Mikä on Pre-Med? Tärkeimmät vaatimukset Medical Schoolille

feature_premed-1

Mikä on pre-med? Kun ihmiset sanovat olevansa ennaltaehkäiseviä, mitä se tarkoittaa? Jos aiot käydä lääkärikoulua ja ryhtyä lääkäriksi, on tärkeää, että ymmärrät esilääkityksen määritelmän ja mitä sinun pitäisi tehdä esilääkärin opiskelijana.

Lue lisää oppiaksesi, mitä todella on olla esilääkäri, mihin sinun pitäisi keskittyä päästäksesi lääketieteelliseen kouluun ja mitkä ovat parhaat esilääkkeiden pääaineet ja miksi.Mitä Pre-Med tarkoittaa

'Pre-med' on termi, jota ihmiset käyttävät osoittaakseen, että he haluavat mennä lääketieteelliseen kouluun ja ottavat oppitunteja, joita he tarvitsevat päästäkseen sinne. Sitä käyttävät pääasiassa opiskelijat. Ei ole oikeastaan ​​'pre-med' pääainetta; pre-med on vain termi kertoa ihmisille, että sinulla on suunnitelmia lääkäriksi. Voit olla biologian pää- ja esilääkäri, espanjalainen pää- ja esilääkäri jne.

Opiskelijat sanovat, että he ovat valmiita lääkäreitä kertomaan muille uratavoitteistaan ​​ja varmistamaan, että he käyttävät oikeita luokkia päästäkseen lääketieteelliseen kouluun. Jos kerrot neuvonantajallesi, että olet biologian pääaine, hän keskittyy varmistamaan, että saat kaikki kyseisen pääaineen vaatimukset, mutta jos ilmoitat hänelle, että olet biologian pääaine ja myös esilääkäri, hän Työskentelen kanssasi myös varmistaaksesi, että otat kaikki tarvittavat kurssit, jotta voit hakea lääketieteelliseen kouluun.

Samoin, jos haet töihin tai vapaaehtoistyöhön ja ilmoitat olevasi lääkäri, hakemuksia tarkastelevat ihmiset tietävät, että aiot ryhtyä lääkäriksi, ja he saattavat todennäköisemmin tarjota sinulle asiaan liittyvän tehtävän lääketieteen alalle.

Mitä tarvitset päästäksesi Med -kouluun?

Kun olet päättänyt olla esilääkäri, pääpaino on valmistautua pääsemään lääketieteelliseen kouluun. Med -koulut ovat surullisen kuuluisia kilpailukykyisyydestään ja vain parhaiden hyväksymisestä, joten haluat olla hyvin valmistautunut. Tässä osiossa keskustelemme kaikista tärkeimmistä asioista, joita tarvitset päästäksesi lääketieteelliseen kouluun.

milloin uc -hakemus on määräaika

Luokat

Valmislääkärinä yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on varmistaa, että olet suorittanut kaikki lääketieteellisen koulun edellyttämät kurssit. Jokaisella lääketieteellisellä koululla on hieman erilaiset vaatimukset, joten sinun on ehdottomasti varmistettava, että tutkit jokaista sinua kiinnostavaa lääketieteellistä koulua varhain opiskelijana varmistaaksesi, että olet oikealla tavalla täyttämään kaikki heidän vaatimukset. Yleensä useimmat lääketieteelliset koulut kuitenkin odottavat sinun käyneen seuraavat luokat:

  • Vuosi biologiaa laboratoriossa
  • Yksi vuosi yleistä kemiaa laboratoriossa
  • Yksi vuosi orgaanista kemiaa laboratoriossa
  • Yksi vuosi fysiikkaa laboratoriossa
  • Vähintään yksi lukukausi biokemiaa
  • Matemaattinen vaatimus (jotkut koulut vaativat laskutoimitusta, toiset tilastotietoja, toiset molempia)
  • Yksi vuosi englantia

Muista, että nämä ovat vain vähimmäisluokkia, jotka sinun on täytettävä lääketieteellisten koulujen perusvaatimusten täyttämiseksi. Sinun on todennäköisesti otettava huomattavasti enemmän luokkia, jotta voit täyttää pääaineesi vaatimukset ja täyttää kaikkien lääketieteellisten koulujen vaatimukset/suositukset.

