Mikä on tuleva opiskelija?

feature_prospective_student

Jos olet lukiossa, olet todennäköisesti kuullut termin 'mahdollinen opiskelija', jota käytettiin aiemmin korkeakouluissa ja sovelluksissa. Mutta mikä on tuleva opiskelija tarkalleen? Onko joku, joka hakee korkeakouluun? Vai onko se joku, joka on jo hyväksytty tiettyyn korkeakouluun? (Vai onko molemmat?)

Lue tarkemmin tulevan opiskelijan merkityksestä ja hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä voit tehdä mahdollisena opiskelijana itse.Mikä on tuleva opiskelija?

Mitä tuleva opiskelija tarkoittaa? Se on todella yksinkertaista: tuleva opiskelija on kuka tahansa, joka harkitsee pääsyä tiettyyn korkeakouluun tai yliopistoon .

Termi 'mahdollinen opiskelija' viittaa useimmiten lukion opiskelijoihin, jotka hakeutuvat yliopistoon tai jotka on hyväksytty, mutta eivät ole vielä tehneet lopullista päätöstään lähtemisestä; kuitenkin, termi voi viitata myös seuraavaan :

 • Aikuiset, jotka haluavat palata ja hankkia perustutkinnon
 • Ylioppilaat tai aikuiset hakevat tutkijakouluun
 • Opiskelijat, jotka haluavat siirtyä eri yliopistosta
 • Nuoret lukiossa tai nuoremmat, jotka aloittavat yliopistohaun aikaisin

Pohjimmiltaan 'tulevan opiskelijan' 'opiskelija' -osa ei tarkoita, että sinun on oltava opiskelija juuri nyt-vain että sinä saattaa tulla opiskelija (joko alakoululainen tai valmistunut) tietyssä koulussa.

Sinua pidetään koulun mahdollisena opiskelijana heti, kun olet ilmaissut kiinnostuksesi siihen , vaikka et olisi virallisesti hakenut tai et aio hakea jonkin aikaa. Sinua pidetään myös mahdollisena opiskelijana aina siihen asti, kunnes hyväksyt (tai hylkäät) ilmoittautumistarjouksesi (olettaen, että sinut on hyväksytty kyseiseen kouluun).

Esimerkiksi Lila on lukion vanhempi, joka on kiinnostunut hakemaan Browniin, Chicagon yliopistoon ja Bostonin yliopistoon. Yksinkertaisesti siksi, että hän oli kiinnostunut näistä kolmesta koulusta, jokainen kutsuisi häntä jo tulevaksi opiskelijaksi, vaikka hän ei olisi vielä hakenut.

Sano nyt, että Lila jatkaa ja soveltaa näihin kolmeen kouluun. Muutaman kuukauden kuluttua hän saa tietää, että hänet on hylätty UChicagosta ja hyväksytty sekä Brownissa että Bostonissa. hänet on hylätty; hän olisi kuitenkin tuleva opiskelija Brownissa ja Boston U: ssa, koska hän voi valita ilmoittautua kumpaan tahansa kouluun.

Mitä tehdä tulevalle opiskelijalle: 8 olennaista vinkkiä

Mahdollisena opiskelijana tai 'prospiena' sinulla on useita vaiheita, joiden avulla voit selvittää, kannattaako tietty korkeakoulu hakea ja mitkä ovat mahdollisuutesi opiskella siellä.

Tässä ovat kahdeksan olennaista vinkkiä aikasi käyttämisestä mahdollisena opiskelijana.

kuinka opiskella lukiossa

#1: Tutki koulua enemmän

Vaikka luulet tietäväsi tarpeeksi koulusta, on aina järkevää tehdä lisätutkimuksia, jos mahdollista-et koskaan tiedä mitä saatat löytää!

Etsi vastauksia seuraaviin kysymyksiin jokaisesta harkitsemastasi koulusta:

 • Onko olemassa pakollista opetussuunnitelmaa?
 • Tarjoaako koulu haluttua opinto -ohjelmaa?
 • Millaisia ​​mukavuuksia ja aktiviteetteja on tarjolla kampuksella/sen lähellä?
 • Kuinka valikoiva koulu on?
 • Paljonko koulu maksaa ja tarjoako se taloudellista apua?

Useimmilla yliopistosivustoilla on osio, joka on tarkoitettu erityisesti mahdollisille opiskelijoille , jossa on perusvastaukset näihin kysymyksiin sekä yksityiskohdat koulun historiasta ja tehtävistä sekä hakeminen.

Seuraavassa on muutamia linkkejä mahdollisille opiskelija -osioille muutamilla yliopistosivustoilla, joiden avulla saat käsityksen siitä, millaisia ​​tietoja heillä yleensä on:

body_university_campus_library_students

#2: Käy kampuksella

Jos mahdollista, yritä käydä harkitsemiesi koulujen kampuksilla. Näin voit saada paremman tunteen opiskelijaelämästä ja yleisestä ilmapiiristä.

Jotkut kampukset ovat erittäin asuinrakennuksia, joissa asuu paljon opiskelijoita, kun taas toiset ovat työmatkalaisempia, ja opiskelijat tulevat jatkuvasti ja menevät.

Sinun pitäisi myös Mieti, millaisen ympäristön haluaisit kampuksen ympärillä : haluatko asua suurkaupungin kaupunkiyhteisössä? Vai olisitko mieluummin kaukana maalla tai lähiössä, kaukana kaikesta hälinästä?

Käytä lopuksi aikaa kävelemällä kampuksella ja katsomalla, mitä se tarjoaa opiskelijoille. Opastetun kierroksen tekeminen on myös hyvä idea , koska se voi näyttää sinulle asioita, joita olet saattanut jättää väliin ensimmäisellä kävelytielläsi, ja vastata kaikkiin elämäntapaa ja yhteisöä koskeviin kysymyksiin.

#3: Osallistu korkeakoulutunnille

Monet korkeakoulut ja yliopistotanna tulevien opiskelijoiden osallistua todelliseen luokkaanauttaa heitä paremmin arvioimaan, sopiiko koulu heille. Esimerkiksi molemmat Georgetown ja Tulane anna tulevien opiskelijoiden istua luokissa.

Sinua pyydetään yleensä tekemään seuraavat asiat, jos osallistut luokkaan mahdollisena opiskelijana:

 • Saavu 5-10 minuuttia aikaisemmin esitelläksesi itsesi professorille
 • Tule itse (perheenjäseniä ei sallita)
 • Pysy tunnin ajan
 • Hiljennä matkapuhelimesi ja ole aktiivinen kuuntelija ja osallistuja

Ota huomioon, että Jotkut oppilaitokset voivat sallia tulevien opiskelijoiden osallistua vain tiettyihin luokkiin , joten muista tarkistaa etukäteen yliopiston tai professorin kanssa, voitko osallistua tiettyyn luokkaan ja milloin.

#4: Varjo nykyiselle opiskelijalle

Toinen vaihtoehto, jota monet oppilaitokset tarjoavat mahdollisille opiskelijoille, on mahdollisuus varjostaa nykyistä opiskelijaa. Tämä tarkoittaa sitä seuraat opiskelijaa yhden päivän ajan nähdäksesi hänen päivittäisen yliopistoelämänsä .

Klo Luoteis voit esimerkiksi varjostaa oppilasta klo 9.00–15.00; tämä prosessi sisältää luennoille osallistumisen, kampuksen tutkinnan, lounaan nappaamisen ja asuntosalin kiertämisen. Purdue mahdollistaa myös tulevien opiskelijoiden varjostamisen nykyisille opiskelijoille.

Yleensä joudut ota yhteyttä kouluun etukäteen varjoistunnon järjestämiseksi .

#5: Tapaa tiedekunnan jäsen

Jos sinulla on selkeä käsitys siitä, mihin haluat päästä pääaineeksi, tapaaminen tiedekunnan jäsenen kanssa tällä alalla voi olla erinomainen tapa oppia lisää siitä, miten tämä pääaine toimii, millaisia ​​luokkia sinun on otettava ja mitä professorit voivat auttaa ja tukea sinua.

Länsi -Uuden -Englannin lakikoulu

Voit myös kysyä, minkä tyyppiset opiskelijat tämän professorin ovat nähneet menestyvän hyvin pääaineella ja/tai heidän opettamillaan luokilla.

body_calculator_computer_keyboard

#6: Laske pääsymahdollisuutesi

Mahdollisena opiskelijana sinun ei pitäisi hakea korkeakouluun selvittämättä ensin todennäköisyyttäsi päästä sisään. Näin voit määrittää, onko kyseinen koulu turvallisuus (sellainen, johon todennäköisesti pääset), ottelu (yksi johon pääset) tai tavoittavuus (sellainen, johon joudut vähiten).

On parastakeksiäluettelo noin kuudesta kahdeksaan oppilaitokseen, jotka koostuvat kahdesta kolmeen turvapaikasta, kahdesta kolmeen otteluun ja kahdesta kolmeen kouluihin.

Vaikka pääsypäätökset perustuvat useisiin tekijöihin, mukaan lukien henkilökohtainen esseesi ja suosituskirjeesi, voitsaat karkean kuvan mahdollisuuksistasi päästä sisään vertaamalla GPA- ja SAT/ACT -pisteitäsi hyväksyttyjen opiskelijoiden pisteisiin. Kollegion hyväksymislaskuri on helpoin tapa tehdä tämä.

Kun olet laskenut (erittäin karkeat) pääsymahdollisuutesi jokaiselle luettelossasi olevalle korkeakoululle, voit sitten päättää, haluatko pysyä jokaisen koulun mahdollisena opiskelijana vai poistaa koulun luettelostasi (ja mahdollisesti korvata sen toisella ).

#7: Hae apurahoja

Tämä on aika hakea mahdollisimman monta apurahaa, varsinkin jos olet huolissasi siitä, että sinulla on varaa korkeakouluopetukseen.

Ei hätää, jos sinulla ei vielä ole aavistustakaan siitä, mihin menet kouluun-olet silti vain prospie! Niin kauan kuin etsit apurahoja, joita voidaan käyttää missä tahansa yliopistossa, sinun on hyvä mennä. Katso nämä luettelot parhaista apurahoista lukion junioreille ja eläkeläisille.

#8: Päätä ilmoittautua

Viimeinen tehtävä, joka sinulla on mahdollisena opiskelijana, on päättää, mihin korkeakouluun aiot osallistua (ja mihin oppilaitoksiineiosallistua). Tämä vaihe tulee myöhemmin lukuvuonna, noin maalis/huhtikuussa, kun saat kaikki pääsypäätöksesi oppilaitoksilta, joihin olet hakenut.

Jos sinut hylätään korkeakoulusta, sinua ei enää pidetä mahdollisena opiskelijana siellä. Mutta jos sinut hyväksytään, olet silti etu-nyt,joka voisiitse asiassailmoittaudu pian sinne!

Sinun on ilmoitettava aikomuksesi ilmoittautua yhteen korkeakouluun kansalliseen määräaikaan 1. toukokuuta mennessä. Tällä hetkellä sinun on myös hylättävä virallisesti kaikki muut korkeakouluilta saamasi hyväksynnät, joihin olet päättänyt olla osallistumatta.

Heti kun hyväksyt yhden tarjouksen ja hylkäät toisen, et ole enää mahdollinen opiskelija-olet tulokas fuksi!

Mutta entä jos joudut jonotuslistalle koulussa? Tässä tapauksessa,ylität olennaisesti rajan tulevan opiskelijan ja tulevan fuksi. Näin tapahtuu, jos olet suostunut pysymään yliopiston jonotuslistalla ja samalla hyväksymään tarjouksen toiselta koululta.

Riippumatta siitä, lopulta olet sitoutunut vain yhteen korkeakouluun etkä virallisesti enää mahdollinen opiskelija.

Yhteenveto: Mikä on mahdollinen opiskelija?

Mitä tuleva opiskelija sitten taas tarkoittaa? Periaatteessa se on kuka tahansa-nykyinen opiskelija vai ei-joka ajattelee menevänsä johonkin korkeakouluun tai yliopistoon.

Termiä 'mahdollinen opiskelija' käytetään yleensä kuvaamaan lukion opiskelijaa, joka hakee korkeakouluun tai joka on jo hyväksytty, mutta ei ole vielä valinnut, mihin ilmoittautua. termiä voidaan kuitenkin käyttää myös aikuiselle, joka suunnittelee palaavansa takaisin kandidaatin tutkinnon suorittamiseen tai ylioppilastutkinnon suorittamiseen hakeutumaan tutkijakouluun.

'' Mahdollinen opiskelija '' -vaihe käsittää suuren ajanjakson alkaen siitä, kun alun perin harkitset hakemistasi oppilaitokseen, siihen asti, kun hyväksyt virallisesti tai hylkäät pääsytarjouksen (jos hyväksytään)-jos sinut hylätään, prospie -tila päättyy välittömästi kyseisen koulun osalta).

Mahdollisena opiskelijana voit tehdä monia asioita sekä ennen hakemuksen jättämistä että pääsypäätösten odottamista: voit vierailla kampuksella saadaksesi tunteen yhteisöstä, varjostaa opiskelijaa, tavata professorin ja laskea mahdollisuudet päästä sisään perustuen hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisiin GPA- ja SAT/ACT -pisteisiin.

Tarkoitus on käyttää aikasi tarjoilijana viisaasti!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA