Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

ominaisuustyöt

Jos mietit eri menetelmiä korkeakouluopintosi rahoittamiseksi, olet todennäköisesti harkinnut työskentelyäsi koulun läpi. Liittovaltion rahoittama työtutkimusohjelma on olemassa, jotta tämä vaihtoehto olisi hieman elinkelpoisempi. Et saa lainaa tai avustusta - sen sijaan saat työpaikan, joka on olemassa osittain siksi, että tämä ohjelma tukee palkkasi.

Työopintopalkinnot ovat ainutlaatuinen osa monien opiskelijoiden taloudellisia tukipaketteja. Koska nämä palkinnot eroavat niin paljon tyypillisestä lainastasi, apurahastasi tai apurahastasi, sinulla voi olla kysymyksiä niiden toiminnasta tarkalleen. Tässä viestissä käyn läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää työtutkimuksesta.Mikä on työopiskeluohjelma?

Kuten ehkä jo tiedätkin, liittohallitus tarjoaa monia erityyppisiä taloudellisia tukia opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua koulun maksamiseen. Kun lähetät ilmaisen hakemuksen liittovaltion opiskelijatuesta tai FAFSA: sta, lähetät itsesi harkittavaksi näitä ohjelmia varten.

Jos sinut hyväksytään tiettyyn kouluun ja huomautat, että haluat, että sinua harkitaan taloudellisen tuen saamiseksi, saat kyseiseltä laitokselta avustuspaketin. Paketti sisältää liittovaltion tuen, johon olet oikeutettu (apurahat, lainat ja työopintopalkinnot), koulun myöntämän tuen (kuten apurahat) lisäksi.

Jos sinulla on oikeus saada Federal Work Study (FWS) -tarpeita, joka on tarpeisiin perustuva ohjelma, palkintosumma luetellaan tässä taloudellisen tuen paketissa. Se on rakennettu eräänlaiseksi '' itse avuksi '' - pohjimmiltaan, se on rahaa, jonka koulut odottavat sinun ansaitsevan lukuvuoden aikana koulukulujen maksamiseen .

muuntaa uuden sat -pisteet vanhaksi

Tässä vaiheessa saatat miettiä, miten tätä voitaisiin pitää palkintona. Kuulostaa vain maksulta, jonka odotetaan maksavan, eikö? Se on jossain määrin ajatus. Se ei ole apuraha - et saa rahaa sinulle - mutta sen on tarkoitus helpottaa elämääsi kampuksen työpaikan saamisessa .

Työopinto-ohjelman kautta liittohallitus tuki tiettyjä työpaikkoja (joista suurin osa on kampuksella). Koulut palkkaavat opiskelijoita, joilla on työopintopalkinnot, ja näiden opiskelijoiden palkat maksetaan osittain kyseisellä liittovaltion rahalla . Hallituksen tosiasiallisesti tukema määrä riippuu tekemäsi työn tyypistä, mutta on hyvä olla jopa 75% palkoistasi.

Viime kädessä tämä ohjelma kannustaa oppilaitoksia (1) luomaan työpaikkoja, jotka osa-aikaiset opiskelijat voivat täyttää, ja (2) palkkaamaan opiskelijoita Work Study -palkinnoilla.

Esimerkki taloudellisen tuen palkinnosta työtutkimuksella

Olen käyttänyt FAFSA4casteria keksimään esimerkin liittovaltion avustuspaketista, joka sisältää FWS: n. Tässä esimerkissä ilmoitin perheen bruttokorjattuihin tuloihin 65 000 dollaria ja osallistumisen kokonaiskustannuksiin 65 000 dollaria. Muista, että osallistumiskustannuksiin sisältyy lukukausimaksu, huone, ateria, palkkiot sekä kaikki henkilökohtaiset ja matkakulut. Palaan tähän esimerkkiin tässä artikkelissa.

body_federalaid

Tässä esimerkkitilanteessa minulla olisi oikeus saada 1 465 dollaria työopiskeluun ja 5500 dollaria suoriin henkilöstölainoihin. Ero osallistumiskustannusten (CoA) ja käytettävissä olevan liittovaltion kokonaistuki välillä on 58 035 dollaria. Odotettu perhemaksu (EFC) on 5930 dollaria.

Sanotaan tämän esimerkin vuoksi, että käyn koulussa, joka täyttää 100% opiskelijoiden taloudellisesta tarpeesta (tämä on tietysti idealisoitu ja yksinkertaistettu tilanne). EFC vähennettynä erotuksella on 52105 dollaria, joten minulle myönnetään 52105 dollaria apurahoja ja apurahoja. Viime kädessä olen henkilökohtaisesti vastuussa työskentelystä 1465 dollarin keksimiseksi, jos todellinen CoA: ni on 65 000 dollaria.

Kuka on kelvollinen liittovaltion työtutkimukseen?

Saadaksesi FWS: n sinun on sekä osoitettava taloudellinen tarve että täytettävä kaikki liittovaltion avun vaatimukset. Ohjelma on onneksi avoin sekä perus- että jatko-opiskelijoille.

Voit käyttää perheesi taloudellisia tietoja arvioidaksesi, saisitko FWS-palkinnon (ja jos niin, kuinka suuri palkinto), tarkista FAFSA4caster . Täältä löydät vaiheittaiset ohjeet FAFSA4casterin käytöstä.

Seuraavissa kaavioissa selitetään yksityiskohtaisesti kaikki liittovaltion avun vaatimukset.

Sinun on tehtävä kaikki seuraavat:

ap kielen ja koostumuksen testi

Kelpoisuusvaatimus

Onko sinulla lukiotutkinto, GED tai hyväksytty kotiopetus

Ole ilmoittautunut tai hyväksytty ilmoittautumaan hyväksyttävään tutkinto- / todistusohjelmaan

  • Voit tarkistaa koulusi / ohjelmasi taloudellisen tuen toimiston, jos haluat vahvistaa kelpoisuuden

Ole rekisteröitynyt Selective Service -palveluun, jos olet mies ja 18-25-vuotias

Sinulla on voimassa oleva sosiaaliturvatunnus (ellet ole Marshall-saarilta, Mikronesian liittovaltioista tai Palau-tasavallasta)

Allekirjoittakaa FAFSA: n lausunnot, joissa todetaan, että (1) et ole maksuhäiriöinen etkä ole velkaa hyvityksiä liittovaltion opiskelijalainalla, ja (2) käytät vain liittovaltion avustusta maksamaan koulusi

Säilytä tyydyttävä edistyminen koulussa

  • Jos olet huolissasi akateemisesta suorituksestasi tai sinulla on kysyttävää tyydyttävästä, asenna kokous dekaanin tai muun koulun ylläpitäjän kanssa.

Edellä mainittujen lisäksi sinun on voitava tarkistaa yksi seuraavista:

Ole Yhdysvaltain kansalainen tai Yhdysvaltain kansalainen

Onko sinulla vihreä kortti

Onko sinulla saapumis-lähtörekisteri

kuinka vaihtaa celsiusasteesta fahrenheitiin

Heillä on pahoinpidelty maahanmuuttajan asema

Onko sinulla T-Visa

Työopintojen työpaikat

Useimmat FWS-työpaikat ovat kampuksella, mikä helpottaa pääsyä asuntolasta luokkaan töihin. Jotkut voittoa tavoittelemattomat järjestöt tai julkiset virastot tarjoavat FWS-tehtäviä, vaikka nämä työpaikat ovatkin suhteellisen harvinaisia. Lähes mikä tahansa kampuksella tehtävä työ voisi olla Work Study -työ - itse asiassa monilla työnantajilla, jotka tarjoavat näitä työpaikkoja, on varaa palkata vain FWS-palkintoja saaneita opiskelijoita (varsinkin kun jopa 75% palkastasi voidaan tukea).

Esimerkkejä työtutkimuksen työpaikoista ovat kirjaston henkilökunta, pääsytoimiston oppaat, tutkimusavustajat ja jopa baristat . Tiedän tosiaan, että Harvard Yardin paras opiskelijakahvila palkkaa yksinomaan FWS-palkintoja saaneita opiskelijoita.

vartalo_kahvi-3

kuinka ratkaista rubix -kuutio

Maksetaanko kahvin valmistamisesta (ja juomisesta)? Kyllä kiitos.

Kuinka paljon voit tehdä?

Tuntipalkkasi on vähintään nykyinen liittovaltion vähimmäispalkka, joka on tällä hetkellä 8,25 dollaria / h . Voisit mahdollisesti ansaita enemmän, riippuen siitä, mitä olet tekemässä ja missä koulussa olet. Monilla kouluilla on omat kampuksen vähimmäispalkat; Esimerkiksi Harvardin vähimmäisvaatimukset työharjoittelutöille ovat 10 dollaria tunnissa opiskelijoille ja 12,50 dollaria tunnissa opiskelijoille.

Työn tutkimuksen rajat

On olemassa muutamia rajoituksia sille, miten ja miten voit ansaita FWS-rahaa, mutta yleensä se on melko joustava ohjelma.

Ensinnäkin saadaksesi työopintotyön, sinun on käytävä koulussa, joka osallistuu työopinto-ohjelmaan . Koulusi taloudellinen tukiohjelma voi kertoa, onko heillä FWS-töitä kampuksella. He voivat myös ohjata sinut FWS-työpaikkailmoituksiin.

Jos saat FWS-palkinnon, sinun pitäisi tietää se vuotuinen enimmäismäärä on 7000 dollaria, mutta keskimääräinen palkinto on paljon pienempi - noin 1465 dollaria .

Mitä tulee työopintorahojen käyttämiseen, voit tehdä sen kanssa mitä haluat . Palkkasi menee suoraan sinulle, ellet pyydä, että rahat lähetetään koulullesi, jotta niitä voidaan soveltaa esimerkiksi opetuksen, huoneen ja aterian maksuihin.

Varoituksen sana: jos käytät tulosi asioihin, joita ei ole budjetoitu arvioituihin osallistumiskustannuksiin, voit jättää itsellesi 'kuilun' sen välillä, kuinka paljon rahaa sinulla on ja kuinka paljon rahaa maksaa käydä koulua . Sanotaan esimerkiksi (aiemmin postissa kuvailemani taloudellisen avun paketin perusteella), että kaikki avustukseni menevät lukukausimaksuihin, huoneisiin, hallituksiin ja palkkioihin. Minun on vielä maksettava pesula, kirjat ja kuljetus; siihen on varattu FWS-palkintoni (1465 dollaria). Jos teen jotain muuta FWS-tuloillani (sanon, ostan kalliita konserttilippuja), minulla ei ole rahaa, jota tarvitsen henkilökohtaisten kulujen rahoittamiseen. Et halua tämän tapahtuvan; kämppiksesi eivät ole tyytyväisiä, jos joudut pukeutumaan neljännesvuosittain pyykinpesuun.

Täytyykö sinun ottaa työopiskelu, jos sinulla on työopintopalkinto?

Lyhyt vastaus on ei, et ole velvollinen ottamaan FWS-työtä.

Jos FWS-palkinto on otettu huomioon budjettissasi taloudellisen tuen paketissa ja päätät olla ottamatta töitä, voit päättää asua säästöisemmin alentaaksesi osallistumiskustannuksiasi. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos aiot käyttää tulojasi henkilökohtaisten kulujen maksamiseen (kuten yllä kuvatussa esimerkissä).

Voit myös vapaasti ottaa työn, joka ei liity työhön. Ole vain tietoinen siitä tulot muusta kuin FWS-työstä vähentävät liittovaltion tukikelpoisuuttasi, jos 50% yli 6310 dollaria . Jos ansaitset esimerkiksi 8000 dollaria, liittovaltion tukikelpoisuus laskisi 845 dollaria. Et näe tätä tukikelpoisuuden vähenemistä FWS-työpaikan tuloilla .

Kuinka haet?

Nyt kun olet oppinut kaiken liittovaltion Work Study -ohjelmasta, tiedät, että se on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään osa-aikaisesti koulussa. Voit hakea FWS-palkintoa lähettämällä ilmaisen hakemuksen liittovaltion opiskelija-apuun tai FAFSA (saat vaiheittaiset ohjeet täältä).

Tämän ohjelman hakuaikataulu vaihtelee koulukohtaisesti, mutta varat ovat yleensä rajalliset . On parasta hakea aikaisemmin kuin myöhemmin (esim. Lähetä hakemuksesi alkukeväästä seuraavalle lukuvuodelle). Ota yhteyttä taloudellisen tuen toimistoon tarkistaaksesi tarkat tiedot FWS-hakemusten määräajoista.

Muista, että Work Study -palkinnon saaminen ei takaa Work Study -asemaa - sinun on haettava työpaikkoja kampuksella ollessasi, kuten muissakin osa-aikatöissä.

body_jobapp-1

Sinun on vielä haettava FWS-paikkoja, mutta hyvä uutinen on, että saat upean sovellus- ja haastattelukokemuksen

Suunnittelu eteenpäin: Sinulla on työtutkimuspalkinto, niin mitä nyt?

Jos sinulla on jo FWS-palkinto tai epäilet saavasi palkinnon, löydät strategiat sen hyödyntämiseksi parhaiten tästä osiosta.

kenen kanssa neitsyt sopii parhaiten

Ole ennakoiva

Työtutkimuksen työpaikat ovat usein erittäin haluttuja. Jos aiot käyttää FWS-palkintoa, aloita työpaikkojen etsiminen heti kun pääset kampukselle.

  • Tutustu koulusi työpaikkatietokantaan tai urakeskukseen. Jos mahdollinen työnantaja osallistuu Work Study -ohjelmaan, häntä kannustetaan palkkaamaan sinut, jos ilmoitat hänelle palkinnostasi.

Budjetoi palkintosi

Voi olla houkuttelevaa työskennellä paljon tunteja FWS-työpaikallasi, kun alat päästä näihin palkkakokeisiin. Jos sinulla on pienempi palkintosumma tai jos työskentelet useita tunteja, saatat loppua FWS-rahastasi nopeammin kuin odotat . Jos työnantajasi on palkannut sinut nimenomaan siksi, että sinulla on FWS, heillä ei ehkä ole varaa sinulle, jos varat loppuvat.

  • Vaihe 1: Kuinka monta viikkoa aiot työskennellä lukuvuoden aikana? Vähennä kesä- tai lomaa, jota et työskentele.
  • Vaihe 2: Olettaen, että palkintosi tukee 75% palkkasi (tämä voi vaihdella), jaa koko FWS-palkintosi (tuntikorvaus kerrottuna 75%: lla). Tämä antaa sinulle vuoden työtuntien kokonaismäärän.
  • Vaihe 3: Jakamalla vaiheessa 2 laskemasi lukumäärä vaiheessa 1 laskemiesi viikkojen lukumäärällä saat keskimääräisen tuntimäärän viikossa.

Ole rehellinen työnantajaasi kohtaan Work Study Award -palkinnossasi . Mahdollisuudet ovat, että hänellä on ollut FWS: n työntekijöitä aiemmin, ja tietää, että sinun on pysyttävä tiettyjen tuloparametrien rajoissa. Hänellä voi olla jopa budjetti maksamaan sinulle, kun FWS-varat loppuvat, mikä on toinen syy pitää hänet silmukassa.

Seuraa tulojasi

Kerran tai kahdesti lukukaudessa on älykäs tarkistaa uudelleen, onko FWS-palkintosummasi siinä missä odotat. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tarttua virheisiin ja korjata ne (esimerkiksi jos olet ansainnut 1000 dollaria, mutta 2000 dollaria on vähennetty työtutkimuspalkinnostasi). Sinun pitäisi pystyä tarkistamaan FWS-palkintosi tila työnantajan kautta tai opiskelijoiden työvoimatoimistosi kautta.

FWS-palkinnot voivat muuttua vuodesta toiseen, varsinkin jos ilmoitat ulkopuolisista apurahoista tai palkinnoista. Tämä voi olla turhauttavaa, varsinkin jos löydät vain FWS-työn, josta pidät todella. Ole valmis olemaan joustava työtutkimustyön budjetoinnissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset