Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

feature_air_force_senior_airman_binoculars

Jos haluat liittyä Yhdysvaltain armeijaan, sinun on ensin keskusteltava rekrytoijan kanssa ja suoritettava asevoimien ammatillisen kyvyn akku tai ASVAB, monivalintakoe, jota käytetään määrittämään kykyäsi menestyä armeijassa. Mutta mitkä ovat hyvät ASVAB-pisteet? Mitkä ovat hyvät ASVAB-pisteet armeijan toiveikkaille? Mikä on hyvä ilmavoimien ASVAB-pisteet?

Käymme läpi, miten ASVAB pisteytetään, ja annamme sinulle luettelon vähimmäisvaatimuksista, jotka sinun on värvättävä eri armeijan osastoille. Tarjoamme myös hyödyllisiä vinkkejä valmistautumiseen ASVAB-testiin.Ominaisuus Kuva: DVDSHUB / Flickr

suurempi kuin symboli matematiikassa

Kuinka ASVAB pisteytetään?

Kun otat ASVAB: n, saat kolme pistettä:

 • Vakiopisteet
 • Yhdistetyt tulokset
 • AFQT-pisteet

Selvitetään, mitä kukin näistä tarkoittaa.

ASVAB: n vakiotulokset

Sinä tulet saamaan Vakiopisteet kullekin 10 alitestistä ASVAB: ssä, jotka ovat seuraavat (huomaa, että Auto Information- ja Shop Information -alatestit antavat sinulle a yksittäiset Auto- ja Shop-tiedot tai AS-pisteet ):
 • Yleinen tiede (GS)
 • Aritmeettinen päättely (AR)
 • Sanatieto (WK)
 • Kappaleen ymmärtäminen (PC)
 • Matematiikan tuntemus (MK)
 • Elektroniikkatiedot (EI)
 • Auto- ja myymälätiedot (AS)
 • Mekaaninen ymmärtäminen (MC)
 • Objektien kokoaminen (AO)

Vakiopisteet ovat asteikolla 0-100. Tässä asteikossa 50 on keskiarvo tai keskiarvo, ja jokainen 10 pistettä keskiarvosta edustaa yhtä keskihajontaa. Tämä tarkoittaa, että vakiopisteet 60 ovat keskimääräistä korkeammat. Suurin osa testinottajista saa pisteet 30–70.

Vaikka alitestaustuloksesi eivät todellakaan kerro paljoakaan yksin, ne voidaan yhdistää eri tavoin antamaan sinulle niin kutsuttu yhdistetyt tulokset (tai viivatulokset).

ASVAB-komposiittipisteet

Yhdistetyt pisteet, joita kutsutaan myös viivapisteiksi, ovat erilaisia ​​yhdistelmiä vakiopisteistä yhdeksältä alitesti-pistealueeltasi. Näitä pisteitä käytetään kertomaan sinulle, missä sotilastyössä olet todennäköisesti parhaiten menestyvä. Kukin armeijan osasto tekee omat laskelmansa selvittääkseen, mitkä taidot ovat tarpeen mihinkään työhön.

Alla oleva taulukko kuvaa erityisiä alikokeita, joita käytetään määrittämään, ovatko testinottajat kelvollisia tietyille armeijan tehtäville. Ota huomioon, että 'VE' tarkoittaa sanallista ilmaisua ja on yhdistelmä Word-tuntemustasi ja kappaleiden ymmärtämistä koskevista pisteistäsi.

Sotilaallinen haara Työ / erikoisuus Alatestipisteet otetaan huomioon
Ilmavoimat Mekaaninen AR, VE, MC, AS
Hallinnollinen VE, MK
yleinen JA, AR
Sähköinen AR, MK, EI, GS
Armeija yleinen AR, VE
Tekninen Kaikkien alitestien pisteiden yhdistelmä
Toimistotyöntekijä
Taistelu
Elektroniikan korjaus
Kenttätykistö
Yleinen kunnossapito
Mekaaninen huolto
Operaattorit / ruoka
Valvonta / viestintä
Taitava teknikko
Merijalkaväki Mekaaninen AR, MC, AS, EI
Toimistotyöntekijä VE, MK
Yleinen teknikko VE, AR, MC
Sähköinen AR, MK, EI, GS
Laivasto Yleinen teknikko JA, AR
Elektroniikka GS, AR, MK, EI
Perustiedot sähköstä ja elektroniikasta GS, AR, MK
Suunnittelu AS, MK
Mekaaninen 1 AR, AS, MC
Mekaaninen 2 AR, MC, AO
Ydin VE, AR, MK, MC
Toiminnot VE, AR, MK, AO
Hospitalman VE, GS, MK
Hallinnollinen VE, MK

Lähde: Virallinen ASVAB

body_marine_corps_silent_drill_platoon Yhdysvaltain merijalkaväen hiljaisen porauksen joukkue

AFQT-pisteet

AFQT-pisteet (Armed Forces Qualification Test) ovat ylivoimaisesti tärkein pisteet, jonka saat ASVAB: lta. Pisteet määrittävät, onko sinulla mahdollisuus värväytyä Yhdysvaltain armeijaan.

AFQT-pisteet ovat yhdistelmä seuraavien alikokeiden pisteitä:

 • Aritmeettinen päättely
 • Matematiikan tuntemus
 • Kappaleen ymmärtäminen
 • Sanatieto

Se käyttää asteikolla 1-99 ; nämä ovat prosenttipisteitä tai kuinka hyvin pärjäsit muihin testaajiin verrattuna. Esimerkiksi, jos sait 53 AFQT-pistemäärän, se tarkoittaisi, että teit yhtä hyvin tai parempi kuin 53% kokeen tekijöistä. Mitä korkeampi prosenttipiste, sitä paremmin teit ASVAB: lla (ja sitä todennäköisemmin olet oikeutettu liittymään).

Seuraava ASVAB-pistekaavio näyttää eri pisteet alueet ja luokat voisit pudota sisään, kuten virallinen ASVAB-verkkosivusto :

AFQT-luokka Pisteet alue
Minä 93-99
yl 65-92
IIIA 50-64
IIIB 31-49
arvonlisävero 21-30
IVB 16-20
IVC 10-15
V 1-9

Vaikka ASVAB: lla ei ole virallisia läpäisy- tai epäonnistumispisteitä, haluat silti saada AFQT-pisteet riittävän korkealle, jotta voit saada sinut värväytymään mihin tahansa armeijan osastoon, johon haluat liittyä. Jokaisella haaralla on omat vähimmäisvaatimuksensa - ja katsomme seuraavia!

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet? Vähimmäispisteet värväytymiselle

Ymmärrät nyt, miten ASVAB pisteytetään ja että AFQT-pisteesi on tärkein saamistasi ASVAB-pisteistä. Joten mikä on hyvä ASVAB-pisteet? Tai tarkemmin sanottuna, mikä on hyvä AFQT-pisteet?

Hyvät ASVAB-pisteet antavat sinulle pätevyyden liittyä haluamaasi armeijan osastoon. Ei ole väliä kuinka korkealla olet tämän minimin yläpuolella - vain että täytät sen!

Jokaisella haaralla on nyt oma vaadittu vähimmäis AFQT-pisteet. Jos aiot liittyä esimerkiksi ilmavoimiin, sinun on tiedettävä vähintään vaadittu ilmavoimien ASVAB-pisteet.

Lisäksi ASVAB: n vähimmäispistemäärät, jotka vaaditaan palvelukseen ottamiseen, tulevat vaihtelevat hieman sen mukaan, onko sinulla lukiotutkinto vai GED . Niiden, joilla on GED lukiotodistuksen sijaan, on yleensä ansaittava korkeampi AFQT-pisteet pätevöitymiseen.

Seuraavassa taulukossa esitetään vähimmäis AFQT-pisteet kullekin armeijan haaralle ja niille, joilla on lukion tutkintotodistus tai GED. Huomaa, että joillakin haaroilla on hyvin harvinaista, että he ottavat vastaan ​​hakijoita, joilla on vain GED.

Sotilaallinen haara Pienin AFQT-pisteet (lukiotutkinto) Pienin AFQT-pisteet (GED)
Ilmavoimat 31 viisikymmentä
Armeija 31 viisikymmentä
rannikkovartiosto 40 viisikymmentä
Merijalkaväki 35 viisikymmentä
Laivasto 35 viisikymmentä

Kuten voit nähdä täältä, värväämiseen tarvittavat ASVAB: n vähimmäispisteet vaihtelevat jonkin verran eri armeijan haarojen välillä. Ilmavoimilla ja armeijalla on pienin AFQT-pisteet (31) keskiasteen tutkintotodistuksen haltijoille, kun taas rannikkovartiosto on korkein (40).

Kaikkien armeijan haarojen osalta tarvitset vähintään 50 AFQT-pistemäärän, jos sinulla on GED.

Joten mitä tämä kaikki tarkoittaa? Pohjimmiltaan, hyvä ASVAB-pisteet sinä on yhtä suuri tai korkeampi kuin haluamallesi armeijan haaralle vaadittu vähimmäispisteet . Jos haet armeijaan, tarvitset vähintään 31 AFQT-pistemäärän (muista, että se on sama kuin 31. prosenttipiste).

body_basketball_swish

4 vinkkiä hyvien ASVAB-pisteiden saamiseksi

On tärkeää, että pärjäät ASVAB: ssä hyvin, jos haluat värväytyä armeijaan. Tässä on neljä tärkeintä vinkkiä valmistautumiseen, jotta voit viime kädessä ansaita tarvitsemasi ASVAB-pisteet.

# 1: priorisoi AFQT-pisteet

Muistutuksena: AFQT-pisteet ovat pisteet, jotka saat Määrittää soveltuvuutesi värväytymiseen armeijaan. Se on yhdistelmä seuraavien alikokeiden pisteitä:

 • Aritmeettinen päättely
 • Matematiikan tuntemus
 • Kappaleen ymmärtäminen
 • Sanatieto

Tämä tarkoittaa, että sinun on asetettava etusija opinnoillesi näissä neljässä alikokeessa kuuden muun kanssa , koska nämä muodostavat AFQT-pistemäärän. Toisin sanoen sinun on kohdistettava matemaattiset ja suulliset taitosi ennen kaikkea valmistautuessasi ottamaan ASVAB.

# 2: Harjoittele todellisilla näytekysymyksillä

Paras tapa valmistautua mihin tahansa testiin, mukaan lukien ASVAB, on harjoitella todellisilla testikysymyksillä . Tämä antaa sinulle selkeämmän kuvan siitä, miten kysymykset yleensä muotoillaan ja millaiseen sisältöön sinua testataan.

Sinun tulee aina priorisoida ASVAB: n päättäjien luomia kysymyksiä ja harjoituksia; tämä varmistaa, että saat tarkan käsityksen siitä, mitä odottaa testipäivänä.

Yritä aloittaa ASVAB-kysymysesimerkillä virallinen ASVAB-sivusto ja Tämän päivän armeija ennen tutustumista laajaan ASVAB-parhaiden käytäntöjen oppaaseen.

# 3: Tee opintosuunnitelma ja pidä siitä kiinni!

Et voi odottaa menestyvänsä ASVAB: lla, jos et opiskele jatkuvasti sen vuoksi.

Tämän kokeen avulla on parasta alkaa valmistella noin kaksi kuukautta etukäteen ; Tämän pitäisi antaa sinulle paljon aikaa hioa sekä suullisia että matemaattisia taitojasi ja tuntea kokeen muoto käytännön kysymysten avulla.

Yritä myös porrasta ASVAB-harjoituskokeet niin, että otat yhden valmistelun alussa, yhden lähellä keskeltä ja toisen lopussa juuri ennen varsinaista testiä.

Saattaa olla syytä ostaa myös ASVAB-esikirja. Jotkut Amazonin suosituimmista ovat seuraavat:

# 4: Keskity heikkouksiisi

Kun opiskelet ASVAB: n palveluksessa, varaa enemmän aikaa suurimpien heikkouksien hiomiseen (suullisen ja matemaattisen alueen sisällä). Näin voit parantaa virheitäsi nopeammin ja lopulta nostaa AFQT-pisteitäsi.

Esimerkiksi, jos sinulta puuttuu jatkuvasti sanatietokysymyksiä, mutta menestyt hyvin matematiikkatietokysymyksissä, sinun kannattaa alkaa siirtää osa opiskeluajastasi matematiikan ulkopuolelta suulliseen. Voit käyttää enemmän aikaa sanavarastosi parantamiseen.

Ehdotan seuraamalla käytännön ASVAB-kysymyksiä, joita kaipaat, muistikirjassa tai päiväkirjassa jotta saat selkeän käsityksen siitä, minkä alitestien ja sisällön kanssa kamppailet eniten.

body_coast_guard_statue_of_liberty Jos haluat päästä tänne, sinun on ensin saatava korkea AFQT-pisteet.

Johtopäätös: Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Saat kolmenlaisia ​​ASVAB-pisteitä:

katsovatko korkeakoulut ap -tuloksia
 • Vakiopisteet: Annetaan jokaisesta alitestistä; 50 on keskiarvoa ja 60 keskiarvoa korkeampi

 • Yhdistetyt (viiva) tulokset: Eri yhdistelmiä alitestaustuloksistasi, joita käytetään määrittämään parhaiten sopivat sotilastyöt

 • Armeijan pätevyyskokeen (AFQT) pisteet: AR-, MK-, PC- ja WK-alatestipisteiden yhdistelmä, jota käytetään määrittämään kelpoisuutesi armeijan värväykseen

Tärkein pisteet on AFQT-pisteet , koska tämä määrittää, voitko liittyä armeijaan vai ei.

Jokaisella armeijan osastolla on omat vaaditut vähimmäis AFQT-pisteet. Tämä vaatimus on hieman korkeampi GED: n haltijoille (toisin kuin lukiotodistusten haltijoille); siis hyvä ASVAB-pisteet sinä tulee olemaan sellainen, joka on yhtä suuri tai korkeampi kuin haarasi AFQT-pisteet .

ASVAB: n opiskelu voi auttaa varmistamaan, että saat armeijalle tarvitsemasi pisteet. Taas kerran, neljä parasta vinkkiä ovat seuraavat:

 • Priorisoi AFQT-pisteet
 • Harjoittele todellisten näytekysymysten kanssa
 • Tee opintosuunnitelma - ja pidä siitä kiinni!
 • Keskity valmistautumisen heikkouksiin

Mene sinne ja ässä ASVAB!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset