Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

body_emory-1.jpg

Tässä oppaassa keskustelen aiheesta Emory Pre-College Program, kesäohjelma lukio-opiskelijoille Emory Universityssä. Ohjelman avulla opiskelijat voivat ottaa korkeakoulutason luokkia (joko luottoa tai ei-luottoa varten) asuessaan Emoryn kampuksella tai työmatkalla. Emory Pre-College Program (EPCP) -sateenvarjon alla on useita aliohjelmia, ja vaikka voit lukea kaiken siitä ohjelman verkkosivustolla, joitakin tietoja voi olla vaikea jäljittää.

Tästä syystä olen kerännyt kaikki tarvittavat ohjelmatiedot (tiedot ohjelmasta, sovellustiedot, kustannukset ja paljon muuta) ja laittanut ne tähän helppolukuiseen oppaaseen. Olen luonut sisällysluettelon, jotta voit löytää jokaisen osion, jos olet kiinnostunut vain tietystä aiheesta; suosittelen kuitenkin lukemaan koko oppaan. Huomaa, että nämä tiedot ovat ajan tasalla kesä 2016 -ohjelmaa varten, mutta ohjelman tiedot voivat muuttua seuraavien vuosien aikana. • Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Mitä teet ohjelmassa?
 • Miksi sinun pitäisi osallistua?
 • Hakeminen ja hakemusvaatimukset
 • Paljonko se maksaa?
 • Vinkkejä sisäänpääsyyn

Esitelty kuva: Christopher Octa/ Flickr

yhteensopivimmat merkit skorpionin kanssa

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Mitä teet ohjelmassa?

Emory Pre-College -ohjelma on lukiolaisille ja senioreille tarkoitettu ohjelma, joka tarjoaa esikatselun yliopiston elämästä. Joka vuosi noin 300 osallistujaa ota oppitunteja ja asu Emoryn kampuksella asuntoloissa (voit myös matkustaa) koko kesän.

Ohjelman osallistujille on kolme kurssivaihtoehtoa. Voit valita ottaa kahden viikon ei-luottokurssit , kuuden viikon luottokurssit (tarjotaan vain työmatkalaisille) tai kolmen viikon instituutti .

Mitä samankaltaisuuksia ja eroja näiden ohjelmavaihtoehtojen välillä on?

Opiskelijoille kaikissa kolmessa ohjelmassa olet saa osallistua vain yhteen luokkaan kahden, kolmen tai kuuden viikon aikana. Jos sinulla on aikaa ja rahaa, voit kuitenkin ilmoittautua lisäkaudelle ja suorittaa lisäkurssin/instituutin tuolloin.

Kahden viikon ei-luottokursseille ja kolmen viikon oppilaitoksille opiskelijoilla on mahdollisuus matkustaa tai asua kampuksella. Opiskelijoilla on luokka 9-11: 30 maanantaista perjantaihin . Oppitunnin jälkeen opiskelijat lounastavat ja saavat sitten vapaa-aikaa tai vapaaehtoistoimintaa (kuten vapaaehtoistyömahdollisuuksia tai Atlantan alueen retkiä) klo 13–16. Myöhään iltapäivällä (4-5: 30) opiskelijat osallistuvatyliopiston valmistelukursseilla (tunnetaan nimellä College 101), jotka opettavat opiskelijoita esimerkiksi aiheista yliopiston hakuprosessi, taloudellinen apu ja korkeakoulun pääaineen valitseminen .

College 101: n jälkeen on illallinen, jota seuraa vapaa -aika tai valinnaisia ​​toimintoja, kuten elokuvanäytöksiä tai ryhmäretkiä Braves -peliin . Ulkomuoto on arkisin klo 23 ja viikonloppuisin keskiyöllä. Lauantaisin kahden viikon ei-luotto-kurssiohjelman opiskelijat osallistuvat akoko päivän etukäteen suunniteltuja aktiviteetteja Atlantan alueella. Sunnuntaisin opiskelijoilla on vapaa -aikaa vapaaehtoistoiminnan kanssa.

Kuuden viikon luottokursseille kaikkien oppilaiden on matkustettava, mutta heidät on kutsuttu osallistumaan kaikkiin edellä mainittuihin valinnaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin (Atlantan retket, seulonta jne.). Opiskelijoiden aikataulut vaihtelevat luokan mukaan. Opiskelijat ilmoittautuvat Emory -opiskelijoiden rinnalle ja niihin sovelletaan samoja akateemisia vaatimuksia kuin Emory -opiskelijoille.

Kuuden viikon luottokurssi lasketaan tulevaisuuteesi korkeakoulun akateeminen ennätys, joka sisältää korkeakoulusi GPA: n ja korkeakoulun transkription. Emory -transkriptisi on lähetettävä, kun haet yliopistoon.

Kuka on oikeutettu ohjelmaan?

Perusvaatimukset kaikille hakijoille ovat:

 • Ole nouseva lukion juniori tai seniori, joka on vähintään 15 -vuotias ohjelman perehdytyspäivään mennessä. (Jos olet jo valmistunut lukiosta, et ole kelvollinen.)
 • Jos haet osallistumista laboratoriotutkinnon kurssille, sinun on oltava vähintään 16 -vuotias ohjelman perehdytyspäivään mennessä.
 • Sinulla on vähintään 3.0 GPA.

Jos olet kansainvälinen opiskelija, olet oikeutettu vain ei-luottokursseihin tai instituuteihin, ja sinun on myös täytettävä seuraavat pätevyysvaatimukset:

 • Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on toimitettava TOEFL-pisteet ja lähellä 100 pistettä Internet-testissä. Myös muita tunnustettuja englannin kielen pätevyystestituloksia, kuten Cambridgen kokeet, voidaan lähettää.
 • Pidä voimassa oleva passi.
 • On sairausvakuutus.

Mitkä ovat kesän 2016 ohjelmapäivät?

Kesän 2016 ohjelmat vaihtelevat alaohjelman mukaan ( kahden viikon ei-luottokurssit , kuuden viikon luottokurssit (tarjotaan vain työmatkalaisille) tai kolmen viikon instituutti ). Jotkut aliohjelmat, kuten kahden viikon ei-luottokurssit ja kuuden viikon luottokurssit ovat tarjottu useita kertoja kesällä 2016. Eri istunnoissa on kuitenkin erilaisia ​​kurssitarjontoja, joten tutustu kursseihin tarjottuihin kursseihin ennen istunnon päivämäärän valitsemista. (HUOM: vuoden 2016 kurssitarjontaa ei ole vielä julkaistu.)

 • Istunto A (kahden viikon ei-luottokurssi): 20. kesäkuuta-1. heinäkuuta 2016
 • Istunto B (kahden viikon ei-luottokurssi): 5. heinäkuuta-15. heinäkuuta 2016
 • Istunto C (kahden viikon ei-luottokurssi): 18. heinäkuuta-29. heinäkuuta 2016
 • Kolmen viikon ei-luottolaitokset: 5. heinäkuuta-22. heinäkuuta 2016
 • Istunto 1 (kuuden viikon luottokurssi): 16. toukokuuta - 24. kesäkuuta 2016
 • Istunto 2 (kuuden viikon luottokurssi): 27. kesäkuuta - 5. elokuuta 2016

body_emorylecturehall.jpg

Miksi sinun pitäisi osallistua Emory Pre-College -ohjelmaan?

Olen eritellyt alla Emoryn esikouluohjelman hyvät ja huonot puolet.

EPCP: n plussat

 • Testaa Emorya nähdäksesi, onko se oikea korkeakoulu sinulle.

 • Osallistu korkeakouluopintoihin : selvitä, mistä pääaineesta saatat olla kiinnostunut (olisit yllättynyt, saatat huomata vihaavasi taidetta ja haluat opiskella biologiaa tai päinvastoin). Myös, jos osallistut 6 viikon ohjelmaan, voit saada opintopistettä.

 • Jos asut, kokeile asua kaukana vanhemmistasi ensimmäistä kertaa ja saada itsenäisyyttä.

 • Saat apua yliopiston hakuprosessiin Emory -asiantuntijoilta.

 • Pidä ansioluettelossasi arvostettu ohjelma korkeakoulusovelluksiisi.

 • Jos sinulla on positiivisia kokemuksia Emory -professorin kanssa, voit saat suosituskirjeen korkeakouluhakemukseesi.

  kuinka lukea viivain tuumina
 • Nämä ammattilaiset ovat hyödyllisiä riippumatta siitä, mihin päädyt yliopistoon, joten Pre-College-ohjelma voi olla hyödyllinen, vaikka et olisikaan kiinnostunut tai olet varma, että haluat osallistua Emoryyn.

EPCP: n haitat

 • Kallis, vaikka jonkin verran taloudellista tukea on saatavilla (keskustelen kustannuksista ja taloudellisesta tuesta alla).

 • Vaikka monet ohjelman osallistujat osallistuvat edelleen Emoryyn, ei ole takeita pääsystä eikä takuuta siitä, että osallistuminen parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään.

Suosittelen lämpimästi tekemään Emory Pre-College -ohjelman, jos sinulla on siihen varaa ja se toimii kesäaikataulusi kanssa. Osallistuin samanlaiseen ohjelmaan UCLA: ssa, ja ohjelman avulla sain selville, olinko kiinnostunut osallistumaan UCLA: han (josta huomasin, etten ollut) ja millaisia ​​kursseja halusin jatkaa.

Hakeminen ja hakemusvaatimukset

Haket suoraan valitsemallesi ohjelmalle, joko kahden viikon ei-luottokurssit, kuuden viikon luottokurssit tai kolmen viikon instituutti. Jos olet kiinnostunut useammasta ohjelmasta, Voit hakea useita ohjelmia, mutta sinun on lähetettävä jokaiselle erillinen hakemus.

Hakemuksia otetaan vastaan ​​tammikuun alusta lähtien , mutta opiskelijoiden, jotka toivovat saavansa taloudellista apua (josta kerron tarkemmin alla), pitäisi hakea ennen ensisijaista rahoitustuen määräaikaa: 1. huhtikuuta. Hakuaika vaihtelee ohjelman mukaan. Pre-College-ohjelma ehdottaa, että haet asuntoa aikaisinon rajoitettu ohjelmalle. Tämä ehdotus näyttää osoittavan, että mitä aikaisemmin haet, sitä todennäköisemmin sinut hyväksytään.

Ohjelman järjestelmänvalvojat tarkistavat hakemuksesi ja ilmoittaa sinulle sähköpostitse hyväksymisestä ohjelmaan. Puhuin jonkun kanssa Emoryn Pre-College-toimistossa, joka sanoi he odottavat ottavansa esikoulun ohjelmaan opiskelijoita, jotka olisivat päteviä osallistumaan Emoryn yliopistoon . Kaikkia hakijoita ei hyväksytä. Annan alla vinkkejä hyväksymiseen.

hakijavaatimukset kaikille hakijoille (Yhdysvallat ja kansainvälinen kaikille ohjelmille) ovat:

 • Hakemusmaksu, jota ei palauteta, on 70 dollaria (maksetaan luottokortilla, kun haet verkossa).
 • Täytetty online -hakemuskysely (pyytää väestötietoja, vanhempaa/huoltajaa ja koulutustietoja).
 • Virallisen lukion transkription lähettäminen (johon on sisällyttävä arvosanasi yhdeksännestä luokasta kuluvan lukuvuoden syksyyn). Jos olet käynyt useamman kuin yhden lukion, sinun on lähetettävä transkriptiot molemmista kouluista.
 • Emorylle lähetetty SAT- tai ACT -tulosraportti, jos saatavilla. Jos et ole vielä ottanut ACT- tai SAT -ohjelmaa, voit lähettää PSAT -pisteesi tai PLAN -raporttisi.
 • Yksi suositus opettajalta tai ohjaajalta (verkkoportaalin kautta). Sinun on lähetettävä opettajan/ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta he voivat suorittaa suosituksen.

Muita kansainvälisiä hakijavaatimuksia:

 • Virallisen lukion transkription toimittaminen varmennetuilla englanninkielisillä käännöksillä.
 • Suosituksessasi opettajasi tai ohjaajasi on ilmoitettava englannin kielen taitotasosi.
 • Kirjoitusnäytteen lähettäminen.
 • TOEFL -pisteraportti ETS: ltä (Educational Testing Service).
 • Myös Skype -haastattelu voi olla tarpeen.

body_atlantaskyline.jpg

Kuinka paljon Emory-esikouluohjelma maksaa?

EPCP: n tarkka hinta vaihtelee ohjelman mukaan ja oletko päättänyt asua kampuksella vai työmatkalla. HUOMAUTUS: Työmatkakustannukset kattavat kaikkien ohjelmien ja kampuksen ulkopuolisten tapahtumien kustannukset. Asumismaksut kattavat lisäksi huoneen, lautan ja kolme päivittäistä ateriaa.

Olen antanut alla erittelyt:

 • Kahden viikon ei-luottokurssi
 • Instituutti (ei -luotto, kolme viikkoa)
  • Työmatkalainen: 3 941 dollaria
  • Asuinpaikka: 5 851 dollaria

 • Kuuden viikon luottokurssi (vain lähiliikenne)
  • Kolmen luoton kurssi $ 4,389
  • Neljä luottokurssia 5 817 dollaria

Näiden maksujen lisäksi on 70 dollarin hakemusmaksu, jota ei palauteta. Lisäksi vaaditaan 350 dollarin talletus, jota ei palauteta ja joka on maksettava, kun se hyväksytään ohjelmaan ilmoittautumisen varmistamiseksi.

Onko taloudellista apua? Kuinka haet?

Joo, taloudellista apua on saatavilla, mutta se on vain Yhdysvaltain kansalaisten tai vakituisten asukkaiden saatavilla, eikä se kata ohjelman kaikkia kustannuksia. Palkinnot vaihtelevat 500-1000 dollaria , riippuen taloudellisista tarpeista ja akateemisista ansioista.

Miten haet taloudellista tukea? Sinun on ensin täytettävä Emory Pre-College -hakemuksesi ja lähetettävä 70 dollarin hakemusmaksu (hakemusmaksuvapautus ei ole käytettävissä). Lisäksi, jotta voit hakea taloudellista tukea, sinun on toimitettava seuraavat tiedot ennen 1. huhtikuuta 2016:

 • Kaksisivuinen Pre-College-ohjelman rahoitustukihakemus (HUOM: linkki on kesän 2015 rahoitustukihakemukseen; kesällä 2016 myönnetty rahoitustukihakemus tulee saataville vasta tammikuussa 2016)
 • Vanhempiesi veroilmoitukset vuonna 2015

Lähetä nämä materiaalit joko muun hakemuksesi kanssa tai postitse tai faksaa ne erikseen Emory Pre-College -ohjelmaan.

Faksi: 404-727-6724

Osoite: Emory University Pre-College -ohjelma
Candler -kirjasto, sviitti 200
Mailstop: 1580-002-2AA
550 Asbury Circle
Atlanta, GA 30322

Kuka voi saada taloudellista apua?

Pre-College-ohjelman verkkosivuston mukaan palkinnot ovat perustuu ensisijaisesti osoitettuun taloudelliseen tarpeeseen ja akateemisiin ansioihin . Sekä taloudellinen tukihakemuksesi (mukaan lukien kotitalouden tulot, kotitalouden koko ja tietyn aliohjelman osallistumiskustannukset) että akateeminen historia (mukaan lukien transkriptio, testitulokset ja opettajan/ohjaajan suositus) otetaan huomioon päätettäessä, saatko taloudellista tukea ja kuinka paljon apua saat.

Vinkkejä sisäänpääsyyn

Kuten edellä mainitsin, kaikki ohjelmaan hakeutuneet eivät hyväksy. Vaikka Emory Pre-College -toimisto ei julkaise hyväksymisastettaan, puhuin Emory Pre-College -toimistolle, ja he sanoivat he odottavat ottavansa esikoulun ohjelmaan opiskelijoita, jotka olisivat päteviä osallistumaan Emoryn yliopistoon .

Siksi ijos kuolet päästäksesi EPCP: hen, sinun pitäisi yrittää saada GPA ja pisteet lähellä (tai vielä parempaa) Emoryn fuksien GPA ja pisteet myöntää . Emoryn hyväksytyille fuksille painotettu GPA 25/75 -prosenttipiste on keskimäärin 3,70 - 3,97. SAT: n 25./75. Prosenttipiste oli 2020–2260 ja 25./75. ACT-pisteet 30–34.

Jos et täytä näitä vaatimuksia, älä hätäile. Haet Pre-College-ohjelmaa, et Emory Collegesta, joten sinulla on edelleen mahdollisuus päästä Pre-College-ohjelmaan alhaisemmilla testituloksilla ja alhaisemmalla GPA: lla.

Saadaksesi kuitenkin parhaat mahdollisuudet hyväksyä haluat parantaa testituloksiasi ja GPA: ta. Vaikka sinulla ei ehkä ole paljon aikaa ennen hakemista, on olemassa tapoja nostaa GPA: ta nopeasti. Jos et ole vielä suorittanut SAT- tai ACT -kurssia tai olet jo suorittanut jonkin testin, mutta saanut pienen pistemäärän, meillä on oppaita, joiden avulla voit nostaa matalia ACT- tai SAT -pisteitäsi.

Vuoden 2016 psat -kansallisten ansioiden katkaisu

Koska ei ole esseitä tai henkilökohtaisia ​​lausuntoja, jotka osoittavat kuka olet ja haluat tehdä ohjelman, transkriptisi, pisteet ja suosituskirjeesi on osoitettava, mikä tähtien opiskelija olet. Suosituksen vuoksi varmista, että saat parhaan mahdollisen kirjeen. Katso 4 hämmästyttävää esimerkkikirjettä ja 3 huonoa esimerkkiä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.