Mikä on pääaine yliopistossa? 4 vaihetta oikean valitsemiseksi

luokkahuone-1699745_640

Opiskellessasi yliopistossa sinun on valittava pääaine, erikoistumisalue.

Suurin osa korkeakouluista ja yliopistoista vaatii opiskelijoita valitsemaan pääaineen. Vaikka koulusi ei saisi sinua valitsemaan pääaineita, jatkat todennäköisesti tiettyä opintojaksoa saadaksesi tietoa ja kokemusta valitsemastasi alasta.3 osaa aivoista

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen, mikä on pääaine, annamme parhaan pääaineen määritelmän ja kerromme sinulle, kuinka valita pääaine.

Mikä on pääaine yliopistossa?

Kun pääset yliopistoon, sinun on valittava tietty aihealue erikoistumaan. Tätä aihealuetta kutsutaan pääaineeksi.

Pääaineesi sanelee tekemäsi työselostus. Viime kädessä suurin osa opiskelijoista vie noin puolet kursseista pääaineen osastolle.

Kuten sanoimme aiemmin, valtaosa kouluista vaatii opiskelijoita valitsemaan pääaineen. Kourallinen koulu ei vaadi päällikön tekemistä missään, kun taas muualla voit opiskella useammassa kuin yhdessä oppiaineessa. Jotkut opiskelijat saattavat valita pääaineen kahdelta aihealueelta, kuten antropologia ja historia. Muut opiskelijat saattavat valita pääaineen ja sivuaineen, mikä on erikoistuminen, joka vaatii vähemmän kursseja kuin pääaine.

Yliopisto hahmottaa useimmat pääaineet: sinun on valittava tietty aihealue ja valittava luokat ennalta valitusta työmäärästä.

Jotkut koulut sallivat kuitenkin opiskelijoiden suunnitella oman pääaineensa. Tässä tilanteessa työskentelet neuvonantajan kanssa luodaksesi luokan kuormituksen, joka vastaa opiskeltavaa. Jos esimerkiksi haluat haluta opiskella ihmisoikeuksia, mutta koulussasi ei ole ihmisoikeuksien pääaineita, voit valita tämän historian, antropologian, sosiologian ja valtiotieteen luokat tämän uuden pääaineen luomiseksi. On tärkeää huomata, että kaikki koulut eivät salli opiskelijoiden perustaa omaa pääaineen. Jos olet kiinnostunut oman pääaineesi luomisesta, sinun on keskusteltava neuvonantajan kanssa.

Mikä on päällikkö? Mikä on keskittyminen? Mikä on tutkinto?

Kun kyseessä on yliopiston pääaine, on paljon sanoja, jotka heitetään ympäri: pääaine, keskittyminen, sivuaine, tutkinto. Mitä ne kaikki tarkoittavat? Katsotaanpa tarkemmin.

keskimääräinen pisteet nyu

Pääaineesi on erityinen aihealue, johon olet erikoistunut.

Pitoisuus toisaalta viittaa tyypillisesti tiettyyn opintojaksoon kyseisen pääaineen sisällä. Esimerkiksi, jos olet klassikoiden pääaine, sinulla voi olla keskittymä latinaksi tai keskittyminen antiikin kreikaksi. Ajattele sitä tapana erikoistua entistä enemmän. Tästä huolimatta jotkut korkeakoulut ja yliopistot kutsuvat suuria yrityksiä keskittymiksi. Joten, riippuen siitä, missä osallistut, terminologia voi tarkoittaa jotain erilaista.

Alaikä on myös määritelty opintoalue, mutta sinun on suoritettava vähemmän kursseja alaikäiselle kuin pääaineelle. Jos sinun on otettava 16 aihealueesi luokkaa pääaineelle, saatat joutua suorittamaan vain 10, jotta saavutat sivuaineen. Tarkka oppituntien lukumäärä riippuu koulustasi.

Tutkintosi on se, mitä saat yliopistourasi lopussa. Tutkintosi osoittaa, että olet suorittanut koulusi hahmottaman opintojakson. Tutkintosi osoittaa myös, että olet suorittanut kursseja monilla eri aiheilla, ei vain pääaineellasi. Esimerkiksi, jos olet laskettava pääaine, mutta otit luokan Amerikan historiassa, tämä luokka lasketaan tutkintoon, mutta ei pääaineesi.

kirjat-1680953_640

Milloin sinun on ilmoitettava majuri?

Kun ilmoitat pääaineesi, riippuu muutamasta tekijästä: mitä koulussa tarvitaan ja milloin päätät opiskella.

Useimmat korkeakoulut ja yliopistot edellyttävät, että valitset pääaineen toisen vuoden loppuun mennessä. Itse asiassa jotkut koulut eivät edes anna sinun valita siihen asti. Muissa paikoissa voit kuitenkin ilmoittaa ennen kuin aloitat oppitunnin. Jotkut opiskelijat saapuvat kouluun tietäen tarkalleen, mitä haluavat opiskella; toiset vievät pidemmän ajan näytteitä ja ymmärtävät erilaisia ​​vaihtoehtojaan.

miten kirjoitat harmaan värin

Kuinka valita majuri: 4-vaiheinen opas

Mietitkö kuinka valita pääaine? Tämä nelivaiheinen opas auttaa.

# 1: Harkitse, mikä sinua kiinnostaa

Harkitse ensin kiinnostuksen kohteitasi. Suurin osa kursseista tulee pääaineesi alalle, joten et halua valita jotain, mikä tylsää. Jos vihaat esimerkiksi englantia, sinun ei todennäköisesti pitäisi olla englantilainen pääaine!

Valitse jotain, jota haluat opiskella, ja nauti oppimisesta koko ajan yliopistossa.

# 2: Keskustele muiden sen osaston ihmisten kanssa

Kun olet päättänyt muutamasta sinua kiinnostavasta aihealueesta, keskustele muiden näiden osastojen opiskelijoiden kanssa. Hanki heiltä käsitys siitä, millainen tuleva kurssi on ja mitä mahdollisuuksia on tarjolla. Ehkä huomaat, että ylemmän tason kurssit muuttavat tapaa ja siitä tulee jotain, josta et ole kovin kiinnostunut. Tai ehkä huomaat, että vähiten suosikki professori opettaa kaikkia syventäviä kursseja. Kummassakin tapauksessa on hyvä tietää, mihin olet menossa.

# 3: Tutkimusuranäkymät

Joillekin opiskelijoille heidän pääaineellaan on suuri vaikutus urapotentiaaliin. Muille se ei ole niin iso juttu. Jos haluat työskennellä alalla, joka vaatii erityiskoulutusta, kuten tietojenkäsittelytiede tai biologia, pääaineesi on oltava linjassa tämän polun kanssa. Jos et kuitenkaan ole 100% varma urastasi, älä huoli. Monet ihmiset päätyvät työskentelemään eri aloilla kuin mitä he ovat erikoistuneet. On kuitenkin hyvä tutkia pääaineesi ja nähdä, millaisia ​​työpaikkoja useimmat ihmiset lopulta tekevät.

Cornell-yliopisto-82344_640-1

# 4: Tapaa neuvonantaja osastolla

Lopuksi, sinun tulee tavata neuvonantaja potentiaalisen päällikön osastolla . Saat todennäköisesti uuden neuvonantajan ilmoittaessasi pääaineesi, joten on hyödyllistä puhua joistakin vaihtoehdoista etukäteen saada näkemyksensä siitä, mitä he opettavat ja onko se sopiva sinulle.

mikä numero tulee biljoonan jälkeen

Viimeiset ajatukset: Mikä on pääaine yliopistossa?

Joten mikä on pääaine yliopistossa? Paras pääaineen määritelmä on, että yliopiston pääaineesi on se erityinen alue, jonka vietät suurimman osan ajastasi yliopistossa. Useimmissa korkeakouluissa ja yliopistoissa on paljon vaihtoehtoja aiheille, joita voit opiskella pääaineellesi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.