Mikä on NUMATS? Pitäisikö sinun osallistua?

body_bean.jpg

Tässä oppaassa keskustelen aiheesta Northwestern Universityn Midwest Academic Talent Search Program, tai NUMATS. NUMATS tarjoaa edistyneitä testejä nuoremmille opiskelijoille löytääkseen akateemiset vahvuutensa ja heikkoutensa ja ehdottaa akateemisia lisäaineita näiden lahjakkaiden opiskelijoiden menestymisen edistämiseksi. Testin tuloksista riippuen sinulle voidaan tarjota mahdollisuus osallistua johonkin heidän aliohjelmistaan.

Vaikka voit lukea kaiken tästä ohjelmasta osoitteessa NUMATS -sivusto , tietoja voi olla vaikea jakaa. Siksi olemme lisänneet sen tähän helppolukuiseen oppaaseen. Suosittelen lukemaan koko oppaan, mutta olen luonut sisällysluettelon, jossa luetellaan tietyt osat, joiden avulla löydät tarvitsemasi tiedot.body_update

PÄIVITYS: Muutoksia NUMATSiin COVID-19: n vuoksi

COVID-19: n takia NUMATS-rekisteröinti kaudelle 2020-2021 on avoinna vain SAT: lle. Koska pandemia on vaikuttanut myös testauspaikkoihin, testauspäivämäärää ja sivuston saatavuutta ei voida taata.

NUMATS -sivusto suosittelee, että tarkistat College Boardin verkkosivusto saadaksesi ajan tasalla olevat tiedot testin päivämäärän peruutuksista.

Mikä on NUMATS -kykyhaku? Mitä teet ohjelmassa?

NUMATS on ohjelma, joka tarjoaa edistyneille lapsille yli luokan tason testauksen, joka mittaa tarkasti heidän akateemiset vahvuutensa. Riippuen siitä, kuinka hyvin he suoriutuvat testeissä, osallistujille voi olla tarjolla myös muita ohjelmia.

miten jakaa ln: llä

Vaikka oppilaita testataan jo koulussa, jos sinä tai lapsesi saavutat yli 95. prosenttipisteen standardikokeissaan, pisteet eivät kerro sinulle, mitä lapsesi tietää enemmän kuin mitä testissä käsiteltiin. NUMATS tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa tiettyjä testejä vuosia ennen kuin normaalisti. Esimerkiksi PSAT -testi, joka annetaan tyypillisesti kahdeksannella luokalla, tarjotaan luokkien 3–6 oppilaille ja ACT ja SAT, jotka suoritetaan tyypillisesti 10. tai 11. luokalla, tarjotaan 6. – 9.

Kun opiskelijat ovat suorittaneet yhden kokeista, he saavat suosituksia aloista, joilla he voivat parantaa ja pisteistään riippuen he voi saada kutsun osallistua täydentäviä ohjelmia . Näitä lisäohjelmia ovat verkko-, viikonloppu- ja kesäohjelmat.

Lisäohjelmat tarjota opiskelijoille edistyneitä, ainutlaatuisia kursseja joiden avulla heidät voidaan haastaa asianmukaisesti ja oppia lisää heitä kiinnostavasta aiheesta. S ome -lisäohjelmat kestävät vain yhden viikonlopun, kun taas toiset kestävät useita viikkoja tai viikonloppuja. Täydentävät ohjelmat voivat olla online- tai henkilökohtaisia ​​kursseja tietyn kurssin mukaan.

Kuka on oikeutettu NUMATS -ohjelmaan?

Kolmannen ja yhdeksän luokan opiskelijat, jotka täyttävät yhden tai useamman seuraavista kriteereistä, voivat ilmoittautua ohjelmaan:

  • Osallistunut aiemmin NUMATS -ohjelmaan tai muuhun lahjakkuushakuohjelmaan.
  • Kelpoisuus koulun lahjakkaaseen tai edistyneeseen akateemiseen ohjelmaan.
  • Ole opettajan tai vanhemman suosittelema heidän poikkeuksellisen suullisen tai matemaattisen päättelykykynsä, jatkuvasti korkean suorituskyvyn vaativissa kursseissa tai toistuvien haasteellisempien akateemisten kokemusten perusteella.
  • Täyttää arvosanatason arviointikriteerit joko suullisessa/lukemisessa tai matematiikassa kansallisesti normoitulla tai valtion saavutustestillä.

Mitkä ovat NUMATS-testipäivät 2020-21?

Kauden 2020-2021 NUMATS-ohjelman testausikkuna on Syyskuuta 2020 - heinäkuu 2021.

PSAT-, SAT- ja ACT -testejä tarjotaan NUMATSin kautta ympäri vuoden. T täällä on testikeskuksia kaikkialla Yhdysvalloissa, joten voit osallistua NUMATSiin asuinpaikastasi riippumatta. Sinä pystyt etsi testipäivä lähelläsi olevassa testikeskuksessa NUMATS -verkkosivuston kautta .

Miksi sinun pitäisi osallistua NUMATSiin?

Kun osallistut NUMATSiin, saat testin valmistelumateriaalit. Kun olet tehnyt testin ja saanut pisteet, saat suosituksia tulevien luokkien valitsemiseksi ja matematiikan, luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden oppitunnit perustuvat pisteisiisi. Saat myös opetusresursseja käytettäväksi kotona ja luokkahuoneessa. Korkean pistemäärän saaneille järjestetään palkintojenjakotilaisuus Luoteis-osavaltiossa, jossa stipendit jaetaan ensimmäisille sijoittajille.

Testituloksestasi riippuen saatat saada kutsuja muihin Northwesternin lahjakkaisiin ohjelmiin. Kuten aiemmin mainitsin, näihin ohjelmiin kuuluu verkossa , viikonloppu ja kesä ohjelmia ja ovat tarjotaan 4-17 -vuotiaille opiskelijoille.

Näiden lisäohjelmien kautta opiskelijat voivat ottaa edistyneet, ainutlaatuiset luokat joiden avulla heidät voidaan haastaa asianmukaisesti ja oppia lisää heitä kiinnostavasta aiheesta. Jos asut kuitenkin kaukana Luoteis -alueesta, saatat rajoittua osallistumiseen verkko- ja kesäohjelmiin.

NUMATS -ohjelmiin osallistumisesta on monia etuja! Nämä kurssit voivat auttaa sinua muodosta yhteys muihin lahjakkaisiin opiskelijoihin ja kannustaa sinua nousemaan täyteen potentiaaliin. Lisäksi pääset kokeile sinua kiinnostavia aiheita (kuten näytelmäkirjallisuus tai rakettitiede) nuorena nähdäksesi, haluatko jatkaa uraa tällä alalla. On hienoa saada tämä altistuminen nuorempana sen sijaan, että tuhlaisi aikaa ja rahaa yliopistossa keskustelemalla siitä, mitä sinun pitäisi opiskella.

Lukion opiskelijoille voit myös saada pääsyn AP -kursseille verkossa, joista voit saada opintopistettä. Jos et ole koskaan kuullut AP: stä, lue lisää AP -luokista toisesta oppaastamme.

Kaikki tämä sanoi: me suosittelen tekemään NUMATS, jos sinulla on siihen varaa ja sinulla on siihen varaa.

body_studenttest.png

Hakeminen ja hakemusvaatimukset

Haket hakemuksen kautta NUMATS -sivusto luomalla tilin. Hakemusvaatimukset ovat samat kuin yllä luetellut kelpoisuusvaatimukset. Kuten aiemmin sanoin, sinun on täytettävä jokin seuraavista vaatimuksista ja toimitettava todiste hakemuksessasi:

  • Aikaisemmin osallistunut NUMATS -ohjelmaan tai muuhun lahjakkuushakuohjelmaan
  • Osallistu lahjakkaaseen ohjelmaan tai edistyneeseen akateemiseen ohjelmaan koulussa
  • Täyttää arvosanatason arviointikriteerit joko suullisessa/lukemisessa tai matematiikassa kansallisesti normoitulla tai valtion saavutustestillä
  • Voi antaa opettajalle tai vanhemmalle suosituskirjeen, jossa todetaan, että suoritat jatkuvasti korkean tason sanallisessa/lukemisessa tai matematiikassa.

Paljonko NUMATS maksaa?

Tarkka NUMATS -testin suorittamisen hinta on 83–113 dollaria riippuen siitä, minkä testin teet . Tämä maksu kattaa testin suorittamisesta aiheutuvat kustannukset ja NUMATS -ohjelman kustannukset (joka sisältää pääsyn kaikkiin edellä kohdassa 'Miksi osallistua' lueteltuihin etuihin).

Onko taloudellista apua? Kuinka haet sitä?

Kyllä, NUMATS tarjoaa tarvepohjaista taloudellista apua vain hakijat, jotka ovat oikeutettuja muihin liittovaltion tukemiin ohjelmiin (kuten Kansallinen koululounasohjelma ). Rahoitusapua voidaan hakea, kun rekisteröidyt NUMATS -verkossa.

Rahoitusavun hakeminen edellyttää, että lähetät kirjeen, jossa kerrot täyttäväsi rahoitustuen kelpoisuusvaatimukset. Kirje on kirjoitettava koulun kirjelomakkeelle ja koulun virkamiehen on allekirjoitettava. Tässä on esimerkki rahoitustuen kelpoisuuskirjeestä . Lähetä kirje NUMATS: lle valitsemasi testin ilmoittautumisaikaan mennessä sähköpostitse osoitteeseen numats@northwestern.edu.

body_chicagoskyline.jpg

Vinkkejä korkean pistemäärän saamiseen

Sinun pitäisi yrittää saada korkeat pisteet NUMATS -testissäsi (PSAT, SAT tai ACT), koska Jos teet tarpeeksi korkeat pisteet, voit saada hämmästyttävän täydentäviä ohjelmia Mainitsin edellä, samoin apurahat . Ensimmäisen sijan pisteyttäjät kutsutaan palkintojenjakotilaisuuteen Luoteis -osavaltiossa ja heille myönnetään apurahoja. Lisäksi pisteistäsi riippuen sinulle voidaan tarjota apurahoja osallistuaksesi lisäohjelmiin (mainittu aiemmin) yhteistyössä Jack Kent Cooken säätiö .

Jos toivot menestyvän NUMATS -ohjelmassa, haluat tehdä paljon PSAT-, SAT- tai ACT -valmisteluja. Meillä on suuria resursseja, joiden avulla voit valmistautua SAT- ja ACT -sopimuksiin. Sinun tulisi tutustua PSAT -valmisteluohjelmaamme verkossa tai harkita joidenkin PSAT -harjoitustestien tekemistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset