Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Lukion arvosanat voivat tarkoittaa monia eri asioita. Joskus se viittaa koulusi kunniakursseihin. Muina aikoina se viittaa erityisiin kunniayhteisöihin, joihin voit liittyä, kuten National Honor Society.

Useimmat lukiot tarjoavat luokkia kolmella eri tasolla: standardi, arvosanat ja AP. Standardi antaa sinulle perusasiat, ja AP on selvästi yhteydessä AP -tenttiin - mutta mitä se tarkalleen tarkoittaa, kun luokka on arvosanalla? Ja liittyvätkö arvosanat eri akateemisiin kunniayhteisöihin?Jos sinulla on vaikeuksia selvittää, mikä sopii sinulle parhaiten, tai päättää, kumpi tekisi enemmän korkeakouluhakemuksellesi, tai yrität ymmärtää monia siellä olevia kunnianosoituksia, lue selitys.

Mitä eroa on vakio-, kunnia- ja AP -luokilla?

Ennen kuin ymmärrät, ovatko kunnianosoitukset sinulle sopivia, on hyvä ymmärtää erot lukiossa tarjottujen luokkien välillä. Tietenkin yksityiskohdat vaihtelevat koulusta riippuen. Joillakin kouluilla ei ole edes arvosanoja tai niillä on vain arvosanat oppiaineissa, joissa niillä ei ole AP -luokkia. Mutta tässä on tyypillinen kokoonpano. (Huomaa, että koska IB -tutkintotunnit ovat tasoltaan hyvin samankaltaisia ​​kuin AP -luokat, yksinkertaisuuden vuoksi puhumme vain AP: sta täällä).

Ennen kuin sukellat korkeimmalta laudalta, varmista, että voit uida.

Normaalit (tai korkeakoulujen valmistelut) luokat antavat sinulle vankan perustan tietylle aiheelle . Toisin sanoen, opit perusteet siitä, mitä sinun tarvitsee tietää jatkaaksesi kyseisen aineen opiskelemista lukiossa ja lopulta yliopistossa.

Kunnianosoituskurssit liikkuvat nopeammin ja ovat vaikeampia, perusteellisempia ja niissä on monimutkaisempia tehtäviä kuin tavallisissa luokissa. Tämä tarkoittaa, että opit laajemman, kontekstuaalisemman, yksityiskohtaisemman version aiheesta ja olet paljon valmiampi opiskelemaan sitä yliopistotasolla. Hyvin menestyminen arvosanoissa voi parantaa GPA: ta enemmän kuin tavallinen luokka, varsinkin kun koulu laskee painotetun GPA: si. (Hämmentynyt siitä, mitä tarkoitamme? Selitämme erot painotetun ja painottamattoman GPA: n välillä.)

AP -luokkien tarkoituksena on valmistaa oppilaita ottamaan kyseisen aineen AP -tentti. Ne ovat myös kovempia ja tiukempia kuin vakiotaso, mutta niiden painopiste voi olla hieman erilainen, jotta kaikki AP -testissä oleva mahtuu mukaan. Yksi suuri ero arvosanojen ja AP -luokkien välillä on kysymys edellytyksistä. Kunnianosoituskursseilla voi olla tai ei ole edellytyksiä päästä sisään - kysy lisätietoja koulun ohjaajalta. Sitä vastoin minkä tahansa oppilaan on käytännön mukaan sallittava osallistua mihin tahansa AP -luokkaan, jos hän sitä haluaa.

Jos haluat saada täydellisen tiedon koulusi arvosanojen ja AP -luokkien välisistä eroista, keskustele asiasta kiinnostuneen osaston opettajan tai kouluneuvojan kanssa saadaksesi laajemman yleiskuvan.

Pitäisikö minun ottaa kunnianosoitus tai AP?

Jos tiedät, että olet valmis haasteeseen ja haluat jatkaa tietyn luokan korkeammalla tasolla, miten päätät arvosanojen ja AP: n välillä?

Tieto siitä, minne olet menossa, ei aina auta pääsemään sinne.

Ota AP -luokka, jos yrität optimoida yliopistosovelluksiasi. AP on parempi veto täällä, varsinkin jos aiot suorittaa AP -testin, koska tämä on valtakunnallinen kriteeri, jonka avulla oppilaitokset voivat arvioida taitojasi ja kykyjäsi hakijoiden eri puolilla maata. Myös menestyminen AP -testissä voi ansaita sinulle yliopistopisteitä tai ainakin jättää sinut intro -luokista, kun pääset yliopistoon.

Osallistu arvosanoihin, jos olet kiinnostunut jostakin aiheesta ja koulullasi ei ole AP -versiota siitä . On parempi ottaa kunnianosoituksia kuin tavallinen taso ja osoittaa, että olet valmis haastamaan itsesi. Sinun pitäisi myös mene arvosanoille, jos sitä opettaa hämmästyttävä opettaja joka ei myöskään opeta AP: tä. Et voi koskaan liikaa korostaa valtavia - todella, elinikäisiä! - palkintoja upealta opettajalta.

Pitäisikö minun liittyä High School Honors Society -järjestöön?

Liity meihin: kaikki on yksi ja yksi kaikille!

Niille, jotka ovat intohimoisia tai menestyvät tietyissä koulussa olevissa aiheissa, kunnianosoituksia voivat saada yhteiskunnat, jotka on perustettu nimenomaan tällaisten saavutusten tunnustamiseksi. Jos organisaatio luo sinulle mahdollisuuksia tehdä mielekkäitä koulun ulkopuolisia projekteja tai aktiviteetteja, se on ehdottomasti kannattavaa . Muista, ellet voi kuvata merkittävää projektia kuin teit yhteiskunnan vuoksi, pelkästään sen jäsenenä oleminen ei tee erityisen vaikuttavaa painosta korkeakouluhakemukseesi.

Mutta sinun on oltava varovainen! On myös järjestöjä, jotka matkivat laillista kunniayhteiskuntaa ansaitakseen rahaa naiiveilta opiskelijoilta. Varo esimerkiksi voittoa tavoittelemattomia ja lukuun perustuvia organisaatioita, kuten National Society of High School Scholars, joka tarkoituksella käyttää sekavaa nimeä, joka on hyvin lähellä laillista järjestöä, National Honors Society.

Kuinka voit erottaa todelliset kunniajärjestöt saalistajista? Lailliset kunniayhteisöt toimivat vain jokaisessa lukiossa perustettujen lukujen kautta. Kaikki organisaatiot, jotka vaativat sinun lähettämään maksuja tai jättämään hakemuksesi ei koulusi kautta, ovat todennäköisesti huijaus tai voittoa tavoitteleva yritys.

Mitä laillisia kunnianosoituksia on olemassa?

Tässä ovat maan tunnetuimmat organisaatiot aiheittain.

Yleisen saavutuksen seurat

  • National Honors Society on järjestö, joka on perustettu tunnustamaan ne erinomaiset lukiolaiset, jotka ovat osoittaneet huippuosaamista stipendin, johtamisen, palvelun ja luonteen aloilla. Jäsenyys perustuu National Honor Societyn neljään pilariin: luonne, apuraha, johtajuus ja palvelu.
  • Cum Laude Society on omistettu kunnioittamaan oppikoulutusta lukioissa. Yhdistyksen perustajat mallivat Cum Lauden Phi Beta Kappan mukaan.

Aihekohtaiset yhteiskunnat

  • Espanjan kunniapuoli (SHH) on espanjaksi ja/tai portugaliksi ilmoittautuneiden lukiolaisten kunniayhteiskunta, jota sponsoroi amerikkalainen espanjan ja portugalin opettajien yhdistys (AATSP ). Sociedad Honoraria Hispánican tehtävänä on tunnustaa espanjan ja portugalin lukion saavutukset ja edistää kiinnostusta latinalaisamerikkalaisiin ja luso-brasilialaisiin opintoihin.
  • Ranskan kunniaseura on kunniayhteiskunta lukiolaisille, jotka opiskelevat ranskaa, jota sponsoroi American Association of Teachers of French (AATF), maailman suurin ranskalaisten opettajien yhdistys. Tämä yhteiskunta tarjoaa tilaisuuden tunnustaa erinomainen apuraha ranskan kielen tutkimuksessa.
  • Tri-M Music Honor Society on kansainvälinen musiikin kunniayhteiskunta ylä- ja alakoululaisille ja lukiolaisille. Sen tarkoituksena on tunnustaa opiskelijat heidän akateemisista ja musiikillisista saavutuksistaan, palkita heidät saavutuksistaan ​​ja palvelutoiminnastaan ​​sekä innostaa muita opiskelijoita menestymään musiikissa ja johtamisessa.
  • Mu Alpha Theta on omistettu innostamaan kiinnostusta matematiikkaa kohtaan, kehittämään vahvaa stipendiä aiheeseen ja edistämään matematiikan nautintoa lukiossa ja kaksivuotisissa opiskelijoissa.
  • Rho Kappa Social Studies Honor Society on ainoa kansallinen lukio- ja eläkeläisjärjestö, joka tunnustaa huippuosaamisen yhteiskuntatieteiden alalla. Rho Kappa tarjoaa kansallista tunnustusta ja mahdollisuuksia tutkia yhteiskuntatieteitä.
  • National Art Honor Society (NAHS) on suunniteltu erityisesti inspiroimaan ja tunnustamaan lukion opiskelijoita, jotka ovat osoittaneet erinomaista taitoa ja kiinnostusta taiteeseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on ero AP-fysiikan 1, 2 ja C välillä? Kumpi sinun pitäisi ottaa?

Kuinka valitset AP-fysiikan kurssin? Kuinka päätät AP Physics 1: n ja AP Physics C: n välillä? Ota selvää asiantuntijaoppaamme avulla.

Täydellinen opas: UCLA: n pääsyvaatimukset

ACT -pisteet GPA -muuntotaulukkoksi

Oletko kiinnostunut muuttamaan GPA: si ACT -pisteiksi tai päinvastoin? Tästä voi olla hyötyä, jos yrität arvioida ACT -pisteitä nykyisten arvosanojesi perusteella. Tässä oppaassa olemme tarkastelleet tilastoja antaaksemme sinulle tietoja, joita tarvitaan GPA- ja ACT -pisteiden välillä muuntamiseen! Ennen kuin aloitamme, käydään kuitenkin lyhyesti läpi muutamia varoituksia.

Shenandoahin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Turlock lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Turlock High Schoolista kohteessa Turlock, CA.

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.

4 asiantuntijan PSAT-laskinvihjettä + hyväksytyt laskimet

Voitko käyttää PSAT-laskinta? Joo! Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PSAT-laskimen käytännöistä ja kuinka käyttää laskinta matematiikan ässä.

1080 SAT Score: Onko tämä hyvä?

UMBC SAT -tulokset ja GPA

Parhaat SAT -muistikortit: kuinka tehdä ja käyttää niitä

Etsitkö SAT -muistikortteja? Tässä oppaassa kerrotaan, miksi sinun pitäisi tehdä oma ja miten voit varmistaa, että ne todella auttavat sinua nostamaan pisteitäsi.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Ultimate SAT Chemistry Subject Test Opinto-opas

Otetaanko SAT-aiheinen testi kemiassa? Tutustu SAT-kemian opinto-oppaasemme, jossa selitetään, mitä tentillä on ja miten siihen parhaiten valmistautua.

Ymmärtäminen Ozymandias: asiantuntija runoanalyysi

Kysymyksiä Shelleyn Ozymandiasista? Analysoimme klassisen runon ja selitämme sen merkityksen ja kirjalliset välineet.

Kalifornian parhaat koulut | Ammattikorkeakoulun lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta ammattikorkeakoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Pohjois-Carolinassa + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Pohjois-Carolinan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Pohjois-Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka löytää tehokkain SAT / ACT-ohjaaja sinulle

Etsitkö parasta mahdollista SAT / ACT-tutoria? Se ei ole helppoa, jos et ole itse asiantuntija. Lue oppaastamme vinkkejä hyvän ohjaajan valitsemiseen.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Perusopas kokonaislukuihin ACT Mathissa

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista ACT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Loyola Marymount University SAT -tulokset ja GPA

Neuvonantajille: Kuinka kirjoittaa vahva suosituskirje opiskelijalle

Etsitkö ohjaajaa, joka etsii opasta vahvan suosituskirjeen kirjoittamiseen opiskelijoille? Ohjaaja opastaa sinut askel askeleelta läpi, kuinka kirjoittaa todella tehokas kirje yliopistosovelluksiin.