Mikä on prepositio? Määritelmä, merkitys ja esimerkit

Paikan prepositiot

Prepositiot ovat yksi kahdeksasta englanninkielisestä puheen osasta, ja ne ovat melko tärkeitä. Prepositioiden avulla voimme luoda monimutkaisia ​​lauseita ja lisätä tärkeitä yksityiskohtia . Niillä on ratkaiseva rooli lauseiden ymmärtämisessä, mikä on erittäin tärkeää, kun sinun on kommunikoitava selkeästi ja tehokkaasti.

lukion parhaat seurat

Mutta jos joudut istumaan alas ja antamaan tarkan prepositiomääritelmän, asiat voivat muuttua hieman hankalaksi. Tiedät ehkä, että prepositiot ovat yleensä lyhyitä sanoja, kuten ,, varten, sisään, päällä, tai alla, mutta mikä on prepositio osana puhetta? Mitä prepositiot tekevät, ja miten ihmeessä tunnistat lauseessa olevan preposition?Auttaaksemme sinua tulemaan prepositioiden asiantuntijaksi, aiomme puhua seuraavista tässä artikkelissa :

  • Vastaa kysymyksiin Mikä on prepositio? ja mitä prepositio tarkoittaa?
  • Selitä jokainen prepositiomääritelmän tyyppi esimerkkeillä jokaisesta lauseessa käytetystä tyypistä
  • Anna luettelo neljästä tärkeimmästä vinkistä lauseiden prepositioiden tunnistamiseen

Jos haluat tietyntyyppistä prepositiota, josta haluat tietää enemmän, kuten avaruuden prepositioita, löydät tiedot nopeasti pitämällä näppäimistön Command + F -näppäintä painettuna ja kirjoittamalla sitten etsimäsi termin.

Aloitetaan nyt ilman lisäkysymyksiä!

Ominaisuuskuva: (Jmayereup / Wikimedia )

Mikä on prepositio? Prepositiot Merkitys ja käyttö lauseissa

Englannin kieliopin säännöt osoittavat, että prepositiot määritellään niiden perusteella toiminto lauseessa. Joten, miten prepositio toimii tarkoituksen luomiseksi lauseeseen: Prepositio yhdistyy substantiiviin, substantiivilauseeseen tai pronominiin osoittamaan a suhde substantiivin ja lauseen toisen komponentin, usein toisen substantiivin ja verbin välillä.

Toisin sanoen prepositiot auttavat lukijoita ymmärtämään eri substantiivien ja verbien välisen suhteen yhdessä lauseessa.

Nyt kun olet saanut vastauksen kysymykseen, mikä on prepositio? luultavasti ihmettelet, millaisia ​​suhteita prepositiot osoittavat. Prepositiot voivat osoittaa ajan, tilan tai hallinnan suhteita kohteen ja esineen välillä lauseessa .

Esimerkiksi seuraavissa lauseissa jokainen prepositio (lihavoitu) auttaa meitä ymmärtämään paremmin kissan ja taulukon välistä suhdetta:

  • Kissa istui päällä pöytä.
  • Kissa istui alla pöytä.
  • Kissa istui vieressä pöytä.
  • Kissa istui klo pöytä.

Edellä olevissa esimerkeissä prepositiot päällä, alla, vieressä, ja klo auttaa selventämään niiden välisen suhteen luonnetta kissa - lauseen aihe - ja pöytä - preposition kohde. Huomaa, että jokainen lause saa meidät visualisoimaan jotain erilaista: kissa istuu päällä pöytä ei ole sama asia kuin kissa istuu alla pöytä. Ja arvaa mitä? Sitä varten prepositiot on suunniteltu!

kehon esiasetuslausekkeet

Tässä on hyödyllinen luettelo prepositiolauseista!

Prepositatiivinen lause

Seuraava asia, joka sinun on tiedettävä lauseiden prepositioista, on se, että ne esiintyvät melkein aina esiasetuslauseessa. Prepositiolausekkeet ovat tärkeitä viestinnässä siitä, millaisia ​​toimia ja vuorovaikutusta esiintyy lauseiden kohteiden ja kohteiden välillä.

Prepositiolause koostuu prepositiosta (tai prepositioista), preposition kohteesta (substantiivi, substantiivilause tai pronomini) ja kaikista muista esineitä muokkaavista sanoista (adjektiivi tai adverbi). Yllä olevissa esimerkeissä, joihin liittyy kissa ja pöytä, pöydällä, pöydän alla, pöydän vieressä, ja pöydässä ovat kaikki prepositiivisia lauseita, koska ne alkavat prepositiossa, jota seuraa substantiivi ( kissa) .

Pikahuomautus: jos et ole varma, mitä substantiivit, adjektiivit tai adverbit ovat, älä huoli. Meillä on täydellinen, asiantunteva opas jokaiseen puheen osaan, joka opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää!

Muista, että prepositiolausekkeet eivät rajoitu yhteen prepositioon ja yhteen esineeseen. Prepositiolausekkeet voivat myös sisältää muokkaajat objektista, jotka ovat yleensä adjektiiveja ja adverbeja . Tässä on esimerkki esiasetuslauseesta, joka sisältää myös muokkaimia:

Kissa istui likaisen, rappeutuvan pöydän alle .

Tässä esimerkissä likaisen, rappeutuvan pöydän alle on koko esiastelause. Se koostuu prepositiosta ( alla), objekti ( pöytä), ja adjektiivit, jotka muuttavat objektia ( likainen, rappeutuva). Niin prepositiolausekkeen on sisällettävä vähintään yksi prepositio ja objekti, se voi sisältää myös muunlaisia ​​sanoja.

Jos joku kysyy sinulta, mikä on prepositio? sinulla on vastaus! Seuraavaksi eritämme sinulle erilaisia ​​prepositiotyyppejä, jotta olet prepositioasiantuntija.

runko-käsi-numero kaksi

2 Prepositioiden ja esiasetuslausekkeiden muodot, jotka sinun on tiedettävä

Osa vastausta kysymykseen: Mikä on prepositio? sisältää selityksen kahdesta eri asiasta lomakkeet, tai rakenteita, joita prepositioilla ja prepositiolausekkeilla voi olla. Ajattele muotoa kuten muodossa ula: se on määrätty tapa, jolla voit laittaa eri prepositiosanoja yhteen saadaksesi ne toimimaan lauseessa!

Katsotaan alla olevia kahta prepositioiden muotoa.

#1: Yksinkertaiset prepositiot

Yksinkertaiset prepositiot ovat ensimmäinen prepositiotyyppi, ja se on yksi kahdesta tyypistä, joissa yksinkertaisten prepositioiden määrittäminen on hyvin yksinkertaista: yksinkertaiset prepositiot ovat yksisanaisia ​​prepositioita, jotka esiintyvät esiasetuslauseen alussa esineen edessä tai artikkelin ja objektin edessä . Toisin sanoen yksinkertaiset prepositiot näyttävät tältä:

Olemme pelanneet keskipäivästä lähtien.

He kävelivät kentän läpi .

Molemmissa yllä olevissa esimerkeissä prepositiolauseet alkavat yksinkertaisella prepositiossa: siitä asti kun on ensimmäisen esimerkin yksinkertainen prepositio, ja kautta on yksinkertainen johdanto toisessa esimerkissä. Molemmissa esimerkeissä yksinkertaisia ​​prepositioita seuraa objekti ( keskipäivä ensimmäisessä esimerkissä) tai artikkeli ja kohde ( kenttä toisessa esimerkissä).

Nämä esimerkit selittävät myös, miten tämä on muodossa prepositiosta Vaikka molemmat ovat yksinkertaisia ​​prepositioita, käyttämämme sanat muuttivat täysin lauseen merkityksen. Ensimmäisessä virkkeessä käytetään siitä asti kun auttaa meitä ymmärtämään, kuinka kauan henkilö on pelannut. Se johtuu siitä asti kun on ajan ennakkoehto! Mutta yksinkertainen prepositiorakenne myös toimii toisessa lauseessa, vaikka käytämme liikkeen prepositiota ( kautta) sen sijaan.

Aivan kuten matematiikka, s uudelleensijoittamislomakkeiden avulla voit vaihtaa sanoja sisään ja ulos luodaksesi merkityksen .

Ja se on yksinkertaisen preposition määritelmä! Yksinkertaisia ​​prepositioita käytetään hyvin usein englannin kielellä, joten luultavasti alat nähdä niitä kaikkialla nyt, kun tiedät mitä etsit.

#2: monimutkaiset (tai yhdistelmä- tai kaksoiskappaleet) prepositiot

Siellä on pieni erimielisyys siitä, miten tätä prepositiomuotoa kutsuttaisiin: joskus niitä kutsutaan monimutkaisiksi prepositioiksi, yhdisteiksi tai kaksoisteksiksi. Tiedä vain, että kaikki nämä termit viittaavat samaan asiaan.

Monimutkaisia ​​prepositioita ovat a ryhmä prepositioita, jotka toimivat kuin yksinkertainen prepositio. Tämä tarkoittaa monimutkaisia ​​prepositioita aina koostuvat useammasta kuin yhdestä prepositiosta (toisin kuin yksinkertaiset prepositiot, jotka vain ota yksi). Tässä on kaksi esimerkkiä lauseen monimutkaisista prepositioista:

Hanki nämä pelimerkit poissa I.

Hän nauroi hänen vitsilleen huolimatta oma itsensä.

Kuten näistä esimerkeistä voi päätellä, monimutkaiset prepositiot voivat esiintyä kaksisanaisissa yksiköissä tai kolmen sanan yksiköt. Kun monimutkainen prepositio esiintyy kaksisanaisessa yksikössä, se sisältää kaksi prepositiota peräkkäin, jota seuraa objekti. Ensimmäisessä esimerkissä poissa on monimutkainen prepositiomme ja sitä seuraava kohde on I.

Kun monimutkainen prepositio esiintyy kolmesanosisessa yksikössä, se noudattaa eri kaavaa. Kolmen sanan yksiköissä ensimmäinen prepositio ja toinen prepositio erotetaan substantiivilla, sitten objekti tulee myöhemmin. Toisessa esimerkissä sisään ja / ovat prepositioita, huolimatta on substantiivi, ja oma itsensä on kohde!

Muistatko, kuinka puhuimme prepositioiden muodoista, jotka toimivat matemaattisen kaavan mukaisesti? Tämä pätee varmasti monimutkaisiin prepositioihin! Vaikka on olemassa monia monimutkaisia ​​prepositioita (jotka näet alla olevasta luettelostamme), yleisimmin käytetyt kaavat monimutkaiselle englanninkieliselle prepositioon ovat seuraavat :

  • Prepositio + /
  • Prepositio + alkaen
  • Prepositio + kohteeseen

Jotta voit valita monimutkaisia ​​prepositioita, kun niitä käytetään lauseissa, tässä on luettelo yleisesti käytetyistä monimutkaisista prepositioista:

Mukaan Puutteen vuoksi Lähellä
Edellä Mukaisesti Vieressä
Kera Lisäksi Tilillä
Paitsi Takana Puolesta
Mitä tulee Välissä Päälle
Yhtä hyvin kuin Siinä tapauksessa että Loppunut
Paitsi Johdossa Ulkopuolella
Poissa Vaihdossa Olla velkaa
Koska Edessä Ennen
Mutta varten Valossa Jälkeinen
Avulla Sopusoinnussa Kuten
Nojalla Sijasta Kiitokset
Muuten Prosessissa Yhdessä
Lähellä Osalta Vastaan
Vastoin Sisällä Aikeissa
Johdosta Huolimatta Saakka
Paitsi Sijasta Kunnioittaen
Kaukana Silmällä pitäen

body-number-four-post-it-note

4 Prepositiotyypit ja Prepositiolausekkeet, jotka välittävät merkityksen

Tämäntyyppisiä prepositioita käytetään välittämään merkitys lauseessa. Voit ponnahtaa ne johonkin yllä käsitellyistä muodoista auttaaksesi ihmisiä ymmärtämään paremmin lauseessa olevan kohteen ja kohteen välisiä suhteita. Erityisesti, tämäntyyppiset prepositiot kuvaavat neljää erilaista suhteita: aika, tila, suunta/liike ja agentti/väline.

Nämä prepositiot voidaan sekoittaa ja sovittaa esipuheiden muotoihin, joista juuri puhuimme, joten useimmat prepositiot sopivat kahteen luokkaan: yksi muodoltaan ja toinen merkitykseltään. Toisin sanoen lauseen prepositio voi olla sekä yksinkertainen/monimutkainen prepositio ja ajan, tilan, suunnan/liikkeen tai agentin/instrumentin esiaste!

Opetellaan nyt hieman enemmän neljästä prepositiotyypistä, jotka auttavat kirjoittajia välittämään merkityksen.

#1: Ajan prepositiot

Ajan prepositiot osoittavat suhteita asioiden välillä kun tapahtui jotain. Ajan prepositiot voivat näyttää tarkan ajan, jolloin jotain tapahtui tai tapahtuu. Se voi ilmaista myös yleisemmän, pidemmän ajan.

Katso alla olevasta taulukosta luettelo prepositioista, joita käytetään usein suhteiden osoittamiseen ajan suhteen:

Jälkeen Aikana Päällä
Noin Seurata Yli
Kuten Sillä Siitä asti kun
Klo Alkaen Siihen asti kun
Ennen Sisään Sisällä
Tekijä Seuraava

Joten miten prepositiot ilmaisevat ajan tarkasti? Katsotaanpa kahta esimerkkiä:

Esimerkki 1: Sean jättää kierrätyksen pois jälkeen tehdä työtä.

Tässä ensimmäisessä esimerkissä a fter on ajan prepositio, ja töiden jälkeen on johdantolause. Mutta miten on jälkeen aikaperusteisen suhteen luominen tänne? Jälkeen määrittää ajan osoittamalla, että Sean suorittaa tietyn toiminnon - jättämällä kierrätyksen pois - vasta työn jälkeen. Tässä tapauksessa voimme nähdä, miten nämä kaksi lauseen elementtiä liittyvät toisiinsa: toisen on lopetettava ennen kuin toinen voi tapahtua.

On myös syytä huomata se jälkeen on myös osa yksinkertaista prepositiota ... joten se on sekä yksinkertainen prepositio ja ajan esipuhe!

Nyt kun ymmärrät paremmin, miten tämä toimii, tässä on toinen esimerkki ajan lauseesta:

Esimerkki 2: Aloitan suoran lähetyksen klo kello kymmenen.

Tässä esimerkissä klo on prepositio, ja kymmeneltä on johdantolause. Vielä tärkeämpää, klo määrittelee tarkan ajan. Tässä tapauksessa puhuva henkilö siirtyy televisioon suorana aikana. Näin ollen prepositio klo todetaan, että aikapohjainen suhde kohteen ja verbin ja kohteen välillä on a tarkka yksi.

Käytät ajan prepositioita joka päivä, vaikka et ymmärrä sitä. Ajan esiasetukset auttavat meitä luomaan kronologisen järjestyksen riippumatta siitä, annatko ohjeita, suunnitteletko päivääsi tai vain kerrot tarinan.

#2: Avaruuden prepositiot

Avaruuden prepositioita käytetään osoittamaan, missä henkilö, elävä olento tai muu esine tai olento sijaitsee avaruudessa (kuten fyysisessä avaruudessa jokapäiväisessä maailmassa, ei ulkoavaruudessa).

korkeakoulut, jotka täyttävät 100 tarvetta

Seuraavan luettelon sanat luokitellaan tämän tyyppisiksi prepositioiksi, eli ne osoittavat, missä asiat sijaitsevat avaruudessa, mukaan lukien sijainti suhteessa muihin asioihin, suunta ja liike.

Noin Vieressä Vastapäätä
Edellä Välillä Ulos
Kaikkialla Sen jälkeen Ulkopuolella
Vastapäätä Tekijä Yli
Vastaan Alas Kautta
Pitkin Sillä Vastaanottaja
Keskellä Alkaen Kohti
Joukossa Sisään Alla
Noin Sisällä Pinnan alla
Klo Into Ylös
Poissa Lähellä Kun
Ennen Of Sillä aikaa
Takana Vinossa Sisällä
Alla Päällä Ilman
Alla Päälle

Nyt kun meillä on täydellinen luettelo avaruuden prepositioista, Katsotaanpa esimerkkiä avaruuden prepositiosta: yksi esimerkki, joka yksinkertaisesti osoittaa, missä jokin avaruudessa sijaitsee. Nyt sitä mennään:

Siellä on pöllö sisään savupiippu!

Tämä esimerkki on melko suoraviivainen. Missä on pöllö ? Se sijaitsee savupiipussa. Niiden välille on muodostettu avaruussuhde pöllö ja savupiippu prepositiota käyttämällä sisään.

pari-4325416_640

Suunnan ja liikkeen prepositiot auttavat lukijoita ymmärtämään liikkeen. Tässä tapauksessa tanssija nostaa kumppaniaan vinossa maa!

#3: Suunnan/liikkeen prepositiot

Avaruuden prepositiot on joskus jaettu vielä pienempiin luokkiin, ja kaksi luokkaa, jotka sinun on tiedettävä, ovat suunnan ja liikkeen prepositioita. Tämäntyyppiset prepositiot osoittavat liikkumista paikasta toiseen. Tästä syystä suunnan ja liikkeen prepositioita käytetään usein liikeverbien kanssa.

Tässä on luettelo sanoista, jotka on luokiteltu suunnan ja liikkeen prepositioiksi:

noin välillä yli
poikki alas kautta
vastaan alkaen kohteeseen
pitkin osaksi kohti)
joukossa pois alla
noin päälle ylös
poissa ulos

Suunnan ja liikkeen prepositiot viittaavat siihen, että jokin liikkuu kautta tilaa suhteessa toiseen kohteeseen. Katso tämä esimerkki:

Sophia heitti tikan klo häränsilmä.

Tässä esimerkissä tikka Sijainti avaruudessa on kuvattu suhteessa härkäsilmä Sijainnin avaruudessa käyttämällä prepositiota klo. Tiedämme, että tikka on suunnattu härkäsilmää kohti, ja koska tikan on liikuttava kautta avaruuden voidakseen todella osua häränsilmään, katsomme suunnan/liikkeen prepositiot kuuluvan suurempaan avaruuden prepositioiden luokkaan!

Seuraavassa on muutamia muita esimerkkejä prepositioista, jotka yhdistävät suunnan/liikkeen:

He kävelivät joukossa luonnonkukkia.

Juhlavieraat pyörivät noin toukokuuta.

Kuten edellinen esimerkki, molemmat esimerkit osoittavat, että elävät olennot liikkuvat avaruudessa suhteessa muihin esineisiin. Ensimmäisessä esimerkissä ne liikkuvat avaruuden läpi suhteessa joihinkin luonnonkukat . Toisessa esimerkissä festivaalin kävijät liikkuvat avaruuden läpi suhteessa toukokuuta.

Yksi tapa tunnistaa avaruuden prepositioita, jotka yhdistävät suunnan/liikkeen, on etsiä verbi juuri ennen prepositiota, koska suunnan/liikkeen prepositiot seuraavat usein lauseessa olevaa verbiä!

#4: Agentin/instrumentin prepositiot

On myös prepositioita, joita voidaan käyttää erilaisen suhteen liittämiseen ajan tai tilan suhteiden lisäksi. Nämä prepositiot tunnetaan agentin/instrumentin prepositioina , ja ne osoittavat suhteen, jossa yksi substantiivi suorittaa toiminnon toisessa substantiivissa tai sitä kohti lauseessa.

Tässä ovat yleiset agentin/instrumentin prepositiot, jotka sinun on tiedettävä:

mennessä kanssa ilman
päällä

Katsotaanpa esimerkkiä lauseen agentin/instrumentin prepositiosta:

Luulen, että elokuva on tuotettu mennessä Disney.

Tämä esimerkki välittää tahdonvapauden tai vallan suhteen substantiivin ja verbin välillä: tässä lauseessa käsiteltävä elokuva oli tuotettu mennessä Disney . Tämä ilmaisee suhteen, jossa ryhmä ihmisiä on aiheuttanut jotain tapahtuvaa . Tässä lauseessa prepositiot auttavat meitä ymmärtämään, että Disney hallitsee elokuvan tuotantoa. On myös tärkeää huomata, että tahdonvaikutuksen prepositioita käytetään yleensä lauseissa, jotka on rakennettu passiivisella äänellä, kuten yllä olevassa esimerkissä.

Tässä on esimerkki, joka näyttää instrumentin preposition. Laitteen esiasetusta käytetään kuvaamaan koneita, tekniikoita ja laitteita. Käytännössä tämäntyyppistä prepositiota, kun sinun on selitettävä, miten mekaaninen substantiivi toimii toista substantiivia kohtaan! Tässä on esimerkki:

Hän sytytti kynttilän kanssa ottelu.

Tässä lauseesimerkissä käytetään preposition merkitystä kanssa osoittamaan suhteen yhden substantiivin välillä- ottelu, joka on väline-ja toinen substantiivi- kynttilä, joka on myös väline . Toisin sanoen prepositio kanssa merkitsee suhdetta, jossa ottelu vaikuttaa kynttilään. Instrumentin prepositiot kuvaavat lähes aina laitteiden, tekniikoiden tai muiden esineiden käyttöä.

body_magnifyingglass-2

3 tärkeintä vinkkiä prepositioiden tunnistamiseen lauseessa

Kuten olet luultavasti jo arvannut, prepositiot voivat olla hieman salaperäisiä lauseissa. Joskus sanoja, joita käytetään yleisesti prepositioina, käytetään myös muihin tarkoituksiin, mikä voi tehdä lauseen prepositioiden tunnistamisesta hieman hämmentävää! Olemme keksineet kolme tärkeintä vinkkiä prepositiokieliopista, joiden avulla voit havaita lauseessa olevat prepositiot oikein.

#1: hajota itse sana

Jos sinulla on vaikeuksia muistaa missä esipuheen pitäisi näkyä suhteessa objektiin, jota se muuttaa lauseessa, voit hajottaa varsinaisen sanan esiasetuksen muistin hakkeroimiseksi. Objekti ilmestyy esineen eteen, joten voit ajatella sen olevan esiasetettu esineen edessä.

Lue yllä olevat esimerkit vielä kerran. Jokaisessa prepositio tulee objektin eteen. Ja siihen on lisäbonus: kun löydät lauseesta preposition, löydät myös sen objektin!

#2: Muista, että prepositiot ovat kaikkialla, missä kissa voi mennä

Olemme jo käyttäneet kissoja joissakin esimerkkiprepositioesityksissämme, mutta tiesitkö, että monet ihmiset opettavat koulussa, että prepositiot ovat minne kissa voi mennä? Ajattele sitä: kuinka monta videota olet katsonut kissoista, jotka asettuvat outoihin paikkoihin? He voivat mennä päälle, sisään, läpi, ympärille, alle, poikki, taakse, väliin, läpi ... melkein mikä tahansa esine (erityisesti laatikot). Ja kuten käy ilmi, kaikki nämä sanat ovat prepositioita!

Länsi -Oregonin yliopiston hyväksymisaste

Joten jos etsit tapaa muistaa tilan, sijainnin, suunnan ja liikkeen prepositioita, kuvittele vain kissa, joka leikkii laatikon kanssa. Jos käyttämäsi sana on jonnekin, johon kissa voi mennä, olet todennäköisesti tekemisissä preposition kanssa.

#3: Varo verbejä ... ja etsi esiasetuslause

Jotain erittäin tärkeää tietää sanoista, jotka luokitellaan prepositioiksi ne eivät välttämättä toimi prepositioina joka kerta ne näkyvät lauseessa.

Tämä tarkoittaa sitä, että et voi vain vilkaista lauseita ja valita yksittäistä sanaa, jota käytetään usein prepositiona, ja olla varma, että se toimii kuin esipuhe kyseisessä lauseessa. Sinun on tarkasteltava suurempaa kuvaa itse lauseesta selvittääksesi, käytetäänkö sanaa esipuheena!

Joten mitä etsit sen määrittämiseksi, käytetäänkö sanaa prepositiona? Katso sanoja noin prepositio nähdäksesi, onko olemassa prepositiolausetta. Muistaa: sana, jota käytetään usein prepositiona on pakko näytä suhde substantiivin ja lauseen toisen osan välillä jotta se toimisi prepositiona.

Lisäksi prepositiokieliopin säännöt osoittavat, että kun prepositiolta näyttävä sana tulee verbilauseen eteen sen sijaan substantiivilauseesta se pieni sana, joka näyttää prepositiosta, ei toimi ollenkaan prepositiona - se toimii hiukkanen sen sijaan. Niin, prepositiolausekkeiden etsimisen lisäksi voit myös varoa verbejä. Tässä on esimerkki siitä, miltä hiukkanen näyttää lauseessa:

Olivat menossa kävellä Marketissa.

Tässä esimerkissä lause kävellä saattaa näyttää ensi silmäyksellä prepositiolauseelta, mutta kävellä on verbi, ei substantiivi, substantiivilause tai pronomini Joten tässä tapauksessa kohteeseen ei ole prepositiolauseen alku eikä sitä käytetä prepositiona. Kuitenkin, lause Marketissa lauseen lopussa On johdantolause, koska marketti on substantiivi!

runko-mikä-seuraava-betoni-kristalli-flickr

Mitä seuraavaksi?

Prepositiot auttavat tekemään kirjoituksestasi selkeämmän, mikä on uskomattoman tärkeää, jos haluat ässyttää vakiokokeidesi kirjoitusosat. Onneksi sinulla on asiantuntijaoppaita, joiden avulla voit ässätä SAT- ja ACT -esseesi! Napsauta tätä oppiaksesi saamaan täydellisen 12 ACT -esseestäsi . Jos tavoittelet saada täydellinen 8 | 8 | SAT -esseen 8, haluat tarkistaa tämän artikkelin.

Sinun on myös kirjoitettava tähtitieteellisiä esseitä, jos haluat päästä unelmiesi kouluun. Aloita hankkimalla asiantuntija -neuvoja siitä, miten puuttua tähän e Yhteisen sovelluksen essee -kehotteet , sitten tutustu meidän Blogi koulukohtaisia ​​vinkkejä. Meillä on perusteelliset oppaat esseiden kirjoittamisesta kansakunnan parhaille kouluille, mukaan lukien Harvard , Yale , Our Lady , Michiganin osavaltio , USC , ja enemmän!

Jos olet kiinnostunut kieliopista, koska pidät kirjoittamisesta, voit harkita pääaineena luovaa kirjoittamista. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa t hänen listansa Yhdysvaltojen 12 parhaasta luovan kirjoittamisen ohjelmasta .

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset