Mikä on Pell-apurahan määrä? Mikä on suurin palkinto?

feature_moneypile.jpg

Jos etsit liittovaltion Pell Grant -hakemuksen hakemista, saatat olla myös huolissasi yliopistokulujen budjetoinnista. Mitä sinun pitäisi odottaa tarkalleen Pell-apurahalta? Kuinka hyödyllinen se voisi olla?

Tässä hahmotellaan vaiheet selvittääksesi, mitä Pell Grant voi tehdä sinulle. Lue lisää Pell-palkintojen määristä ja ohjeet siitä, mitä selvittää sinun apuraha näyttää.Kuinka paljon rahaa voit saada?

Leikkaan oikealle jahdille: lukuvuodelle 2015-2016 Pell-avustuksen enimmäismäärä on 5775 dollaria, kun taas vähimmäismäärä on 600 dollaria. Keskimääräinen palkintosumma vuosina 2013-2014 oli 3541 dollaria. Palkintojen enimmäis- / vähimmäismäärät päivitetään säännöllisin väliajoin - apuraha nousee niin usein inflaation ja muiden tekijöiden vuoksi.

Jos olet oikeutettu saamaan apurahaa, palkintosummasi riippuu ensisijaisesti siitä, mitä kutsutaan odotetuksi perheen avustukseksi (EFC). Virallinen EFC luodaan, kun haet Pell-apurahaa liittovaltion opiskelija-avustuksen tai FAFSA: n ilmaisen hakemuksen kautta. lisätietoja FAFSA: n lähettämisestä täältä. Lukuvuonna 2015-2016 EFC: n on oltava vähintään 5081 dollaria, jotta pääset Pelliin. Seuraavassa osiossa käsittelen kelpoisuuden arviointia.

Ilmoittautumistasi (kokopäiväinen tai osa-aikainen) vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon Pell Grant -rahaa olet oikeutettu - kokopäiväiset opiskelijat saavat enemmän apua kuin osa-aikaiset opiskelijat. Katso Pell Grant -taulukostamme tarkempia tietoja ilmoittautumistilaan perustuvista palkintosummista

Kuinka voin arvioida kuinka paljon olen tukikelpoinen?

Ylimääräinen 5775 dollaria vuodessa koulun maksamiseksi kuulostaa hyvältä, eikö? Valitettavasti kaikki eivät saa palkintojen enimmäismäärää; hyvä uutinen on, että voit arvioida palkintosi ennen kuin edes haet.

Paras tapa arvioida Pell-apurahakelpoisuutesi sekä kelpoisuutesi muun tyyppiseen liittovaltion taloudelliseen tukeen on FAFSA4caster . Pell Grant Laskin -oppaamme opastaa sinut läpi tämän työkalun.

Jos tiedät jo EFC: si ja oletko kokopäiväinen vai osa-aikainen opiskelija, voit tarkistaa Pell-apurahakaaviossamme arvion siitä, kuinka paljon apurahaa saat lukukausittain.

miten tehdä vaaleanpunainen elintarvikeväri

body_hurricane.jpg

Ei tällaista 4-pyörää

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA