Mikä on Duke TIP 7. luokan lahjakkuushaku ja miksi se tehdään?

feature_confusedpanda.png

Mikä on Duke TIP ja mikä on 7. luokan lahjakkuushaku? Tässä artikkelissa kirjoitan Duke Talent Identification -ohjelmasta, joka tunnetaan myös nimellä Duke TIP, joka tunnetaan myös nimellä Duke TIP Program. Duke TIP on useiden aliohjelmien yhdistelmä, joista yksi on 7thGrade Talent Search.

Vaikka löydät kaiken sen tiedon Duken omalta verkkosivustolta, kuten minäkin, tiedot ovat hajallaan ja hieman hankala jäljittää (tästä sekava panda tämän artikkelin yläosassa). Mukavuutesi takia, Olen koonnut kaiken täällä yhdeksi upeaksi blogipostaukseksi/oppaaksi . Suosittelen lukemaan sen läpi, mutta jos haluat lukea vain yhden osan, voit valita sen sisällysluettelosta.Nyt kun se on poissa tieltä, sukeltakaamme Duke TIPiin ja 7. luokan lahjakkuuksien etsintään!

ominaisuuskuvaluotto: panda-303949_640 , käytetty alla CC0 (Public Domain)/Muokattu alkuperäisestä.

päivitys-1672349_640

2021 PÄIVITYS: Duke uudistaa TIP -ohjelman

Peruutettuaan kesäasunto 2020 -ohjelmat koronaviruspandemian vuoksi, Duke maaliskuussa 2021 ilmoitti ettäse muuttaa ja uudistaa TIP -ohjelmaansa.

kuinka monta puoli litraa gallonaa

Kesällä 2021 ei ole asunto -ohjelmia,mutta kiinnostuneet perheet, joilla on 6-8 luokan oppilaita, voivat käyttää virtuaalikurssitarjontaa Duken yliopiston nuoriso -ohjelmat tänä kesänä.

Kuten Duke aiemmin ilmoitti,TIP -ohjelma ei palaa vuoden 2021 jälkeen,mutta Duke alkaa etsiä 'uusia tapoja tunnistaa opiskelijat ja helpottaa heidän pääsyä näihin rikastamisohjelmiin'. Tietoja tulevista ohjelmista ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta Duke odottaa tekevänsä lisää ilmoituksia tulevina kuukausina. Lisätietoja TIP -ohjelman uudistamisesta löytyy täältä.

Sisällysluettelo

Mikä on herttua VINKKI 7thLuokan lahjakkuushaku? Mitä lapset tekevät TIPin aikana?

Miksi minun pitäisi osallistua Duke TIPiin?

Kuinka hakea

Logistiikka: Kustannukset

Vinkkejä

Toimenpiteet

Mikä on herttua VINKKI 7thLuokan lahjakkuushaku? Ja mitä lapset tekevät sen aikana?

Koska on paljon sanottavaa Duke TIP 7: stäthGrade Talent Search, olen jakanut sen kuka, mitä, missä ja milloin ( miksi ja Miten saada omat erilliset osiot).

Mikä on Duke TIP 7. luokan lahjakkuushaku?

7thLuokan lahjakkuushaku ...
 • Tunnistaa lahjakkaat 7. luokan oppilaat testitulosten kautta (tästä on lisätietoja Kuinka voin hakea ? tämän oppaan osassa).
 • Rekisteröi nämä opiskelijat ottamaan SAT- tai ACT -kurssin 7 -lukuvuoden aikana.
 • Tarjoaa oppilaille tietoa näiden testitulosten tulkinnasta ja resursseista auttaakseen heitä ja heidän perheitään paremmin suunnittelemaan tulevaisuuttaan . Näihin resursseihin kuuluu neuvoja ja ohjeita koulutussuunnitelmasi suhteen, erityisiä Duke TIP -julkaisuja Talent Search Experience ja eInsights , verkkoresursseja, kuten Digest of Gifted Research ja pääsy Duke TIPin ympärivuotisiin itsenäisen oppimisen kursseihin. Tarkemmat tiedot löytyvät Duke TIP -sivustolta.
 • Hyödyntää oppilaiden pisteitä SAT- tai ACT -ohjelmassa saadakseen opiskelijat käyttämään muita Duke TIP -komponentteja kuten kesäohjelmat tai eStudies -kurssit.

Kuka on oikeutettu Duke TIP: n 7. asteen lahjakkuushakuun?

Jos asut Yhdysvalloissa, olet seitsemännellä luokalla (tai olet kahdeksas luokkalainen, joka jätti seitsemännen luokan) ja täytät testituloksen vaatimukset (lisää tästä), voit ilmoittautua Duke's 7: eenthGrade Talent Search . Niinkin helppoa. Kotikoulutettu? Älä huoli. Seitsemännen luokan lahjakkuushaku on täysin avoin koti-, julkisille, yksityisille, seurakuntalaisille ja muille koululaisille.

Jos et sovi näiden ohjeiden alle, älä hikoile-on olemassa muita Duke TIP -aliohjelmia, jotka saattavat olla sinulle sopivia, kuten 8.-10. Luokan vaihtoehto.

Loistava! Joten missä 7. luokan lahjakkuushaku tapahtuu?

Ellet raportoi SAT- tai ACT -pisteitäsi erikseen ja sinun on käytettävä paperisovellusta (lisää siitä tässä ), kaikki sovelluksen osat tapahtuvat verkossa ja kaikki resurssit jaetaan verkossa. Lukuun ottamatta SAT: n tai ACT: n ottamista, mikä edellyttää henkilökohtaista testauskeskusta, kaikki mitä tarvitset Duke TIP -laitteeseen, on tietokone tai mobiililaite ja internetyhteys. Ainoat tapaukset, joissa Duke TIP on vuorovaikutuksessa henkilökohtaisesti, ovat, jos sinut kutsutaan ja haluat osallistua vuoden lopussa pidettäviin tunnustuksiin.

Milloin tämä kaikki tapahtuu?

Seitsemännen luokan lahjakkuushaku järjestetään seitsemännen luokan lukuvuoden aikana . Useimmille opiskelijoille (kaikki yhdysvaltalaiset opiskelijat) ilmoittautuminen alkaa elokuussa , ja muu lahjakkuushaku (SAT- tai ACT-testaus, tiedot pisteistäsi, lahjakkaiden oppilaiden resurssit ja korkean pistemäärän saaneiden oppilaiden tunnustustilaisuudet) jakautuvat koko 7. luokan lukuvuoden ajan.

Jos et ole Yhdysvalloissa, voit joko osallistua 8.-10. Luokan vaihtoehdon kautta tai mennessä pyynnön esittäminen ohjelmaa varten, johon haluat osallistua, ja lähetä portfolio, jossa on transkriptiot, oppituntien ulkopuoliset ansioluettelot, testitulokset, älykkyysosamäärät ja muu pyydetty materiaali.

Palaa sisällysluetteloon

Miksi sinun pitäisi hakea herttua VINKKI 7thLuokan lahjakkuushaku?

Mitä oppilaat saavat Duke TIP: n 7. asteen lahjakkuushausta? Yksi etu on mahdollisuus suorittaa Duken kutsumat '' tason yläpuolella olevat testit '' (eli sinä ota SAT tai ACT ennen kuin olet lukiossa ) ja vertaa tuloksiasi vastaaviin lahjakkaisiin ikätovereihin.

Miksi tästä on apua? Se voi antaa sinulle varhaisessa vaiheessa tietoja alueista, joita haluat ehkä kehittää edelleen, ja antaa sinulle esikatselun testin ottamisprosessista .

Oletetaan esimerkiksi, että saat 200 pistettä näyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen, mikä on alle parin TIP-vertaisiisi verrattuna. Tiedät, että sinun on työskenneltävä tämän taidon parissa, ja sen seurauksena voit suunnitella paremmin perheesi kanssa lukion ja korkeakoulun valintaprosessin . Jos otit SAT: n juuri seitsemännen luokan oppilaana osallistumatta lahjakkuuksien etsintään, sinulla ei olisi mahdollisuutta tietää, miten pärjäät luokkasi ja ikäryhmäsi muita opiskelijoita vastaan; sen sijaan sinua verrattaisiin paljon vanhempiin oppilaisiin, mikä ei oikeastaan ​​kerro sinulle mitään siitä, missä sinun pitäisi olla nyt .

tekee sinisestä ja punaisesta violetin

Osallistuminen seitsemännen asteen lahjakkuuksien etsintään avaa myös mahdollisuuksia ilmoittautua ja osallistua muihin Duke TIP -aliohjelmiin , mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) eStudies -kurssit, kesäopinto -ohjelmat ja Scholar Weekends. Saat neuvoja ja resursseja, joista keskustellaan edellä yhtä hyvin.

Lopuksi tunnustetaan taitosi (osuvasti nimetyissä) tunnustusseremonioissa. Vuoden lopussa pidettävissä seremonioissa Duke TIP tunnustaa SAT- tai ACT-pisteen parhaimmat pisteet kaikista seitsemännen luokan lahjakkuushaun osallistujista . Meillä on lisätietoja näistä seremonioista artikkeleissa SAT- ja ACT -pistevaatimuksista, mutta nyt sanon vain, että on yleensä ilahduttavaa saada erityistä tunnustusta lahjakkuudestasi. Kyse ei ole vain mitalista (vaikka saat sellaisen palkintoseremonioissa) - se tietää, että muut arvostavat kovaa työtäsi.

body_blueribbon.png No.1_blue_ribbon mennessä oldbeeg , käytetty alla CC BY-SA 3.0 /Muokattu alkuperäisestä.

kuinka kiloa tonnissa

Palaa sisällysluetteloon

Devil's Advocate: Milloin minun EI pitäisi hakea Duke TIP: ia?

JOS ... et välitä ottamasta yliopiston pääsykokeita aikaisin, TAI

... et ole kiinnostunut osallistumaan TIP -kesäohjelmiin tai -resursseihin myöhemmin,

... SITTEN sinun ei ehkä kannata hakea Duke TIP 7th Grade Talent Search -hakua.

Miksi? Useimmat oppilaitokset eivät välitä siitä, mitä teit yläasteella, ellei se ollut jotain todella upeaa, kuten paperin julkaiseminen tai Broadway -näyttelyn pääosassa. Bottom line: jos aiot käyttää resursseja ja hyödyntää TIP: n kautta avoinna olevia ohjelmia, tee se ehdottomasti. Jos ei, säästä rahaa (ja aikaa).

Kuinka hakea herttua VINKKI 7thLuokan lahjakkuushaku?

Joten kun olet lukenut kaikki nämä tiedot, olet saanut inspiraation hakea 7: ääthGrade Talent Search ja tarvitset ohjeita. Tai ehkä olet jo saanut inspiraatiota, mutta et tiennyt miten. Joka tapauksessa olen tehnyt tutkimuksen puolestasi. Lue ohjeet siitä, miten voit päästä Duke TIP 7th Grade talent -hakuun ja miten voit hakea.

Ilmoittautuaksesi Duke VIHJE 7thGrade Talent Search, sinun on täytettävä tietty kynnys pisteissäsi hyväksytyt standardoidut testit . Mitä nämä testit ovat ja mitkä ovat kynnysarvot, kysyt? Duke TIP hyväksyy kaksi testiluokkaa, joista jokaisella on erilaiset standardit, jotka sinun on täytettävä päästäksesi 7. asteen kykyhakuun.

 • Luokka 1: IQ -testit. Saadaksesi Duke TIP: n seitsemännen asteen lahjakkuushaun, sinulla on oltava vähintään 125 pistettä viimeisen kahden vuoden aikana annetussa IQ -testissä.
  • Jotkut yleisimmin annetuista IQ-testeistä, jotka Duke TIP hyväksyy, ovat Wechsler Intelligence Scale for Children, Stanford-Binet Intelligence Scale, kognitiivinen arviointijärjestelmä tai mikä tahansa Woodcock Johnsonin testi.
 • Luokka 2: Muut standardoidut testit. Saadaksesi Duke TIP: n seitsemännen asteen lahjakkuushaun, sinun on täytynyt saada pisteitä '95: n prosenttipisteellä tai sen yläpuolella hyväksytyssä palkkatason kansallisessa standardikokeessa tai kykytestissä ... [tai] valtionarvioinnissa' Lainauslähde: Kelpoisuus | Duke VINKKI. Käytetty 2019-10-18.]
  • Nämä ovat usein valtion hallinnoimia testejä, kuten California Achievement Test, tai mikä tahansa testi, joka on osa New Yorkin osavaltion testausohjelmaa.

Kaikki erityiset testit että Duke TIP hyväksyy mittarina 7. luokan lahjakkuudenhaun lueteltu tämä sivusto . Jos et löydä tekemääsi testiä tästä luettelosta, voit aina lähettää sähköpostia Duke VINKKI ( qualifying_test@tip.duke.edu ) nähdäksesi hyväksytäänkö suorittamasi testi .

Kun olet selvittänyt, oletko kelvollinen seitsemännen asteen kykyhakuun, olet valmis luo Duke TIP -tilisi ja ilmoittautua. '' Ilmoittaudu nyt '-linkki on aktiivinen vain kunkin vuoden elokuun alusta joulukuun alkuun, mutta voit silti luoda tilisi nyt ja tarkistaa uudelleen elokuussa rekisteröityäksesi.

Poikkeukset

 • Jos osallistuit 4th-6thArvostele lahjakkuutta ja suorita valinnainen EXPLORE -testi, sitten olet automaattisesti päteviä (vaikka sinun on vielä ilmoittaututtava). Muuten, vaikka olisit osallistunut 4th-6thLuokan lahjakkuushaku, sinun on hyväksyttävä uudelleen ja rekisteröidyttävä 7thGrade Talent Search.
 • Jos olet jo käyttänyt SAT/ACT -ohjelmaa, jo maksanut ja rekisteröitynyt ottamaan sen tai menettänyt lahjakkuuden hakuajan, mutta aiot rekisteröityä SAT/ACT -tilaan, voit vielä ilmoittautua 7thGrade Talent Search, mutta sinun on tehtävä se käyttämällä eri sovellusprosessia. Jos haluat lisätietoja näiden tapausten ilmoittautumisprosessista, voit lähettää sähköpostia 7talentsearch@tip.duke.edu

Palaa sisällysluetteloon

Logistiikka: Kustannukset

Nyt tiedät mitä 7thGrade Talent Search on, miksi sinun pitäisi tehdä se, ja miten hakea . Seuraavassa on muutamia muita yksityiskohtia, joista voi olla hyötyä 7. asteen lahjakkuushaun kustannuksista.

Nopea vastuuvapauslauseke: kaikki kustannukset ovat tämän artikkelin kirjoittamishetkellä, joten muista tarkistaa 7. luokan lahjakkuushaku-, SAT- ja ACT -verkkosivustot ennen kuin suunnittelet budjetin näiden tietojen ympärille.

Hakemusmaksu 7thGrade Talent Search on 80 dollaria . Tämä maksu sisältää SAT: n tai ACT: n rekisteröintikustannukset riippuen siitä, minkä testin valitset.

Muista, että SAT: n ja ACT: n kirjoitusosat ovat täysin valinnaisia, joten ne eivät kuulu yllä olevan 80 dollarin maksun piiriin. Jos haluat suorittaa SAT- tai ACT -kirjoituskokeet, voit ilmoittautua niihin erikseen sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut Duke TIP -ohjelmaan. Lisäksi rekisteröidyt tähän tentin osaan suoraan testauspalvelun kautta Duke TIPin kautta.

Joten kuinka paljon tentin kirjoitusosa maksaa? Vaikka Duke TIP ei enää luettele lisähintoja verkkosivustollaan, SAT Essay-tentti maksaa 15 dollaria, kun taas ACT Writing -kokeen hinta on 16,50 dollaria (normaalin testimaksun lisäksi).

Voinko saada taloudellista apua?

Joo. Jos sinulla on oikeus saada ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita ja toimitat asianmukaiset asiakirjat, jotka osoittavat tämän, voit luopua osasta 7thGrade Talent Search . Pätevien hakijoiden, jotka pystyvät esittämään kirjallisen todistuksen (joko hyväksymisasiakirjat tai maksulomakkeen koulun kirjelomakkeella) ilmaisesta/alennetusta lounaasta, on maksettava vain ilmoittautumismaksu 30 dollaria , eikä 80 dollaria. Saat lisätietoja siitä, minne lähettää todiste ilmaisen/alennetun lounaan tilasta sähköpostitse 7talentsearch@tip.duke.edu tai soita Duke TIP: n rahoitusaputoimistoon (919) 668-9100 .

Voit myös saada apurahat säätiöiltä kuten Jack Cooken säätiön nuorten tutkijoiden ohjelma .

Palaa sisällysluetteloon

Vinkkejä päästä herttualle VINKKI

Alla olen laatinut luettelon hyödyllisistä vihjeistä, joilla parannat mahdollisuuksiasi päästä Duke TIP: n seitsemännen asteen kykyhakuun ja muihin ohjelmiin.

 • Jos et ole menestynyt erityisen hyvin koulun standardikokeissa kahden viime vuoden aikana, katso muutamat muut testi vaihtoehtoja . Ehkä IQ -testi olisi parempi tapa tunnistaa kykysi ja potentiaalisi.
 • Jos höpiset 7: n välilläthLuokan lahjakkuuksien haku ja odottaminen myöhempään ajankohtaan ja 8.-10. tee ehdottomasti Talent Search . Koska Duke TIP tukee testin kustannuksia, Talent Search (80 dollarin kiinteä hinta) on kustannustehokkaampi kuin 8.-10. Luokan vaihtoehto (35 dollarin maksu + 49,50 dollaria SAT: sta tai 46 dollaria ACT: stä, molemmat ilman esseekokeita). Jos et menesty hyvin SAT- tai ACT -ohjelmissa, kun otat sen käyttöön lahjakkuushaun kautta, voit aina testaa myöhemmin uudelleen .
 • Kun olet aloittanut 7thGrade Talent Search -prosessi, älä unohda opiskella SAT/ACT.
  • Miksi? Koska vaikka Duke TIP käyttää vain SAT: ää tai ACT: tä diagnoosina, Jos puhallat sen pois, se voi estää sinua pääsemästä kesän opinto -ohjelmaan, johon ansaitset osallistumisen (tai ainakin aiheuttaa sen, että joudut suorittamaan kokeen uudelleen päästäksesi pätevyyteen).
  • Ainakin sinun on tunnettava testirakenne ja ajoitus. Kuinka voit tehdä tämän?
   • Tee harjoitustesti, jossa näet, missä olet, ja käytä sitten näitä tietoja määrittääksesi parannettavan määrän.
   • Tiedä kuinka paljon aikaa sinulla on opiskeluun, jotta voit suunnitella valmistelusi sen mukaisesti.
   • Jos haluat lisätietoja näiltä osin, lue artikkelimme siitä, kannattaako SAT/ACT ottaa 7tharvosana .

Palaa sisällysluetteloon

miten teet vaaleanpunaisen

Toimenpiteet

# 1: Selvitä, mitkä hyväksytyistä testeistä olet suorittanut ja mitkä ovat pisteet , mukaan lukien komposiitit. Koska voit lähettää vain yhden pistemäärän Talent Search -sovelluksellasi, haluat olla varma, että valitset ja lataat parhaan testituloksesi.

#2: Kun pääset seitsemännen asteen lahjakkuuksien hakuohjelmaan, SAT- tai ACT -tutkimus.

#3: Varmista pidä silmällä 7thGrade Talent Search tärkeimmät päivämäärät kalenteri saadaksesi päivityksiä tämän lukuvuoden tiedoista, mukaan lukien kun ilmoittautuminen lahjakkuushakuun julkaistaan ​​(viime vuosien perusteella se on yleensä 1. elokuuta, mutta en lupaa mitään).

#4: Jos et ole tämän artikkelin lukemisen jälkeen vieläkään varma, onko 7thGrade Talent Search sopii sinulle, Lue lisää siitä osoitteessa Duke TIP -sivusto .

# 5: Lue muut artikkelimme eri Duke TIP -ohjelmien SAT- ja ACT -pistevaatimuksista.

Palaa sisällysluetteloon

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.