Mikä on vartija? Koripallojoukkueen johtaja

ominaisuus_koripallo

Rakastatko katsella Steph Curryä osumasta kolmiosoitteisiin? Tai nähdessään Lindsay Whalenin tippuvan kentällä? Mitä nämä pistosuojat oikein tekevät? Mikä on edes koripallon vartija?

kuinka monta lasia gallonassa

Jokaisen koripallojoukkueen aloituskokoonpano koostuu viidestä pelaajasta (jokainen joukkue asettaa kentälle viisi henkilöä): keskusta, pieni hyökkääjä, voimahyökkääjä, hyökkäävä vartija ja pistemies. Jokaisella näistä pelaajista on ainutlaatuisia taitoja, jotka tekevät heistä hyödyn kentällä.Mikä on vartijan erikoisuus? Pistemiehen osaaminen on tyypillisesti pallon käsittely ja syöttö.

Mikä on Point Guard?

Koripallon pistemiesten odotetaan olevan loistava pelaamaan palloa ja hienosti syöttämään , jotta he voivat luoda mahdollisuuksia joukkueelleen tehdä maaleja. Niitä on kuitenkin oltava paljon enemmän. He ovat tiimin johtajia ; he ovat henkilö, johon joukkue kääntyy johtaakseen heitä loukkauksiin. Heillä on oltava positiivinen asenne, koska he ovat henkilö, jonka joukkuetoverinsa kääntyvät saadakseen tukea. heidän on pidettävä moraali korkealla.

Alla olevassa kaaviossa esitetään viisi pelaajaa hyökkäyksessä, joten voit nähdä, kuinka pistevartija sopii muuhun joukkueeseen.

body_Basketball_Positions

Pistosuoja on tyypillisesti tai ei joukkueen lyhyempiä pelaajia (yksinkertaisesti siksi, että tämä asema ei vaadi korkeutta kuin jotkut muut). Kuitenkin myös pistosuojat ovat yleensä joukkueen nopeimmat pelaajat koska he hallitsevat joukkueensa hyökkäystä.

Point Guard -hyökkäysvastuut

Mitä tarkastajan täytyy tehdä hyökkäyksessä koripallossa? Sinun on hallittava nämä kuusi keskeistä tehtävää ollaksesi huippupisteiden vartija.

#1: Pallo ylös

Pistosuoja (merkitty numero 1 yllä) on perinteisesti vastuussa pallon nostaminen kentän toiselta puolelta. Tämä tarkoittaa sitä, että toisen joukkueen maalin jälkeen pistemies vartioi pallon (pomppaa pallon edestakaisin maahan) takaisin kentän puolelle. Pistosuojus seisoo sitten yleensä lähellä avaimen yläosaa (yllä olevassa kaaviossa näkyvä kohta) ja selvittää, mitä pelata.

# 2: Tahdin hallinta

Koska pisteenvartijat nostavat pallon, he päättävät asettaa tahdin hyökkäykselle. Jos he nostavat pallon hitaasti ja kävelevät driblingin aikana, he hidastavat hyökkäystä . Tämä voi olla hyvä, jos joukkue tarvitsee hengähdystauon tai jos toisen joukkueen hyökkäys etenee erittäin nopeasti, se auttaa palauttamaan pelin. Jos he nostavat pallon nopeasti ja juoksevat driblingin aikana, he nopeuttavat hyökkäystään. He saattavat tehdä tämän yrittääkseen saada toisen joukkueen turhaan.

#3: Soittaminen toistetaan

Pallon nostamisen jälkeen he voivat myös pyytää joukkuetta suorittamaan tietyn pelin . He voivat kirjaimellisesti kutsua sen ääneen huutaen jotain Jaakobin 45, tai he voivat tehdä jonkinlaisen käden liikkeen osoittaakseen pelin (kuten nostamalla nyrkkinsä ilmaan).

Ajattele heitä joukkueen järjestäjänä, kuten pelinrakentaja jalkapallossa. He aloittavat pallosta ja yrittävät sitten järjestää joukkueen saamaan pallon koriin.

vartio_vartija1

#4: Syöttäminen

Kuten sanoin, vartija on koripallon asiantuntija. Pistevartijana sinun on oltava hyvä syöttämään pallo, koska kun Dribling pallo on kentän puolelle, sinun täytyy siirtää pallo joukkuetovereillesi, jotta voit luoda maalintekomahdollisuuksia. Et koskaan näe vartijaa, joka ei voi mennä hyvin. Se on kiistatta heidän tärkein taito.

#5: Ulkona kuvaaminen

Terävartijan on kyettävä tekemään laukauksia kaukaa korista. Jotkut pelaajat, kuten keskusta ja hyökkääjät, pelaavat lähellä koria, pistesuojus pysyy yleensä 3-pisteviivan ympärillä tai vain sisällä, joten heidän on kyettävä ampumaan kauempaa .

# 6: Ajo koriin

Vaikka näet lähinnä pisteenvartijoiden ohittavan tai ampuvan ulkopuolelta, joskus näet, että huippupisteiden vartijat hyppäävät puolustuksen ohi koriin ampuakseen asetelmia (laukaus aivan korin vierestä). Huippupisteellä on taitoja väärentää puolustavia pelaajia, kiertää heidät ja tehdä maaleja.

kuinka laskea sat -pisteet

body_basketballduel

Point Guardin puolustusvastuut

Parhaat maalivahdit eivät ole vahvoja vain hyökkäyksessä vaan myös puolustuksessa. Puolustajan rooli puolustuksessa riippuu siitä, millaista puolustusta joukkue pelaa. Koripallossa on kaksi päätyyppistä puolustusta: miespuolinen ja vyöhyke. Näet tyypillisemmin miesten välisiä pelejä NBA: ssa (tai jonkinlaisessa näiden kahden hybridissä).

Henkilökohtaisessa puolustuksessa jokaiselle pelaajalle määrätään toinen pelaaja toisessa joukkueessa vartioimaan. He ovat vastuussa pelaajan vartioimisesta koko pelin ajan. Siinä skenaariossa pistevartija on todennäköisesti yhteensopiva toisen joukkueen pistevartijan kanssa. He yrittävät estää toisen joukkueen vartijaa ampumasta tai tiputtamasta lähemmäksi koria.

Vyöhykepuolustuksessa jokaiselle pelaajalle on varattu kentän alue vartioitavaksi, ja heidän on varmistettava, että vartioidaan kaikki vastustajan joukkueen pelaajat omalla alueellaan. Siinä tapauksessa, pistosuojus yleensä suojaa avaimen yläosaa. He varmistavat, ettei kukaan voi ampua koria avaimen yläosasta.

Yhteenveto: Mitä pistemies tekee koripallossa?

  • Pistemies on yksi koripallojoukkueen viidestä asemasta.
  • Pistevartijat ovat joukkueen järjestäjiä, kuten koripallon puolustajat.
  • Hyökkäyksen aikana heidän täytyy olla hyviä driblingissä, tuoda pallo kentän puolelle.
  • Heidän on oltava hyviä syöttöjä, jotta he voivat antaa palloja joukkuetovereilleen luodakseen pisteytysmahdollisuuksia.
  • Niiden on oltava erinomaisia ​​ampumaan kolmipisteviivan ympäriltä. Parhaat pistemiehet voivat myös hiipiä puolustuspelaajien ympärille ja tehdä asetelmia.
  • Puolustuksessa pistemiehet ovat vastuussa siitä, että vastapuolen pelaajat eivät saa laukausta läheltä avaimen yläosaa.
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA