Mikä on JavaScript TypeOf -toiminto? Kuinka se toimii?

ominaisuus-tietokone-koodi-matriisi

Olemme kaikki kompastuneet verkkosivulle, joka ei vain toimi. Tiedät tyypin: linkit eivät ole napsautettavissa, vieritys on kaikkialla ja joskus ... ne toistavat automaattisesti musiikkia. ( Pahin. )

mikä on 2,8 gpa

Kun verkkosivusto toimii väärin, viallinen JavaScript on yleensä syyllinen. Tämä johtuu siitä, että JavaScript on komentosarja, joka ohjaa verkkosivuston interaktiivisia elementtejä. Itse asiassa JavaScript on itse asiassa vankka ja tehokas skriptikieli, joka automatisoi prosesseja, kuten kuvien animointia tai automaattisen täytön ehdotuksia. Pohjimmiltaan JavaScript on yksi verkon peruskoodauskielistä.Kuten kaikilla kielillä, JavaScriptillä voi tehdä paljon. Mutta tänään puhumme yhdestä tietyntyyppisestä JavaScript -komennosta: TypeOf -toiminnosta. Tässä artikkelissa opit JavaScript TypeOf -toiminnosta, mukaan lukien se, mikä se on, miten se toimii ja sen yleisimmät käyttötavat.

Joten sukeltaa sisään!

body-JavaScript-logo

Mikä on JavaScript -tietotyyppi?

Ennen kuin aloitamme puhumisen JavaScript TypeOf -toiminnosta, meidän on ensin puhuttava JavaScript -tietotyypeistä. Tietotyyppi on luokittelu, joka annetaan erilaisille ohjelmoinnissa käytettäville tiedoille. On seitsemän tietotyyppiä joita voidaan käyttää JavaScriptissä, ja olemme eritelleet ne alla olevassa taulukossa:

Tietotyyppi Käyttää
Määrä Käyttää mitä tahansa numeroa, myös desimaaleja. Voit myös tehdä toimintoja (kuten kertolasku, jako jne.) Tällä tietotyypillä.
Jousisoitin Merkkijono, jota ympäröivät lainausmerkit tai lainausmerkit.
Boolen Asettaa tosi/epätosi (tai kyllä/ei) -arvon.
Tyhjä Osoittaa tarkoituksellisen arvon puuttumisen. Pohjimmiltaan se ei merkitse mitään, tyhjä tai arvo tuntematon.
Ei määritelty Osoittaa myös arvon puuttumisen. Toisin kuin nolla, määrittelemätöntä käytetään yleensä silloin, kun muuttuja on ilmoitettu, mutta arvoa ei ole määritetty.
Symbolit Yksilölliset tunnisteet kohteille.
Esine Aiheeseen liittyvien tietojen kokoelmat. Toisin kuin muut tietotyypit, jotka voivat sisältää vain yhden asian, objektit tallentavat tietokokoelmia.

runko-punainen-lyijykynä-tärkeä

Miksi tietotyypit ovat tärkeitä?

JavaScriptissä tietotyyppi on pohjimmiltaan tietoluokka, joka voidaan tallentaa ja/tai manipuloida ohjelman sisällä . Käyttämäsi datatyypin mukaan JavaScript käsittelee tietoja eri tavalla. Esimerkiksi JavaScript käsittelee määrittelemätöntä tietojoukkoa paljon eri tavalla kuin objektia!

Toinen syy, miksi tietotyypit ovat tärkeitä, on se, että ne sanelevat, mitä voit tehdä antamistasi tiedoista - ja toimivatko ne vai eivät. Jos esimerkiksi yrität määrittää arvon nolla -tietotyypille, se ei toimi, koska null tarkoittaa tyhjää arvoa! Samoin on olemassa joitakin tietotyyppejä, jotka tekevät vain yhtä asiaa, kuten boolen tietotyyppi, kun taas toiset voivat työskennellä tietokokoelmien kanssa.

Toisin sanoen tietotyypit ovat yksi JavaScriptin perusrakenteista.

mary hardin baylorin hyväksymisaste

vartalo-nainen-kysymysmerkit

Mikä on Javascript TypeOf -toiminto?

Nyt kun tiedät mitä tietotyyppejä ovat, typeof -funktiolla on enemmän järkeä: tämä johtuu siitä JavaScript TypeOf -komentoa käytetään tietyn tietotyypin tarkistamiseen operandi , joka on JavaScript -taulukko, tietotyyppi tai objekti.

Jos haluat käyttää TypeOf -komentoa, kirjoittaisit sen kuin mitä tahansa toimintoa, joka käyttää yhtä arvoa (tunnetaan myös nimellä a epätavallinen operaattori ). Tämä tarkoittaa, että käsikirjoitus näyttäisi tältä:

mielenkiintoisia kysymyksiä kysyä joltain

x tyyppi

Voit myös käyttää TypeOf -operaattoria kuten JavaScript -toimintoa. Syntaksi näyttäisi suunnilleen tältä :

tyyppi (x)

JavaScript TypeOf -toiminnon käyttäminen on erityisen hyödyllistä arvon tarkistamisessa JavaScript -lausekkeet !

Kuinka käytät Javascript TypeOf -toimintoa?

Kun käytät JavaScript TypeOf -toimintoa operandin tietotyypin tarkistamiseen, se palauttaa a merkkijono tai teksti, joka sisältää tietotyypin! Tässä on esimerkki siitä, miten voit tarkistaa, onko kohde määrittelemätön:

Jos (objektin tyyppi === 'määrittelemätön')

TypeOf -toiminto on tärkeä työkalu monimutkaisen koodin käsittelyssä. Sen avulla ohjelmoija voi nopeasti tarkistaa muuttujan tietotyypin - tai onko se määrittelemätön vai tyhjä - käymättä koodia rivi riviltä! Lisäksi TypeOf -toiminto voi myös tarkistaa, onko operandi objekti vai ei.

TypeOf -toiminnon tuotoksesta riippuen ohjelmoija voi säätää aiempaa koodiaan tai jatkaa nopeasti siitä, mihin projekti jäi. Toisin sanoen, TypeOf -toiminto on nopea tapa tarkistaa tiedot varmistaaksesi, että komentosarja toimii.

Tulin, näin, voitin.

Mitkä ovat TypeOf -toiminnon mahdolliset lähdöt?

Koska JavaScript TypeOf -toimintoa käytetään tietotyyppien tarkistamiseen, t TypeOf -operaattorin mahdolliset lähdöt ovat myös kaikki tietotyypit . Tässä nopea yhteenveto eri tyyppisistä lähdöistä, joita saatat nähdä:

Arvo Tyyppi
määrittelemätön määrittelemätön
tyhjä esine
Boolen (tosi tai epätosi) looginen
kaikki numerot määrä
kaikki merkkijonot merkkijono
kaikki symbolit symboli
kaikki toiminnot toiminto
kaikki matriisit esine
alkuperäisiä esineitä esine
isäntäobjekteja Riippuu toteutuksesta
muita esineitä esine
runko-mitä seuraavaksi

Mitä seuraavaksi?

Jos olet kiinnostunut koodaamisesta, kannattaa harkita tietotekniikan pääaine. Mutta mistä tietää, onko tietotekniikka sitä Todella oikea sinulle? Tässä on viisi keskeistä tekijää, jotka on otettava huomioon pääaineesi valinnassa.

Jos haluat opiskella tietojenkäsittelytiedettä, on tärkeää päästä hyvään korkeakouluun. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on varmistaa, että suoritat oikeat kurssit lukiossa. Tutustu tähän asiantuntijaoppaaseen luokkiin, jotka sinun pitäisi - eikä pidä ottaa - ennen kuin aloitat korkeakouluhakemuksesi.

Olet ehkä kuullut, että AP -tunnit näyttävät hyvältä opiskelusovelluksessasi. Jos et ole varma, mitkä AP -tunnit ovat tai miten ne vaikuttavat korkeakoulusi pääsymahdollisuuksiin, katso tämä AP -yleiskatsaus.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA