Mikä on hyvä SSAT-pisteet? Pisteiden ymmärtäminen

feature_classroom.jpg

Jos haet hakemista yksityiseen peruskouluun, lukioon tai lukioon, sinun on hyvä mahdollisuus suorittaa ensin SSAT. Mutta mikä on hyvä SSAT-pisteet? Kuinka voit saada pisteet, joita tarvitset päästäksesi unelmiesi kouluun?

Valitettavasti SSAT-pisteet eivät yleensä ole selkeästi rajattuja. Tässä artikkelissa yritämme poistaa osan epävarmuudesta käymällä läpi miten SSAT-pisteytys toimii ja mikä lasketaan hyväksi SSAT-pisteeksi.Kuinka SSAT-pisteytys toimii?

SSAT-pisteytysraporteissaan opiskelijat saavat skaalatut jaksopisteet Sanallinen , Kvantitatiivinen / matematiikka ja Lukeminen (joista jokaisella on sama pisteiden määrä). He saavat myös kokonaispistemäärä joka laskee yhteen kaikki kolme heidän osastopisteitään. pisteet alue SSAT-osioista ja kokonaispistemäärät vaihtelevat sen mukaan, oletko ottanut peruskoulun, keskitason vai ylemmän tason SSAT: n.

kuva sateenkaaren väreistä järjestyksessä

Taso

Leikepisteiden alue

Summa-pisteet

Perus

300-600

900-1800

Keskellä

440-770

1320-2310

Ylä

500-800

1500-2400

SSAT-pisteet eivät ole vain suoria tuloksia, jotka kertovat useista kysymyksistä, joihin on vastattu oikein, väärin ja jotka ohitetaan testissä. sen sijaan, testit rinnastetaan ja pisteet skaalataan siten, että pisteitä voidaan verrata vuosien varrella . Esimerkiksi 650: n verbaalilla vuodesta 1980 olisi pitänyt olla suunnilleen yhtä vaikea saada kuin 650: n verbaalilla vuonna 2017.

Pisteytysraportissasi saat myös prosenttipiste kullekin osastopisteellesi, mikä määräytyy sen mukaan, kuinka skaalattu SSAT-pisteesi vertaa muiden saman luokan / sukupuolen opiskelijoiden pisteitä Yhdysvalloista ja Kanadasta, jotka suorittivat testin ensimmäistä kertaa viimeisen kolmen vuoden aikana. Saat myös selville alue, jolle jaksosi pisteiden odotetaan laskevan, jos jatkat testiä ja kokonaissummasi (Sanallinen + kvantitatiivinen + lukeminen). Voit verrata pisteitäsi palkkaluokkasi opiskelijoiden keskimääräisiin pisteisiin ja ylemmän tason pisteytysraporttien osalta luokkasi ja sukupuolesi opiskelijoiden keskimääräisiin pisteisiin.

Mikä on keskimääräinen SSAT-pisteet?

Valitettavasti tietoja keski- ja ylemmän tason SSAT: n prosenttipisteistä saa vain kouluista, jotka ovat ilmoittautumisen hallintoyhdistyksen jäseniä. Jos haluat oppia lisää siitä, miltä keski- ja ylemmän tason testiraportit näyttävät, sinun on katsottava SSAT: ita webseminaari keski- ja ylemmän tason pisteet-raportin ymmärtämisestä.

Tiedot perustason SSAT julkaistiin kuitenkin julkisesti tammikuussa 2017. Alla olemme koonneet 3. ja 4. luokkalaisen keskimääräiset pisteet yhdeksi käteväksi taulukoksi:

Keskimääräiset pisteet

3rdArvosana

4thArvosana

Sanallinen

471

479

Määrällinen

472

469

Lukeminen

478

478

san jose osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Kokonaispistemäärä

1421

1426

Jos haluat yksityiskohtaisen tarkastelun jokaisen pisteen prosenttipisteestä perustason SSAT: lle, täydelliset taulukot ovat käytettävissä SSAT-verkkosivusto .

Ei sellaista pöytää.

Kuinka koulut käyttävät SSAT-pisteitä? Mikä on hyvä SSAT-pisteet?

Koulut käyttävät skaalattuja SSAT-pisteitä ja prosenttipisteitä verrata sinua muihin hakijoihin ja arvioida, onnistutko todennäköisesti kyseisessä koulussa, sen perusteella, miten sinne tällä hetkellä ilmoittautuneet opiskelijat ovat menneet SSAT: lla aiemmin.

Valintatoimistot eivät kuitenkaan pidä SSAT-pisteitäsi tyhjiössä, mutta usein, SSAT-pisteet punnitaan arvosanoihin ja muihin tekijöihin nähden . Korkeat SSAT-pisteet ja matalat arvosanat koulussa saattavat viitata siihen, että opiskelija ei pärjää tai käy tiukempia kursseja, kun taas matalat SSAT-pisteet, mutta korkeat arvosanat koulussa voivat osoittaa joko ahkera opiskelija tai opiskelija, joka ei käy haastavissa luokissa. Koulut voivat myös käyttää opettajan suositukset selvittää mihin näistä luokista opiskelija kuuluu.

Joten mikä on hyvä SSAT-pisteet? Kuten SSAT-sivuston tilat , mikä hyvä pistemäärä on, vaihtelee kouluun, johon haet. Suurin osa kouluista ei ilmoita suoraan etsimiäsi pistealueita. Sen sijaan he todennäköisesti sanovat jotain tämä lausunto Riverdalen hakutoimistosta : Vaikka pääsylle ei vaadita vähimmäispistemäärää, näiden testien matalat pisteet ennustavat tulevaisuuden vaikeuksia.

Siksi testaajana voit käsitellä vain yleisiä asioita, kuten tietäen, että saat suuren prosenttiosuuden kysymyksiä väärin (jopa 50%) ei ole niin epätavallista, mutta se Erittäin matalan skaalatun pistemäärän saaminen (kuten 1650/2400) vaikeuttaa hyväksymistäsi .

Viime kädessä SSAT: n omana webseminaari lukiessasi pisteytysraporttisi toteaa, että hyvät pisteet ovat se, joka mielestäsi edustaa parhaiten kykysi ja että se on yhdenmukainen sen kanssa, jonka tiedät olevan totta akateemisista kyvyistäsi. Jos et usko, että SSAT-pisteet osoittavat, kuka olet opiskelijana, kannattaa ottaa se uudelleen (opiskellessasi) yrittääksesi saada korkeammat pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA