Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

ominaisuus_NLI

Jos olet suuri college -urheilun fani, olet ehkä nähnyt ESPN -lehdistötilaisuuden, jossa erittäin rekrytoitu lukiourheilija ilmoittaa, mihin korkeakouluun hän aikoo osallistua (yleensä dramaattisella tavalla), ja sitten hän allekirjoittaa osan paperi. Paperi on hänen kansallinen aiesopimuksensa; hänellä on nyt laillinen velvoite osallistua kyseiseen korkeakouluun ja rekrytointiprosessi on virallisesti päättynyt.

Muistan päivän, jolloin allekirjoitin kansallisen aiesopimukseni Stanfordiin. En usko, että äitini on koskaan ollut yhtä ylpeä, ja on hyvin todennäköistä, etten koskaan tee hänestä niin ylpeää. Kansallisen aiesopimuksen vastaanottaminen ja allekirjoittaminen on palkkasi vuosien kovasta työstä ja merkitsee korkeakouluhaun huipentumaa.

Tässä artikkelissa, Selitän, mikä on kansallinen aiesopimus, miksi se on olemassa, ja sen ehdot .

Mikä on kansallinen aiesopimus?

NLI on sitova sopimus tulevan opiskelijaurheilijan ja NLI: n jäsenlaitoksen välillä, joka ilmoittautuu kouluun vastineeksi urheiluapusta . NLI -ohjelmaan osallistuu 650 NCAA -divisioonan I ja II korkeakoulua.

Sopimuksen ehdot

Allekirjoittamalla NLI: n mahdollinen opiskelija-urheilija suostuu osallistumaan oppilaitokseen kokopäiväisesti yhden lukuvuoden ajan (kaksi lukukautta tai kolme neljäsosaa).

Laitos sitoutuu antamaan urheiluapua yhden kokonaisen lukuvuoden ajan. Urheilulliset apurahat voidaan uusia joka vuosi, mutta sinun on allekirjoitettava NLI vain kerran .

Valmentaja kertoo sinulle, kuinka paljon apua sinulle tarjotaan, ennen kuin saat NLI: n. NLI: n mukana tulee urheiluapupalkintokirje, jossa kerrotaan saamasi avun määrä. Palkintokirjeet ovat tietyn laitoksen vastuulla.

joka on yhteensopiva Jousimiehen kanssa

Vuodesta 2012 lähtien koulut ovat voineet tarjota monivuotisia apurahoja (2, 3 tai 4 vuotta). Useimmat koulut tarjoavat kuitenkin apurahoja, jotka voidaan uusia vuosittain. Yleensä apuraha uusitaan niin kauan kuin osallistut ja pysyt hyvässä akateemisessa asemassa . Joskus, jos saatavilla on lisää urheiluapua, apurahaasi korotetaan.

Rangaistus sopimuksen noudattamatta jättämisestä

Jos et ole ilmoittautunut kouluun, et voi kilpailla yhdeksi lukuvuodeksi seuraavassa NLI -laitoksessa, johon osallistut, ja menetät vuoden kelpoisuudesta .

NLI: n tarkoitus

NLI: n tarkoituksena on saada kirjallinen sopimus siitä, että saat yleisurheiluapua ilmoittautumisesta, jos olet hyväksytty kouluun ja voit kilpailla.

Lisäksi kansallisen aiesopimuksen allekirjoittaminen merkitsee rekrytointiprosessin päättymistä. Kun olet allekirjoittanut NLI: n, muut koulut eivät voi rekrytoida sinua . Jos toinen koulu yrittää rekrytoida sinut, sinun on ilmoitettava heille, että olet allekirjoittanut NLI: si.

body_old_school

Näiden Princetonin urheilijoiden ei tarvinnut allekirjoittaa NLI: tä

kaksi hyvää totuutta ja valhe

Esimerkki kansallisesta aiesopimuksesta

Se ei ollut helppoa, mutta kaivoin Internetiä ja löysin todellinen kansallinen aiesopimus jotta voit tarkistaa.

Tämä NLI oli muutama vuosi sitten ja osa allekirjoittamisen määräajoista on muuttunut sen jälkeen. Sinun on nyt allekirjoitettava NLI: si 7 päivän kuluessa sen myöntämisestä, ja konferenssin on toimitettava NLI 14 päivän kuluessa.

Miten korkeakoulu käsittelee kansallista aiesopimusta?

Ensinnäkin korkeakoulu antaa NLI: n ja tarjouksen yleisurheilutoimista tulevalle opiskelija-urheilijalle. Opiskelija-urheilija allekirjoittaa kaksi kappaletta. Myös, huoltajan on allekirjoitettava NLI, jos opiskelija-urheilija on alle 21-vuotias . Tämän jälkeen opiskelija-urheilija palauttaa yhden kopion ja säilyttää yhden muistiinpanojaan varten.

NLI on allekirjoitettava 7 päivän kuluessa sen myöntämispäivästä, mutta 7 päivän määräaika on lyhyempi, jos allekirjoituskautta on jäljellä alle 7 päivää. Tai NLI on allekirjoitettava viimeistään 7 päivää alkuperäisen allekirjoituspäivän jälkeen, jos se on annettu ennen alkuperäistä allekirjoituspäivää.

Kollegio tarkistaa tarvittavat tiedot ja lähettää ne konferenssitoimistoonsa vahvistettavaksi. NLI on jätettävä konferenssin 14 päivän kuluessa lopullisesta allekirjoituksesta.

NLI -prosessi on täysin riippumaton korkeakoulun valintaprosessista. Yleensä koulu ei anna NLI: tä ja tarjousta yleisurheiluapua ennen kuin opiskelija-urheilija on otettu oppilaitokseen . On joitakin poikkeuksia ja tapauksia, joissa koulun on peruutettava hyväksyntä NLI: n allekirjoittamisen jälkeen epäonnistuneen arvosanan tai kurinpidollisen ongelman vuoksi, mutta useimmiten NLI: n allekirjoittaminen on viimeinen vaihe opiskelija-urheilijan korkeakoulujen valintaprosessissa.

body_you_did_it

NLI: n allekirjoituspäivämäärät

Tässä ovat NLI: n allekirjoituspäivät tulevalle vuodelle. Yleensä nämä päivämäärät pysyvät suunnilleen samoina vuodesta toiseen.

NLI-allekirjoituspäivämäärät mahdollisille opiskelija-urheilijoille, jotka allekirjoittavat 2015-2016 ja ilmoittautuvat 2016-2017

Urheilu) Allekirjoituspäivä Viimeinen allekirjoituspäivä
Koripallo (alkuvaihe) 11. marraskuuta 2015 18. marraskuuta 2015
Koripallo (normaaliaika) 13. huhtikuuta 2016 Division I: 18. toukokuuta 2016 Division II: 1. elokuuta 2016
Jalkapallo (JC Transfer Midyear) 16. joulukuuta 2015 15. tammikuuta 2016
Jalkapallo (säännöllinen kausi) 3. helmikuuta 2016 1. huhtikuuta 2016
Jalkapallo ja miesten vesipallo 3. helmikuuta 2016 1. elokuuta 2016
Kaikki muut urheilulajit (alkuvaihe) 11. marraskuuta 2015 18. marraskuuta 2015
Kaikki muut urheilulajit (säännöllinen kausi) 13. huhtikuuta 2016 1. elokuuta 2016

Alustavat allekirjoituspäivämäärät ovat ensimmäiset päivämäärät, jolloin voit allekirjoittaa NLI: n allekirjoituskaudella, ja viimeiset päivämäärät ovat määräaikoja, joihin mennessä sinun on allekirjoitettava NLI kyseisenä ajanjaksona. Jos et allekirjoita aikaisin, voit aina kirjautua sisään normaalina aikana.

Useimmat valmentajat yrittävät allekirjoittaa huippuvirkailijansa alkuvaiheessa, koska he eivät halua menettää heitä muille kouluille . Säännöllisellä jaksolla he yrittävät täyttää loput rekrytointiluokistaan ​​myöhäisillä löydöillä, opiskelijaurheilijoilla, joista he olivat aiemmin epävarmoja, tai huippuvirkailijoilla, jotka eivät halunneet sitoutua varhaiseen allekirjoituskauteen.

Jalkapallolla, jalkapallolla ja miesten vesipallolla ei ole aikaisia ​​allekirjoituskausia, koska he ovat syksylajeja, ja valmentajat ovat kiireisiä kilpailukausiensa kanssa, kun muilla urheilulajeilla on varhaiset allekirjoitusjaksot.

Koulut tekevät usein pääsypäätöksiä nopeammin urheilijoille joten he voivat allekirjoittaa sopimuksen alkuvaiheessa (tai normaalin jakson alussa), mutta joskus urheilijan on haettava korkeakoulun 'varhaista päätöstä' tai 'varhaista toimintaa', jos hän haluaa allekirjoittaa aikaisin.

Huomattavat NLI -säännöt

  • Jos olet alle 21 -vuotias, vanhemman tai huoltajan on allekirjoitettava NLI. Urheiluapukirjeillä on omat säännöt, ja laitos päättää, tarvitsetko huoltajan allekirjoituksen.
  • NLI: n mukana on oltava yleisurheiluapukirje. Jos et saa yleisurheiluapurahaa, et voi allekirjoittaa NLI: tä .
  • Valmentaja ei voi olla kampuksen ulkopuolella antaakseen sinulle NLI: n tai olla siellä, kun allekirjoitat.
  • Olet edelleen ilmoittautunut kouluun, jos valmentaja muuttuu.

Tyypilliset syyt, joiden vuoksi sinut vapautetaan NLI: stä

Vaikka NLI on oikeudellisesti sitova, on tilanteita, joissa saat vapautuksen NLI: stä. Tässä ovat yleisimmät tilanteet, joissa sinut vapautetaan NLI: stä ja voit vapaasti ilmoittautua toiseen kouluun.

1. Sinua ei päästetä yliopistoon- Jos yliopisto ei hyväksy sinua, et saa stipendiäsi. Yleensä koulu myöntää kuitenkin NLI: n vasta, kun olet päässyt sisään.

mitä arvostat eniten columbiassa?

2. NCAA -kelpoisuuskeskus on määrittänyt sinut kelpaamattomaksi - Kaikkien NCAA -urheilijoiden on oltava kelpoisuuskeskuksen sertifioimia osallistuakseen NCAA -urheiluun. Opiskelija-urheilija voidaan katsoa kelpaamattomaksi, jos hän ei täytä GPA- tai SAT/ACT-vähimmäisvaatimuksia. Tai hänet voidaan katsoa kelpaamattomaksi, jos hän on rikkonut amatöörisääntöjä.

3. Yhden vuoden poissaolo - Jos allekirjoitat NLI: n etkä käy mitään koulua vuoden aikana, sinulla on oikeus päästä toiseen yliopistoon, jos haet vapautusta koulun konferenssitoimistosta. Koulusi, johon osallistut, urheiluosasto voi auttaa sinua tässä prosessissa.

Neljä. Liittyminen armeijaan tai kirkon tehtävän suorittaminen - Jos liityt armeijaan tai lähdet kirkon tehtävään vähintään 12 kuukaudeksi NLI: n allekirjoittamisen jälkeen, voit allekirjoittaa toisen koulun ilman rangaistusta.

5. Lopetettu urheilu - Jos koulu lopettaa sen urheiluohjelman, jonka olet allekirjoittanut allekirjoituksesi jälkeen, voit allekirjoittaa toisen koulun ilman rangaistusta.

6. Rekrytointisääntöjen rikkomukset - Jos todetaan, että rekrytointisääntöjä on rikottu sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut NLI: n, sinulla on mahdollisuus jatkaa NLI: n kanssa tai saada vapautus, kun sinut on palautettu. Tämän prosessin hoitaa yliopistosi urheiluosasto.

Lopuksi, jos on lieventävä seikka tai pakottava syy, miksi haluat vapautuksen NLI: ltäsi, voit täyttää NLI -vapautuspyyntölomakkeen www.kansallinen-kirje.org .

body_military

Jos liityt armeijaan, sinut voidaan vapauttaa NLI: stä.

Lopulliset neuvot

Älä viivyttele NLI: n allekirjoittamista . Yleensä sinulla on vain 7 päivää sen myöntämispäivästä. Sinun tarvitsee vain allekirjoittaa se, pyytää huoltajan allekirjoittamaan se ja palauttaa se.

Kuitenkin, älä stressaa NLI: tä . Jos saat NLI: n, olet tehnyt vaikean osan. Sinulle on tarjottu yleisurheiluapuraha. Korkeakoulu opastaa sinua prosessin läpi tarvittaessa. Koulu haluaa sinut. Siksi sinulle tarjottiin apuraha.

Varmista, että olet rekisteröitynyt NCAA -kelpoisuuskeskukseen . Sinun ei tarvitse vain olla sertifioitu kelvolliseksi ennen kuin voit osallistua NCAA -urheiluun, mutta sinun on myös rekisteröidyttävä, ennen kuin voit tehdä virallisia kampusvierailuja rekrytointiprosessin aikana.

Ennenkaikkea, keskity akateemikkoihisi . Riippumatta siitä, kuinka lahjakas olet urheilullisesti, sinut on hyväksyttävä yliopistoon akateemisesti . Jopa sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut NLI: si ja olet saanut kollegion hyväksynnän, haluat varmistaa, että päätät lukuvuosi vahvana, jotta varmistat, että olet oikeutettu kilpailemaan ja ettei hyväksyntääsi peruuteta. .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA