Mikä on HiSET? Asiantuntijaopas lukion vastaavuustestissä

feature-ets-hiset-logo

Lukion suorittaminen perinteisellä tavalla ei ole oikea tie kaikille. Siksi on olemassa tenttejä, joita voit suorittaa ansaitaksemme niin kutsutun lukion vastaavuustodistuksen (HSE) Yhdysvalloissa HiSET -tentti on testi, jonka avulla voit ansaita HSE -valtakirjan, jos lopetit lukio -opintosi, mutta haluat vastaavan lukion tutkintotodistuksen.

HiSET ei ole ainoa lukion vastaavuuskokeen vaihtoehto. (Olet luultavasti kuullut melko paljon toisesta HSE -testistä, GED .) Lyödään vetoa, että sinulla on paljon kysymyksiä siitä, miten HiSET toimii, millainen tentti on ja mitä voit tehdä HiSETillä kokeen suorittamisen jälkeen.Siksi aiomme käsitellä seuraavia tässä artikkelissa antaaksemme sinulle täydellisen yleiskuvan HiSET -kokeesta:

 • Mitä HiSET -tentti on
 • Kuka voi suorittaa HiSET -kokeen
 • Neljä tärkeintä tietoa, jotka sinun on tiedettävä ennen HiSETiin rekisteröitymistä, mukaan lukien kuinka paljon tentti maksaa
 • Mitä odottaa, kun otat kokeen, mukaan lukien kokeen pituus, kokomuoto ja sen sisältö
 • Neljä keskeistä eroa HiSET -kokeen ja GED: n välillä
 • Neljä resurssia, joiden avulla saat lisätietoja HiSET -tentistä ja valmistaudut siihen

Meillä on paljon peiteltyä, joten siirrytään!


kehon testi-graafinen

Mikä on HiSET -testi?

HiSET tarkoittaa ' HEI gh S kuoli JA vastaavuus T est. ' HiSET on vaihtoehto korkeakoulututkinnon saamiselle ja on samanlainen kuin muut lukion vastaavuustestit, kuten GED ja TEHTÄVÄ . Toisin sanoen, HiSET on tentti, joka on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka eivät ole saaneet Yhdysvaltain lukion tutkintotodistusta, mutta haluavat osoittaa pystyvänsä ansaitsemaan yhden!

Vaikka HiSET on joka tapauksessa yhtä elinkelpoinen kuin GED, se on paljon uudempi tenttivaihtoehto HSE -kirjautumistietojen vastaanottamiseen. Opetustestauspalvelu (ETS) loi HiSETin vuonna 2014. Jos päästökauppa kuulostaa tutulta, se johtuu todennäköisesti siitä, että se on sama yritys, joka kehittää ja hallinnoi GRE: tä.

Vaikka HiSET on vielä melko uusi, monet Yhdysvaltojen osavaltiot ovat hyväksyneet sen viralliseksi lukion vastaavuustestivaihtoehdoksi . Itse asiassa joissakin valtioissa HiSET on nyt vain lukion vastaavuustestit. Osavaltiot, jotka tarjoavat vain HiSET -lukion vastaavuutta, ovat Iowa, Louisiana, Maine, Missouri, Montana, New Hampshire ja Tennessee.

HiSETin ottaminen on tapa aikuisille osoittaa, että heillä on samat taidot, kyvyt ja taidot kuin lukion valmistuneilla. Kun läpäiset HiSETin, saat niin sanotun lukion vastaavuustodistuksen (HSE), joka tarkoittaa olennaisesti lukion tutkintotodistusta. HSE -valtakirjan saamiseksi sinun on läpäistävä viisi HiSET -aihealuetta, nimeltään alatestit. Nämä viisi alatestiä testaavat kielten taiteen lukemisessa, kielitaiteen kirjoittamisessa, matematiikassa, luonnontieteissä ja yhteiskuntatieteissä.

Selitämme testin muodon yksityiskohtaisemmin, mutta ennen kuin puhumme enemmän siitä, kenen tulisi ottaa HiSET.

body-graphic-people-wheel

Kenen pitäisi ottaa HiSET?

Yleensä kaikki lukion vastaavuuskokeet on suunniteltu erityisesti nuorille ja aikuisille, jotka eivät ole tällä hetkellä ilmoittautuneet kouluun ja joilla ei ole ylioppilastutkintoa. HiSET sopii hyvin nuorille aikuisille ja aikuisille, jotka lopettivat lukio -opintonsa ennen tutkinnon saamista, mutta haluavat saada vastaavan lukion tutkintotodistuksen. Tämä on yksi testin parhaista asioista: jos läpäiset HiSETin, saat High School Equivalency (HSE) -sertifikaatin, joka on yhtä arvokas kuin tutkintotodistus tai vastaava tunniste, kuten GED.

Ihmiset, jotka läpäisevät HiSET -tutkinnon ja saavat lukion vastaavuustodistuksen, voivat osoittaa työnantajille ja oppilaitoksille, että heillä on samat ura- ja yliopistovalmiudet kuin lukion valmistuneilla . Useimmat työnantajat Yhdysvalloissa etsivät työntekijöitä, joilla on korkea -asteen tutkinto tai vastaava, ja yliopistojen pääsytoimistot edellyttävät samaa. Toisin sanoen, jos haluat ottaa askeleen eteenpäin koulutuksessasi tai urallasi, mutta et pystynyt suorittamaan lukiota, HiSET voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Sanottuaan sen, HiSETin käyttöönottoon liittyy joitakin kelpoisuusvaatimuksia. Nämä kelpoisuusvaatimukset perustuvat valtion standardeihin (jotka vaihtelevat osavaltioittain!), Joten sinun on tutkittava HiSET -vaatimukset osavaltion tai lainkäyttöalueen mukaan . Useimmissa osavaltioissa kelpoisuusvaatimukset sisältävät seuraavat:

 • Ikä : Monissa osavaltioissa on HiSET-järjestelmän alaikäraja-yleensä 17 vuotta vanha-vaikka joissakin osavaltioissa on poikkeuksia tähän sääntöön.

 • Asuinpaikka: Voi myös olla asuinpaikkavaatimus. Jotkut osavaltiot vaativat sinua osoittamaan, että asut tässä osavaltiossa, ennen kuin voit rekisteröityä HiSET -järjestelmään. muissa valtioissa ei ole lainkaan asuinpaikkaa!

 • Kouluun ilmoittautumisen tila : Useimmat osavaltiot edellyttävät, että sinut poistetaan lukiosta, kun rekisteröidyt HiSETiin. Jotkut valtiot edellyttävät myös, että sinut ilmoittautuu vaihtoehtoiseen koulutusohjelmaan, kuten Options, Youth Challenge, Job Corps® tai muu vastaava ohjelma, ennen kuin voit suorittaa tentin.

 • Henkilöllisyystodistus: Sinun on esitettävä henkilöllisyystodistus tentin suorittamispäivänä.

 • Harjoitustesti tai -ohje: Joissakin osavaltioissa sinun on suoritettava harjoitustesti tai suoritettava opetuskurssi ennen HiSETin suorittamista.

Nämä ovat yksityiskohtia, joita sinun on tarkasteltava tarkemmin ennen tenttiin ilmoittautumista, koska ne vaihtelevat osavaltioittain. Muista tarkistaa HiSET -sivusto ja/tai osavaltion opetusministeriön verkkosivustolta saat lisätietoja.

body_important-1

4 tärkeintä tietää Ennen Ilmoittaudut tenttiin

Päättäminen siitä, onko HiSETin käyttö oikea sinulle, vaatii paljon tutkimusta ja pohdintaa. Auttaaksemme sinua tekemään oikean ratkaisun, olemme koonneet luettelon neljästä tärkeimmästä asiasta, jotka sinun on tiedettävä ennen rekisteröidyt HiSET -tenttiin.

Oregonin yliopiston gpa -vaatimukset

#1: Jokaisella valtiolla on omat säännöt HiSETille (eivätkä kaikki valtiot vielä tarjoa HiSETiä)

Ennen kuin ilmoittaudut HiSET -tenttiin, yksi ensimmäisistä asioista, joka sinun on tehtävä, on selvittää, mitkä ovat HiSETin kelpoisuusvaatimukset osavaltiossasi tai Yhdysvaltojen alueella. HiSET -verkkosivusto tarjoaa luettelo kaikista osavaltioista ja Yhdysvaltojen alueista, jotka tällä hetkellä tarjoavat kokeen , ja jos et näe osavaltiota tässä luettelossa, se ei ehkä tarjoa vielä HiSET -tenttiä.

Jos sinä tehdä Jos haluat nähdä osavaltion tai lainkäyttöalueen luettelossa, voit tarkastella HiSET -kokeen vaatimuksia napsauttamalla oman osavaltion/lainkäyttöalueen nimeä. . Tällä hetkellä seuraavat 28 osavaltiota ja Yhdysvaltojen aluetta tarjoavat HiSET -kokeen:

Kaliforniassa Missouri Tennessee
Colorado Montana Texas
Havaijilla Nevada Wyoming
Illinois New Hampshire Amerikan Samoa
Iowa New Jersey Guam
Louisiana Uusi Meksiko Marshallsaaret
Maine Pohjois-Carolina Pohjois-Mariaanit
Massachusettsissa Ohio Palau
Michigan Oklahoma
Mississippi Pennsylvania

Jokaisella osavaltiolla on myös omat säännöt siitä, kuinka paljon HiSET -tentti maksaa, joista puhumme seuraavaksi!

#2: Kuinka paljon HiSET -tentti maksaa

Sinun on oltava tietoinen kahdesta tärkeimmästä asiasta, kun yrität laskea, kuinka paljon HiSET -kokeen suorittaminen maksaa: kokeen hinta vaihtelee osavaltion ja tentin muodon mukaan, ja tentistä on maksettava lisämaksuja.

Kun rekisteröidyt HiSET-tenttiin, sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tietokone- tai paperikokeeseen. Useimmissa osavaltioissa tietokonepohjainen HiSET on 10,75 dollaria per alatesti ja paperipohjainen HiSET on 15 dollaria per alatesti. Koska HiSETissä on viisi alatestiä, maksat todennäköisesti 53,75 dollaria koko tietokonepohjaisesta tentistä ja 75 dollaria koko paperipohjaisesta tentistä.

Koemaksu ei kuitenkaan ole ainoa maksu, joka sinun on maksettava HiSET -kokeen suorittamiseksi. Monet valtiot käyttävät valtion hallinnollista maksua ja/tai testauskeskuksen maksua alitestistä. Nämä maksut vaihtelevat osavaltioittain, joten sinun on varmistettava, että tiedät, mitä lisämaksuja saatat joutua maksamaan osavaltiossasi ja kuinka paljon ne ovat yhteensä. HiSET -kokeen suorittamisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella 80–125 dollariin. mutta tämä määrä voi olla pienempi (tai suurempi) osavaltion käytännöistä riippuen.

Itse asiassa maksutapakäytännöt, kun maksu vaaditaan, ja hyvitykset vaihtelevat myös osavaltioittain-ja joskus jopa vaihtelevat yksittäisen valtion testauskeskuksen mukaan- joten on tärkeää tarkistaa osavaltion vaatimussivu HiSET -verkkosivustolla e. Vieritä osavaltion sivun alareunaan ja lue Lisäkäytännöt -osiossa luetellut usein kysytyt kysymykset kerätäksesi kaikki tarvittavat tiedot tentin maksamisesta.

runko-liitutaulu-matematiikka

#3: HiSETin vaikeustaso

HiSET -kokeen läpäiseminen osoittaa, että sinulla on akateemisia taitoja, jotka ovat samalla alueella kuin 60% äskettäin valmistuneista. Siksi on selvää, että HiSETin testaama sisältö olisi yhtä vaikeaa kuin sisältö, jota yhdysvaltalaiset lukiolaiset testataan kielitaiteessa, matematiikassa, luonnontieteissä ja yhteiskuntatieteissä.

uc santa cruz gpa vaatimukset

Melkein näin kuvailisimme HiSET -kokeen vaikeustasoa: HiSET -kokeen sisältö tulee olemaan yhtä kovaa kuin lukion kokeissa kohtaamasi sisältö. Tämä johtuu siitä, että jos läpäiset HiSETin, saat lukion tutkintotodistuksen, joten sinun on osoitettava samat taidot, kyvyt ja taidot kuin lukion valmistuneilla!

Voit myös ajatella, kuinka vaikeaa HiSET -tentti tulee olemaan vahvuuksillesi ja kokeen muodolle. Puhumme tästä myöhemmin, mutta HiSET -tentti testaa sinut kielitaidon (lukeminen ja kirjoittaminen), matematiikan, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden parissa. Suurin osa tentistä on monivalintakysymys, mutta on yksi essee -osa. Jotkut testin vaikeuksista johtuvat siitä, kuinka valmistautunut olet: jos opiskelet ahkerasti ja hyödynnät yhteisön tarjoamia valmistelutunteja, HiSET on todennäköisesti paljon helpompaa kuin jos et.

Jos haluat nähdä kattavaa tietoa testattavasta sisällöstä jokaisella HiSET -kokeen aihealueella, tutustu 'Mitä HiSET -kokeessa on?' sivu HiSET -verkkosivustolla. Voit myös lataa HiSET Test-at-a-Glance PDF, joka sisältää kaikki tiedot, joita voit koskaan haluta taidoista ja kyvyistä, joita tentti mittaa.

#4: Missä HiSET hyväksytään

HiSET -kokeen läpäiseminen ja HSE -valtakirjan saaminen osoittaa yhden asian: sinulla on samat taidot, tiedot ja kyvyt kuin valmistuvalla lukiolaisella . Tämä tarkoittaa sitä, että jos haet työtä ja korkein vaadittu koulutus on ylioppilastutkinto, olet yhtä pätevä kuin muut hakijat, jotka ovat valmistuneet lukiosta tai ansainneet GED: n.

Mutta HiSET -kokeen eri pisteet osoittavat eri asioita, ja korkeammat läpäisypisteet voivat tulkita korkeakoulujen virkamiehet tai työnantajat eri tavalla kuin alhaisemmat pisteet. HiSETissä on kahdenlaisia ​​läpäisypisteitä: läpäisevä pisteet ja korkeakoulu- ja uravalmius pisteet. Pistemäärä on juuri sellainen kuin se kuulostaa: läpäiset testin ja ansaitset HSE: si. HiSET -kokeen läpäisevä pistemäärä on vähintään 8/20 kaikista viidestä alatestistä ja 2/6 kokeen essee -osasta

Mutta jos saat pistettä 15/20 mistä tahansa alatestistä ja vähintään 4 kirjallisesta esseestä, olet osoittanut yliopisto- ja uravalmiutta. Yliopisto- ja urakehityspisteet osoittavat, että olet tehnyt pisteitä valmistuvien lukiolaisten 75. prosenttipisteessä ja hänen pitäisi pystyä ottamaan vastaan ​​luottokelpoinen kurssityö yliopistotasolla. Jos yrität ansaita HSE: tä, jotta voit mennä yliopistoon, on hyvä ansaita korkeakoulu- ja uravalmiusero.

Jos saavutat pisteet, jotka on luokiteltu ohitusalueelle, mutta ei korkeakoulu- ja uravalmiusalueelle, se ei välttämättä tarkoita, että sinun ei pitäisi mennä yliopistoon. Se tarkoittaa vain sitä, että saatat haluta tehdä lisävalmisteluja tai ilmoittautua korjaaville kursseille sisältöluokille, joita et saanut yhtä hyvin. Näiden toimenpiteiden toteuttamisen tarkoituksena on varmistaa, että löydät menestyksen kerran tehdä ilmoittautua yliopiston kursseille!

Vaikka otat HiSETin ja ansaitset HSE -valtakirjan, se ei ole vain asia, joka sinun on tehtävä päästäksesi yliopistoon tai yliopistoon (sinun on otettava jompikumpi SAT tai TOIMIA samoin), se on tärkeä ensimmäinen askel kohti tämän tavoitteen saavuttamista!

runko-valkoinen-sokkelo

HiSET -tentti voi tuntua sokkelolta. Mutta olemme täällä näyttääksemme teille tien menestykseen!

Mitä odottaa, kun suoritat HiSET -kokeen?

On monia resursseja, joita voit käyttää valmistautumiseen HiSETiin, mutta haluamme antaa sinulle käsityksen siitä, mitä voit odottaa kokeen pituuden, kokeen muodon ja taitojen osalta, joita testissä testataan auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, millainen se on!

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se HiSET koostuu viidestä alatestistä (ja ne on suoritettava kaikki viisi koko kokeen läpäisemiseksi) . Nämä alatestit kattavat seuraavat aiheet:

 • Kielten taide/lukeminen
 • Kielten taide/kirjoittaminen
 • Matematiikka
 • Tiede
 • Yhteiskuntaoppia

HiSETin ainutlaatuinen piirre on se sinä älä sinun on suoritettava kaikki viisi alatestiä yhdellä istunnolla. Voit ajoittaa ne yksilöllisesti eri aikoihin eri päivinä! Tämä voi olla logistisesti haastavaa joillekin ihmisille, koska sinun on matkustettava jokaisen alatestin suorittamiseksi nimetyssä testauskeskuksessa. Mutta jos yli seitsemän tunnin paineen alla istuminen kuulostaa kauhistuttavalta, välitesti, kun otat alatestit, on ehdottomasti sen arvoista.

Alatestien murtaminen

Tässä on erittely siitä, mitä voit odottaa jokaiselta HiSETin alatestiltä suoritusajan, muodon, testattavien kykyjen/taitojen ja kunkin osan HiSET -pisteiden osalta:

Jakso Aika Muoto Taidot/kyvyt testattu
Kielitaide - lukeminen 65 minuuttia (englanti) 85 minuuttia (espanja) Monivalinta kysymykset
 • Kyky ymmärtää, tulkita ja analysoida erilaisia ​​kirjallisia tekstejä, joiden pituus on 400-600 sanaa.
Kielikuva - kirjoittaminen 120 minuuttia Monivalintakysymyksiä ja essee -kehote
 • Testaa kykyä tunnistaa ja tuottaa työtä amerikkalaisen standardin englanniksi.
 • Monivalintakysymykset mittaavat kykyäsi muokata ja tarkistaa kirjoitettua tekstiä amerikkalaisen standardin englanniksi.
 • Essee mittaa kykyäsi luoda ja järjestää ideoita kirjallisesti.
Matematiikka 90 minuuttia Monivalinta kysymykset
 • Mittaa matemaattista tietoa ja osaamista
 • Kysymykset esitetään käytännön ongelmina, ja ne ratkaistaan ​​numeerisilla toiminnoilla, mittaamisella, arvioinnilla, tietojen tulkinnalla ja loogisella ajattelulla.
 • Jotkut kysymykset testaavat abstrakteja käsitteitä, kuten algebrallisia malleja ja todennäköisyyttä.
 • Voit käyttää laskinta tässä osiossa.
Tiede 80 minuuttia Monivalinta kysymykset
 • Mittaa kykyäsi käyttää tieteellistä sisältötietoa, soveltaa tieteellisen tutkimuksen periaatteita sekä tulkita ja arvioida tieteellistä tietoa.
 • Kaavioita, taulukoita ja kaavioita käytetään tietojen ja tulosten esittämiseen.
Yhteiskuntaoppia 70 minuuttia Monivalinta kysymykset
 • Mittaa kykysi analysoida ja arvioida tietoja eri sisältöalueilta, kuten historiasta, valtiotieteestä, psykologiasta, sosiologiasta, antropologiasta, maantieteestä ja taloudesta.
 • Kysymyksissä käytetään ensisijaisia ​​asiakirjoja, julisteita, sarjakuvia, aikatauluja, karttoja, kaavioita, taulukoita, kaavioita ja lukukohtia.

Voit lukea lisää kunkin kyvyn mittaamista kyvyistä, ladata lisätietoa testisisällöstä ja tarkastella testikysymyksiä tässä !

body_fivefingers

HiSET vs GED: 5 keskeistä eroa

Vaikka HiSET ja GED tarjoavat molemmat reitin lukion vastaavuustodistuksen saamiseen, näiden kahden kokeen välillä on useita keskeisiä eroja, jotka haluat ottaa huomioon tehdessäsi päätöstä. Tässä osassa aiomme käsitellä neljää eroa HiSETin ja GED: n välillä: heidän alitestiensä lukumäärän, testin suoritusmuodot, niiden hinnoittelun ja sen, miten työnantajat ja oppilaitokset näkevät ne.

Ne sisältävät eri määrän alitestejä

Vaikka GED ja HiSET kattavat melkein saman sisällön ja osaamisalueen (niillä ei ole paljon valinnanvaraa-niiden on täytettävä samat valtion standardit!), ne älä sisältää saman määrän alatestejä .

HiSETissä on viisi alatestiä ja GED: ssä neljä alatestiä. HiSET -laitteessa on kaksi kielitaiteen alitestit-yksi lukemiseen ja toinen kirjoittamiseen-ja GED: llä on vain yksi kielitaiteen alatesti, joka sisältää sekä lukuosion että yhden kirjallisen esseen. HiSET ja GED ovat samankaltaisia, koska niissä molemmissa on yksi matemaattinen päättelyosa, yksi luonnontieteellinen osa ja yksi yhteiskuntatieteiden osa.

Testit ovat eri pituisia

Vaikka sekä GED että HiSET kestävät noin 7 tuntia, testit antavat sinulle eri ajan kunkin osan loppuun. Tässä on jokaisen HiSET- ja GED -alitestin suoritusaika:

HiSET GED
Kielen taide/lukeminen: 65 minuuttia Perustelut kielitaiteen kautta: 150 minuuttia
Kielen taide/kirjoittaminen: 120 minuuttia
Matematiikka: 90 minuuttia Matemaattinen päättely: 115 minuuttia
Tiede: 80 minuuttia Tiede: 90 minuuttia
Yhteiskuntatieteet: 70 minuuttia Yhteiskuntatieteet: 70 minuuttia

Voit nähdä, että kunkin alatestin suoritusaika vaihtelee hieman HiSETin ja GED: n välillä. Tarkoittaako tämä, että yksi testi on parempi tai vaikeampi kuin toinen? Ei välttämättä-se tarkoittaa vain sitä, että haluat tarkistaa tällaiset yksityiskohdat ennen kuin valitset testausvaihtoehdon!

Jos et esimerkiksi ole hyvä matematiikassa, saattaa olla järkevämpää ottaa GED, koska sinulla on vielä 25 minuuttia aikaa vastata kysymyksiin. Tämä voi auttaa sinua tuntemaan itsesi vähemmän stressaantuneeksi, mikä voi johtaa parempiin pisteisiin. Näiden tietojen pitäminen mielessä voi auttaa sinua tekemään päätöksen, joka maksimoi mahdollisuutesi menestyä!

Test Proctoring -muoto voi vaihdella

Jos olet nirso kokeissa paperilla ja tietokoneella (tai päinvastoin), tämä ero HiSETin ja GED: n välillä on todella tärkeä ottaa huomioon. Useimmissa osavaltioissa HiSET voidaan ottaa paperille tai tietokoneelle, mutta GED tarjotaan lähes aina yksinomaan tietokonepohjaisena testinä. Itse asiassa, jos suoritat HiSET -kokeen, voit halutessasi suorittaa jokaisen alatestin sinulle parhaiten sopivassa testausmuodossa (jos osavaltio sallii tämän vaihtoehdon). Joten voit ottaa matemaattisen osan paperille ja kirjoitusosat tietokoneelle!

Yksi nopea huomautus: GED tai HiSET eivät ole käytettävissä verkossa. Sinun on fyysisesti mentävä nimettyyn testauskeskukseen suorittamaan jompikumpi tentti.

Vaikka ero testausmuodossa saattaa vaikuttaa päätökseesi siitä, minkä kokeen otat, on myös tärkeää huomata, että paperi- ja tietokoneformaatti voivat vaikuttaa siihen, milloin ja miten saat pisteet. Tietokonepohjaisen GED: n avulla pisteesi ovat saatavilla 24 tunnin kuluessa testistä.

Jos käytät tietokonepohjaista HiSET-testiä, saat testin monivalintaosien pisteet testikeskuksessa heti kokeen suorittamisen jälkeen. Saat viralliset tulokset ja tulokset paperipohjaisista HiSET-kokeista kolmen arkipäivän aikana monivalintakokeista ja viisi työpäivää kielitaiteen/kirjoittamisen alatestistä.

Joten, sinä aikana ei voi pääset pois ottamalla joko GED- tai HiSET -laitteita nimetyssä testauskeskuksessa voi hallita hiSET -muotoa, mutta et GED -muotoa.

body-dollar-merkki

Hinnoittelu on erilainen

Olemme jo keskustelleet siitä, kuinka paljon HiSETin ottaminen maksaa, mutta miten HiSETin hinta verrattuna GED: n ottamisen hintaan? Pelkästään kokeen kustannusten perusteella GED on kalliimpi kuin HiSET, mutta GED suhtautuu selvemmin ulkoisiin maksuihin ja kokeen tekemiseen liittyviin lisäkustannuksiin.

Kuten aiemmin mainitsimme, HiSETin kustannukset vaihtelevat osavaltioittain. Useimmissa osavaltioissa tietokonepohjainen HiSET on 10,75 dollaria per alatesti, joten haluat maksaa 53,75 dollaria koko tentistä. Paperipohjainen HiSET on kalliimpi ja maksaa useimmissa osavaltioissa 15 dollaria per alatesti, mikä on 75 dollaria koko tentistä.

Edellä mainitsemamme kustannukset eivät yleensä sisällä testauskeskuksen maksuja ja hallinnollisia maksuja, joka voi vaihdella 5 dollarista 20 dollariin. Joissakin osavaltioissa sinun on maksettava testauskeskuksen maksu aina, kun otat alatestin. Jos esimerkiksi testauskeskuksen maksu on 8 dollaria ja teet jokaisen kokeen eri päivinä, se lisää 40 dollaria. Nämä testauskeskuksen maksut plus 75 dollaria paperipohjaisesta tentistä nousevat 115 dollariin, mikä voi olla melko kallista.

GED puolestaan ​​vaihtelee laajemmin kustannuksissa, koska se voidaan ottaa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useissa muissa maissa. T hinta per GED -aihekoe on 30 dollaria, joten koko kokeen hinta on 120 dollaria. Testauskeskuksen maksut voidaan lisätä tähän hintapisteeseen, mutta GED -verkkosivustolla tehdään hyvin selväksi, että 120 dollarin kokonaissumma sisältää GED -testisi, saman päivän pisteytyksen, henkilökohtaisen tulosraportin, kaksi ilmaista uusintakohtaa kohdetestiä kohden sekä transkription ja tutkintotodistuksen.

Viimeinen rivi? Haluat tutkia perusteellisesti molempien kokeiden suorittamiseen liittyviä maksuja, varsinkin jos asut osavaltiossa, joka tarjoaa sekä GED- että HiSET -kokeen.

Ihmiset voivat tuntea GED: n paremmin

GED on ollut olemassa jo pitkään - tarkalleen 75 vuotta. Koska GED on ollut olemassa niin kauan, on tavallista, että työnantajat ja korkeakoulujen valintahenkilöstö ovat mukavampia GED: n kanssa lukion vastaavuustestinä ja vaihtoehtona lukion valmistumiselle. Valitettavasti jotkut työnantajat eivät ehkä ole vielä kuulleet HiSETistä, koska se on tuskin viisi vuotta vanha!

Vaikka HiSET on uudempi kuin GED, se mittaa samat taidot ja kyvyt samojen valtion standardien perusteella ja antaa sinulle täsmälleen saman valtakirjan, joten sinun ei pitäisi tuntea uhkailua kohdata työhaastattelija tai mahdollinen työnantaja joka ei tunne HiSETiä. Haluat vain olla valmis vastaamaan, jos joku sanoo: 'En ole koskaan kuullut HiSETistä!' tai 'Onko sinulla GED -laitteesi?'

Auttaa sinua vastaamaan luottavaisesti, kun ihmisillä on kysymyksiä siitä, mikä HiSET on tai miten sitä verrataan GEDiin, HiSET -sivusto antaa näyte vastauksen tällaisiin kysymyksiin jonka voit räätälöidä omaan tilanteeseesi:

Kun he tapaavat työnantajia tai korkeakoulun pääsyhenkilöstöä, he voivat kysyä sinulta, onko sinulla GED ® . Monet ihmiset - jopa työnantajat - eivät ole tietoisia siitä, että lukion vastaavuustodistuksen ansaitsemiseen on muita vaihtoehtoja, ja kuten HiSET -tentti, GED ® on toinen tapa, jolla testin tekijät voivat ansaita valtion myöntämän lukion vastaavuustodistuksen.

floridan lahden rannikkoyliopiston opetus

Jos sinulta kysytään tämä kysymys, paras vastaus on:

'Ei, minulla on valtion myöntämä lukion vastaavuustodistus. Tällä hetkellä GED ® on yksi kolmesta mahdollisesta testistä, jotka johtavat lukion vastaavuustodistukseen. Asuinvaltiostasi riippuen voi olla useita tapoja ansaita valtion myöntämä korkea vastaavuustodistus. Tein HiSET -kokeen ansaitakseni valtakirjani. '

Joten vaikka GED on hieman vanhempi kuin HiSET, voit saavuttaa samat asiat kuin GED-haltijat, jos käytät HiSETiä. Saatat jopa saada mahdollisuuden opettaa työnantajalle tai yliopiston henkilökunnalle jotain uutta lukion vastaavuustestivaihtoehdoista!

body-official-guide-hiSET-tentti

4 Resursseja, joista saat lisätietoja HiSETistä

Voit oppia lisää HiSET -tentistä ja valmistautua siihen monilla eri tavoilla oppikirjoista video -opetusohjelmiin, mobiilisovelluksiin ja verkkosivustoihin. Olemme koonneet luettelon neljästä resurssista, joiden avulla voit kehittää tietosi HiSETistä ja valmistautua tenttiin alla!

HiSET -kokeen verkkosivusto (testivastaanottajille)

Jos haluat oppia kaiken, mitä HiSET -tentistä on tiedettävä, luotettavasta lähteestä mahdollisena testinottajana, virallinen HiSET -kokeen verkkosivusto on ehkä paras paikka aloittaa. Jos olet edelleen epävarma siitä, mikä lukion vastaavuuskokeen vaihtoehto sopii sinulle, HiSET -verkkosivusto voi antaa sinulle päätöksen tekemiseen tarvittavat tiedot.

HiSET -verkkosivusto tarjoaa perusteellista tietoa lähes kaikesta siitä, mitä odottaa ennen tenttiä, sen aikana ja sen jälkeen : mikä testi on ja miten se toimii, mitkä ovat kokeen suorittamiselle asetettavat vaatimukset, miten valmistaudut tenttiin, mitä odotat testauspäivänä, miten saat pisteet ja miten tulkitset niitä, sekä opas mitä tehdä kokeen jälkeen, jotta saat parhaan hyödyn äskettäin ansaitsemistasi HSE -kirjautumistiedoista.

Lisäbonuksena, jos haluat tietää, millainen HiSETin ottaminen on ollut menneille menestyneille testaajille, HiSET -verkkosivusto sisältää suositusvideoita Tämä voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen siitä, millainen HiSETin käyttö oli muille ja miten HiSETin ottaminen on hyödyttänyt heitä. Näiden videoiden avulla voit myös nähdä, miten HiSET voi muuttaa elämääsi.

Kustannus: Vapaa!

Virallinen opas HiSET -tenttiin

Jos etsit erityisesti HiSETin valmistusmateriaaleja, harkitse antamista Virallinen opas HiSET -tenttiin yritys. Tämä kirja yrittää parhaansa mukaan jäljitellä tarkalleen, millainen HiSET tulee olemaan antamalla tietoja testin rakenteesta, aiheista, joita testataan, miten lähestyä tiettyjä HiSET -kysymyksiä ja pisteytystietoja.

Kirja auttaa sinua valmistautumaan tenttiin, ja se sisältää HiSET-tyylisiä harjoituksia, tarkastusmateriaaleja ja testien ottamisstrategioita. Pohjimmiltaan, Virallinen opas HiSET -tenttiin on yhden luukun tapa harjoitella ja valmistautua HiSETiin.

HiSET -valmistelukirjoja on useita, mutta tämän oppaan on kirjoittanut Koulutustestauspalvelu, ihmiset, jotka tekevät HiSET -kokeen . Se tarkoittaa, että se on melko taattu auttamaan.

Kustannus: Noin 18 dollaria Amazonissa

body-new-khan-Academy-logo

Khan Academy Math -opetusvideot

HiSET -kokeen luojat ovat yhdessä Khan Academyn kanssa laatineet täydellisen luettelon videoista ja harjoituksista, jotka voivat auttaa sinua harjoittelemaan ja parantamaan HiSET Math -alitestin läpäisemiseen tarvittavia taitoja. Jos ajatus matematiikan kokeen ottamisesta saa sinut hikoilemaan, tämä luettelo valmisteluvideoista voisi olla erinomainen resurssi sinulle.

Jos haluat nähdä täydellisen luettelon Khan Academy Math -opetusvideoista, siirry kohtaan Testaa valmistelumateriaalit -sivu HiSET -verkkosivustosta ja vieritä alas 'Ilmainen testin valmistelutyökalut' -osioon verkkosivun. Voit ladata PDF -tiedoston, joka jakaa matematiikan opetusvideot osioihin aiheittain ja sisältää linkit jokaiseen vastaavaan matematiikan opetusvideoon.

Luettelo Khan Academy Math -opetusvideoista on kattava resurssi: PDF -tiedosto sisältää linkit 70 opetusvideoon , Tämän pitäisi auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, kuinka paljon aikaa haluat ehkä käyttää valmistautuessasi tähän HiSET -kokeen alitestiin. Ainoa haittapuoli on se, että Khan Academy valmistelee sinut vain testin matematiikkaosaa varten - sinun on löydettävä muita resursseja muiden alitestejä varten.

Kustannus: Vapaa!

HiSET Pocket Prep

Jos etsit HiSET -valmisteluvaihtoehtoa, jota voit käyttää puhelimestasi, katso HiSET Pocket Prep , iOs-sovellus, joka tarjoaa satoja HiSET-harjoituskysymyksiä, mahdollisuuden rakentaa räätälöityjä harjoitustestejä ja muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua valmistautumaan HiSET-laitteeseen liikkeellä ollessasi.

Tässä on Pocket Prep HiSET -sovelluksen perustelut: pienemmät, useammin tapahtuvat oppitunnit mahdollistavat tiedon säilyttämisen tehokkaammin kuin aivojemme täyttäminen ja ylikuormittaminen liikaa tietoa. Sovellusten luojat väittävät, että lyhyiden tietokilpailujen tekeminen liikkeellä ollessa on paljon tehokkaampi tapa valmistautua tenttiin kuin oppikirjan pohtiminen. Jos tämä kuulostaa kannattavalta-ja jos tarvitset testin valmisteluvaihtoehtoa, jota on helppo käyttää missä tahansa, milloin tahansa-HiSET Pocket Prep saattaa olla kokeilemisen arvoinen.

HiSET Pocket Prep tarjoaa erilaisia ​​polkuja, joista voit valita sen mukaan, millaista valmistautumista koet tarpeelliseksi tenttiin. 'Opiske ilmaiseksi' -vaihtoehdolla pääset käsiksi 40 harjoituskysymykseen, kun taas 'Classic' -vaihtoehtoon saat kahden kuukauden käyttöoikeuden 428 harjoituskysymykseen, tiettyjen aiheiden oppimateriaaleihin sekä mobiili- ja verkkokäyttöön kertamaksulla. 9,99 dollaria Ultimate-vaihtoehto tarjoaa rajoittamattoman pääsyn 850 harjoituskysymykseen ja Pass-takuun kertamaksulla 19,99 dollaria, mikä tarkoittaa, että saat täyden hyvityksen, jos et läpäise HiSET-tenttiä.

Kustannus: Ilmainen 20 dollariin valitsemastasi versiosta riippuen

body-whats-next-stars

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.