Muista myös, että koska lääketieteelliset koulut ovat niin kilpailukykyisiä, et koskaan halua pysähtyä vain minimiin. Haluat näyttää lääketieteen kouluille, että olet motivoitunut oppimaan mahdollisimman paljon terveysalasta ja että tulet lääketieteen kouluun, jolla on vahvat tiedot eri aiheista.

Odota ottavan useita luonnontieteellisiä luokkia joka lukukausi, jotta olet täysin valmistautunut lääketieteelliseen kouluun. Esimerkkejä muista luokista, joita saatat ottaa, ovat genetiikka, kansanterveys, etiikka, mikrobiologia, ihmisen fysiologia, psykologia, sosiologia, kirjoituskurssit ja vieraiden kielten luokat.

Testipisteet

MCAT on tentti, jonka pre-med opiskelijat ottavat. Aivan kuten teit SAT/ACT: n kanssa, lähetät MCAT -pisteesi lääketieteellisiin kouluihin näyttääksesi heille hallitsemasi eri aihealueet. MCAT on 7,5 tunnin testi, joka sisältää neljä osaa: Elävien järjestelmien biologiset ja biokemialliset perusteet; Biologisten järjestelmien kemialliset ja fysikaaliset perusteet; Käyttäytymisen psykologiset, sosiaaliset ja biologiset perusteet; ja kriittiset analyysi- ja perustelutaidot.

MCAT: n keskiarvo on 500 (yhteensä 528 pistettä) ja lääketieteelliseen kouluun hyväksyttyjen oppilaiden keskiarvo on noin 509, joten sinun pitäisi pyrkiä ainakin siihen.

Terveyteen liittyvät opetussuunnitelmat

Lähes jokainen lääketieteellinen koulu odottaa sinulta jonkinlaista tieteellistä tutkimusta ja/tai vapaaehtoistyötä sairaalassa tai muussa lääketieteellisessä ympäristössä. Tämä osoittaa heille, että olet sitoutunut lääkäriksi ja sinulla on tarvittavat taidot menestyäksesi yhtenä.

Suosituskirjeet

Olet ehkä tarvinnut suosituskirjeitä, kun haet yliopistoon, ja ne ovat tärkeitä myös lääketieteelliselle koululle. Tarvitset todennäköisesti vähintään kolme kirjainta, kun haet, usein kaksi luonnontieteiden opettajalta ja yksi ei-luonnontieteelliseltä opettajalta.

body_whatispremed

Mitkä ovat parhaat Pre-Med-pääaineet?

On olemassa pieni määrä korkeakouluja, jotka tarjoavat varsinaisia ​​lääketieteellisiä pääaineita, mutta nämä ohjelmat eivät yleensä ole kovin vahvoja (mikään suuri yliopisto ei tarjoa todellista pääainetta, jota kutsutaan `` pre-med ''), ja nämä koulut eivät ole erityisen vaikuttuneita näistä astetta, koska kuten edellä mainittiin, mikä tahansa pääaine voi olla esilääketieteellinen, kunhan suoritat lääkärikouluun tarvittavat luokat.

Mukaan American Medical Colleges -yhdistys , vain hieman yli puolet kaikista lääketieteelliseen kouluun hakevista opiskelijoista on pääaineenaan biologiset tieteet. Toiset ovat erikoistuneet monille aloille, mukaan lukien humanistiset tieteet, matematiikka, yhteiskuntatieteet ja fysiikat.

Lisäksi biologisiin tieteisiin erikoistuneet lääketieteen hakijat eivät keskimäärin saaneet korkeampia tuloksia MCAT: lla kuin muilla alueilla erikoistuneet opiskelijat. Joten pääaineesi ei välttämättä määrää, kuinka hyvin pärjäät MCAT: lla.

Joten jos olet esilääkäri ja mietit, mihin pääaineeseen pääset, paras neuvo on valita pääaine, josta olet kiinnostunut ja luulet voivasi pärjätä hyvin täyttäessäsi kaikki lääkettä edeltävät vaatimukset. On kuitenkin joitain pääaineita, jotka ovat paljon suositumpia pre-med-opiskelijoiden keskuudessa kuin toiset. Alla on viisi parasta lääketieteen pääalan yritystä. Jokainen niistä auttaa antamaan sinulle tarvittavat taidot menestyäksesi lääketieteellisessä koulussa ja lääkärinä.

Pidämme näitä parhaina, koska ne vastaavat lähimpiä lääkkeitä edeltäviin vaatimuksiin. Tämä helpottaa sinua täyttämään kaikki pre-med -vaatimuksesi ja varmistaa, että saat vankan taustan aiheista, joita lääkäreiden on hallittava. Majorointi eri alueella, esimerkiksi venäläisessä kirjallisuudessa, ei välttämättä ole huono idea, mutta saattaa olla vaikeaa täyttää sekä venäläisen kirjallisuuden suuret vaatimukset että lääketieteen vaatimukset neljässä vuodessa.

Ihmisen biologia

Jos olisi yksi pääaine, jota kutsuisit epäviralliseksi lääketieteen pääaineeksi, se olisi ihmisen biologia. Monissa kouluissa se on yleisin esilääkkeiden pääaine koska se keskittyy voimakkaasti moniin aineisiin, joita opiskelet lääketieteen opiskelijana.

Otat luokkia eri aiheista, mutta keskitytään ihmiskehoon ja ihmisten terveyteen. Voit ottaa kursseja muun muassa genetiikasta, ihmisen fysiologiasta ja neurobiologiasta.

Biologia

Biologia on toinen hyvä valinta esilääkkeille, varsinkin jos koulusi ei tarjoa ihmisbiologian pääainesta ja/tai haluat enemmän yleistä biologian taustaa kuin keskittyä tarkemmin ihmiskehoihin. Opit paljon ihmisten terveydestä biologian pääaineena, mutta luultavasti otat kursseja myös muilla aloilla, kuten ekologiassa, evoluutiossa ja/tai mikrobiologiassa.

Psykologia

Monet psykologian päälääkärit, erityisesti niille, jotka aikovat ryhtyä psykiatriksi. Psykologia on kuitenkin hyödyllinen pääaine riippumatta siitä, minkä tyyppinen lääkäri haluat olla, koska jokainen lääketieteen ammattilainen voi hyötyä tutkimalla ihmisten ajattelua, päätöksiä ja reagointia eri tilanteisiin.

Kemia/biokemia

Biotieteet ovat suosituimpia esilääkkeiden kanssa, mutta sinun on myös tiedettävä paljon kemiaa pre-med- ja med-opiskelijana. MCAT: ssa on koko kemia -osa, joten se on ehdottomasti tärkeä aihe.

Filosofia

Vaikka se ei ole kova tiede, vahva filosofian tuntemus voi olla erittäin hyödyllistä esilääkkeille. Opit etiikasta ja kriittisestä ajattelusta, jotka molemmat ovat tärkeitä lääketieteen ihmisille. Filosofia on hyvä valinta, jos haluat valmistautua lääketieteelliseen kouluun mutta myös saada enemmän vapaata taidekasvatusta.

body_researchdoctor

horoskooppimerkit kaikille kuukausille

Yhteenveto

Mikä on pre-med? 'Pre-med' on termi, jonka opiskelijat käyttävät osoittaakseen, että he aikovat käydä lääketieteen koulua ja käyttävät oikeita luokkia siihen. Ei ole virallisia lääketieteen pääaineita; sen sijaan opiskelijat, jotka ovat esilääketieteellisiä, voivat opiskella mitä tahansa haluamaansa aihetta ja vain suorittaa tarvittavat luokat, jotta he voivat hakea lääketieteelliseen kouluun.

Lääketieteelliseen kouluun pääsemiseksi tarvitaan useita pre-med-vaatimuksia. Näistä tärkeimpiä ovat oppitunnit. Jokaisella lääketieteellisellä koululla on omat vaatimukset, mutta voit odottaa vähintään yhden vuoden biologian, yleisen kemian, orgaanisen kemian ja fysiikan (kaikki laboratoriot) sekä biokemian, matematiikan ja englannin luokat.

Ei todellakaan ole olemassa 'parhaita' lääkkeitä edeltäviä pääaineita, mutta on joitain pääaineita, jotka ovat suositumpia pre-med-opiskelijoiden keskuudessa ja joiden avulla on helpompi saavuttaa pre-med-vaatimukset. Näitä ovat ihmisen biologia, psykologia, biologia ja kemia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.