Mikä on oikea substantiivi? 6 Helppo esimerkki

hand-journal-notebook-34072

Jos mietit oikeat substantiivit ja niiden tunnistaminen, älä etsi enää. Itse asiassa olet itse oikea substantiivi! Oikeat substantiivit tunnistaa tiettyjä ihmisiä, paikkoja ja asioita . Oikeiden substantiivien käyttö selkeyttää kirjoitustasi ja varmistaa, että lukijat tietävät tarkalleen, mistä puhut. Me kaikki käytämme jo oikeita substantiivit, joten varmistamalla, että sinulla on kyky tunnistaa ne ja sisällyttää ne kirjoitukseesi, vahvistat kirjoittamista ja luetun ymmärtämistä.

Mikä on substantiivi?

Substantiivi on a henkilö, paikka, asia, eläin tai idea . Pohjimmiltaan kaikki tunnistettavat asiat voidaan tehdä substantiivilla. Substantiivit ovat yksi puheen pääosista, ja niitä voidaan parantaa adjektiiveilla. Esimerkkejä tavallisista substantiivista ovat esimerkiksi pöytä, koira, kaupunki, rakkaus, elokuva, valtameri, kirja. A oikea substantiivi on substantiivi, joka viittaa tiettyyn henkilöön, paikkaan, asiaan, eläimeen tai ideaan . Kaikki ympärilläsi on substantiivi, joten yhteisten ja oikeiden substantiivien tunnistamisen oppiminen on tärkeää kirjoituksellesi. Tutkitaan eroa!Mikä on oikea substantiivi? Miten se eroaa?

Mikä on oikea substantiivi? Tässä on yksinkertainen varsinaisen substantiivin määritelmä: Oikeat substantiivit ovat substantiivit tunnistaa tietyn, yleensä ainutlaatuisen substantiivin . Oikeat substantiivit kirjoitetaan aina isoilla kirjaimilla riippumatta siitä, missä lauseessa ne ovat. Tämä auttaa sinua erottamaan ne toisistaan. Jokainen substantiivi voidaan luokitella yleiseksi tai oikeaksi. Lisäksi useimpien varsinaisten substantiivien lauseessa ei ole sanaa edessä, kuten tavalliset substantiivit. Tämä on osoittava sana, ja oikealla substantiivilla sana on jo täsmennetty, eikä sitä tarvitse osoittaa.

Esimerkiksi voin sanoa: Ole hyvä ja kävele koiraa. tai Kävele Buddy. Huomaa, että Please walk Buddy -lauseessa ei ole -merkkiä, koska olen jo tunnistanut koiran, joka tarvitsee kävelyä. Yksi poikkeus on silloin, kun tarkoitat valtakuntaa tai tasavaltaa. Sanot siis Yhdistynyttä kuningaskuntaa, vaikka Yhdistynyt kuningaskunta on oikea substantiivi ja tietyn maan nimi.

Katsotaanpa yllä olevia yleisiä substantiiviesimerkkejä substantiivista. Yleinen substantiivi on kaupunki. Oikea substantiivi on New York City. Voisi sanoa, että tämä koira on hyvä poika tai Buddy on hyvä poika. Kirja on yleinen substantiivi, kun taas Suuri Gatsby on oikea substantiivi Erona on, että substantiivit, kuten kaupunki, kirja ja koira, voivat viitata useisiin eri asioihin, paikkoihin tai eläimiin . Sanomalla kirja on täysin hieno lauseessa, mutta haluat täsmentää tarkemmin, jos aiot puhua kirjasta perusteellisesti. Siinä tapauksessa kirjan sanominen on hämmentävää. Toisaalta on täysin hyväksyttävää sanoa: ”Pakkasin kirjan lomalle.

skorpionin luonteenpiirteet

Kaikilla yleisillä substantiivilla ei ole oikeita substantiivivastaavia, kuten abstrakteja substantiivia, kuten rakkautta. Oikeiden substantiivien käyttäminen ei ole aina välttämätöntä, mutta se voi auttaa lukijoita ja kuuntelijoita tunnistamaan jotain tarkemmin tai tietämään, että heidän on kiinnitettävä huomiota tiettyyn substantiiviin muiden suhteen. Jälleen ero yleisten ja oikeiden substantiivien välillä riippuu substantiivin spesifisyys . Substantiiville on monia vaihtoehtoja, ja voit itse päättää, milloin käytät oikeita tai yleisiä substantiivit. Oikeaa substantiivia käytetään tiettyihin asioihin, joten yksinkertaisen substantiivin isoilla kirjaimilla ei tehdä siitä oikeaa substantiivia.

aakkoset-käsitteellinen-sydän-1209609

Esimerkkejä oikeasta substantiivista

Alla on luettelo joistakin oikeista substantiiviesimerkkeistä ja huomioi, edustavatko ne henkilöä, paikkaa tai asiaa.

Erisnimi Tyyppi
Herra James Henkilö
DR. Morgan Henkilö
UCLA Asia
Amazon Asia
Prospect Park Paikka
Atlanta Paikka

Käytämme nyt joitain niistä lauseessa, jotta näet, miten ne eroavat tavallisista substantiivista.

Yleinen substantiivi Erisnimi
Opettaja antoi meille esseen, joka on määrä ensi viikolla. Herra James määräsi meille esseen, jonka on määrä valmistua ensi viikolla.

Yllä olevassa esimerkissä yleiset ja oikeat substantiivit ovat erilaisia, mutta lause on sama . Tässä tapauksessa näet, että lauseen merkitys ei muutu, kun muutat substantiivia. Seuraavissa lauseissa jotkut ovat samat riippumatta siitä käytetäänkö oikeaa vai yleistä substantiivia vai ei, ja merkitys on sama. Toisissa lauseet ovat hieman erilaisia ​​osoittaakseen, kuinka a oikea substantiivi voi muuttaa lauseen merkityksen . Ota aikaa harkita tätä, kun tarkastelet muita esimerkkejä, ja huomaa, mitkä ovat yleisiä ja mitkä ovat oikeita substantiivit.

Yleinen substantiivi Erisnimi
Minun on mentävä lääkäriin näiden jatkuvien päänsärkyjen vuoksi. Minun pitäisi nähdä tohtori Morgan näiden jatkuvien päänsärkyjen varalta.
En malta odottaa, että pääsen yliopistoon tänä syksynä. Minut hyväksyttiin UCLA: han.
Tilasin uuden tietokoneen netistä. Tilasin kannettavan tietokoneen Amazonista.
Pelataan baseballia puistossa. Pelaamme baseballia Prospect Parkissa.
Käymme kaupassa kaupassa. Atlanta on yksi suosikkikohteistani.

Oikea substantiivikisa

Tunnista kaikki tämän kappaleen oikeat substantiiviesimerkit:

Suuri Gatsby on yksi amerikkalaisen kirjallisuuden tunnetuimmista teoksista. Tässä F. Scott Fitzgeraldin uraa määrittelevässä romaanissa varakas mies nimeltä Jay Gatsby järjestää monimutkaisia ​​juhlia saadakseen huomion ja saadakseen takaisin rakkautensa Daisyn kiintymyksen. Daisy on yksi East Eggin, New Yorkin Long Islandin kuvitteellisen kaupungin, sosiaalisesta eliitistä ja kotoisin vanhasta perheestä. Gatsby sen sijaan on vasta rikas eikä kuulu hyvästä perheestä. Vaikka tämä kirja on täynnä räikeitä autoja ja villejä juhlia, kertoja Nick Carrawayn näkökulmasta. näemme menetyksen tuskan ja amerikkalaisen unen kuoleman.

Tietokilpailun vastaukset

Kaikki oikeat substantiivit ovat punaisia.

Suuri Gatsby on yksi amerikkalaisen kirjallisuuden tunnetuimmista teoksista. Tässä uran määrittelevässä romaanissaF. Scott Fitzgerald, rikas mies nimeltäJay Gatsbyjärjestää monimutkaisia ​​juhlia yrittääkseen saada huomiota ja voittaa takaisin rakkautensa kiintymyksen,Päivänkakkara.Päivänkakkaraon yksi yhteiskunnan eliiteistäItämuna, kuvitteellinen kaupunkiLong Island, New Yorkja kotoisin vanhasta perheestä.Gatsbytoisaalta on vasta rikas eikä ole hyvämaineisesta perheestä. Vaikka tämä kirja on täynnä räikeitä autoja ja villiä juhlia, kertojan kauttaNick CarrawayNäkökulmasta näemme amerikkalaisen unen menetyksen tuskan ja kuoleman.

kaunis-havupuut-koira-247522

Oikeat substantiivit ovat uskomattoman tärkeitä englannin kielellä, mikä tekee niiden tunnistamisesta ja käytöstä oikein vielä tärkeämpää. Jos olet epävarma siitä, onko jokin oikea substantiivi vai ei, kysy itseltäsi, onko kyseinen henkilö, paikka tai asia ainutlaatuinen. Muistaa, oikeat substantiiviesimerkit kirjoitetaan aina isoilla kirjaimilla, jonka pitäisi helpottaa niiden valitsemista lauseista. Kieliopillisessa tietämyksessä on aina parantamisen varaa, joten kiinnitä huomiota siihen, miten käytät näitä substantiivia, äläkä pelkää leikkiä lauseilla saadaksesi käsityksen asioista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA