Mikä on lukion vastaavuustodistus? Kuinka saada omasi

feature_hsed.png

Jos keskeytit lukion tai harkitset keskeyttämistä, on olemassa muita tapoja ansaita valtakirjoja, joita pidetään lukion tutkintotodistuksena. A Lukion vastaavuustodistus (HSED) on yksi vaihtoehto, jota voit harkita vaihtoehtona GED: lle tai perinteiselle lukion tutkintotodistukselle.

Annan sinulle yksityiskohdat siitä, mikä lukion vastaavuustodistus on, kuinka voit saada sen ja miten päätät, onko se oikea valinta tilanteeseesi.

Mikä on lukion vastaavuustodistus?

HSED otetaan huomioon vastaa tavallista lukion tutkintotodistusta, mutta voit ansaita sen myöhemmin lukion lopettamisen jälkeen. Useimmat ammattityöt edellyttävät vähintään lukion tutkintotodistusta, joten se hyödyttää lähes varmasti uraasi, jos läpäiset HSED -ohjelman.Työnantajat, korkeakoulut ja tietyt armeijan haarat saattaa suosia HSED: ää GED: ää vastaan, koska HSED: n vaatimukset ovat laajemmat. Tämä liittyy yksi mahdollinen haittapuoli HSED: sinun on todennäköisesti suoritettava enemmän luokkia tai testejä (verrattuna GED: ään) saadaksesi sen. Jos olet ansainnut yhteiskuntatieteitä ja terveyspisteitä aiemmin; Näiden vaatimusten poistaminen tieltä voi kuitenkin olla hyvin yksinkertaista.

Miksi haluat saada lukion vastaavuustodistuksen?

HSED on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, joilla ei ole ollut mahdollisuutta ansaita perinteistä lukion tutkintotodistusta. Useimmat työnantajat ja korkeakoulut hyväksyvät sen lukion tutkintotodistuksen korvikkeena, joten se antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia urallasi ja koulutuksessasi.

Ero HSED: n ja GED: n välillä ei ole kovin merkittävä, mutta on tapauksia, joissa HSED on edullinen. Vaikka molemmat tunnistetiedot ovat teknisesti samat, GED osoittaa vain, että olet läpäissyt testin, kun taas HSED osoittaa, että olet läpäissyt testin ja suorittanut jonkin muun kurssitehtävän.

HSED vastaa myös teknisesti tavallista lukion tutkintotodistusta, mutta Käytännössä useimmat työnantajat ja korkeakoulut pitävät parempana perinteistä tutkintotodistusta. Jos sinulla on vielä mahdollisuus palata ja suorittaa opintojaksosi lukiossa (useimmissa osavaltioissa voit tehdä tämän, jos olet alle 20 -vuotias), suosittelen, että teet niin HSED- tai GED -ansaitsemisen sijaan.

Tavallista lukion tutkintotodistusta kunnioitetaan enemmän, koska se osoittaa, että pystyit kestämään pitkäaikaisia ​​tehtäviä sen sijaan, että pystyisit suorittamaan testin ja täyttämään muutamia lisävaatimuksia. Silti, jos paluu lukioon ei ole vaihtoehto sinulle, HSED on seuraavaksi paras asia.

body_creepykids.jpg Kiitos, kammottavat 1950-luvun lapset!

Mitkä ovat lukion vastaavuustodistuksen vaatimukset?

Joissakin valtioissa sinun on suoritettava HiSET- tai lukion vastaavuustesti osoittamaan, että olet hallinnut tutkintotodistuksen ansaitsemiseen tarvittavat taidot. Testi koostuu viisi pienempää alatestiä jotka vaihtelevat 65 minuutista 2 tuntiin:

  • Kieli Arts-Reading (40 monivalintakysymystä)
  • Kieli Arts-Writing (50 monivalintakysymystä ja essee)
  • Matematiikka (50 monivalintakysymystä)
  • Tiede (50 monivalintakysymystä)
  • Yhteiskuntatieteet (50 monivalintakysymystä)

HiSET on tarjolla Englanti ja Espanja, ja majoitusta on tarjolla vammaisia ​​testaajia pyynnöstä. HiSET -järjestelmää tarjoavat valtiot ovat Kalifornia, Iowa, Louisiana, Massachusetts, Maine, Missouri, Montana, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, Tennessee ja Wyoming.

Osavaltioissa, joissa HiSETiä ei tarjota, sinun on suoritettava GED (General Educational Development) -testi yksi edellytyksistä HSED: n ansaitsemiseksi. Tällä testillä on neljä aihetta: Päättely kielitaiteen, matemaattisen päättelyn, tieteen ja yhteiskuntatieteiden kautta.

On yksi esseekysymys Kielten taiteen lukeminen -osiossa ja yksi yhteiskuntatieteiden osiossa sekä kaksi lyhyttä vastauskysymystä tiede -osiossa. Loput kysymyksistä ovat monivalintakysymyksiä.

Testin sisältö päivitettiin äskettäin vuonna 2014 sisällyttää enemmän teksti -analyysiä ja erityisiä matemaattisia ja kirjoitustaitoja. Sinä pystyt lue lisää muutoksista täältä . Sekä HiSET- että GED -testit suoritetaan tietokoneella eikä kynä- ja paperikokeina.

HSED eroaa GED -sertifikaatista, koska sillä on pari lisävaatimusta. HSED: n ansaitsemiseksi sinun on täytettävä vaatimukset terveyteen, kansalaislukutaitoon ja työllistettävyyteen liittyvistä aiheista sen lisäksi, että suoritat ydinkokeen, kuten HiSET- tai GED -testin.

Terveyttä ja kansalaisuutta koskevat vaatimukset voidaan täyttää suorittamalla kaksi määräaikaista tenttiä, osoittamalla, että olet ansainnut 0,5 terveyshyvitystä ja 3 yhteiskuntatieteellistä opintopistettä aiemmin, tai suorittamalla 30 tunnin kurssin jokaisesta aiheesta.

Jos pystyt toimittamaan todisteet opintopisteistä lukion transkription muodossa, sinun ei tarvitse suorittaa ylimääräisiä testejä tai luokkia. Työllisyystaitovaatimusta varten sinun on luotava ansioluettelo ja osallistuttava kurssille, joka auttaa sinua laatimaan urasuunnitelman.

Eri valtioissa on erilaisia ​​kelpoisuusvaatimuksia opiskelijoille, jotka haluavat ansaita lukion vastaavuustutkinnon. Sinun on oltava vähintään 16 -vuotias, jotta voit käyttää joko GED- tai HiSET -järjestelmää. joissakin osavaltioissa alaikäraja on 17 vuotta. Et voi myöskään ilmoittautua lukioon ja sinun on täytettävä osavaltion vaatimukset sen ajan, jonka olet ollut koulun ulkopuolella.

Esimerkiksi Kaliforniassa, jos olet vasta 17 -vuotias ja haluat ottaa HiSET -kurssin, sinun on täytynyt olla poissa lukiosta vähintään 60 peräkkäistä päivää ja toimittaa armeijan, toisen oppilaitoksen tai mahdollinen työnantaja. Tutustu tähän sivuun tilakohtaiset HiSET-kelpoisuusvaatimukset ja tältä sivulta löydät linkit ilmoita GED -testin kelpoisuusvaatimukset .

body_mountrushmore.jpg Jos opit näistä kavereista jossain vaiheessa lukiossa, saatat pystyä eroamaan yhteiskuntatieteiden vaatimuksesta.

Michiganin yliopiston keskimääräinen teko

Pitäisikö sinun yrittää hankkia HSED?

Ennen kuin päätät hankkia HSED: n, sinun on otettava huomioon pari asiaa:

Voitko vielä palata lukioon?

Ensinnäkin, oletko tarpeeksi nuori, että paluu lukioon on vaihtoehto? Eri valtioilla on erilaiset politiikat, mutta tyypillisesti Jos olet alle 20-vuotias, voit edelleen ilmoittautua lukioon. Kaiken kaikkiaan on parempi saada tavallinen lukion tutkintotodistus kuin HSED tai GED. Jos sinun on mahdollista palata lukioon, sinun on harkittava sitä vakavasti.

Mitkä ovat urasi ja koulutustavoitteesi?

HSED: n ansaitsemisen tarkoitus on lisätä mahdollisuuksiasi työelämässä ja mahdollisesti osallistua yliopistoon. Lähes kaikilla ura -aloilla on elintärkeää tai ainakin hyödyllistä saada tutkintotodistus. Jos haluat mennä yliopistoon, se on välttämätöntä. Edelleen, Ennen kuin ansaitset HSED: n, sinun pitäisi alkaa tutkia, mitä haluat tehdä tai mihin haluat mennä yliopistoon.

Sinun on ehkä harkittava muita vaatimuksia ja saatat päättää odottaa jonkin aikaa ennen HSED -ohjelman aloittamista, riippuen nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi tarvittavista toimenpiteistä. Jos sinulla on uratavoitteita, jotka eivät edellytä korkeakoulututkintoa lähtötason tehtävissä, voit päättää ensin hankkia jonkin verran työkokemusta vyösi alla ja ansaita HSED: n myöhemmin.

body_breakground.png Joissakin tapauksissa saatat haluta murtautua työmaailmaan ennen kuin menet HSED: n jälkeen.

Kuinka löydät HSED -ohjelman? Tuleeko siitä rahaa?

HSED -testit ja kurssit löytyvät osoitteesta monia yhteisöoppilaitoksia ja aikuiskoulutuskeskuksia ympäri maata. HiSET -laitteelle voit ajoittaa testauspäivän online -tilisi tai soittamalla ETS: n asiakaspalveluun numeroon 1-855-MyHiSET (1-855-694-4738). Käytä tätä linkkiä etsi lähelläsi olevia HiSET -testauskeskuksia .

Jos osavaltiosi ei ole HiSETin tarjoavien osavaltioiden luettelossa, täytät GED -testin täyttääksesi HSED -vaatimukset. Voit soittaa numeroon 1-800-62-MYGED (800-626-9433) saadaksesi viittauksen lähellä oleviin valmisteluohjelmiin ja testauspaikkoihin sekä harjoittelutestin ja tiedotteen. Kurssit ovat ilmaisia, mutta sinun on maksettava maksu tentistä. GED -testin kokonaiskustannukset ovat 145 dollaria jos sinun ei tarvitse suorittaa uusia alatestejä. Uudelleentarkastelut ovat 10 dollaria jokaisesta ydinkokeen testistä ja 5 dollaria terveys- ja kansalaiskokeista.

HiSET on tyypillisesti hieman halvempi, mutta maksut vaihtelevat osavaltioittain. Uudelleen, tarkista kelpoisuusvaatimusten sivu saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka paljon HiSET maksaa kussakin osavaltiossa. Ottaa yhteyttä osavaltion yhteyshenkilösi GED: lle tai ETS: n asiakaspalvelulle HiSETille, jos sinulla on lisäkysymyksiä ohjelman muodostavista testeistä ja kursseista ja missä voit suorittaa ne.

body_phatstackz.jpg HiSET- ja GED -testit maksavat jonkin verran rahaa, mutta nämä pinot kattaisivat todennäköisesti molemmat.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

Regent University SAT -tulokset ja GPA

Parhaat apurahat nuorille lukiossa

Voit hakea ja voittaa apurahoja nuorena lukiossa. Tässä on parhaat apurahat nuorille ja kuinka löytää vielä enemmän.

Norfolkin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

IAT -liigan SAT -testitulokset

Mitä SAT -aiheen testituloksia tarvitset huippuoppilaitoksille, kuten Harvard, Stanford, Cornell, Princeton ja MIT? Ota selvää tästä.

Mira Costan lukio | 2016-17 Rankings | (Manhattan Beach,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Costa High Schoolista Manhattan Beachillä, Kaliforniassa.

3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Tulane-esseekehotetta? Opi avain loistavan Why Tulane-esseen kirjoittamiseen, joka auttaa sinua pääsemään sisään.

Polygonit ACT-matematiikassa: geometrian kaavat ja strategiat

Mietitkö kuinka neliöt, suorakulmiot, suuntaiset ja viisikulmio toimivat ACT Mathissa? Tässä on täydellinen opas ACT-matematiikan monikulmioihin ja asiantuntijastrategiat.

Yleisin vastaus ACT: Arvaa C?

Mietitkö, mikä on ACT: n yleisin vastaus? Selitämme, minkä kirjaimen valitset, kun arvaat ja miksi.

Mikä on PSAT 8/9? Pitäisikö se ottaa?

Mikä on uusi PSAT 8/9 -testi? Jos olet kahdeksas luokkalainen tai fuksi, kannattaako sinun suorittaa tämä testi tai PSAT 10/NMSQT? Lue yksityiskohtainen oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen

Tarvitsetko nopeita SAT -vinkkejä pisteidesi parantamiseen ennen testiä? Täältä saat parhaat vinkkimme kirjoittamiseen, lukemiseen, matematiikkaan ja yleiseen testistrategiaan.

Loyolan yliopiston Chicagon SAT-tulokset ja GPA

Cumberlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Hastings Collegen pääsyvaatimukset

Välimerkit ACT English: Apostrophes, Colons, and More

Kuinka ratkaiset ACT-englannin välimerkkikysymyksiä, joihin liittyy heittomerkkejä, kaksoispisteitä ja pilkkuja? Opi vinkkini ja strategiani ja harjoittele realistisissa kysymyksissä.

Daytonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka paljon taloa voit varata? Opi laskemaan asuntolaina

Mietitkö 'kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa'? Selitämme, kuinka paljon sinun pitäisi käyttää taloon, ja tarjoamme sinulle vinkkejä kokonaiskustannusten pienentämiseksi.

SAT-pisteet, joita tarvitset hoito-ohjelmille

Haetaanko sairaanhoitokouluun? Sinun on täytettävä koulusi SAT-vaatimukset päästäksesi sisään. Tässä on SAT-pisteet, jotka sinun on hyväksyttävä.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Kuinka päästä West Pointiin: 3 avainvinkkiä

Oletko huolissasi West Pointin pääsyvaatimuksista? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää West Pointiin pääsystä, jotta voimme aloittaa hakemuksesi oikealla jalalla.

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.