Mikä on FTCE General Knowledge Test?

459793

FTCE on ryhmä testejä, joita käytetään Floridan kaikkien tasojen opettajien sertifiointiin osavaltion standardien mukaisesti. FTCE on merkittävä askel sertifioiduksi opettamaan julkisissa kouluissa, ja siihen liittyy erityisiä vaatimuksia riippuen siitä, millainen opettaja aiot olla ja millä tasolla.

Mikä on FTCE -testi?

Floridan opettajien sertifiointikokeet ovat standardoituja testejä, joita käytetään tulevien opettajien pätevyyden testaamiseen Floridan osavaltion standardien mukaisesti. Yleensä opettajat hakevat hallituksen sertifiointia ja suorittavat sitten FTCE -tentit; sertifiointityyppi määrää, minkä testin tai testejä heidän on suoritettava .

FTCE on 47 testin ryhmä. Yleistä tietämystä varten on neljä alitestiä, ammatillisen koulutuksen koe ja 42 aihealueen tenttiä. FTCE-tentit ovat saatavilla kaikilla tasoilla K-12.Keskitymme FTCE: hen yleinen tietotesti , mutta tarjoaa linkkejä muiden FTCE -testien tiedoille.

Kuinka rekisteröityä FTCE -testiin

Voit ilmoittautua yleiseen tietotestiin osoitteessa rekisteröintisivu . Ilmoittautuminen muihin testeihin kuin FTCE -yleistietokokeeseen löytyy myös täältä.

Testi on saatavilla paperilla ja tietokonepohjaisena testinä sopimuksen mukaan milloin tahansa vuoden aikana.

on syöpä ja vaaka yhteensopiva

Maksut

Maksu on 130 dollaria kaikista neljästä testistä . Jos haluat suorittaa yhden tai kaksi alatestiä kaikkien neljän sijaan, maksut ovat seuraavat:

1 alatesti: 32,50 dollaria

2 alatestiä: 65 dollaria

3 alatestiä: 97,50 dollaria

Kaikissa testeissä on myös seuraavat mahdolliset lisämaksut : 75 dollaria pisteiden vahvistusistunnosta, 10 dollaria kaksoiskappaleraportista ja 20 dollaria tilin tyhjentämisestä.

Löydät maksutiedot muista testeistä osoitteesta virallinen nettisivu ja etsiä testauskeskukset .

veden tiheys kg/m3

FTCE -kokeen muoto

Tentin muodon tunteminen voi auttaa sinua suunnittelemaan eteenpäin ja luomaan testitestistrategian. Yleisen tietämyksen testissä saat varatut ajat alatestiä kohden.

Seuraavassa kaaviossa esitetään kysymysten lukumäärä ja yleiseen tietotestiin varattu aika.

Alatesti Kysymysten lukumäärä Aika sallittu
NIITÄ 40 monivalintakysymystä 40 minuuttia
Lukeminen 40 monivalintakysymystä 55 minuuttia
Matematiikka 45 monivalinta 1 tunti ja 40 minuuttia
Essee 1-2 esseekysymystä 50 minuuttia

Lisätietoja testistä

Voit käyttää täydellinen luettelo kaikista FTCE -aiheista, jos etsit muita aiheita kuin yleistä tietotestiä.

Ohjeet kunkin testin muodosta löytyvät osoitteesta testitietosivu .

Muista, että kunkin testin muoto ja sallittu aika vaihtelevat, joten tarkista oma testisi, jos teet lisätestejä muu kuin yleinen tietotesti .

Miten FTCE -tentti pisteytetään?

Yleistietokoe arvioidaan ensin käyttämällä raakapistemäärää, joka on yksinkertaisesti testissä saamiesi kysymysten määrä. Pisteet muunnetaan sitten skaalattuun pisteeseen, joka on prosentteina .

Mitä pisteitä tarvitset FTCE: n läpäisemiseen?

Yleisen tietotestin läpäisemiseksi tarvitset seuraavat prosenttipisteet jokaisesta alatestistä.

Alatesti Läpäisypisteet
NIITÄ 70%
Lukeminen 75%
Matematiikka 72%
Essee Esseen pisteyttää kaksi tuomaria. Sinun on saatava 8/12 läpäistäksesi.

FTCE tarjoaa a hyödyllinen prosenttitaulukko että listat kaikki prosenttiosuudet jokaisen FTCE -testin läpäisemiseksi.

tieteellinen-laskin-ii-5775-1

Esimerkkikysymyksiä

Nämä kysymykset ovat joitain sellaisia, joita saatat nähdä FTCE -yleistietokokeessa.

maailman harvinaisin silmien väri

Näytteen kysymyksen lukeminen

Esimerkkikohta: Monet ihmiset ihmettelevät, vaikuttaako elämä taiteeseen vai jäljittelee taide elämää. Vaikka emme voi sanoa varmasti, on syytä uskoa, että molemmat väitteet ovat totta. Ihmisten ja taiteen välinen suhde on joustava ja joustava, ja taiteen tarkoitus on tarjota syvempi katsaus ihmisen tietoisuuteen ja yhteiskuntaan. Vanhimpien tunnettujen luolapiirustusten uskotaan olevan noin 40 000 vuotta vanhoja, vaikka on todennäköistä, että ihmiset ovat tehneet piirustuksia aikaisemmin.

Kysymys 1: Mitä kappaleen ensimmäinen virke tekee kappaleen merkityksen yhteydessä?

 1. Kysyy taiteen merkitystä
 2. Esittää filosofisen kysymyksen johdantona
 3. Tarjoaa laajan lausunnon
 4. Ei ole perusteltua kappaleen loppuosan osalta

Vastaus: Vastaus on 2: esittää filosofisen kysymyksen johdantona. Houkutteleva aloituslause on yleinen tapa aloittaa kappale.

Matematiikan esimerkkikysymys

Kysymys 1: Yksinkertaista seuraava yhtälö: 3x20+15 (80/4) - x

on 23 hyvää toimintaa
 1. 360 - x
 2. 20x
 3. 15+20x
 4. x-60

Vastaus: Vastaus on 1, 360-x. Tämä yhtälö vaatii matematiikan osaamisjärjestelmien ja aritmeettisen käytön. Se käyttää PEMDAS -periaatetta yksinkertaistamaan yhtälöä, mutta huomaa, että sitä ei voida ratkaista kokonaan X: n läsnäolon vuoksi. yksinkertaistettu .

Esimerkki kysymys

Etsi virheet seuraavasta lauseesta: Emman suosikkielokuva on Leijona, Noita ja vaatekaappi, joten hän katsoi kirjan Brooklynin julkisesta kirjastosta nähdäkseen, pitikö hän myös siitä.

 1. Emmas; Brooklynin julkinen kirjasto
 2. Leijona, Noita ja vaatekaappi; se myös
 3. Emmas; Leijona, Noita ja vaatekaappi
 4. Tarkistin kirjan; Brooklynin julkinen kirjasto

Vastaus: Vastaus on 3, Emmas; Leijona, Noita ja vaatekaappi. Emmalla tulee olla heittomerkki ennen S -kirjainta hallinnan osoittamiseksi, ja elokuvan nimi tulee kursivoida.

ELS -testit kieliopille, oikeinkirjoitukselle ja muille kielen osille, joten ole valmis kaikentyyppisiin kysymyksiin, jotka koskevat oikeaa kirjoittamista ja puhetta.

Esseenäytteen kysymys

Kysymys: Tekniikasta on tullut katkottua monessa koulussa. Jotkut asiantuntijat uskovat, että tekniikka voi olla vaarallista luokkahuoneissa, koska se saa oppilaat olemaan kiinnittämättä huomiota ja he voivat päästä käsiksi sopimattomaan sisältöön. Toisten mielestä tekniikka on korvaamaton voimavara. Keskustelkaa tämän väitteen molemmista puolista ja siitä, miten tekniikka voidaan sisällyttää turvallisesti luokkaympäristöön.

Vastaus: Kuten useimmat esseet, tähän kysymykseen ei ole ehdottomasti oikeaa tapaa vastata. Pisteytys riippuu enemmän siitä, kuinka analyyttinen olit vastaamalla kysymykseen ja vastasitko sen täysin ja selkeästi. Läpäisevässä esseessä on painopiste tai opinnäytetyö, hyvin jäsennelty, organisoitu argumentti, jota tukevat tosiasiat ja tieto, ja siinä käytetään koko ajan oikeaa kielioppia.

nainen-havainnollistava-albert-einstein-formula-714698-1

Linkit harjoitustesteihin

Varmista, että tiedät, mitä testejä teet, ennen kuin sukellat testin valmisteluun. Linkkejä ja testejä on paljon, joten yleisen tietämyksen vuoksi haluat varmistaa, ettet aloita englanninkielisen alatestin tarkastelua ELS -yleistieteen alatestin sijasta. Testit ovat erilaisia ​​aiheen ja muodon suhteen , joten on erittäin tärkeää, että tiedät tarkalleen, mitä otat, tai riskit vievät paljon aikaa tarvitsemasi tiedon oppimiseen.

Voit käyttää esimerkkikysymyksiä, harjoitustestejä, pisteytysoppaita ja paljon muuta osoitteessa virallinen testiresurssien sivu .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.