Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

ominaisuus-lääkäri-nainen-cc0

Se on aika yleistä tietoa lääkäriksi ryhtyminen on kovaa työtä . Se kestää vuosia koulua ja koulutusta, ennen kuin heidät hyväksytään harjoittamaan lääketiedettä.

Jos aiot mennä lääketieteelliseen kouluun, luultavasti harkitset lääketieteen tohtorin tutkintoa. Monissa lääketieteellisissä kouluissa on kuitenkin toinen lääketieteellinen tutkinto: osteopaattisen lääketieteen tohtorin tutkinto.Sekä DO että MD sopivat jonkun lääkäriksi ja molemmat ovat kelvollisia polkuja lääkäriksi. Mutta mikä on DO vs. MD? Ja DO vs.MD, mikä on parempi?

Artikkelimme vastaa näihin kysymyksiin sinulle:

 • Selitetään, mikä on DO vs MD
 • Antaa sinulle yleiskuvan MD: n ja DO: n vertailusta
 • Tarjoamalla syvällistä tietoa sekä MD- että DO-tutkinnoista, mukaan lukien palkat ja mahdolliset ura-alat
 • Sisältää tietokilpailun, joka auttaa sinua valitsemaan DO vs MD -tutkinnon
 • Yhteenveto asioista, jotka sinun on muistettava DO- ja MD -tutkinnon eroista

Paljon on peiteltyä, joten sukella sisään!

DO vs MD Yleiskatsaus

Mikä on DO vs MD? Kuten aiemmin mainitsimme, sekä lääkärit että lääkärit ovat päteviä lääkäreitä, jotka voivat harjoittaa lääketiedettä Yhdysvalloissa. Sanottuaan sen, DO: n ja MD -tutkinnoissa on joitain eroja, jotka jaamme alla.

DO: n ja MD: n samankaltaisuudet

Vaikka nimet voivat kuulostaa huomattavasti erilaisilta, MD: llä ja DO: lla on monia yhtäläisyyksiä. Molemmat tutkinnot johtavat oppilaita kohti lisensointia diagnosoimaan, hoitamaan ja määräämään lääkkeitä . Tämä tarkoittaa, että DO: t ja MD: t, jotka kulkevat läpi hallituksen kokeet on lupa harjoittaa lääketiedettä Yhdysvalloissa.

Molemmat tutkinnot myös edellyttää pääsyä varten kandidaatin tutkintoa ja asianmukaista MCAT -pistettä . Kun lääketieteen koulu on otettu, sekä MD- että DO -opiskelijoiden on suoritettava neljän vuoden kurssit, vuorottelut ja läpäistävä viimeinen hallituksen tentti saadakseen lisenssin.

Lisäksi , sekä lääkärit että lääkärit voivat osallistua ja suorittaa residenssiohjelmia. Sekä MD- että DO -tutkinnon saajat voivat hakea residenssiohjelmiin GME -akkreditointijärjestelmä . Myös asuinmahdollisuuksia ei rajoita tutkinto. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset, joilla on DO ja MD, voivat hakea-ja tulla hyväksytyiksi-samoihin oleskeluohjelmiin.

Viime kädessä tärkein samankaltaisuus lääkärin ja lääkärin välillä on se, että molemmat asettavat sinut oikeaan suuntaan harjoittamaan elinikäistä ammattia lääkärinä.

Ero DO: n ja MD: n välillä

MD- ja DO -tutkintojen välillä on joitain suuria eroja, etenkin lähestymistavan suhteen, jota nämä tutkinnot käyttävät lääketieteen harjoittamiseen.

MD -koulutusohjelma keskittyy yleensä allopaattiseen lääketieteeseen, joka on perinteinen lähestymistapa lääketieteelliseen käytäntöön jossa opiskelijat koulutetaan diagnosoimaan tiettyjen testien ja menettelyjen avulla ja hoitamaan sairauksia lääkkeillä. Jotkut suosituimmat kentät MD -haltijoille ovat radiologia, neurologinen kirurgia, ortopedinen kirurgia ja plastiikkakirurgia.

Sitä vastoin DO: n painopiste on kokonaisvaltainen, mikä tarkoittaa, että opiskelijat on koulutettu näyttämään koko keholle yksittäisten osien sijasta. Myös ennaltaehkäisevää lääketiedettä ja vaihtoehtoisia hoitoja lääketieteellisiin ongelmiin painotetaan enemmän. Jotkut DO -haltijoiden suosituimmat kentät ovat perhelääketiede, patologia, fysikaalinen lääketiede ja kuntoutus sekä psykiatria.

Näiden erilaisten lääketieteellisten lähestymistapojen vuoksi Lääkärit ja lääkärit suorittavat yleensä erilaisia ​​lisensointikokeita. Lääkäri suorittaa yleensä Yhdysvaltain lääketieteellisen lisensointitutkimuksen tai USMLE , koe. Toisaalta lääkärit osallistuvat yleensä kattavaan osteopaattiseen lääketieteelliseen lisensointitutkimukseen tai COMLEX , testi. Tämän jälkeen DO: t voivat myös ottaa USMLEn halutessaan, varsinkin jos he hakevat oleskelua, joka edellyttää tätä testiä.

body-doctor-coat-cc0

Yleensä lääkärit tulevat mieleen, kun ihmiset ajattelevat lääkäriä, jossa on valkoinen takki ja stetoskooppi!

Mikä on MD?

MD tai lääketieteen tohtori on tohtorin tutkinto, jota yleensä harjoittavat ne, jotka haluavat tulla harjoittelevaksi lääkäriksi Yhdysvalloissa. MD on tunnetuin lääketieteen tutkinto potilaiden toimesta, todennäköisesti siksi, että suurin osa lääkäreistä valitsee lääkärin muun tyyppisten tutkintojen sijaan.

Termiä lääketieteen tohtori käytettiin ensimmäisen kerran 1800 -luvulla luottaakseen lääketieteen alaan tutkimuksen, koulutuksen ja lisenssien avulla. Tämä tieteeseen perustuva lähestymistapa on perustana alalla allopaattinen lääke , jossa lääkärit hoitavat sairauksia lääkkeillä, säteilyllä, leikkauksella. Suurin osa Yhdysvaltain lääkäreistä harjoittaa allopaattista lääkettä!

Lisäksi lääkärit ovat myös suosituimpia lääketieteellisiä tutkintoja Yhdysvalloissa. Suurimmalla osalla lääkäreistä on MD ja 75% kaikista lääketieteen opiskelijoista jatkaa lääketieteellistä tutkimusta.

Jotta saat paremman käsityksen siitä, mitä lääkäri tarjoaa, Käymme läpi lääkärin koulutusvaatimukset, lisenssin, mahdollisen tulevan palkan ja uramahdollisuudet alla.

suolahappo vs muriatic acid

MD -ohjelmaan pääsy

Yksi lääketieteen vaikeimmista osista on pääsemään lääketieteelliseen kouluun . Vaikka kunkin koulun vaatimukset ovat erilaisia, on joitain kriteerejä, joita sinun on varottava, jos aiot hakea MD -ohjelmaan pian.

Kun olet suorittanut omasi kandidaatintutkinto , ensimmäinen kehä, jonka joudut hyppäämään, on ottamalla MCAT tai Medical College -sovellustesti. MCAT on testi, joka sinun on suoritettava päästäksesi lääketieteelliseen kouluun. Se on tavallaan kuin SAT: n tai ACT: n lääketieteellinen koulu!

Kuten monet standardoidut testit, sinun on käytettävä jonkin aikaa valmistautumista sekä tämän testin suorittamiseen että testattaviin käsitteisiin. Tämä johtuu siitä, että jos haluat päästä lääketieteen kouluun, sinulla on oltava erottuvuus. keskimääräinen MCAT-piste MD-hakijoille lukuvuonna 2018-2019 oli 511,2. Jotta voit erottaa itsesi, sinun on yritettävä pisteitä keskimääräistä enemmän.

Se auttaa myös vahvan GPA: n saamisessa. keskimääräinen GPA hyväksytyille lääketieteellisten koulujen hakijoille vuosina 2018-2019 oli 3,72 , joten sinun on myös pidettävä arvosanasi korkeakoulussa.

Pidä mielessä, että lääketieteellisessä koulusovelluksessa on enemmän kuin GPA: t ja testitulokset. Useimmat lääketieteelliset ohjelmat ottavat myös huomioon esimerkiksi viitekirjeet, taustatarkastukset, ansioluettelot, esseet ja haastattelut, kun he harkitsevat opiskelijan ottamista. Yritä saada jokainen näistä kriteereistä paras mahdollinen, ja sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä lääketieteelliseen kouluun.

Lisätietoja lääketieteellisen koulun valintaprosessista Muista tutustua täydelliseen oppaaseemme lääkäriksi . Meillä on myös resursseja yliopisto-opiskelijat harkitsevat lääketieteellistä opintojaksoa!

body-medical-school-oppikirja-cc0

Lääketieteellinen koulu ja lisenssi

Jos olet yksi onnekkaista 40% hakijoista, jotka on otettu lääketieteelliseen kouluun , työsi on juuri alkanut. Useimmat MD -ohjelmat vaativat neljän vuoden kurssitöitä vuorotellen tutkinnon saamiseksi. MD -opiskelijat viettävät yleensä ensimmäisen yhden tai kaksi vuotta luokkahuoneessa ennen vuorottelun aloittamista, vaikka tämä prosessi vaihtelee kouluittain.

MD -kurssityö pyörii allopaattisen lääketieteen koulun ympärillä. Tämä tarkoittaa, että yleensä lääkärit on koulutettu toimimaan tapauskohtaisesti, missä jokaisen uuden ongelman on noudatettava tiettyä diagnoosin ja hoidon menettelyä sairauden korjaamiseksi. On kuitenkin syytä huomata, että lääkäreille opetetaan myös kehon keskinäisiä yhteyksiä, kuten DO: t, vaikka tämä ei ole keskittyä hoitoa kuten osteopaattisessa lääketieteessä.

Lääketieteen koulun lopussa MD -opiskelijat ottavat USMLE: n. Tämä tentti on otettu kolmessa osassa lääketieteen koulussa ja residenssissä, testataan, pystyykö opiskelija soveltamaan lääketieteellistä tietämystään tosielämän olosuhteisiin. Kun olet läpäissyt USMLE: n, sinulla on lupa harjoittaa lääketiedettä Yhdysvalloissa, mutta tämä pisteet voivat myös määrittää, valmistutko ja mitkä residenssit olet oikeutettu.

Valmistumisen jälkeen MD -opiskelijat suorittavat yleensä ylimääräisen yhdestä seitsemään vuotta oleskelua ryhtyä hoitavaksi lääkäriksi valitsemallasi alalla. Residenssit määritetään vastaavuuksien avulla, joka perustuu USMLE -pisteisiisi, MD -arvosanoihisi ja asetuksiisi käytettävissä olevista residenssiohjelmista. Keskimäärin, MD -opiskelijoiden otteluprosentti on 90,3% , mikä tarkoittaa, että nämä opiskelijat pääsivät 90,3%: n ajasta suosituimpiin residenssiohjelmiinsa.

Suorita residenssisi, ota Hippokrateen vala ja olet matkalla uraan täysin lisensoituna lääkärinä.

MD: n palkka -asteikko

Keskipalkka henkilölle, jolla on MD vuonna 2020 on 201 290 dollaria . On olemassa muutamia tekijöitä, jotka voivat saada tämän määrän pienemmäksi tai suuremmaksi, kuten kenttä, sijainti, urakehitys, kysyntä ja paljon muuta.

Joten vaikka lääkäriksi tuleminen ei ole vain yksinkertainen, helppo prosessi, vaan se on myös taloudellisen hyödyn arvoinen ... ja mitä lääkärit voivat tehdä suuremman hyödyn vuoksi.

3 Huippu -uraa lääkäreille

Residenssisi jälkeen sinun on tehtävä kokopäiväinen työ lääkäriksi, todennäköisesti alalta, joka liittyy residenssissä tutkimaasi työhön. Mutta jos olet vasta aloittamassa lääketieteen koulun mahdollisuutta, älä koskaan pelkää! Sinun ei tarvitse päättää heti, mihin uraan päädyt.

Joten ajattelemisen aihetta varten tässä on pari tärkeintä lääketieteen uraa. ( Katso tästä artikkelista kattava luettelo MD -urasta .)

#1: Kardiologia

Yksi MD -tutkinnon parhaiten maksavista työpaikoista haltija on kardiologia. Kardiologit käsittelevät pääasiassa sydäntä ja sydän- ja verisuonijärjestelmää, mukaan lukien sydänsairauksien diagnosointi, sydämen ennaltaehkäisevän terveyden edistäminen sekä sydänhoitojen ehdottaminen ja ohjaaminen. Jos olet kiehtoo mikä saa ihmisen kehon toimimaan , kardiologia saattaa olla sinulle sopiva!

#2: Neurologi

Neurologia on toinen hyvin palkattu työ niille, joilla on MD. Neurologit työskentelevät aivojen ja hermoston kanssa. Neurologit ovat usein erikoistuneet tiettyjen neurologisten sairauksien, kuten Alzheimerin tai lihaskleroosin, hoitoon tai neurokirurgiaan. Jos olet kiinnostunut monimutkaisesta aivoja käsittelevästä alasta, neurologia saattaa olla sinulle sopiva.

#3: Urologi

Toinen korkeapalkkainen lääketieteen ala on urologia. Urologia on enemmän kuin vain virtsateiden tutkimus . Se edellyttää myös perusteellista munuaisten, miesten lisääntymisjärjestelmän ja jonkin verran neurologian tuntemusta . Urologit auttavat niitä, joilla on erilaisia ​​ongelmia nämä alueet, varsinkin kun ne vaikuttavat virtsarakkoon tai virtsateihin. Tämä kenttä on ihanteellinen niille, jotka haluavat auttaa ihmisiä ylläpitämään ja ylläpitämään korkeaa elämänlaatua.

vartalohieronta-DO-cc0

Lääkärit ovat täysin lisensoituja lääkäreitä, aivan kuten lääkärit. Heillä on kuitenkin taipumus korostaa sairauksien ennaltaehkäiseviä ja kokonaisvaltaisia ​​hoitoja.

Mikä on DO?

DO tai osteopaattisen lääketieteen tohtorin tutkinto on ammatillinen tohtorin tutkinto, jonka voit saada lääkäriksi . Ei niin monet ihmiset tunnistavat termiä DO verrattuna MD: hen, mutta lääketieteen harjoittamisen kannalta DO -tutkinto on yhtä pätevä.

Aivan kuten lääkärit, Lääkärit ovat täysin lisensoituja lääkäreitä jotka voivat harjoittaa lääketiedettä Yhdysvalloissa!

Termi osteopaattisen lääketieteen tohtori oli keksitty vuonna 1874 tehdä ero osteopaattisen ja allopaattisen lääketieteen (lääkäreiden käyttämä lääke) välillä. Osteopaattinen lääke ajattelee kehoa yhteenliitetyksi järjestelmäksi, jossa elämäntapa, ympäristö ja muut ulkopuoliset tekijät vaikuttavat sen yleiseen terveyteen.

Lääkärit voivat määrätä lääkkeitä ja tehdä leikkauksia aivan kuten lisensoidut lääkärit, mutta useimmat lääkärit haluavat keskittyä ennaltaehkäisevään ja/tai kokonaisvaltaiseen lääketieteeseen. DO: t käyttävät myös käytännön lähestymistapaa useammin kuin lääkärit, joka on käytäntö tuntea ja siirtää potilaita niiden diagnosoimiseksi ja hoitamiseksi.

Huolimatta viime vuosien voimakkaasta kasvusta, Lääkärit muodostavat edelleen vähemmistön lääketieteen tohtorin tutkinnoista verrattuna MD -lääkkeisiin. Vaikka niitä on suunnilleen 860 917 aktiivista lääkäriä Yhdysvalloissa niitä on nykyään vain noin 69 581 aktiivista tehtävää .

Lisäksi lääkärit menevät todennäköisemmin perusterveydenhuoltoon 56,4% kaikista tehtävistä valitsemalla tämän urapolun. (Verrattuna, vain 32% MD -tutkinnoista on perusterveydenhuollon lääkäreitä .)

Koska se on harvinaisempi kenttä Yhdysvalloissa, on ollut lievää puolueellisuutta DO -tutkinnon saaneita kohtaan aiemmin. Kuitenkin tämä puolueellisuus alkaa hiipua, kun useammat oppilaitokset alkavat tarjota DO -ohjelmia , jolloin työvoimassa on enemmän lääkäreitä, joilla on DO -tutkinto.

Suuri asia muistaa on se ihmiset, joilla on DO, käyvät läpi saman tiukan koulutus- ja lisenssiohjelman kuin MD -potilaat. Aivan kuten MD -haltijat, lääkärit ovat päteviä lääkäreitä, joilla on lupa harjoittaa lääketiedettä Yhdysvalloissa!

Pääsy DO -ohjelmaan

Se, että DO -tutkinnot eivät ole niin yleisiä, ei tarkoita, etteikö niihin olisi vaikea päästä. Kuten MD-ohjelmat, jokainen DO-ohjelma on erilainen ... mutta sinulla on silti oltava huippuluokan MCAT-pisteet ja GPA, jos haluat päästä sisään. Tämän jälkeen näyttää siltä, ​​että hieman helpompi päästä DO -ohjelmaan kuin MD , koska hakijoiden keskimääräinen MCAT -pisteet on 503,8 ja keskimääräinen GPA on 3,54.

Kummankin tyyppisten koulujen valintakriteerit esseiden, suosituskirjeiden ja jatkamisvaatimusten osalta ovat kuitenkin suurelta osin samat. Niin niin kauan kuin parannat kaikkia pääsyasiakirjoja ja kokonaistuloksia, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään.

body-heart-medical-school-cc0

Menevät lääketieteelliseen kouluun, aivan kuten lääkärit. Ainoa ero on, että he suorittavat ylimääräisiä kursseja osteopaattisessa manipulatiivisessa hoidossa.

Lääketieteellinen koulu ja lisenssi

DO -koulutus on hyvin samanlainen kuin MD -koulutus. Kuten MD, sinun on suoritettava neljä vuotta kursseja ja vuorottelua ennen tutkinnon saamista. Molemmat ohjelmat ovat yleensä luokkahuoneessa 1-2 vuotta ennen kierroksia, mutta sen jälkeen MD: n ja DO: n välillä on joitain eroja.

DO -työt sisältävät kaiken saman aineiston, joka löytyy MD -ohjelmasta, mutta merkittävä lisäys lisäkursseihin oppimisen ympärillä Osteopaattinen manipuloiva hoito , joka on keskeinen osa osteopaattisen lääketieteen harjoittamista . Tämä ylimääräinen kurssityö koskee myös kehon kokonaisvaltaista terveyttä ja sitä, miten jokaisen kehonosan terveys on riippuvainen kaikista muista. Lisäksi DO -kurssit keskittyvät ennaltaehkäisevään terveyteen ja joskus vaihtoehtoiseen lääketieteeseen.

DO: iden lisensointiprosessissa on kuitenkin eroja. Toisin kuin MD, DO -opiskelijat yleensä ottavat COMLEX koe saadakseen luvan harjoitella. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa DO -opiskelijat voivat saada hyväksynnän ottaa USMLE. Ennen kuin siirryt liian pitkälle lääketieteelliseen kouluun, on tärkeää tietää, mikä testi sopii paremmin uratavoitteisiisi.

COMLEX -tentti, kuten USMLE, suoritetaan kolmesta osasta koko koulutuksen ja asuinpaikan ajan, ja se testaa valmiutta tulla osaavaksi ja tehokkaaksi osteopaattiseksi lääkäriksi. Samoin COMLEXilla on tärkeä rooli sen määrittämisessä, valmistuvatko opiskelijat lääketieteellisestä korkeakoulusta tai saada asuinpaikkaa.

Myös MD -opiskelijoiden tavoin DO -opiskelijoiden on suoritettava residenssi, joka kestää yleensä yhdestä seitsemään vuotta. Onko opiskelijoilla a otteluprosentti 84,6% , mikä on hieman vähemmän kuin MD -opiskelija. Tämä voi johtua siitä, että DO -opiskelijoiden viimeaikainen kasvu ei ole muuttanut käytettävissä olevien DO -paikkojen määrää.

Kun DO: t ovat suorittaneet oleskelunsa ja ottaneet osteopaattinen vala (Huomaa, että tämä on eri asia kuin MD: n Hippokrateen vala), he voivat aloittaa lääketieteen harjoittamisen täysin pätevänä lääkärinä.

TEE vs. MD: n palkka -asteikko

Keskipalkka henkilölle, jolla on DO on 163 908 dollaria , joka on noin 40 000 dollaria vähemmän kuin MD. Työtehtäviin vaikuttaa erityisesti DO maantieteellisen sijainnin ja kokemuksen perusteella . Myös tehtävien työpaikat kasvavat edelleen, joten tämä määrä voi muuttua tulevaisuudessa.

Kokonaisuutena joko MD- tai DO -tutkinnon suorittamisella on etuja ja haittoja. Tärkeintä on henkilökohtainen filosofiasi ja se, joka mielestäsi palvelee paremmin ammatillisia etujasi.

3 huippu -uraa tekijöille

DO: n urapolku on melkein täsmälleen sama kuin MD: n. Ainoa ero on se, että koska DO: t ovat harvinaisempia, saatavilla on vähemmän DO-spesifisiä töitä. Sanottuaan sen, Lääkärit ovat edelleen lisensoituja lääkäreitä, joten he voivat myös kirjoittaa kenttiä, joilla lääkäreitä esiintyy yleisemmin !

Katsotaanpa nyt kolmea huippu -uraa urakoitsijoille.

#1: Perhelääkärit

Perusterveydenhuollon lääkäreinä perhelääkärit on koulutettu käsittelemään monenlaisia ​​mahdollisia ongelmia kaikenikäisille potilaille imeväisistä vanhuksiin. Perhelääkärit voivat kohdata kaiken vauvan flunssasta vakaviin suolisto-ongelmiin 40-vuotiaalla. Tällainen ura on ihanteellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita vuorovaikutuksessa eri ikäryhmien kanssa ja tekeminen yhteyksiä saman perheen eri sukupolviin.

kahden pelaajan parhaat korttipelit

#2: Lastenlääkärit

Lastenlääkärit ovat vauvojen, lasten ja nuorten aikuisten perusterveydenhuollon lääkäreitä. Pohjimmiltaan lastenlääkärit hoitavat alle 21-vuotiaita (vaikka joissakin käytännöissä raja-ikä on 18). Lastenlääkärit valvoa lasten yleistä terveyttä ja kehitystä elämänsä perustavimpien vuosien ajan, joten tämä on täydellinen työpaikka ihmisille, jotka haluavat rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita kasvaviin potilaisiinsa.

#3: Sisätautitiede

Sisäiset lääkärit tai internistit tarjoavat yleensä ensisijaista hoitoa aikuisille, joilla on sisäisiä sairauksia. Internistejä ei pidä sekoittaa kirurgeihin, kuten internisteihin älä tarjoa leikkaushoitoa . Sen sijaan sisätautilääkärit hoitaa sisäisiä asioita ulkoisesti. Internists voi myös toimia konsulttina muille perusterveydenhuollon lääkäreille, jotka tarvitsevat lisätietoa sisäisistä sairauksista. DO: t sopivat uskomattoman hyvin tähän kenttään, koska ne ovat niin virittyneitä siihen, miten kehon eri järjestelmät toimivat yhdessä.

body-quiz-kuvake

TEE vs. MD -tietokilpailu: Mikä on sinulle parempi?

Jos olet edelleen epävarma tehtävän ja lääkärin välillä, olemme koonneet pienen testin alla auttaaksemme sinua päättämään, mikä tutkinto sopii sinulle parhaiten. Kirjoita vastauksesi muistiin ja katso lopputulos!

 1. Mikä on mielestäsi tärkeämpää kansanterveydelle?
  A. Tulevien vaivojen ehkäisy
  B. Jo olemassa olevien vaivojen hoito

 2. Minkä väitteen kanssa olet eniten samaa mieltä?
  V: Uskon, että koko kehon terveys on yhtä tärkeä tai tärkeämpi kuin yksittäisen ruumiinosan terveys.
  B. Uskon potilaaseen vaikuttavien oireiden hoitoon keskittymällä erityisiin valitusalueisiin.

 3. Valitse vaihtoehto, joka kuvaa parhaiten reseptilääkkeiden filosofiasi:
  A. Lääke on yksi monista hoitomuodoista kaikenlaisille sairauksille, ja sitä tulisi määrätä vain, jos sitä voidaan välttää. Lääketiede on vain yksi hoitomuoto tietoisuuden, elämäntapojen ja terveen ympäristön ylläpitämisen rinnalla.
  B. Lääketiede on ensimmäinen hoitolinja hoidon ja leikkauksen rinnalla. Sen tarkoituksena on helpottaa potilaiden sairauksia, ja sitä tulisi käyttää potilaiden auttamiseen tarpeen mukaan.

 4. Mikä näistä kahdesta vaihtoehdosta heijastaa enemmän persoonallisuuttasi?
  V: Olen mukava olla fyysisesti lähellä ja koskettaa ihmisiä, joita en tunne tai joita en tunne.
  B. Mieluummin istun alas ja analysoin tilannetta ennen kuin teen valintoja tai johtopäätöksiä.

 5. Mikä näistä vaihtoehdoista kuvaa parhaiten toiveitasi lääketieteelliseen kouluun?
  V: Haluan oppia niin paljon kuin voin koko kehosta, vaikka se merkitsisi sitä, että saatan aluksi maksaa vähemmän tai minulla on vähemmän vaihtoehtoja uralle.
  B. Haluan oppia mahdollisimman paljon mahdollisimman nopeasti, varsinkin jos lopputulos on korkeampi palkka ja enemmän uramahdollisuuksia.

Jos vastasit enemmän As, saatat sopia paremmin DO -uraan. Mutta jos vastasit useammalla B: llä, lääkäri saattaa olla oikea sinulle!

body-muista-muistutus-hehkulamppu-idea-postit-cc0

Tärkeimmät takeaways: Mikä on DO vs. MD?

Nyt voit vastata kysymykseen Mikä on DO vs. MD, mutta saatat silti miettiä, kumpi on parempi.

Ihmisille, jotka harkitsevat DO vs.DD, mikä on parempi, riippuu henkilökohtaisesta filosofiastasi. Itse asiassa jotkut professorit ehdottavat, että opiskelijoiden pitäisi koskee molempia ohjelmia nostaa mahdollisuuksiasi päästä lääketieteelliseen kouluun.

Mutta Jos yrität tehdä päätöksen ja muistaa eron, tässä on otettava huomioon :

 • MD on perinteisempi tutkinto, joka keskittyy sairauksien hoitoon lääkkeillä, terapialla ja leikkauksella.
 • DO -tutkinto keskittyy kokonaisvaltaiseen ja ennaltaehkäisevään terveyteen ajattelemalla kehoa yhteenliitetyksi järjestelmäksi.
 • Molempien tutkintojen ansaintaprosessi on hyvin samanlainen, ja sekä lääkärit että tehtävät

body-whats-next-stars

Mitä seuraavaksi?

Jos haluat olla lääkäri, Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa valmistautumista tulevaan uraasi. Sinä pystyt Täältä saat lisätietoja siitä, miten aloittaa lääketieteen opintosi vielä lukiossa.

Tietysti, voit myös käyttää perustutkinto -opintojasi antamaan sinulle etumatkan lääketieteelliseen kouluprosessiin . Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää lääketieteen edeltävästä radasta, jota monet yliopistot tarjoavat pyrkiville lääkäreille.

Jos luulet, että lääkevalmistetta edeltävä kappale sopii sinulle, Tutustu näihin 11 yliopistoon joilla on hämmästyttäviä pre-med-ohjelmia opiskelijoille.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.