Mikä on ACT: n vähimmäis ACT-pisteet?

lyijykynät-1097436_640.jpg

Yliopistosovelluksiin liittyy tonnia numeroita: GPA, luokan sijoitus, standardoidut testitulokset, ehkä jotkut AP-testit. Se voi olla paljon tekemistä. Jos otat ACT: n, saatat olla huolissasi siitä, miten pärjäät siinä. Mikä on huonoin ACT-pisteet, jonka saatat saada? Mikä on huonoin pisteet, jonka saat saada ja jolla on vielä laukaus päästäksesi unelmiesi ohjelmaan?

Tässä artikkelissa eritellään pienin mahdollinen ACT-pisteet ja selitetään, miksi et todennäköisesti saa sitä. Keskustelemme sitten korkeakoulujen vähimmäisvaatimuksista, kuinka valita korkeakoulut pisteiden perusteella (mikä tahansa se voisi olla), kuinka asettaa ACT-tavoitepisteet korkeakoulujen perusteella ja mitä voit tehdä, jos luulet ACT: n pisteet ovat liian matalat haluamillesi kouluille.Mikä on pienin ACT-pisteet, jonka voit saada?

ACT pisteytetään asteikolla 1-36, mikä tarkoittaa sitä absoluuttinen minimi ACT-pistemäärä, jonka voit saada, on 1 . Tämä yhdistetty pisteet lasketaan ottamalla keskiverto kaikista neljästä osiotuloksesta (englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede) ja pyöristämisestä (joten kaikki, jotka päättyvät 0,5: een, pyöristyisivät ylöspäin). Saadaksesi yhteenlasketun pistemäärän 1, sinun on saatava joko 1 kustakin osiosta tai kolme 1 ja 2.

Keskimääräinen ACT-pisteet on 21. 25. prosenttipiste on 16 ja 75. prosenttipiste on 24. Tämä tarkoittaa, että jos saisit 16, olisit saavuttanut saman tai parempi kuin 25% kaikista testinottajista. Samaan aikaan 75. prosenttipiste tarkoittaa, että sait parempia tuloksia kuin 75% testin tekijöistä.

Jotta saat käsityksen siitä, kuinka harvinainen piste 1 on, yhdistetty pisteet vaihtelevat missä tahansa välillä 1–11 saattaisit sinut ensimmäiseen prosenttipisteeseen - merkitys 99% testaajista teki yli 101 pistemäärän .

Yksittäisissä osioissa 99% kokeen tekijöistä teki yli 8 englanniksi, 12 matematiikassa, 9 lukemisessa ja 9 luonnontieteessä. Vaikka arvaisit jokaisesta kysymyksestä, saat yhdistetyn pistemäärän noin 11-13. Siksi, on erittäin epätodennäköistä, että saat alhaisimman mahdollisen - tai jopa alle 11 - pisteen ACT: stä .

käsi-792920_640.jpg

Jopa tämä kaveri sai 11!

Mikä on matalin ACT-pisteet korkeakoulussa?

Koska on melko epätodennäköistä, että saat vähimmäis ACT-pistemäärän, saatat olla kiinnostuneempi tietämään tämän: mikä on pienin mahdollinen ACT-pisteet, jonka saat, joka silti varmistaa, että sinulla on laukaus päästä yliopistoon ?

Vastaus tähän kysymykseen on, että se riippuu ensisijaisesti siitä, mihin korkeakouluihin haet, mutta tietyssä määrin myös muusta tutkinnostasi.

Valikoivampia kouluja varten tarvitset korkean ACT-pistemäärän, jotta sinulla olisi kunnolliset mahdollisuudet päästä sisään. Jos tavoitteena on eliittilaitos, kuten Chicagon yliopisto tai Princeton , sinun täytyy pisteet vähintään 31-32, ja se olisi molemmissa kouluissa alhaisimmillaan. Sitä vastoin saatat silti ampua sellaisessa valikoivassa julkisessa koulussa kuin Illinoisin yliopisto pisteet noin 25-26. Pienemmät valtion paikalliset koulut hyväksyvät usein pisteet välillä 18–22.

Itse asiassa, julkisilla yliopistoilla on tyypillisesti erityiset valintaperusteet asukkaille, jotka sallivat tai kompensoivat alhaisemmat standardoidut testitulokset. Esimerkiksi julkisesti rahoitetut Texasin yliopistot takaavat pääsyn yleensä korkeakoulujen 10 prosentin parhaan joukkoon, vaikka jotkut ovat laskeneet tämän ylärajan viimeisten 7 prosentin kärkeen viime vuosina. Saatat silti joutua toimittamaan koepisteitä näistä kouluista, mutta ne eivät estä sinua pääsemästä sisään.

Erikoistuneilla kouluilla, kuten taidekouluilla ja musiikkikonservatorioilla, on myös usein alhaisemmat standardoidut testivaatimukset, koska opiskelijan luova työ on ensisijainen kriteeri valinnassa.

marcel-marceau-402737_640.jpg

Mime-koulu hyväksyy testituloksesi vain, jos pystyt toimimaan ne hiljaa.

Totuus on, että on vaikea antaa kovaa ja nopeaa sääntöä yliopiston absoluuttisen vähimmäis ACT-pistemäärän suhteen. Korkeakoulut ja yliopistot ottavat ehdokkaita vastaan ​​erilaisia ​​testipisteitä, vaikka bändi on kapeampi valikoivammissa yliopistoissa.

Voit kuitenkin saada yleiskuvan siitä, mitä matalin pisteet saat korkeakoululle, perustuu hyvään tilastoon, jota kutsutaan keskimmäiseksi 50 prosentiksi. Keskimmäinen 50% on tilasto, jonka useimmat koulut tarjoavat pääsysivustoillaan. se antaa koulun hyväksyttyjen hakijoiden 25. ja 75. ACT-prosenttipistemäärän (toisin sanoen 25 prosentilla hyväksytyistä testitulokset olivat tämän alueen alapuolella, 50 prosentilla testipisteet tällä alueella ja 25 prosentilla testipisteet tämän alueen yläpuolella). Tämä on luotettava tapa selvittää pisteytyskynnys, joka tarvitaan kannattavaksi hakijaksi pääsylle.

Mitä tulee pienin ACT-pisteet, jonka voit saada, ja sinulla on vielä laukaus päästä , Sanoisin sijoittavan merkin hieman (ajattele noin 1 piste) pienimmän luvun alle keskimmäisen 50%: n alueella.

Jos valitset pisteen hieman alle 25. prosenttipisteen, kyllä, se tarkoittaa, että ihmiset, joilla on matalampi pistemäärä kuin 'matala pisteet', todennäköisesti pääsivät sisään. Yliopistoon pääsemisprosessissa on aina poikkeavuuksia ja poikkeuksia - ihmisiä, joilla oli muita erityisiä pätevyydet tai vahvuudet, jotka laitos ajatteli olevan arvokkaita.

mikä on korkein pisteytys

Sinulla on epäilemättä myös ainutlaatuisia vahvuuksia ja kykyjä, jotka sinun tulisi korostaa sovelluksissasi! Kuitenkin, sinun pitäisi ei milloinkaan oletetaan, että tulet olemaan yksi syrjäisimmistä kuka pääsee sisään ACT-pisteillä alimmalla kuviteltavissa olevalla alueella.

Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi hakea, jos unelmakoulusi keskimääräinen 50% on 28-32 ja sinulla on 26. Ole vain realistinen, että tämä koulu on melko tavoittava asia sinulle ja tiedä, että sinun on todella erotettava itsesi muilla tavoilla.

Sitä vastoin, jos pisteesi on kunnollinen leikkaus 75. prosenttipistemäärän yläpuolelle (ajattele yli 2 pistettä), sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään.

Tässä on esimerkkikaavio alhaisista ja korkeista pisteistä verrattuna joihinkin 50 prosentin keskitason pisteisiin:

Matalat pisteet

Keskellä 50%

Ennätys

penn state altoonan hyväksymisaste

12

13-16

18

14

15–20

22

kaksikymmentä

21-26

28

kaksikymmentäyksi

22-28

30

25

26-30

32

upokas toimii 1 merkkiä

27

28-32

3. 4

29

30-34

36

31

32-35

36

Joten miten nämä tiedot oman pistemäärän sijoittamisesta suhteessa koulun keskimääräiseen 50 prosenttiin tunnustuksista ovat hyödyllisiä? No, se auttaa sinua valitsemaan mihin kouluihin hakea oman ACT-pisteesi perusteella auttaa sinua tunnistamaan turvallisuus, ottelu ja koulujen tavoittaminen .

kurpitsa-179527_640.jpg

Korkeakoulun valinta on aivan kuin kurpitsa, paitsi täysin erilainen.

Koulujen valitseminen ACT-pisteiden perusteella

Jos olet jo suorittanut ACT: n ja sinulla on pisteet, saatat miettiä, kuinka valita koulut, joihin haet. Yleensä sinun kannattaa hakea joihinkin turvallisuuskouluihin, toisiin ottelukouluihin ja toisiin kouluihin.

Turvallisuuskoulu on sellainen missä olet pätevämpi kuin tyypillinen opiskelija, ottelukoulu on siellä missä olet päteviksi , ja tavoittelukoulu on siellä missä olet vähemmän pätevä .

Tässä tämä tarkoittaa ACT-pisteitä:

 • Turvallisuuskoulu: Pisteesi ylittää selvästi keskimääräisen 50%: n alueen (ajattele yli 2 pistettä)
 • Ottelukoulu: Pudotat 50 prosentin sisäpuolelle tai hieman sen yläpuolelle
 • Saavuta koulu: Pudotat keskimmäisen 50%: n alaosaan tai alle sen

Hyvin valikoivat koulut, kuten Ivy League, MIT, Stanford, UChicago jne., Ovat päästä kouluihin kaikki koska he ovat niin kilpailukykyisiä.

Oletetaan, että Jared sai 24 ACT: stä. Kuinka meidän pitäisi luokitella seuraavat koulut, joista hän on kiinnostunut: turvallisuuteen, otteluun tai tavoittamiseen?
 • Koillis-Illinoisin yliopisto (keskimmäinen 50%: 16-20) - Jos pistemäärä on 4 pistettä NIU: n keskimääräisen 50%: n yläpuolella, voimme pitää tätä a turvallisuuskoulu . Jaredin ACT-pistemäärä nostaisi hänet 25 prosenttiin hakijoista suurella marginaalilla.
 • Illinoisin osavaltion yliopisto (keskimmäinen 50%: 21--26) - Pisteiden ollessa suoraan ISU: n keskimmäisen 50 prosentin keskipisteen yläpuolella ISU olisi ottelukoulu joukkueelle Jared.
 • Cincinnatin yliopisto (keskimmäinen 50%: 24--29) - Koska hän on UC: n keskimmäisen 50%: n alueen lopussa, pidämme sitä a päästä kouluun . Ei valtava tai kohtuuton tavoittavuus, mutta silti tavoittavuus, sillä noin 75 prosentilla hakijoista oli paremmat pisteet kuin Jaredilla. Hän tarvitsee todella loput hakemuksestaan ​​tähtien saamiseksi.
 • Quinnipiacin yliopisto (keskimmäinen 50%: 23--28) - Jared on keskellä 50% Quinnipiacissa, mutta alapäässä (vain 1 piste pohjan yläpuolella). Tämä on yksi niistä kouluista, jotka istuvat aivan ottelun ja ulottuvuuden välillä. Aivan niin kauan kuin haet eri kouluihin suhteessa omiin testipisteisiisi, on täysin hienoa, jos yksittäisen koulun luokitus vaikuttaa hieman epäselvältä.

Tietenkin on otettava huomioon muita tekijöitä, kun on kyse turvallisuuden, ottelun ja koulujen saavuttamisesta.

Koulut tarjoavat yleensä tietoa GPA ja luokan rivit opiskelijoista, joten kannattaa ottaa huomioon myös nämä tekijät. Jos olet testipisteiden keskitason 50%: n matalalla tasolla, mutta GPA: n ja luokan sijoituksen ollessa korkealla, se voi olla ottelukoulu.

Ainutlaatuiset kyvyt tai muut mielenkiintoiset pätevyydet voivat myös auttaa pitkälti vähentämään ACT-pistemäärää, joka on vähän matalalla tasolla tietyssä koulussa.

Mutta entä jos sinulla on jo mielessä kouluja etkä ole vielä ottanut ACT-ohjelmaa? Kuinka voit selvittää, mihin pisteisiin pyritään?

tavoite-211225_640.jpg

Hänen pitäisi todennäköisesti saada nuoli, jos hän haluaa osua siihen kohteeseen.

ACT-tavoitepisteen valitseminen unelmakoulujen perusteella

Sinulla saattaa olla jo mielessä joitain kouluja ennen ACT-ohjelman tekemistä. Tässä tapauksessa voit käyttää näiden koulujen keskimääräistä 50%: ta asettamaan ACT-tavoitepisteet. Ihanteellinen maalipiste olisi keskimmäisen korkein 75. prosenttipistemerkki 50% kiinnostuneiden koulujen joukossa. Tällä tavalla, vaikka jäisitkin hieman alle, sinulla on silti hyvät mahdollisuudet muihin luettelosi kouluihin.

Tee ensin luettelo kaikista harkitsemastasi kouluista. Kun sinulla on täydellinen luettelo, etsi jokaisen koulun keskimmäinen 50%: n alue . Voit siirtyä koulujen verkkosivustoille tai etsiä hakusanalla ”[School Name] PrepScholar” löytääksesi jokaisen koulun pääsyvaatimukset -sivun tietokannastamme.

Merkitse sitten ylös kunkin koulun keskimmäinen 50% eli 25. ja 75. prosenttipiste. Voit tehdä tämän kokonaispistemäärän, osioiden tai molempien osalta - mikä on sinulle hyödyllisintä. Huomaa, että jotkut koulut ilmoittavat vain yhdistetyt ACT-pisteet eikä osastopisteitä.

Kun olet kirjoittanut kaikki tarvittavat tiedot, löytää kaaviosta korkein 75. prosenttipiste; se on tavoitteesi ACT-pisteet .

Tehdään esimerkki. Tässä on Alician alkuperäinen luettelo kouluista, joista hän on kiinnostunut:
 • Virginian yliopisto
 • Syrakusan yliopisto
 • Connecticutin yliopisto
 • Emory-yliopisto
 • Princetonin yliopisto
 • Marylandin yliopisto
 • Johns Hopkinsin yliopisto

Ja näin näyttää hänen keskimmäinen 50% -taulukkonsa täytettynä:

Koulu ACT 25. prosenttipiste ACT 75. prosenttipiste
GRAPE 30 3. 4
Syrakusa 25 30
UConn 26 31
Emory 31 3. 4
Princeton 32 35
UMD 28 33
Johns Hopkins 33 35

Kun otetaan huomioon koulut, joihin hän haluaa osallistua, Alician pitäisi tavoittaa 35 vuotta hänen ACT . Hänen työnsä on leikattu hänelle!

skorpionin luonteenpiirteet

Seuraavan taulukon avulla voit tehdä oman luettelosi ja löytää ACT-maalipisteet:

Koulu ACT 25. prosenttipiste ACT 75. prosenttipiste

Luettelemalla ottelusi 75. prosenttipiste ja saavuttamalla koulujen, voit selvittää tavoitteesi ACT-pisteet.

Mutta entä jos saat ACT-pisteet, näyttää siltä, ​​että jokainen koulu on ulottuvilla? Onko sinulla onnea?

klee-941597_640.jpg

Katosiko nelilehtinen apila?

Entä jos kaikki koulusi saavuttavat? 7 Mahdolliset vaihtoehdot

Oletetaan, että saat ACT-pisteet, mutta ymmärrä, että pisteesi on 25-prosenttipiste tai alle kaikkien kaaviossa olevien koulujen.

Jos pisteet ovat riittävän alhaiset olet huolissasi siitä, että sinut hyväksytään mihin tahansa sinua kiinnostavaan yliopistoon , on olemassa useita strategioita, joita voit harkita ongelman ratkaisemiseksi.

# 1: Valmistaudu ACT-tapahtumaan ja ota se uudelleen

Jos et aluksi onnistu, yritä, yritä uudelleen! Strategisesti valmistautumalla ACT: ään voit todella parantaa pisteitäsi. Jos sinulla on vielä muutama kuukausi jäljellä ennen yliopistohakemusten määräaikoja, ACT: n ottaminen uudelleen on todennäköisesti paras vaihtoehto.

Voit kokeilla kohdennettua, personoitua ACT-ohjelmaa, joitain ACT-ennakkokirjoja ja / tai ohjausta. Tutustu oppaaseen nähdäksesi kaikki näiden ACT-valmistelumenetelmien edut ja haitat.

# 2: Ota sen sijaan SAT

SAT ja ACT olivat aiemmin hyvin erilaiset - tarpeeksi, jotta opiskelijat tekisivät heille dramaattisesti erilaiset. Tämä on vähemmän totta nyt SAT: n uudelleensuunnittelun jälkeen vuonna 2016, mikä teki siitä paljon samankaltaisemman kuin ACT.

Jos olet erityisen heikko ACT: n Tiede-osiossa, SAT voi olla sinulle parempi. Sen sijaan, että sillä olisi oma tiedeosasto, sillä on joitain kaavio- ja datatulkintakysymyksiä hajallaan. SAT: n ottaminen voisi auttaa jos toivot vain pienen vauhdin .

# 3: Arvioi tarvitsetko majoitustestejä

Jos sinulla on sairaus, oppimisvaikeus tai psykiatrinen häiriö, saatat olla oikeutettu erityisiin testimajoituksiin ACT: lle. Jos sinulla on IEP- tai 504-suunnitelma koulussa on erityisen todennäköistä, että olet molemmat kelpoisia testimajoituksiin ja hyötyisit niistä.

Muista, että majoituksen pyytäminen on aikaa vievä prosessi, joten sinun on aloitettava aikaisin - kuukausia ennen kuin aiot tehdä ACT: n uudelleen!

# 4: Säädä odotuksiasi

Jos ACT-pistemääräsi on liian alhainen kaikille luettelossasi oleville korkeakouluille, katso joitain vähemmän valikoivia korkeakouluja . 28 on liian matala Luoteeseen , mutta se on hyvä tulos Ohion osavaltio ja Iowan yliopisto . On todennäköistä, että pystyt löytämään vähemmän valikoivia korkeakouluja, joilla on samat ominaisuudet kuin mitä etsit.

kirjasto-982688_640.jpg

Jotkut kollegiaaliset muratti, Ivy-liigan ulkopuolella.

# 5: Hae kouluihin, jotka hyväksyvät vaihtoehtoiset tulokset

Jotkut koulut hyväksyvät AP- tai IB-pisteet perinteisempien SAT- tai ACT-tenttitulosten sijasta . Jos olet jo menestynyt AP- tai IB-kokeissa, tämä voi olla hyvä strategia sinulle.

Esimerkkejä kouluista, jotka hyväksyvät vaihtoehtoiset kokeet, ovat seuraavat:

 • Middlebury College : Hyväksyy kolme SAT-aihekoketta ACT / SAT: n sijasta
 • Hamilton College : Hyväksyy AP- ja IB-pisteiden yhdistelmät ACT / SAT: n sijasta
 • NYU : Hyväksyy AP: n yhdistelmät ja IB-pisteet ACT / SAT: n sijasta

# 6: Hae koevalinnaisissa kouluissa

Viime vuonna monet korkeakoulut ovat toteuttaneet testi-valinnainen pääsy . Tämä tarkoittaa, että vaikka voit lähettää testituloksia sovelluksellasi, heitä ei todellakaan vaadita . Tässä tapauksessa GPA, kurssitietueesi, essee, suosituskirjeet ja muut hakemismateriaalit ovat ratkaisevia tekijöitä valinnassasi - ei testituloksesi.

Testivalinnaiset korkeakoulut ovat erityisen hyvä vaihtoehto hakijoille, jotka ovat yleisesti ottaen hyviä opiskelijoita, mutta eivät hyviä standardoituja testinottajia.

Tässä on joitain tunnettuja koe-valinnaisia ​​kouluja:

 • Wake Forest -yliopisto
 • Bates College
 • Wesleyanin yliopisto
 • Bowdoin College
 • American University
 • Mount Holyoke College
 • Sarah Lawrence College
 • Bryn Mawr College
 • Smith College

Löydät kattavamman luettelon testattavista ja joustavista korkeakouluista täältä.

# 7: Mene Community Collegeen

Jos pisteet ovat riittävän alhaiset, että olet todella huolissaan siitä, että heidät hyväksytään minkä tahansa college , voit harkita aloittamista läheisessä yhteisöopistossa. Suurin osa paikallisyhteisöistä on avoinna kaikille alueella oleville, joilla on lukiotodistus tai GED.

on 1300 hyvä sat pisteet

Voit aloittaa oppituntien tekemisen yhteisöopistossa ja siirtyä sitten nelivuotiseen yliopistoon, kun olet suorittanut liitännäistutkinnon, yleensä noin kahden vuoden kuluttua. Sieltä tulevat transkriptiosi ovat paljon tärkeämpiä kuin standardoidut testipisteet.

bronx-community-college-289116_640.jpg

Bronx Community Collegen elokuun julkisivu.

Yhteenveto: Mikä on ACT: n vähimmäis ACT-pisteet?

Absoluuttinen minimi ACT-pistemäärä, jonka voit saada, on 1, vaikka tämä on hyvin epätodennäköistä. Saatat olla enemmän huolissasi siitä, että saat riittävän korkeat pisteet päästäksesi yliopistoon. Vaikka on vaikea asettaa mitään erityistä kynnystä, joka on liian matala yliopistolle, mitä valikoivampi koulu, sitä korkeampi sinun täytyy pisteet ACT: ssä .

Voit käyttää tilastoa nimeltä keskellä 50% - tietyn koulun hyväksyttyjen opiskelijoiden 25. ja 75. prosenttipisteiden pisteet-alue - valita oma turvallisuutesi, ottelu ja päästä kouluihin ACT-pisteiden perusteella tai asettaa ACT-tavoitepisteitä kiinnostavien koulujen perusteella.

Jos löydät tarpeeksi matalan ACT-pistemäärän, että olet kiinnostunut pääsemästä kiinnostuneisiin korkeakouluihin, sinulla on useita vaihtoehtoja seuraavaksi:

 • Valmistaudu ACT: ään ja ota se uudelleen
 • Ota sen sijaan SAT
 • Selvitä, tarvitsetko mahdollisesti erityisiä testaustiloja
 • Mukauta odotuksiasi ja hae vähemmän selektiivisiin kouluihin
 • Hakeudu vaihtoehtoisiin koe-kouluihin tai koe-valinnaisiin kouluihin
 • Harkitse osallistumista yhteisön korkeakouluun, jos pisteet ovat liian matalat useimmille neljän vuoden korkeakouluille

Viime kädessä, jos haluat jatkaa korkeakoulutusta, on olemassa monia strategioita, jotka tapahtuvat tavalla, joka toimii sinulle riippumatta ACT-pisteestäsi.

cloud-346706_640.png

Löydät oikean sateenkaaren sinulle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Utahin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Great Oak High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Great Oak High Schoolista Temecula, CA.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

RN vs BSN vs LPN: Mikä ohjelma sopii sinulle?

Eri hoitotodistukset ja tutkinnot voivat olla hämmentäviä - tutustu oppaasemme LPN vs RN vs BSN.

Mitä tarvitset Stony Brookille: SAT -tulokset ja GPA

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Asiantuntija -arvio: Virallinen ACT -valmisteluopas

Etkö ole varma, ostatko uuden ACT Prep Guide -oppaan? Selitämme punaisen kirjan uuden version hyvät ja huonot puolet ja sen vertailun aiempiin painoksiin.

SUNY New Paltz Pääsyvaatimukset

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Mietitkö, miten voit kirjoittaa sekin? Opastamme prosessin vaihe vaiheelta, mukaan lukien tarvitsemasi tiedot ja kuinka kirjoittaa summa.

Mitä sinun on tiedettävä Redondo Union High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redondo Union High Schoolista Redondo Beachissa, Kaliforniassa.

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Rose-Hulmanin teknillisen instituutin ACT-tulokset ja GPA

Viivat ja kulmat SAT-matematiikassa: Valmistelu ja tarkistus

Opi kaikki yhdensuuntaisista / kohtisuorista viivoista ja vastakkaisista / lisäkulmista tälle yleiselle kysymystyypille. Käytä SAT-matematiikkastrategioita käytännössä parantaaksesi pisteitäsi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Luoteis -osavaltion Louisianan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbuksen taidekorkeakoulun pääsyvaatimukset

Landerin yliopiston pääsyvaatimukset

5 Tärkeimmät erot ISEE: n ja SSAT: n välillä

Mietitkö, ottaako ISEE vai SSAT? Selitämme ISEE: n ja SSAT: n erot ja kuinka päättää, mitä sinun pitäisi tehdä.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA