olemassa tiettyä määrää turvallisuuskouluja, joihin sinun pitäisi hakea, mutta varmista, että olet avoin kouluille, joihin haet . On ajanhukkaa hakea kouluun, johon et koskaan menisi. Korkeakoulun hakuprosessi voi olla kallista ja aikaa vievää, varsinkin jos haet kouluja, jotka eivät käytä yhteistä sovellusta.

Yleisesti, Suosittelen hakeutumaan 1/3 turvallisuuskouluun . Jos haet kymmeneen kouluun, vähintään kolmea pidetään turvallisuuskouluna. Haluat antaa itsellesi vaihtoehtoja kouluista, jotka todennäköisesti ottavat sinut vastaan . Sitten 1/3 kouluista, joihin haet, voi päästä kouluun, kouluun, joka todennäköisesti hylkää sinut pätevyytesi tai erittäin alhaisen hyväksymisasteensa perusteella. Loput 1/3 kouluista, joihin haet, voivat olla kohdekouluja, kouluja, jotka tarjoavat sinulle noin 30–80% pääsymahdollisuuden.

Jotkut oppilaat päättävät hakea suurempaa osuutta tavoitettavista kouluista, koska he ovat kiinnostuneempia menemään kouluun ja toivovat pääsevänsä kouluun. Tärkeintä on hakea vähintään pariin turvallisuuskouluun varmistaaksesi, että sinulla on useita vaihtoehtoja korkeakoulun valintaprosessin aikana .

body_be_smart

Anna itsellesi vaihtoehtoja!

Nopea arvostelu

  • Turvallisuuskoulu on korkeakoulu, johon sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä sisään (yli 80%). Voit turvallisesti olettaa, että sinut hyväksytään.
  • Tunnista mahdolliset turvallisuuskoulut selaamalla verkkosivustoja, ranking -listoja ja ystäviä. Harkitse valtion julkisia oppilaitoksia, jotka ovat turvallisuuskouluvaihtoehtoja.
  • Käytä PrepScholar -tietokannan pääsylaskuria selvittääksesi, voisiko tietty koulu olla turvallisuuskoulu.
  • Selvitä, onko olemassa kouluja, joihin voit päästä automaattisesti.
  • Hae noin 1/3 turvallisuuskouluun. Varmista, että sinulla on vaihtoehtoja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA