Mikä on hyvä ACT-kirjoitustulos?

ominaisuus_hyvä

Kun opiskelet ACT: tä varten, on riittävän helppoa laskea ACT-yhdistelmäpistemääräsi. Mutta missä esseesi pisteet sopivat tähän kaikkeen? Mikä on hyvä ACT-kirjoitustulos? Lue, kuinka selvittää se!

ominaisuuskuvan luotto: Onko sinulla hyvä boogie viime aikoina? mennessä Jocelyn Kinghorn , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Kuinka selvität hyvän ACT-kirjoitustuloksen?

Hyvä essee-pisteet riippuvat tavoitteistasi. Näiden tavoitteiden tulisi olla konkreettisia ja määrätietoisia korkeakoulut, joihin haet . Lue lisää siitä, miksi tämä on ainoa tekijä, jolla on todella merkitystä artikkelissamme siitä, mikä on hyvä, huono ja erinomainen ACT-pisteet.

Joten miten selvität tavoitteesi ACT-kirjoittamisen pisteet?

Vaihe 0: Vaaditaanko ACT-kirjoittamista?

Varsinkin nyt, kun SAT-essee ei ole enää pakollinen, monet koulut ovat arvioineet uudelleen kantaansa siitä, vaaditaanko ACT-essee vai ei (koska kouluilla on yleensä yhdenmukainen standardi kahdessa testissä).

Jotkut korkeakoulut ovat ACT Writing -valinnaisia, kun taas toiset eivät pidä sitä lainkaan. Käytä täydellistä luetteloamme niistä kouluista, jotka tarvitsevat ACT-kirjoitusta, selvittääksesi, missä kouluissa haet asiaa.

Vaihe 1: Käytä laskentataulukkoamme

Olemme luoneet kätevän laskentataulukon auttamaan sinua selvitä tavoite ACT-pisteet . Tällä hetkellä mukautamme laskentataulukkoa selvittämään, mikä hyvä ACT Writing -pistemäärä on sinulle, vaikka suosittelen ehdottomasti myös täyttämään toinen taulukko selvittämään ACT-tavoitepisteesi.

Vaihe 2: Täytä koulusi

Täytä laskentataulukossa vasemmanpuoleiseen sarakkeeseen niiden koulujen nimet, joihin haluat päästä. Sisällytä unelmakoulut tai 'tavoita' -koulut, mutta älä sisälly 'turvallisuuskouluja' (koulut, joiden mielestäsi sinulla on vähintään 90% mahdollisuus päästä).

Vaihe 3: Hanki ACT-kirjoituspisteet

Voit yrittää saada tietoja jokaisen koulun pääsisivustolta, mutta tämä on aikaa vievää eikä aina onnistu, koska pääsysivustoja ei ole suunniteltu erityisen standardoidulla tavalla.

Paras tietolähde ACT Writing -pisteille on koulun yhteinen tietojoukko , jos koulu päättää julkaista sen. Yhteinen tietojoukko eli CDS on joukko kyselykohteita, jotka koulut voivat päättää täyttää ja laittaa verkkoon antamaan opiskelijoille tietoa koulusta standardoidulla tavalla. CDS: n ensimmäistä, ensimmäisen vuoden (fuksi) pääsyä käsittelevä osio voi sisältää tietoja opiskelijoiden ACT-kirjoittamisen 25. ja 75. prosenttipisteestä.

korkeakoulun hallitus istui käytännön kokeissa

Koulujen ei ole pakollista täyttää CDS: ää, ja vaikka ne täyttävätkin, heidän ei tarvitse täyttää ACT Writing -tietoja, joten et aina löydä näitä tietoja, mutta CDS on ajan tasalla -päivämääräinen ja luotettava lähde ACT Writing -pistetiedoille.

Kolmas vaihtoehto on viedä Google ja etsiä muista lähteistä näitä tietoja; Sinun tulisi kuitenkin erottaa toisistaan ​​tällaiset epäviralliset tiedot ja koulujen julkaisemat viralliset tiedot.

Vaihe 4: Keskitä molemmat sarakkeet

Nosta yhteen 25. ja 75. prosenttipistemäärä ja etsi sitten kunkin sarakkeen keskiarvo. Suosittelemme käyttämään 75. prosenttipiste kuin sinun tavoite ACT Kirjoituspisteet koska tämän pistemäärän saaminen antaa sinulle erittäin vahvat mahdollisuudet päästä luettelossa oleviin kouluihin. Jos haet humanistisiin ohjelmiin, voit jopa harkita korkeampia tavoitepisteitä ACT Writingille, koska sitä voidaan käyttää harjoitteluun tietyillä kursseilla.

Nopea kertaus prosenttipisteiden merkityksestä: 25. prosenttipiste tarkoittaa, että 25 prosentilla osallistuvista opiskelijoista on pisteet tässä määrässä tai alle (alle keskiarvon). 75. prosenttipiste tarkoittaa sitä, että 75 prosentilla opiskelijoista pisteet ovat alle tai alle (keskimääräistä korkeammat).

Oletetaan esimerkiksi, että Luoteis-yliopiston 25/75-prosenttipisteiden ACT-kirjoittamispistealue on 7/10. Jos saavutat yli 75. prosenttipistemäärän (a 10), kirjoittamispisteesi auttaa pääsemismahdollisuuksiasi; jos saavutat alle 25. prosenttipisteen (a 7-8), kirjoittamispisteesi voi vahingoittaa pääsymahdollisuuksiasi.

Entä jos ACT-kirjoituspisteitä ei ole?

Valitettavasti, hyvin harvat korkeakoulut julkaisevat ACT Writing -pisteet . Harvoin tieto on helposti saatavissa koulun verkkosivustolta (koska pääsysivustoilla ei ole standardoituja muotoja) - sen sijaan sinun on etsittävä koulun viimeisintä yhteistä tietojoukkoa tai luotettava kolmansien osapuolten toimittamiin tietoihin.

Jos ACT Writing -tuloksista ei ole lainkaan tietoja, voit vilkaise koulun yhdistettyjä ACT-pisteitä saadaksesi karkean kuvan siitä, missä ACT Writing -pisteesi pitäisi olla.

ero epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä

Koska se vaatii poikkeuksellista taitoa saada 6 kaikilla toimialueilla (tai 12/12) ACT-kirjoituksessa, jopa kilpailukykyisimmät koulut hyväksyvät esseen 9/12 (joka vie sinut 96-prosenttipisteeseen ACT-kirjoituksessa) , vaikka koulun ACT-yhdistelmäväli on 32-35.

Olemme luoneet alla olevan kaavion, joka vertaa prosenttipisteitä ACT-yhdistettyihin pisteisiin ja ACT-kirjoitustuloksiin. Tämän kaavion avulla voit selvittää karkeasti, mihin kirjoitustuloksesi pitäisi pudota, yhdistetyn pistemäärän perusteella.

Prosenttipiste Yhdistetyt pisteet (1-36) Kirjoituspisteet (2-12)
100 36 12
99 32-35 yksitoista
99 32-35 10
96 29-32 9
90 23-29 8
66 20-23 7
51 16-20 6
28 14-16 5
viisitoista 12-14 4
5 11-12 3
2 1-11 2

lähde: kaksi eri ACT.org-sivut

Esimerkiksi, Luoteeseen ACT-yhdistelmäpisteiden 25/75 -alue on 33-35, joten sinun tulisi pyrkiä saavuttamaan ACT-kirjoittamisen kokonaispistemäärä välillä 10 ja 11/12 .

Yleensä niin kauan kuin kirjoittamispisteiden prosenttipiste on yleisessä pallokentässä (20-30 prosenttipisteen sisällä) komposiittipisteiden prosenttipisteestä, voit olla kunnossa.

Yhteenveto: Kuinka päättää, kuinka hyvä ACT-kirjoitustulos on

  • Ensinnäkin, katso ylös vaativatko kouluihin, joihin haluat hakea, ACT Writing -pisteitä.
  • Seuraavaksi selvitä lähetetään niiden koulujen ACT Writing -pisteet, jotka vaativat ACT Writing -pisteitä. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    • Tarkista koulun hakusivusto tai yhteinen tietojoukko (jos julkaistu) nähdäksesi, onko tietoa ACT-kirjoittamiseen, TAI
    • Arvioi kirjoittamisen pisteet alue koulun ACT-yhdistelmäpistealueen perusteella
  • Sitten yhteenveto ACT-kirjoituksen pisteet vaihtelevat 25. ja 75. prosenttipisteen keskiarvon ollessa 25. ja 75. prosenttipisteen keskiarvot ja valitsevat tavoitekohtaisen ACT-kirjoituksen pisteet (tavoitteeksi suositellaan 75. prosenttipisteen keskiarvoa).

body_targetscore3D Bullseye. Luotto: StockMonkeys.com (käytetään alla CC BY 2.0 )

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA