Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

feature_help.jpeg

Perinteisesti pienituloiset opiskelijat on jätetty korkeakoulutuksen ulkopuolelle tai he ovat kohdanneet esteitä, jotka vaikeuttavat korkeakoulun valmistumista. Ohjelmat, kuten koulutusmahdollisuusohjelma, on suunniteltu tarjoamaan tarvittavaa tukea heikommassa asemassa oleville opiskelijoille, jotta he voivat menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.

Tässä artikkelissa, Kuvailen EOP: tä, kerron yksityiskohtaisesti koulutusmahdollisuusohjelmaan osallistumisen eduista ja kerron, kuinka ilmoittautua .Mikä on EOP?

Koulutusmahdollisuusohjelma eli EOP on neuvonta- ja akateeminen tukiohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa pienituloisia ja ensimmäisen sukupolven opiskelijoita menestymään yliopistossa . (Opiskelija on ensimmäinen sukupolvi, jos kumpikaan vanhemmista ei mennyt yliopistoon.) EOP-ohjelmat ovat valtion ohjelmia, ja ne ovat tyypillisesti vain julkisten oppilaitosten osavaltion asukkaille.

Näiden ohjelmien tarkoituksena on auttaa opiskelijoita, jotka kohtaavat ylimääräisiä esteitä korkeakoulutuksessa, menestymään akateemisesti ja valmistumaan. Useissa osavaltioissa on EOP: ita, mutta se ei ole saatavilla kaikissa osavaltioissa tai kaikissa korkeakouluissa. Katso koulun verkkosivustolta tai ota yhteyttä oppilaitokseen nähdäksesi, onko sillä EOP.

Tarkoitamme seuraavaa: Kaliforniassa useilla yliopistoilla on EOP -ohjelmia. EOP: t ovat saatavilla California State Universityssä ja Kalifornian yliopisto kampuksilla. Kuitenkin, vaikka jokaisella Kalifornian osavaltion yliopiston kampuksella on EOP, ainoat Kalifornian yliopiston koulut, joilla on EOP, ovat UC Berkeley, UC Davis, UC Santa Barbara ja UC Santa Cruz. Onneksi niitä on vastaavia ohjelmia muissa UC -kouluissa.

Sama koskee New Yorkin kouluja. New Yorkin osavaltion yliopistossa on EOP: ita ( SUNY ) kouluissa ja New Jerseyssä New Jerseyn teknologiainstituutti , Riderin yliopisto ja Seton Hallin yliopisto . Samanlaisia ​​ohjelmia on New Jerseyn osavaltion korkeakouluissa Educational Opportunity Fund -rahaston kautta ( EOF ).

Löysin myös EOP: t osoitteesta Oregonin osavaltio ja Washingtonin yliopisto . Tämä on kaikki sanoa jos olet kiinnostunut hyödyntämään EOP: ta, muista tehdä tutkimuksesi ennen kuin alat hakea kouluun.

Useimmat kampukset, jotka tarjoavat EOP: ta tarjota kesäohjelma EOP -opiskelijoille auttaakseen heitä siirtymään yliopistoon ja valmistautumaan yliopistoelämään . Opiskelijat saavat asua kampuksella ja vahvistaa akateemisia taitojaan ennen yliopiston alkua.

Lukuvuoden aikana, EOP tarjoaa neuvontaa, mentorointia ja akateemista neuvontaa ilmoittautuneille opiskelijoille auttaakseen heitä menestymään akateemisesti . Lisäksi EOP tarjoaa opiskelijoille uraneuvontaa ja valmistautumista jatko -opintoihin. Jotkin ohjelmat tarjoavat myös taloudellista apua, mukaan lukien avustusten tarjoaminen ja tiettyjen maksujen luopuminen tai lykkääminen.

Jokainen EOP on hieman erilainen opiskelijoille tarjoamiensa palveluiden ja mahdollisuuksien suhteen, mutta heillä kaikilla on sama tavoite: auttaa perinteisesti alipalveluja saaneita opiskelijoita hankkimaan korkeakoulututkinto.

15.5.jpg

Steven Depolo /Flickr

Miten EOP -kelpoisuus määritetään?

Kelpoisuus vaihtelee kampuksella, mutta se perustuu yleensä tulovaatimuksiin , mikä tarkoittaa, että perheesi tulojen on oltava alle tietyn summan, jotta voit päästä ohjelmaan. Kunkin valtion tuloraja on hieman erilainen.

mitkä merkit ovat yhteensopivia jousimiehen kanssa

Esimerkiksi Kalifornian osavaltion yliopiston kouluissa sinun on täytettävä tietyt EOP -tulokriteerit saadakseen EOP: n. Jos perheesi tulot ylittävät ohjeet, sinua voidaan silti harkita EOP: ksi, jos olet osoittanut sen Odotettu perheen panos on alle 1500 dollaria.

Yleensä EOP -kelpoisuussäännöt ovat vähemmän tiukat UC -kampuksilla. UC Berkeleyssä kaikki pienituloiset, ensimmäisen sukupolven tai historiallisesti aliedustettuina olevat opiskelijat (afrikkalaisamerikkalainen, chicano/latino ja intiaani) ovat EOP -kelpoinen . Klo UCSB , EOP palvelee kaikkia opiskelijoita mutta keskittyy pienituloisiin ja ensimmäisen sukupolven opiskelijoihin.

Tulokriteerit ovat hieman erilaiset SUNY -koulujen EOP: ille. Tarkista tältä sivulta tulovaatimukset, jotka on jaoteltu perheen koon mukaan. SUNY -kouluissa EOP on suunniteltu myös opiskelijoille, jotka eivät täytä normaaleja pääsyvaatimuksia, mutta osoittavat akateemisen lupauksen.

Useimmissa EOP-sopimuksissa vain osavaltion asukkaat ja Yhdysvaltain kansalaiset tai vakituiset asukkaat ovat oikeutettuja EOP: hen . Kaliforniassa, laittomia maahanmuuttajia jotka ovat oikeutettuja valtion opetukseen AB540 ovat myös oikeutettuja kaikkiin Kalifornian EOP -sopimuksiin. Täältä voit lukea lisää siitä, miten asiakirjoittomat opiskelijat voivat saada EOP: n .

Kuten aiemmin mainitsimme, sinun on tarkistettava koulusi EOP -toimistolta, oletko kelpoinen.

Miksi sinun pitäisi liittyä EOP: hen?

Jos haet koulua, jolla on EOP ja olet oikeutettu, suosittelen lämpimästi yrittämään liittyä ohjelmaan. Voit paitsi saada taloudellisia etuja, myös siirtymäkauden kesäohjelma ja neuvonta voivat auttaa menestymään yliopistolla ... ja sen jälkeen!

Monet EOP-opiskelijat tulevat alirahoitetuista kouluista eivätkä astu yliopistoon niin varautuneina kuin vauraammat ikätoverinsa. Lisäksi koska näillä opiskelijoilla ei ehkä ole vanhempia tai perheenjäseniä, jotka tuntevat yliopistosta, he eivät voi saada samaa opastusta kuin muut opiskelijat, elleivät he osallistu EOP: n kaltaisiin ohjelmiin. EOP: t antavat kyvykkäille opiskelijoille, joilla ei ehkä ole samoja resursseja tai sosiaalisia etuja, tukea, jota he tarvitsevat menestyäkseen yliopistossa.

Myös pienituloiset ensimmäisen sukupolven opiskelijat voivat tuntea olonsa eristetyiksi yliopistokampuksilla ja heillä on vaikeuksia liittyä etuoikeutetuista taustoista tuleviin opiskelutovereihinsa. An EOP voi auttaa sinua löytämään opiskelijayhteisön, jolla on samanlainen tausta kuin sinulla, ja voit saada neuvontaa ja mentorointia, joiden avulla voit käsitellä kamppailuja, jotka voivat johtua pienituloisista tai ensimmäisen sukupolven opiskelijoista.

Rochesterin yliopisto keskim

body_graduate-3.jpg

Ralph Daily /Flickr

Kuinka kirjaudut EOP: hon?

Tyypillisesti, on olemassa hakuprosessi liittyäkseen EOP: ksi . Taloudelliset tietosi voidaan tarkistaa vanhempiesi veroilmoituksista tai antamistasi tiedoista FAFSA . Tarkista koulun verkkosivusto tai ota yhteyttä EOP -toimistoon, jos sinulla on kysyttävää.

Jos olet kiinnostunut ilmoittautumaan EOP -oppilaitoksiin, sinun on suoritettava a lisäsovellus, joka on vaativampi kuin useimmat koulut ”. Perustietojen antamisen lisäksi sinun on annettava suosituksia ja vastattava lyhyisiin vastauskysymyksiin. Sinun ei tarvitse vain täyttää perusvaatimuksia, vaan sinun on osoitettava, että olet motivoitunut opiskelija, joka näyttää hyötyvän EOP: sta .

UC -kouluissa sinun on vain annettava lisätietoja UC -sovelluksestasi, jos olet kiinnostunut EOP: sta. Sinun on myös ilmoitettava kiinnostuksesi EOP: sta UC: n henkilökohtainen lausunto .

SUNY -kouluille lähetät säännöllisen hakemuksen ja ilmoitat kiinnostuksesi EOP: sta. Sinua saatetaan pyytää täyttämään lisälomakkeet ja toimittamaan asiakirjat.

Muista: nämä ovat vain muutamia kouluja, joilla on EOP. Muista tarkistaa yksittäiseltä oppilaitokseltasi, miten voit hakea niiden EOP -hakemusta (jos heillä on sellainen).

Mitä jos koululla ei ole EOP: ta tai et ole kelvollinen?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan EOP: hen, mutta kouluissa, joihin haluat hakea, ei ole EOP: ta tai et ole kelvollinen , saatat silti pystyä hyödyntämään tukipalveluja menestyäksesi yliopistossa.

Monilla kouluilla on toimistoja, jotka on omistettu auttamaan aliravittuja opiskelijoita menestymään yliopistossa. Katso tukipalveluja koulun verkkosivuilta. Jos olet pienituloinen tai ensimmäisen sukupolven opiskelija, voit ottaa yhteyttä ottotoimistoon ja kysyä erityistukiohjelmista pienituloisille tai ensimmäisen sukupolven opiskelijoille.

Päällä Suuri tulevaisuus , voit etsiä kouluja, joissa on tukipalveluja pienituloisille tai vähemmistöopiskelijoille . Lisäksi kunkin koulun profiilissa voit tarkastella käytettävissä olevia tukipalveluja. Tiedät, mitkä koulut tarjoavat tukea.

Suuri takeaway on tämä: vain siksi, että koulullasi ei ole muodollista EOP: ta, ei tarkoita, että siellä ei ole palveluja ja organisaatioita, jotka auttavat sinua menestymään.

body_help_wanted.jpg

Paul Townsend /Flickr

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset