Mikä on hyvä ACT -pisteet? Huono ACT -pisteet? Erinomainen ACT -pisteet?

feature_goodbadaverageACTscore.png

Jos olet ottanut ACT: n ja saanut ACT -testituloksesi takaisin, haluat todennäköisesti tietää, miten teit. Tai ehkä suunnittelet ACT: tä ja haluat tietää, mihin ACT -yhdistelmäpisteisiin tähtää. Joten mikä on hyvä ACT -pisteet?

mitkä merkit sopivat parhaiten Jousimiehen kanssa

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mikä tekee hyvän ACT -yhdistelmäpistemäärän. Annamme sinulle myös vaiheittaisen oppaan selvittääksesi, mikä on hyvä ACT-pisteet sinulle henkilökohtaisesti, riippuen oppilaitoksista, joihin aiot hakea. Tarjoamme myös ACT -pistealueet 38 suositulle koululle ja keskustelemme siitä, mitä voit tehdä, jos et saavuta tavoitettasi.Sivulla: Etsitkö sen sijaan SAT -standardeja? Jos näin on, tutustu SAT: n hyviin pisteisiin.

Mikä on hyvä ACT -tulos kokonaisuudessaan?

ACT-pistealue on 1-36. Kuten voitte kuvitella, mitä korkeammat pisteet, sitä paremmin teitte. Mutta onko olemassa tietty raja, joka määrittelee 'hyvän' ACT -pistemäärän?

Tähän kysymykseen vastaamiseksi on tärkeää ymmärtää, miten ACT -tulokset toimivat. Yhdistelmäpisteesi 1-36 vastaa a prosenttipiste, joka verrataan sinun suoritustasi ACT-kokeen suorittaneiden väestöön. Korkeampi prosenttipiste tarkoittaa, että sait korkeamman pistemäärän kuin tämä prosenttiosuus opiskelijoista. (Joten 55. prosenttipiste tarkoittaa, että pisteesi oli korkeampi kuin 55% opiskelijoista).

Ainutlaatuinen ilmainen bonus: Napsauta tästä ladataksesi ilmaisen vaiheittaisen oppaan henkilökohtaisen ACT-pistetavoitteen löytämiseksi. Kun olet käynyt nämä vaiheet läpi, tiedät tarkalleen, mihin ACT -pisteeseen sinun on pyrittävä.

ACT -testitulokset on määritetty noudata normaalia jakaumaa. Tämä tarkoittaa sitä, että oppilaiden suorituskyky pyrkii keskittymään asteikon keskikohtaan-useimmat testin tekijät antavat pistemäärän hieman keskiarvon alapuolelle ja hieman sen yläpuolelle. Paljon vähemmän testaajia tekee pisteitä asteikon ylempään ja alempaan päähän.

ACT -pisteiden keskiarvo on 20,6. Jos olet saanut 21 pistettä, olet saanut enemmän kuin 50% testin tekijöistä. Se on aika hyvä, riippuen viitekehyksestäsi. A 24 sijoittaa sinut 74. prosenttipisteeseen-parempi kuin ¾ testaajista!

Tässä on lyhennetty kaavio ACT -pisteet prosentteina opiskelijoille luokista 2018, 2019 ja 2020 auttaakseen sinua selvittämään, miten pisteesi sijoittavat sinut opiskelijoiden kokeen kokonaisjoukkoon:

Pisteet ACT English Prosentiili ACT matematiikkaprosentiili ACT -lukuprosenttiili ACT tiedeprosentiili Komposiittiprosentiili
1 1 1 1 1 1
5 1 1 1 1 1
10 7 1 3 3 1
13 19 4 14 10 10
16 37 33 29 26 28
18 Neljä viisi 49 39 39 41
kaksikymmentä 55 58 viisikymmentä 51 53
22 65 65 61 64 64
24 75 74 71 77 74
26 82 84 77 85 82
28 86 91 82 90 88
30 89 94 83 93 93
3. 4 96 99 96 98 99
36 99 99 99 99 99

Mitä tulee ACT-pisteiden prosenttiosuuksien vertailuarvoihin, 16 pistettä sijoittaa sinut 28. prosenttipisteeseen, mikä tarkoittaa, että olet saanut paremman tuloksen kuin noin neljäsosa testaajista. Tämä ei ole kovin vahva tulos.

Olemme jo huomanneet, että a 20,8 on keskimääräinen ACT -pisteet 50. prosenttipisteessä. Pisteet 24 tarkoittaa sitä, että olet saanut parempia tuloksia kuin noin 74% opiskelijoista. 28 tarkoittaa, että olet saanut parempia pisteitä kuin 88% opiskelijoista, ja 30 tarkoittaa, että olet saanut enemmän kuin 93% heistä! Kaikki 35 tai enemmän on 99 -prosenttipisteessä - todella ilmiömäinen tulos.

Sen voi myös nähdä monet ihmiset eivät tee pisteitä lähellä asteikon ala- ja yläosaa koska täällä on niin vähän prosenttiosuuden muutosta pisteiden välillä. Yhdistelmäpisteet 1-8 ovat kaikki ensimmäisellä prosenttipisteellä, ja yhdistelmäpisteet 35-36 ovat kaikki 99. prosenttipisteellä!

Sitä vastoin noin 20 asteikon keskellä, jossa useimmat testin tekijät ovat ryhmiteltyinä, muutaman pisteen kohoaminen tekee suuren eron: siirtyminen 18: sta 22: een siirtää sinut 41. sijaista 64. prosenttipisteeseen - mahtavat 23 prosenttipistettä! Mutta samanlainen 4-pisteen kohouma 24: stä 28: een vie sinut vain 74.-88. prosenttipisteestä. Se on vain 14 prosenttipistettä. Ja 30: stä 34: een on vain 6 prosentin lisäys.

Saatat huomata, että leikkausprosentit ovat hieman erilaisia ​​kuin komposiittiasteikko. Kuitenkin sama yleinen pistejakauma pätee.

Joten yhteenvetona verrattuna kaikkiin testaajiin:

 • ACT -pisteet<16 = bottom 25%
 • ACT -pisteet 21 = keskellä! (keskimääräinen tulos)
 • ACT -pisteet 24+ = parhaat 25%
 • ACT -pisteet 29+ = parhaat 10%
 • ACT 31+ = ylin 5%
 • ACT-pisteet 35+ = 1% parhaista testaajista

koira-190056_640.jpg

Jos saat 34 tai korkeamman, olet noussut ACT -vuorelle.

Mikä on hyvä ACT -pisteet sinulle?

Olemme keskustelleet siitä, miten ACT-pisteesi verrataan kaikkiin muihin testaajiin. Mutta mikä on tärkeämpää mikä tekee hyvän ACT -pisteet sinulle henkilökohtaisesti, kiinnostuneiden koulujen perusteella. A 29 sijoittaa sinut 10% parhaista testaajista, ja se on vahva piste pääsemään kouluun, kuten Texas A&M, Penn State, Virginia Tech ja Baylor. Mutta 29 olisi oikeasti erittäin matalat pisteet erittäin valikoiville laitoksille, kuten Ivies, Duke, MIT, Stanford ja Chicagon yliopisto.

Sitä vastoin 29 olisi an uskomattoman korkeat pisteet vähemmän valikoiville kouluille, kuten CSU Long Beach (keskimääräinen ACT -pisteet 23), CSU Northridge (keskimääräinen ACT -pisteet 19) ja Etelä -Indianan yliopisto (keskimääräinen ACT -pisteet 22). Jos nämä olisivat maalipisteesi, et tarvitse 29; tavoitteen saavuttaminen hieman yli keskiarvon (21-23) olisi riittävä.

Niin, mikä tekee sinulle hyvän ACT -pistemäärän, on suhteellista, ja lähinnä sen perusteella, missä yrität päästä yliopistoon.

Tietenkin on myös syytä huomata, että mitä korkeammat ovat standardoidut testituloksesi, sitä todennäköisemmin saat ansaittuja apurahoja. Aiomme keskittyä ensisijaisesti selvittämään pisteet, jotka tarvitset pääsyyn tässä oppaassa, mutta se on pidettävä mielessä.

Toinen huomioitava asia on se korkeampi ACT- tai SAT -pisteet voivat auttaa sinua, jos sinulla on alhaisempi GPA kuin koulu etsii . (Tämä ei kuitenkaan auta sinua niin paljon erityisen valikoivissa laitoksissa - he odottavat hakijoita, joilla on melko korkeat pisteet kaikkialla.)

Tavoitemäärän löytäminen

Joten miten voit selvittää, mikä tekee hyvistä ACT -pisteistä kiinnostuneille oppilaitoksille? Tässä osiossa käymme läpi nopea viisivaiheinen prosessi parhaan maalin saamiseksi sinulle.

Vaihe 1: Lataa tämä laskentataulukko

Seuraavien vaiheiden suorittamiseksi täytämme laskentataulukon kaikille kouluille, joihin aiot hakea. Lataa se napsauttamalla tätä tai napsauta alla olevaa kuvaa.

Näyttökuva 2017-04-01 klo 6.49.03 PM.png

Suosittelen tulostamaan sen, jotta voit kirjoittaa paperille ja pitää sen työtilan vieressä.

Vaihe 2: Täytä vasemmalla olevat koulut, joihin haluat päästä

Täytä vasemmanpuoleiseen sarakkeeseen kaikki koulut, joihin haluat varmasti hakea. Jos et vielä tiedä, mihin kouluihin tähtäät, voit käyttää niitä, joita sinulle on ehdotettu, tai kouluja, joista ystäväsi ovat kiinnostuneita.

Suosittelen kuitenkin, että käytät ensin aikaa tutkimuskouluihin, jotta sinulla on realistinen tavoitemäärä. Koska tavoitteesi tulee kohdistaa kouluille, joihin olet todella kiinnostunut hakemaan, sitä tarkempi käsitys sinulla on kouluista, joihin haluat hakea, sitä tarkempi maalipisteesi on.

Vaihe 3: Googlen [koulun nimi] PrepScholar ACT

Jos esimerkiksi olen kiinnostunut U Alabamasta, teen seuraavan haun:

alabamaact

Napsauta ACT- ja GPA -viestiä (tai Pääsyvaatimukset -viestiä, molemmilla on tiedot) ja selaa alaspäin löytääksesi 25. ja 75. prosenttipisteen yhdistetyt ACT -pisteet hyväksytyille opiskelijoille. Alabaman yliopiston 25. prosenttipistemäärä on 23. Muistutuksena, että 25. prosenttipiste tarkoittaa, että 25 prosentilla myönnetyistä on pisteet tai vähemmän. Joten 23 olisi alle keskiarvo U Alabaman hyväksytyille opiskelijoille.

skorpioninaisen piirteitä

Alabaman yliopiston 75. prosenttipiste on 31. Tämä tarkoittaa, että opiskelijat, joilla on tämä yhdistelmäpiste, saivat paremmin kuin 75% kaikista muista. Joten pisteytys tällä tasolla tai sitä korkeammalle asettaa sinut tunnustuksen ylimmälle neljännekselle-erittäin kilpailukykyinen tulos! Yhteenvetona voidaan todeta, että 25./75. Prosenttipiste kuvaa keskimääräisten 50%: n pisteitä kaikista tietyn koulun oppilaista.

Jos saat pisteen 75. prosenttipisteellä missä tahansa koulussa, sinulla on suuri mahdollisuus päästä sisään (olettaen, että muut kirjautumistietosi sopivat kouluun). Jos olet 25. prosenttipisteessä, sinulla on oltava erityisen vahva sovellus lisätäksesi todennäköisyyttäsi päästä sisään.

Googlesta kunkin luettelossasi olevan koulun PrepScholar ACT -pistetiedot ja kirjoita 25. ja 75. prosenttipisteet sopivalle riville kyseiselle koululle tavoitetaulukossasi.

Vaihe 4: Laske lopullinen ACT -tavoitteesi

Jos haluat laskea ACT -tavoitteesi tavoitteen, katso 75. prosenttipiste. Etsi korkein pistemäärä kyseisestä sarakkeesta. Se on yhdistelmäpistetavoitteesi. Jos teet listasi kilpailukykyisimmän koulun 75. prosenttipistetasolla, olet kilpailukykyinen kaikki kouluistasi saadaksesi testituloksia.

Toinen etu korkean maalipisteen valitseminen että jos päädyt jäämään 1-2 pistettä alle, se ei ole valtava asia, koska olet silti kilpailukykyinen useimmille kouluillesi.

Saatat ajatella - hei, odota! Miksi täytin koko taulukon, jos valitsin juuri korkeimman 75. prosenttipisteen? No, kaikkien tietojen täyttämisen etuna on, että sinä nyt pidä se referenssinä. Voit tarkistaa ACT -pisteet kaikkiin kiinnostaviin kouluihin heti, kun sinulla on se!

Vaihe 5: Jaa tavoitteesi

Viimeisenä vaiheena ehdotan sinulle tee kaksi asiaa pistetavoitteellasi:

#1: Jaa se vanhempiesi kanssa. Tämä on hyödyllinen keskustelu henkilökohtaisista tavoitteistasi ja siitä, miten haluat saavuttaa ACT -tavoitteesi. Lisäksi ne voivat auttaa sinua pitämään vastuun koko valmisteluprosessin ajan!

#2: Teippaa se seinään. Tämä pitää tavoitteesi mielessä, mikä auttaa sinua pysymään motivoituneena valmistautumaan.

tavoite-2045924_640.jpg

Pidä tavoitteesi näköpiirissä!

Hyviä ACT -tuloksia suosittuille kouluille

Jotta maalipisteesi määrittäminen olisi hieman helpompaa, tässä on ACT-pistetaulukko, jossa on 25.-75. ACT -testitulokset vuodelle 2020 35 suositulle koululle. Olen myös antanut hyväksymisprosentin ja virran Yhdysvaltain uutiset sijoitus antaa sinulle lisää vertailukohtia siitä, kuinka koulu on valikoiva.

Koulu 25. prosenttipiste 75. prosenttipiste Yhdysvaltain uutiset Sijoitus (kansalliset yliopistot) 2020 Hyväksymisaste
Princetonin yliopisto 32 35 1 6%
Harvardin yliopisto 33 35 2 5%
Yalen yliopisto 33 35 4 6%
Columbian yliopisto 33 35 3 6%
KANSSA 3. 4 36 4 7%
Chicagon yliopisto 33 35 6 6%
Stanfordin yliopisto 32 35 6 4%
Pennsylvanian yliopisto 32 35 8 8%
Luoteis -yliopisto 33 35 9 9%
Duken yliopisto 33 35 12 8%
Johns Hopkinsin yliopisto 32 35 9 7%
Dartmouth College 32 35 13 10%
Brownin yliopisto 32 35 14 7%
Notre Damen yliopisto 33 35 19 17%
Vanderbiltin yliopisto 33 35 14 yksitoista%
Cornellin yliopisto 32 35 18 yksitoista%
Kalifornian yliopisto, Los Angeles 27 3. 4 kaksikymmentä 18%
Kalifornian yliopisto, Berkeley 28 3. 4 22 18%
Etelä-Kalifornian yliopisto 30 3. 4 24 13%
Georgetownin yliopisto 31 3. 4 2. 3 16%
Carnegie Mellonin yliopisto 33 35 26 22%
Michiganin yliopisto 31 3. 4 24
28%
Wake Forestin yliopisto 29 33 28 28%
Virginian yliopisto 30 3. 4 26 27%
New Yorkin yliopisto 30 3. 4 30 19%
Pohjois-Carolinan yliopisto-Chapel Hill 27 33 28 22%
Boston College 31 3. 4 35 27%
Bostonin yliopisto 29 32 42 22%
Villanovan yliopisto 31 3. 4 53 29%
Georgian yliopisto 27 32 57 48%
Ohion osavaltion yliopisto 28 32 53 48%
Penn State University 25 30 63 51%
Clemsonin yliopisto 27 32 74 47%
Texasin A&M -yliopisto 26 31 66 61%

Mitä jos pisteet ovat liian alhaiset?

Jos teet testin ja saavutat tavoitteesi pienemmän arvon, mitä sinun pitäisi tehdä? Älä paniikkia; sinulla on muutama vaihtoehto. Käymme ne läpi täällä ja autamme sinua selvittämään, milloin sinun pitäisi harkita niitä.

Strategia 1: Tee testi uudelleen

Jos sinulla on aikaa valmistautua testiin ja ottaa se uudelleen, tämä on luultavasti paras strategiasi jos olet todella valmis kaikkiin kouluihisi. (Ellet ollut vain 1 tai ehkä 2 pistettä pienempi, jolloin testin uusiminen voi todella olla huonoa ajan käyttöä - katso strategia #2). Haluat varmasti tehdä kohdennettua valmistautumista heikkouksiisi jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet parantaa pisteitäsi.

Sinun pitäisi myös varmistaa, että todella valmistaudu tarpeeksi tunteja tehdäksesi merkityksellisen eron pisteissä, joita tarvitset. Tässä ovat karkeat arviomme siitä, kuinka monta tuntia valmistelua kestää, jotta voit parantaa yhdistelmäpisteesi tietyllä määrällä:

 • 0-1 ACT-komposiittipisteen parantaminen: 10 tuntia
 • 1-2 ACT-pisteen parantaminen: 20 tuntia
 • 2-4 ACT-pisteen parantaminen: 40 tuntia
 • 4-6 ACT-pisteen parantaminen: 80 tuntia
 • 6-9 ACT-pisteen parantaminen: 150 tuntia+

Strategia 2: Älä välitä siitä

Jos menetit maalipisteesi vain 1-2 pisteen verran, riippuen kouluista, joihin haet, sinun ei ehkä tarvitse tehdä mitään. Oletetaan, että olet menossa 35: lle, mutta sait 34. Voit suorittaa testin uudelleen, mutta sinun ei välttämättä tarvitse. Jos 34-vuotiaasi vie sinut edelleen koulusi 25.-75. Prosenttipisteen yläreunaan, saattaa olla järkevämpää käyttää aikaa ja energiaa, jotka kuluvat valmistautumiseen ja testin uusimiseen sovelluksesi muissa osissa.

Jos kuitenkin piti enemmän kuin kaksi pistettä maalipisteestäsi, kannattaa harkita strategioita 1 tai 3. Ja jos haet erittäin valikoiviin kouluihin, jopa kaksi pistettä voi tehdä uudelleenarvioinnin sen arvoiseksi.

Strategia 3: Muokkaa koululuetteloasi

Jos sinulla on yli 3 pistettä maalipisteestäsi ja sinulla ei ole aikaa testin suorittamiseen uudelleen, paras strategiasi on muokkaa koululuetteloasi. Vaikka voit (ja sinun pitäisi) hakea unelmakoulusi tavoitettaviksi kouluiksi, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi vahvoja ottelu- ja turvallisuuskouluja pisteisiisi.

Oletetaan, että olet menossa 32: lle, mutta sinulla on 28. Sinulla on ehkä ollut Bostonin yliopisto (keskimmäinen 50% 29-32) otteluna, mutta nyt se on enemmän ulottuvilla. Ja ehkä sinulla oli Hofstran yliopisto (keskellä 50% 24-29) turvallisuuskouluna, mutta nyt se on lähempänä ottelua. Niin lisää joitakin turvallisuuskouluja pisteisiisi, kuten SUNY Albany (keskellä 50% 22-26) ja Pace University (keskellä 50% 22-27). Näet lisää sopivan turvallisuuden, ottelun ja koulujen valitsemisesta täältä.

työ-876998_640.jpg

Turvallisuus (koulut) ovat erittäin tärkeitä korkeakoulun hakuprosessissa.

Arvostelu: Mikä on hyvä ACT -pisteet?

Joten mikä on hyvä ACT -pisteet? No, yhdistetty ACT-pisteesi vastaa prosenttipisteluokitusta, joka kertoo, miten pärjäsit verrattuna kaikkiin muihin testaajiin. 20 on 50. prosenttipiste eli keskiarvo.

On kuitenkin tärkeämpää harkita, mikä on hyvä ACT -pisteet sinulle henkilökohtaisesti. Ja hyvä tulos on se, joka tekee sinusta kilpailukykyisen ohjelmista, joista olet kiinnostunut!

Kävimme a 5-vaiheinen prosessi maalipisteen määrittämiseksi. Tarjoamme myös ACT -pistealueet 38 suositulle koululle.

Lopuksi annoimme neuvoja, mitä tehdä, jos tavoitteesi jää väliin. Voit valmistautua ja suorittaa kokeen uudelleen, olla tekemättä mitään (jos olit aika lähellä tavoitettasi) tai muokata koululuetteloasi.

Muista, että tärkeintä on selvittää mitkä ovat hyviä ACT -pisteitä sinulle henkilökohtaisesti! Et välttämättä tarvitse samoja pisteitä kuin jotkut ystäväsi ja ikätoverisi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.