Mikä on PSAT / NMSQT? Miksi sinun pitäisi välittää?

header_psat

Oletko kuullut PSAT: sta tai National Merit -ohjelmasta ja mietit mitä ne ovat?Etsitkö tapoja valmistautua SAT: iin?

Lue tämä opas oppiaksesi, mitä PSAT / NMSQT on, mitä se testaa ja miten se voi saada sinut valmiiksi SAT: lle ja ansaitsemaan rahaa yliopistoon.Mikä on PSAT / NMSQT?

Ensinnäkin, mitä kaikki nuo kirjeet edustavat? Koko nimi on Alustava SAT / National Merit Scholarship -karsintakoe , usein lyhennettynä PSAT: ksi. Joten mikä on PSAT? Se on standardoitu testi, jonka 10. ja 11. luokkalaiset voivat suorittaa ja noin 3,5 miljoonaa opiskelijaa päättää ottaa sen vuosittain.

George Washingtonin yliopiston gpa -vaatimukset

PSAT on tottunut määrittää kelpoisuus ja pätevyys kansalliseen ansio-apurahaohjelmaan (jota varten nimen NMSQT-osa on tarkoitettu). Se toimii myös käytännön testinä SAT: lle, mutta muista, että et voi lähettää PSAT-pisteitä korkeakouluille vakioiduina testipisteinäsi.

Mitä osia PSAT / NMSQT sisältää?

TPSAT: n rakennetta ja sisältöä on äskettäin tarkistettu vastaamaan SAT: n muutoksia. On kolme osiota PSAT: ssa: matematiikka, lukeminen sekä kieli ja kirjoittaminen . PSAT: n kokonaistestausaika on 2 tuntia ja 45 minuuttia , ja se sisältää 139 kysymystä . Nämä tiedot on jaoteltu tarkemmin alla.

Lukeminen : 60 minuuttia vastausta 47 kysymykseen

Kirjoittaminen ja kieli -osio : 35 minuuttia vastaamiseen 44 kysymykseen

Matematiikkaosasto: 70 minuuttia vastausta 48 kysymykseen

Mitä materiaalia nämä osiot kattavat?

Lukeminen

Lukuosassa testataan opiskelijoiden kyky tehdä johtopäätöksiä ja tehdä päätelmiä lukukappaleista . 47 kysymystä perustuvat kolmeen kohtaan ja kahteen kohtauspariin (kulkupari on silloin, kun kohta yhdistetään kaavioon, taulukkoon, kaavioon tai muuhun kohtaan, ja kysymyksissä käytetään molempien lähteiden tietoja).

Viisi kohtaa / kulkuparia kattaa seuraavat aiheet:

  • 1 Yhdysvaltain / maailman kirjallisuudesta (9 vastaavaa kysymystä)
  • 2 yhteiskuntatieteistä / historiasta (18-20 vastaavaa kysymystä)
  • 2 tiede (18-20 vastaavaa kysymystä)

Kirjoittaminen ja kieli -osio

Kirjoittaminen ja kieli -osa testit kieliopin, käytön, välimerkkien ja muiden englanninkielisten käytäntöjen tuntemus. Se ei sisällä essee. Tässä osassa on neljä käytävää / kulkuparia, jotkakäsitellä uraan, historiaan / yhteiskuntatieteisiin, humanistisiin tieteisiin ja tieteeseen liittyviä aiheita.

mikä on sat -pisteet

Tässä osiossa on kaksi kysymysryhmää:

  • 24 kysymystä aiheesta Ideoiden ilmaisu
  • 20 kysymystä aiheesta Englannin vakiokokoukset

body_testtaking

Matemaattinen osio

Matematiikkaosio keskittyy on algebralliset ongelmat ja testaa kyky analysoida ja tulkita tietojoukkoja . Ensimmäiset 25 minuuttia laskin ei ole sallittu, mutta opiskelijat saavat käyttää laskinta jakson viimeiset 45 minuuttia. Kysymykset ovat enimmäkseen monivalintaisia, mutta joitain (17-22%): lla on ruudukkovastauksia.

Tässä osiossa testatut aiheet ovat:

  • Algebran sydän (lineaariset yhtälöt ja järjestelmät)
  • Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi (määrällinen lukutaito)
  • Matematiikan passi (monimutkaisten yhtälöiden käsittely)
  • Muita aiheita matematiikassa (geometriset ja trigonometriset taidot)

Kuinka PSAT / NMSQT pisteytetään?

PSAT on äskettäin ottanut käyttöön uuden pisteytysjärjestelmän. Vuodesta 2015 lähtien pisteytysaluetta on muutettu, ja virheellisistä vastauksista ei enää tehdä vähennyksiä .Vaikka PSAT / NMSQT: llä on yhteinen pisteet asteikolla SAT: na, pisteet eivät ole identtisiä. PSAT: n kokonaispistealue on 320-1520.

PSAT: n valikoima ei olenouse 1600: een kuin SAT: n, koska PSAT on vähemmän vaikea testi kuin SAT, ja koska PSAT: n täydellinen pisteet eivät välttämättä osoita täydellisiä pisteitä SAT: lla, samat pisteet-alueet ovat saattaneet saada jotkut testinottajat virheellisesti uskoa sitä.

PSAT: lla on kaksi pääosastopistettä : matematiikkapisteet ja näyttöön perustuva luku- ja kirjoitustulos. Molempien näiden osioiden pisteet ovat 160–760. Todisteisiin perustuva luku- ja kirjoitustulos perustuu Kieli ja kirjoittaminen sekä Lukeminen-osioiden yhdistettyihin pisteisiin. Se tarkoittaa, että Matematiikka-osuus on puolet PSAT-pisteistäsi .

PSAT: lla on myös kolme testipistettä kullekin kolmesta aiheosasta, Matematiikka, Lukeminen, Kieli ja Kirjoittaminen, jotka vaihtelevat välillä 8-38. Lisäksi kussakin näistä kolmesta osasta on useita alaosioita, joiden pisteet vaihtelevat välillä 1-15. Nämä alarajat päästivättentin tekijät näkevät, kuinka hyvin he antoivat pistemäärän tarkemmilla alueilla ja voivat auttaa tekemään tulevaisuuden opiskelusta tehokkaampaa.

Seuraavia alaluokkia on seitsemän:

Lukeminen: Todisteiden komento, sanat kontekstissa

Kirjoittaminen ja kieli: Ideoiden ilmaisu, englanninkieliset yleissopimukset

mikä on hyvä pisteet 2020

Matematiikka: Algebran sydän,Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi, passi edistyneelle matematiikalle

Mitkä ovat PSAT / NMSQT: n edut?

Kuinka PSAT: n ottaminen voi auttaa sinua? Päätapoja on kolme:

1. Harjoittele SAT: ta varten

PSAT salliisinä harjoitella SAT: n kaltaisen testin suorittamista , todellisissa testiolosuhteissa. Se voi antaa sinulle arvio pisteistä, jotka saisit SAT: lla, ja voit myös tarkastella osioiden pisteitä ja alipisteitä nähdäksesi, mitkä alueet sinun pitäisi tutkia eniten tulevaisuudessa.

kehon_harjoittelu-7

PSAT on loistava tapa harjoitella SAT: ta ja muita standardoituja testejä varten

2. Harjoittelu standardoiduissa testeissä yleensä

Vaikka PSAT valmistaa sinut suorimmaksi SAT: ksi, sen hyödyntäminen voi olla hyödyllistä kuka tahansa, joka haluaa saada enemmän käytäntöä muiden standardoitujen testien, kuten ACT: n, suorittamisesta . Se voi auttaa sinua harjoittelemaanhallita aikaa testin aikana, parantaa kriittisen ajattelun taitojasi ja antaa sinulle myös mahdollisuus nähdäkuinka hyvin pärjäät virallisissa testausolosuhteissa.

3. Apuraharahoitusmahdollisuudet

Kilpailu on kovaa, mutta opiskelijat, joilla on parhaat PSAT-pisteet, voivat saada huomattavan määrän apurahaa.Noin 1,5 miljoonasta lukion juniorista, jotka suorittavat kokeen, noin 50000 opiskelijaa, jolla on korkeimmat PSAT / NMSQT-pisteet, kelpuutetaan tunnustettavaksi kansallisessa ansio-apurahaohjelmassa . Noin 34 000 näistä opiskelijoista tulee kiitettäviksi tutkijoiksi. Noin 16000 opiskelijasta, jolla on korkeimmat PSAT-pisteet maassa (osittain sen mukaan, missä osavaltiossa asut), tulee kansallisia ansioita välieräfinalisteiksi, ja suurin osa heistä (noin 15 000) siirtyy kansallisten ansioiden finalisteiksi .

Yli 180 miljoonaa dollaria apurahaa myönnetään vuosittain opiskelijoille, jotka saavat korkeita pisteitä PSAT: lla. Noin puolet National Merit -finalisteistasaavat 2500 dollarin kansallisen ansiotukipalkinnon, joka voidaan uusia enintään neljäksi vuodeksi. Monet yritykset tarjoavat myös apuraharahaa. Lisäksi, m kaikki korkeakoulut tarjoavat apurahoja kansallisille ansioituneille tutkijoille, semifinalisteille ja finalisteille. Jotkut koulut tarjoavat jopa vapautuksen lukukausimaksuista, mikä voi säästää kymmeniä tuhansia dollareita.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää National Merit Scholarship -ohjelmasta, tutustu oppaasemme, joka tarjoaa vinkkejä parantamaan mahdollisuuksiasi tulla puolifinalistiksi!

body_winmoney

Kansallisen ansio-apurahan saaminen voi todella täyttää säästöpossusi

Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Kenen tulisi ottaa PSAT / NMSQT?

On olemassa useita ryhmiä, jotka voivat hyötyä PSAT: n käytöstä. Tähän voi sisältyä lukion toisen vuoden opiskelijat tai juniorit, jotka haluavat saada enemmän käytäntöjä SAT: lle , varsinkin todellisissa testiolosuhteissa, sekä opiskelijatjotka haluavat enemmän käytäntöä standardoitujen testien suorittamisesta yleensä.

Jos yrität päättää SAT: n ja ACT: n välillä , PSAT: n ottaminen voi myös olla hyödyllistä, koska saatarvio SAT-pisteestäsi huolimatta siitä, että se lähetetään korkeakouluille, jos se on matalampi kuin haluat.

mitkä merkit ovat yhteensopivia jousimiehen kanssa

Juniorit, jotka ovat varmoja standardoiduista testikokeista ja Haluatko kokeilla kansallisten ansioiden tunnustamista ja apurahojen tulisi myös harkita PSAT: n ottamista , samoin kuin toisen vuoden opiskelijat toivovat voivansa lisätä mahdollisuuksiaan voittaa apuraha ensi vuonna saamalla lisää PSAT-käytäntöjä.

Kuinka rekisteröidyt PSAT / NMSQT: lle?

PSAT: ta hallinnoivat lukiot, joten rekisteröidyt koulusi kautta. PSAT otetaan juniorivuotesi lokakuussa.

Voit kuitenkin suorittaa kokeen myös toisen vuoden opiskelijana; et ole oikeutettu National Merit -palkintoihin sinä vuonna . On myösPSAT10-testi, jota tarjotaan keväällä vain 10. luokkalaisille. Tämä on sama testi kuin PSAT / NMSQT, mutta se on tarkoitettu vain valmistelutarkoituksiin eikä se ole osa kansallista ansiotukijärjestelmää.Opiskelijat, jotka ottavat PSAT 10: n keväällä, voivat silti ottaa PSAT / NMSQT: n syksyllä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset