Mikä on tutkimusyliopisto? Täydellinen määritelmä

feature_researchuniversity.jpg

Monissa korkeakoulujen luetteloissa tutkimusyliopistot luetellaan tai luokitellaan erillään muista kouluista, jotka keskittyvät yksinomaan perustutkintokokemukseen, kuten taiteiden korkeakoulut. Miksi? Mitä järkeä?

Tässä artikkelissa luetellaan tutkimusyliopistojen pääpiirteet, annan sinulle tietoa siitä, millaista elämä on muutamassa eri koulussa, ja autan sinua päättämään, onko tutkimusyliopisto sinulle oikea valinta.Mikä on tutkimusyliopisto?

Kuten olet ehkä arvannut nimestä, tutkimusyliopistot ovat yliopistoja pääpaino on professoreiden ja jatko-opiskelijoiden tutkimuksessa. Nämä yliopistot voivat olla vähemmän suuntautuneita perustutkinto-opetukseen, mutta ne voivat silti tarjota erinomaisia ​​kokemuksia opiskelijoille, jotka haluavat ja pystyvät etsimään tarjoamiaan resursseja.

Tässä on joitain tutkimusyliopistojen pääominaisuudet:

Lisää vuorovaikutusta jatko-opiskelijoiden kanssa

Koska kaikilla tutkimusyliopistoilla on niihin liittyviä jatko-ohjelmia, sinulla on enemmän mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa tutkinto-opiskelijoiden kanssa perustutkintona.Tämä voi antaa sinulle käsityksen tulevaisuudestasi tai johtaa siihen yhteistyö edistyneempien opiskelijoiden tekemissä tutkimushankkeissa.

Huipputason tutkimuslaitokset

Tutkimusyliopiston päätehtävänä on tuottaa uutta ja jännittävää tutkimusta, ja sen tekemiseen sen on tarjottava parhaat laitteet opiskelijoille ja professoreille.Tämä on iso plus opiskelijoille, jotka keskittyvät koviin tieteisiin, koska suurilla tutkimusyliopistoilla on yleensä pääsy uusimpaan tekniikkaan.

Laaja valikoima majoreita

Tutkimusyliopistot niiden koon ja monimuotoisuuden vuoksi tarjota laaja valikoima pääaineita opiskelijoille. Vaikka pääaineen vaihtaminen tai oman pääaineen luominen näissä yliopistoissa on joskus vaikeampi suuren byrokratian takia, sinulla on ensinnäkin paljon valinnanvaraa.

Suuremmat luokan koot, joissa on vähemmän henkilökohtaista huomiota

Useimmille tutkimusyliopistoille suuret luokkakoot, etenkin johdantotasolla, ovat yleisiä.Saatat joutua luentosaleihin, joissa on yli 100 opiskelijaa, mikä tarkoittaa vähemmän huomiota ja henkilökohtaista palautetta.

Suurin osa näistä suurista luokista on kuitenkin jaettu jatko-opiskelijoiden opettamiin keskusteluosioihin, joten saat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja teknillisten oppilaitosten kanssa.Myöss otat edistyneempiä luokkia, luokan koot pienenevät. Monet näistä yliopistoista tarjoavat myös kunniaohjelmia päteville opiskelijoille jossa ympäristö on enemmän kuin pienen yliopiston.

mikä värisekoitus tekee ruskean

Arvoisa tiedekunta

Tutkimusyliopistot houkuttelevat tunnettuja tiedekuntia niiden tarjoamien resurssien ja mahdollisuuksien vuoksi.Sinulla on mahdollisuus verkostoitua erittäin tärkeiden ihmisten kanssa aloilla, jotka kiinnostavat sinua. Saatat jopa pystyä työskentelemään rinnakkain korkean profiilin tutkijoiden kanssa laboratorio-projekteissa ja tulla julkaistun tutkimuksen avustajaksi.

Kansainvälinen maine

Tutkimusyliopistoilla on parempi maine maailmanlaajuisesti kuin pienemmillä opetuslaitoksilla. Koska tutkimusyliopistoissa tapahtuu usein suuria löytöjä ja tieteellisiä läpimurtoja, he saavat enemmän tunnustusta ulkomailla kuin muut korkeakoulut joilla voi olla erinomaisia ​​perustutkinto-ohjelmia, mutta vähemmän vankat tutkimusominaisuudet.

Edut tuleville jatko-opiskelijoille

Neljä vuotta opiskelijana tutkimusyliopistossa voi antaa sinulle jalan jatko-opiskelijoiden pääsykilpailussa. Voit saada suosituskirjeitä alasi huippututkijoilta mikä kannustaa muita yliopistoja hyväksymään sinut maineen perusteella.

body_fancygraduationgowns.jpg Älä anna kenenkään tulla unelmallesi käyttämään viehättävintä muotoista säkkiä seuraavassa typerien hattujen kokouksessa.

Millainen opiskelijakokemus on?

Tutkimusyliopiston oppimisympäristö eroaa useimmissa tapauksissa pienen korkeakoulun oppimisympäristöstä.Tässä on muutama esimerkki tutkimusyliopistoista sekä joitakin yksityiskohtia opiskelijakokemuksesta. Kaikki opiskelijalainaukset ovat Fiske Guide to Colleges 2015 -oppaasta:

Massachusettsin Teknologian Instituutti

MIT: ssä oppiminen perustuu tutkimukseen ja käytännön kokeiluihin. Sähkötekniikan ja tietojenkäsittelytieteen opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa viisivuotinen tutkinto , mikä tarkoittaa, että he saavat päällikön opintojensa päätyttyä. Yksi opiskelija sanoo: Keskimääräiselle MIT-opiskelijalle voidaan luonnehtia intohimoa ja yksinäisyyttä haluamaansa sitä, mitä he todella haluavat elämässä.

Perustutkinto-ohjelma helpottaa opiskelijoiden / tiedekuntien tutkimusprojekteja ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita opintosuorituksia ja stipendejä tutkimukseen. MIT-tiedekunnassa on tällä hetkellä yhdeksän Nobelin palkinnonsaajaa.

MIT asuu monia, monia erilaisia ​​tutkimuslaitoksia. Tällä hetkellä rakenteilla on MIT.nano-niminen 350 miljoonan dollarin laitos, joka tarjoaa opiskelijoille resursseja tehdä tutkimusta jännittävällä uudella nanoteknologian alalla.

body_mitpierceengineering.jpg Piercen tekninen laboratorio MIT: ssä

on 1340 hyvä sat pisteet

Coloradon yliopisto - Boulder

UC Boulderissa, 45 000 neliömetrin Discovery-oppimiskeskuksessa on 12 laboratoriota missä insinööriopiskelijat voivat työskennellä erilaisten teknologisten haasteiden parissa korkean teknologian ominaisuuksien ja videoneuvottelujen avulla.Opiskelija kertoo, että sekä professorit että jatko-opiskelijoiden ohjaajat ovat kiinnostuneet opiskelijoiden edistymisestä, menestyksestä ja oppimisesta ja asettaneet itsensä opiskelijoiden saataville arvokkaana resurssina ylimääräiseen apuun luokan käsitteissä ja tehtävissä.

Ohjelmat, kuten Erityinen perustutkinnon rikastamisohjelma ja Presidenttien johtajuusluokka antaa menestyville opiskelijoille kyky erottua joukosta.Opiskelijat sanovat, että se on niin suuri, laaja kampus, että melkein minkä tahansa opiskelijan löytyy jajokaisella opiskelijalla, opettajalla ja osastolla on aina jotain uutta ja jännittävää. Täällä olisi erittäin vaikea kyllästyä.

body_ucboulder.jpg Kauniit maisemat UC Boulderissa!

Washingtonin yliopisto St.Louisissa

Opiskelijat sanovat, että Washingtonin yliopisto St. Louisissa on paikka kasvaa ja oppia samalla kun pidät uskomattoman hauskaa. Opiskelijat ilmoittautuvat johonkin viidestä koulusta: taide ja tieteet, arkkitehtuuri, taide, liike tai tekniikka , ja yliopistoon mahtuu myös monialaisia ​​pääaineita ja kaksinkertaisia ​​pääaineita.

Lääketieteellinen koulu johtaa tiedekunnan vaihto-ohjelmaa biologian perustutkinto-osaston kanssa , joka antaa biologian pääaineille mahdollisuuden tehdä edistynyttä laboratoriotutkimusta.Ohjelma nimeltä Yliopiston tutkijoiden ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden hakea sekä perustutkintoa että jatko-opiskelijaa ennen pääsyä yliopistoon.

Toisin kuin jotkut tutkimusyliopistot, Washingtonin yliopisto St. Louisissa antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla yksi yhteen mentorointisuhteissa vaikuttavien tiedekunnan jäsenten kanssa. Erään opiskelijan mukaan yksi luokkistani oli 150 hengen luentotunti ja toinen 12 hengen seminaari ... huolimatta näistä erilaisista luokkakokoista, olin etunimellä molempien professoreiden kanssa.

body_washingtonuniversitystlouis.jpg Lukusali kirjastossa Washingtonin yliopistossa St.Louisissa

Pitäisikö sinun harkita tutkimusyliopistoa?

Saatat silti olla epävarma siitä, onko tutkimusyliopisto sinulle oikea valinta.Jos nämä ominaisuudet pätevät sinuun, sinun tulisi harkita tutkimusyliopistoja vaihtoehtona yliopistohaussasi:

Aiot mennä Grad-kouluun

Kuten edellä mainittiin, monissa tutkimusyliopistoissa on ohjelmia, jotka vievät sinut raiteille vahvaan jatko-kouluhakemukseen tai tarjoavat jopa jatkettuja viisivuotisia ohjelmia, joiden avulla voit valmistua päälliköiden kanssa. Nämä koulut tarjoavat virtaviivaisemman polun tutkijakouluun ottaen huomioon heidän arvostetun tiedekunnan ja tutkimusmahdollisuudet.

Olet kiinnostunut tiedeistä

Tutkimusyliopistojen edistykselliset tilat ja resurssit tekevät eniten eroja tiedeistä kiinnostuneille opiskelijoille. Th Useimmat huippuluokan tieteelliset löydöt tapahtuvat näissä yliopistoissa , joten sinulla on monia mahdollisuuksia tavata ihmisiä, jotka ovat alansa johtajia (ja jopa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan projekteissa).

Tutkimusyliopistojen kirjastot ovat erinomaisia, mutta enimmäkseen korkeakouluissa voit saada etsimäsi resurssit humanistisista tieteistä. Jos tiede kuitenkin kiinnostaa sinua, muut korkeakoulut eivät välttämättä anna sinulle pääsyä samoihin korkean teknologian laitteisiin, joita on saatavilla tutkimusyliopistoissa.

Haluat tehdä tutkimusta perustutkintona

Sen ei pitäisi olla yllätys sinulle tutkimusyliopistot ovat parhaita paikkoja tehdä tutkimusta! Tämä kulkee käsi kädessä halun jatkaa koulutustasi yli perustutkinnon.Jos aiot mennä jatko-oppilaitokseen (erityisesti luonnontieteiden alalla), sinun odotetaan melkein varmasti tekevän tutkimustyötä opinnäytetyösi ja muiden projektien yhteydessä.

minkä kanssa neitsyt sopivat parhaiten yhteen

Jos sovitat nämä ominaisuudet, tutkimusyliopisto voi olla oikea valinta sinulle, mutta se ei välttämättä ole ainoa hyvä valinta. On monia pieniä korkeakouluja, jotka tarjoavat sinulle samanlaisia ​​mahdollisuuksia hieman pienemmässä mittakaavassa ja saatat antaa sinulle enemmän yksi kerrallaan professoreiden kanssa ja vahvemman neuvontajärjestelmän.Opiskelijoiden on joskus oltava hyvin itsenäisiä tutkimusyliopistoissa, koska painopiste ei ole nimenomaisesti perustutkinto-opetuksessa.Kuitenkin, nämä koulut tarjoavat hyvät mahdollisuudet kerätä käytännön kokemusta sinua kiinnostavista aihealueista ja olla yhteydessä minkä tahansa alan kirkkaimpiin mieliin.

body_urmindonresearch.jpg Aivosi tutkimuksessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.