Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

ominaisuus-Disney-maailma-1

Disney College -ohjelma on haluttu maksettu korkeakoulujen harjoitteluohjelma Yhdysvalloissa Pääset töihin Disneyn lisäksi myös ammatilliseen ja koulutustapaukseen, joka erottuu ansioluettelostasi. Ei siis ole yllättävää, että tuhannet korkeakouluopiskelijat etsivät mahdollisuutta laittaa DCP ansioluetteloonsa vuosittain.

Mutta, mikä on Disney College -ohjelma tarkalleen ja mistä tiedät, sopisitko siihen hyvin ( ja kilpaileva hakija)? Vastaamme näihin ja muihin kysymyksiin sinulle tässä artikkelissa! Annamme sinulle:  • Yleiskatsaus Disney College -ohjelmaan, mukaan lukien kenelle se on tarkoitettu ja kuka kelpaa, kuinka kauan se kestää ja mitkä ovat sen edut
  • Selitys Disney College -ohjelman kolmesta pääkomponentista
  • Kolme vinkkiä päättääksesi, sopisiko ohjelma sinulle parhaiten
  • Opas Disney College -ohjelman hakuprosessiin ja viisi vinkkiä erotettavan sovelluksen kokoamiseen.

Alla on kaikki yksityiskohdat, jotka sinun on tiedettävä Disney College -ohjelmasta!


body-disney-epcot-1

Mikä on Disney College -ohjelma?

Disney College -ohjelma (DCP) on lukukauden mittainen, maksettu korkeakouluharjoittelu Walt Disney World Resortissa Orlandossa Floridassa ja Disneyland Resortissa Anaheimissa Kaliforniassa.

Opiskelijat, jotka hakevat ja hyväksytään tähän yksityiseen harjoitteluohjelmaan, saavat mahdollisuuden työskennellä Disney-puistoissa ja lomakohteissa, osallistua korkeakoulutason kursseille ja rakentaa suhteita opiskelijoihin kaikkialta maailmasta asuen yrityksen tukemassa asunnossa.

Joten millaiset opiskelijat voivat hakea DCP: tä? Opiskelijat, jotka ovat myös Yhdysvaltain kansalaisia, pysyviä Yhdysvaltain asukkaita tai opiskelevat Yhdysvalloissa F-1-viisumin nojalla, voivat hakea. Kaikkien DCP-hakijoiden on oltava 18-vuotiaita siihen mennessä, kun heidän osallistumisensa ohjelmaan alkaa. Hakijoiden on oltava ilmoittautuneita korkeakouluun tai yliopistoon syksyn tai kevätlukukauden aikana ennen hakemusta ohjelmaan.

Ohjelma on vähintään yhden lukukauden pitkä, mutta ohjelman pituus voi vaihdella neljästä seitsemään kuukauteen . Suurimman osan ajasta hakijat eivät saa selville, kuinka kauan heidän harjoittelutarjoussa on, ennen kuin heidät on kutsuttu virallisesti osallistumaan DCP: hen.

Disney College -ohjelmaan osallistumisella on monia etuja. Osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua johtajien kanssa, osallistua ura- ja henkilökohtaisen kehityksen luokkiin ja kehittää taitoja, kuten ongelmanratkaisu, ryhmätyö, asiakaspalvelu ja viestintä.

DCP: n todellakin erottuu siitä, että osallistujat pystyvät täyttämään harjoitteluvaatimuksen ottamalla koko lukukauden online-verkkokursseja ja maksetaan. Palkallisia harjoittelupaikkoja, jotka antavat aikaa oppituntien ottamiseen, on aika vaikea saada aikaan!

body-disney-linna-väkijoukko-1

DCP: n osallistujat työskentelevät joko Disney Worldissä tai Disneylandissa näyttelijöinä. Monet DCP: n näyttelijät ovat vuorovaikutuksessa kävijöiden kanssa ... ja auttavat heitä viettämään maagista aikaa puistoissa!

Disney College -ohjelman kolme komponenttia: eläminen, oppiminen, ansaitseminen

Nyt kun olet saanut vastauksen kysymykseen 'Mikä on Disney College -ohjelma', tarkastellaan tarkemmin DCP-ohjelman kolmea osaa: eläminen, oppiminen ja ansaitseminen.

# 1: Asuminen

DCP: n 'elävä' komponentti viittaa vaatimukseen, jonka mukaan ohjelman osanottajat asuvat yrityksen tukemissa asunnoissa ihmisten kanssa kaikkialta Yhdysvalloista ja maailmasta. Se on paljon kuin asuminen asuntolassa yliopiston kampuksella!

DCP huolehtii osallistujiensa osoittamisesta paikan päällä tapahtuvaan asumiseen. Osallistujille osoitetaan huoneistot ja kämppikset sukupuolen mukaan, ja yhteen huoneistoon voidaan nimetä enintään kahdeksan osallistujaa. Asuessaan Disney College Program -asunnossa osallistujien on noudatettava Yhteisön koodit joiden tarkoituksena on varmistaa osallistujien turvallisuus. Jos näin ei tehdä, ohjelma voidaan lopettaa.

Ohjelmaan osallistuvien sekä Walt Disney World Resortissa Floridassa että Disneyland Resortissa Kaliforniassa on maksettava useita maksuja auttaa kattamaan heidän asumisensa kustannukset. Osallistujien on maksettava pari kertaluonteista maksua ennen ohjelman aloittamista ja toistuva viikkomaksu asumiskustannusten kattamiseksi ohjelman alkamisen jälkeen (samanlainen kuin periaatteessa vuokran maksaminen). Mukavuuden vuoksi viikoittaiset asumiskustannukset vähennetään suoraan DCP: n osallistujien palkkakokeista ennen kuin he saavat ne.

Nämä asumismaksut vaihtelevat sen mukaan, mihin Disney-lomakohteeseen osallistuja on osoitettu. Tässä on erittely maksuista, jotka osallistujilta maksetaan molemmissa lomakohteissa, kun he hyväksyvät kutsun osallistua:

College-ohjelman sijainti: Walt Disney World Resort, Orlando, FL

Maksutyyppi Maksun määrä Kerran vai toistuva? Palautettava?
Ohjelman osallistumismaksu 240 dollaria Kertaluonteinen (ennen ohjelman aloittamista) Älä
Asumismaksu 150 dollaria Kertaluonteinen (ennen ohjelman aloittamista) Älä
Viikoittainen asuntomaksu Vaihtelee 114 dollarista 205 dollariin huoneiston tyypistä ja koosta riippuen Toistuva (viikoittain ohjelman keston ajan) ÄläCollege-ohjelman sijainti: Disneyland Resort, Anaheim, Kalifornia

Ohjelman osallistumismaksu 150 dollaria Kertaluonteinen (ennen ohjelman aloittamista) Älä
Vakuus 150 dollaria Kertaluonteinen (ennen ohjelman aloittamista) Joo
Asumis- ja hallintomaksu 640 dollaria Kertaluonteinen (ennen ohjelman aloittamista) Älä
Viikoittainen asuntomaksu Vaihtelee 160-180 dollaria viikossa, riippuen huoneiston koosta ja enimmäismäärästä Toistuva (viikoittain ohjelman keston ajan) ÄläNyt kun tiedät kaikki maksettavat maksut ennen Disney College -ohjelmaa ja sen aikana, on tärkeää olla tietoinen siitä, että vaikka sinut hyväksytään ohjelmaan, paikkasi ei ole virallisesti varattu siihen asti kun olet maksanut vaaditut kertaluonteiset asumismaksut yhdellä maksulla.

# 2: Oppiminen

DCP: n 'oppiminen' viittaa ainutlaatuisen Disneyn kurssitarjontaan ja kokemuksiin, jotka ovat ohjelman osanottajien käytettävissä. Aivan kuten Living-komponentti, käytettävissä olevat oppimismahdollisuudet eroavat Walt Disney World Resortin ja Disneyland Resortin välillä. Kursseille osallistuminen on Disney-harjoitteluprogrammin edellytys.

Kurssitarjous on julkaistu verkkokurssiluettelo Disney Onsite Resident Management System, tai DORMS. Kurssit on lueteltu otsikon, tyypin, päivämäärän, kellonajan, tuntien (kuten kuinka monta tuntia pitkä kurssi on) ja ilmoittautumispäivän mukaan. Kaikille kurssitarjouksille on määritetty myös tyyppi. DCP: n kaksi pääruokatyyppiä ovat 'Exploring Disney' ja 'Career Connection'.

'Exploring Disney' -kurssitarjonta ja kokemukset esitellä, miten Disney harjoittaa liiketoimintaa monilla alueilla . Nämä kurssit sisältävät seminaareja, joissa tutkitaan Disney-liiketoiminnan eri osia, erillisiä istuntoja, jotka tarjoavat käsityksen Disney-toiminnan eri näkökohdista, ja mahdollisuuksia tutkia Disneyn puistojen ja lomakohteiden hallintaa ja suunnittelua.

Urayhteyden oppimistapahtumat on tarkoitettu ohjaamaan osallistujia heidän urakehityksessään . Urayhteysluokkia on kolme tyyppiä: Keskustelut, Ura-oivallukset ja Ura + elämän valmistelu. Vierailevat puhujat käsittelevät Disneyn uramahdollisuuksia keskusteluissa. Ura-oivallukset esittävät osallistujiin perustuvia uramahdollisuuksia. Ura + elämänvalmistelu -kurssit on suunniteltu auttamaan osallistujia uravalmiuden erityispiirteissä, kuten kirjoittamisen jatkaminen, verkostoituminen ja haastattelu.

Lopuksi, Walt Disney Worldin Disney College -ohjelma tarjoaa myös valinnaisen Study Hall -ohjelman . Opintohalli on suunniteltu erityisesti antamaan ohjelman osanottajille määrätty aika viikossa tehtävien suorittamiseen kaikille verkkokursseille, joita he käyvät yliopistojensa tai yliopistojensa kautta. (Se on pohjimmiltaan aivan kuin opintohallin jakso, joka sinulla voi olla lukiossa!) Osallistuakseen opintohalliin ohjelman osallistujien on rekisteröidyttävä verkossa, jotta heille taataan vapaa-aika DCP: n työstä hyödyntääkseen tätä mahdollisuutta.

Jos haluat oppia lisää Disneyn oppimismahdollisuuksista, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin DCP-verkkosivuston 'Learning' -sivulla .

kehon_kasvava raha

Paitsi että saat kokemusta ja kurssihyvitystä osana DCP: tä, ansaitset myös ylimääräistä rahaa!

# 3: Ansainta

Disney College -ohjelman viimeinen osa on 'Ansaitsee.' Koska Disney College -ohjelma on maksettu harjoittelupaikka, osallistujat saavat tuntipalkan työstä, jota he tekevät Disneyn puistoissa ja lomakohteissa.

Ohjelman ehdokkaille ilmoitetaan tarkka palkkamäärä, jonka he saavat, kun he jatkavat tarjousta liittyä ohjelmaan, mutta ohjelman sovellussivun mukaan , tämä palkka vaihtelee välillä 12-15 dollaria tunnissa riippuen osallistujan tarjoamasta roolista.

DCP: n osallistujat voidaan määrätä työskentelemään Toiminta, viihde, majoitus, ruoka ja juoma, vähittäiskauppa / myynti tai virkistys . Työskennellessään jollakin näistä alueista osallistujia kutsutaan 'valituiksi jäseniksi', ja he aikovat käyttää aikansa palvelemaan puistojen ja lomakohteiden vieraita ja varmistamaan, että heillä on maaginen kokemus.

Avain hyvän kokemuksen saamiseen työskennellessään ohjelmassa on joustavuus . Osallistujia voidaan pyytää työskentelemään joko sisätiloissa, ulkona tai molemmissa. Heidän on oltava täysin käytettävissä, koska osallistujille voidaan määrätä kokopäiväinen tai osa-aikainen aikataulu ja heitä voidaan pyytää työskentelemään päivällä, illalla (jopa keskiyön jälkeen!), Viikonloppuisin ja lomapäivinä. Jos et ole tyytyväinen joustavaan tai vaihtuvaan työaikatauluun, DCP-ohjelma ei välttämättä sovi sinulle parhaiten.

Kun haet ohjelmaa, hakijoilla on mahdollisuus ilmoittaa erityinen rooli, josta he ovat kiinnostuneita työskennellessään puistoissa ja lomakohteissa, mutta ei voida taata, että heidät osoitetaan tähän rooliin . Hakijalle tarjotusta erityisestä asemasta riippumatta, kaikki ohjelman osallistujat saavat mahdollisuuden työskennellä viestintä- ja ongelmanratkaisutaitojensa parissa ja rakentaa itseluottamusta ja itseluottamusta työnsä kautta.

body-walt-disney-mikki-1

Se, että Disney on maagisen maagisin paikka, ei tarkoita, että se olisi oikea paikka sinulle. Tutustu vinkkeihimme, jotta voit päättää, pitäisikö sinun hakea DCP: tä.

aurinkoinen Downstate Medical Schoolin hyväksymisaste

3 vinkkiä päättää, sopiiko Disney College -ohjelma sinulle

Olet todennäköisesti kerännyt, että Disney College -ohjelma on merkittävä sitoumus, joten mistä tiedät, toimiiko tämä harjoitteluohjelma sinulle hyvin? Katso kolme vinkkiä, joiden avulla voit päättää alla!

Vinkki 1: Harkitse työmäärää

Paljon harjoittelupaikkoja noudattaa perinteistä klo 8.00–5.00, maanantaista perjantaihin, mutta ei Disney College -ohjelmaa. DCP-osallistujien on oltava käytettävissä työskennellä iltaisin (joskus todella myöhään!), Viikonloppuisin ja jopa lomien aikana. Mutta et tiedä kun työskentelet, kunnes todella pääset työharjoitteluun, mikä voi tuntua hieman arvaamattomalta.

Muista, että vaativan työaikataulun lisäksi Disney College -ohjelma odottaa sinua myös ilmoittautuvan yliopistosi kursseille, kun suoritat heidän harjoittelunsa paikan päällä. Lisää tähän vaatimus osallistua itse DCP: n tarjoamille kursseille ja sinulla on melko täysi levy.

Kuitenkin, DCP: n aikaisemmat osallistujat ovat pitäneet ohjelmaa erittäin palkitsevana, vaativasta aikataulusta huolimatta. DCP: n alumni Elizabeth sanoi sen hänelle:

'' College-ohjelma on ollut melko vuoristorata. Se on ollut täynnä vaikeita ja pitkiä päiviä, mutta se on myös täynnä niin monia maagisia hetkiä. Työskentely koko päivän, viisi päivää viikossa on uusi kokemus minulle - ja se on ollut haastavaa - mutta työskentelystäni kasvavien lasten hymyn näkeminen ja heidän naurunsa kuuntelu tekevät kaikesta sen arvoisen. '

Ennen kuin haet DCP-ohjelmaan, sinun on tärkeää todella arvioida, mitä haluat harjoittelusta. Jos kohtaat vaativan työaikataulun haasteen, sinulla on parempi DCP-kokemus!

Vinkki 2: Harkitse maantiedettä

Joillekin hakijoille Florida tai Kalifornia (tai molemmat!) Saattavat olla todella kaukana kotoa. Disney College -ohjelma odottaa sinun viettävän missä tahansa kolmesta seitsemään kuukauteen työharjoitteluun, joka voi olla pitkä aika poissa perheestä, ystävistä ja tutusta ympäristöstä.

DCP-alumni Brien neuvoo potentiaalisia hakijoita todella miettimään, ovatko he niin kaukana kotoa, etenkin muista maista tulevia hakijoita. Brien sanoo:

Pystytkö olemaan yksin uudessa paikassa? Kun olet tullut niin pitkälle, ei ehkä ole kovin helppoa olla yhteydessä vanhempiin tai rakkaisiin kotona. Aikaero on valtava. Jos pystyt elämään itsenäisesti, mielestäni tämä ohjelma on erittäin loistava. '

Jos haluat kokeilla omavaraisuuttasi ja itsenäisyyttäsi muutaman valtion (tai koko valtameren) poissa kotoa, Disney College -ohjelma saattaa olla laukauksen arvoinen!

Vinkki 3: Ajattele tulevaisuuttasi

Yksi Disney College -ohjelman tärkeimmistä piirteistä on se, että se tarjoaa erityisiä kursseja, joihin osallistujat voivat osallistua auttaakseen heitä oppimaan jatkamaan unelmansa. Mutta on tärkeää huomata, että lähes puolet DCP-kurssitarjouksista on Disney-erityisiä: ne kaikki koskevat Walt Disney Companyn historiaa ja yrityksen toimintaa.

Monet hakijat voivat olla innoissaan ajatuksesta saada sisäkuva yhdestä maailman menestyneimmistä yrityksistä, mutta toiset saattavat haluta harjoittaa harjoittelua, joka keskittyy tarkemmin heidän tulevaan urakenttäänsä. Mitä tahansa päätätkin, tietää, että tämä harjoittelu on keskittynyt suurimmaksi osaksi Disneyn itse, on ratkaisevan tärkeää päästä alusta.

body-application-graphic

Disney College -ohjelma on todella kilpailukykyinen, joten muista aloittaa hakuprosessi mahdollisimman pian.

Opas Disney College -ohjelman hakuprosessiin

Jos päätät, että Disney College -ohjelma on laukauksen arvoinen, sinun on työskenneltävä hakemuksesi parissa. hakuprosessi Disney College -ohjelmaan valmistuu verkossa, mutta voi sisältää myös sarjan haastatteluja.

Saadakseen osallistua Disney College -ohjelmaan hakijoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Olet tällä hetkellä ilmoittautunut ja osallistumalla luokkiin akkreditoituun ohjelmaan tai oppilaitokseen ja olet suorittanut vähintään yhden lukukauden TAI olet valmistunut viimeisten 12 kuukauden aikana
  • Täytä mahdolliset yliopistokohtaiset pääsyvaatimukset
  • Ole vähintään 18-vuotias tai vanhempi ohjelman aloituspäivään mennessä
  • Olla Yhdysvaltain kansalainen, laillinen asukas tai sinulla on rajoittamaton työlupa.

Tukikelpoisuuteen on muutama lisävaroitus. Esimerkiksi, jos olet juuri valmistunut lukiosta ja sinulla on korkeakoulututkinto kaksoisrekisteröintiohjelmasta, et ole oikeutettu DCP: hen (vielä!). Lisätietoja tukikelpoisuuspoikkeuksista on DCP-sovelluksen kotisivulla .

Jos olet oikeutettu hakemaan, voit täyttää online-hakemuksen Disney College -ohjelmaan. Hakijoiden on ilmoitettava koulutuksensa historia, työkokemus, yliopiston akateeminen kalenteri ja työn saatavuus. Hakijoiden on myös selitettävä, miksi he hakevat DCP: tä, ilmoitettava mitkä roolit he ovat kiinnostuneita hakemaan, ja ilmoittamaan mihin puistoon he hakevat (Orlando, Kalifornia tai molemmat).

Disney College -ohjelma ei edellytä, että hakijat lähettävät virallisen ansioluettelon tai saatekirjeen missään hakuprosessin vaiheessa. Kuitenkin siellä On haastatteluprosessi, jonka hakijoita voidaan pyytää suorittamaan. Haastatteluaikataulua ei ole johdonmukaisesti, joten sinun on oltava kärsivällinen nähdäksesi, oletko edennyt seuraavaan hakuprosessiin.

Aika, joka erääntyy, riippuu siitä, mihin istuntoon haet. Nämä päivämäärät päivitetään ympäri vuoden, joten tarkista yksityiskohdat Disney College -ohjelman verkkosivustolta. Jos yrität suunnitella etukäteen, sinun pitäisi olettaa, että hakemuksen jättöpäivä on vähintään kolme kuukautta ennen ohjelman alkamispäivää

Määräajat hakijoiden ilmoittamiselle hakemuksia koskevasta lopullisesta päätöksestä vaihtelevat myös istuntokohtaisesti. Hyväksymispäätökset tehdään ja ilmoitukset lähetetään hakijoille yksilöllisesti - ilmoittamispäivää tai -jaksoa ei ole määritetty. Hakijoita kehotetaan tarkistamaan usein sähköpostiosoitteensa ja Disney College Program -hallintapaneelinssa ilmoitukset hakemuksestaan ​​kahden tai kolmen kuukauden kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Marylandin yliopiston pääsyvaatimukset

Monet hakijat ovat myös uteliaita Disney College -ohjelman hyväksymisasteesta. Tuhannet hakevat DCP: tä vuosittain, mutta alle 20% hakijoista hyväksytään. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää antaa hakemuksellesi ja haastatella kaikki, ja annamme sinulle vinkkejä seuraavaksi!

body-disneyworld-main-street-usa-1

Seuraa asiantuntijavihjeitämme varmistaaksesi, että DCP-sovelluksesi erottuu joukosta!

5 vinkkiä Stellar Disney College -ohjelman hakemukseen

Koska Disney College -ohjelma on erittäin kilpailukykyinen, hakemuksesi on erotuttava joukosta. Katso viisi suosituinta vinkkiä varmistaaksesi, että DCP-sovelluksesi on paras mahdollinen!

Vinkki 1: Varmista, että täytät koulusi kriteerit

Mainitsimme jo, että joillakin korkeakouluilla voi olla erityisiä kelpoisuusperusteita hakemukseen DCP: hen. Esimerkiksi jotkut koulut saattavat edellyttää, että olet suorittanut tietyn määrän kursseja ennen kuin pystyt

Voit säästää aikaa ja säästää sydänsurua, on tärkeää keskustella akateemisen neuvonantajan kanssa saadaksesi selville, mitkä ovat kelpoisuusvaatimukset ja täytätkö ne ennen DCP-sovelluksesi lähettämistä. Muista, että kaikilla kouluilla ei ole muita hakemusvaatimuksia, eivätkä muut kelpoisuusvaatimukset ole samat kaikissa kouluissa.

Tarinan moraali on, että jos olet kiinnostunut hakemaan DCP: tä, selvitä koulusi kelpoisuusehdot heti. Tällä tavalla voit tehdä kaiken voitavasi varmistaaksesi, että täytät hakemuksen valmistelun ehdot.

Vinkki 2: Tunne DCP: si miksi

DCP-sovellus pyytää sinua selittämään, mitkä tekijät ovat tärkeitä päätöksellesi soveltaa ohjelmaa. Valitset nämä kolme asiaa DCP-sovelluksen osana toimitetusta luettelosta. Valitsemasi syyt kertovat jotain siitä, kuka olet ja millainen työntekijä olet työskennellessäsi Disneyn palveluksessa, joten sinun kannattaa todella miettiä, mitkä syyt ovat sinulle todellisimmat.

Voit myös käyttää kolmea 'miksi' valmistautuaksesi DCP-haastatteluprosessiin, jos sinua pyydetään suorittamaan yksi. Mahdollisuudet ovat, että DCP-haastattelijat pyytävät sinua tarkentamaan syyt, jotka valitsit DCP-sovelluksessasi. Jos menet haastatteluun, kun olet todella miettinyt syyt DCP-harjoittelun hakemiseen, törmäät rehellisiin, tosissaan ja aitoihin.

Vinkki 3: Valitse sinulle sopivat roolit

DCP-sovellus pyytää myös hakijoita valitsemaan haluamansa 'roolit' DCP-sovelluksessa. Nämä roolit on jaettu eri luokkiin puistoissa ja lomakohteissa tehtävän työn perusteella, mukaan lukien luettelo 'erittäin tarpeellisista' rooleista.

Kun täytät tämän hakemuksen osan, haluat ehdottomasti valita haluamasi roolit itse asiassa olla valmis työskentelemään harjoittelijana DCP: llä. Jotkut hakijat saattavat kokea, että heidän pitäisi valita roolit 'suuritarpeisten' tehtävien luettelosta ajattelemalla, että tämä lisää heidän mahdollisuuksiaan saada hyväksyntä.

Mutta sen sanominen, jonka luulet DCP: n haluavan kuulla, ei välttämättä auta sinua pääsemään ohjelmaan. Sen sijaan on tärkeämpää valita roolit, joista olet todella intohimoinen palvellessasi. Muista: Sovelluksessa on myös haastatteluosa. Todennäköisesti haastattelijat ymmärtävät melko nopeasti, jos olet valinnut roolit itse asiassa sopii hyvin mielenkiintoihisi ja taitoihisi.

Vinkki 4: Ole joustava

On tärkeää lähestyä koko Disney College -ohjelman hakuprosessia avoimella mielellä. Tietysti sinua pyydetään valitsemaan sovelluksessasi harjoittelupaikkasi, roolisi ja asumisesi mieltymykset, mutta kenellekään hakijalle ei voida taata ensimmäisen valinnan tekemistä.

Jos olet valmis työskentelemään roolissa tai paikassa, joka ei ollut ensimmäinen valinta, on mahdollista, että haastattelijat vaikuttavat sopeutuvuudestasi ja pitävät sinua DCP-harjoittelun arvoisina! Lisäksi työskentely puistoissa ja lomakohteissa voi olla toisinaan hieman kaoottista. Jos sinä tehdä Hanki harjoittelupaikka, sinun on kuitenkin oltava joustava - työsi ja kurssisi aikataulut ovat todennäköisesti hieman epätavallisia!

Vinkki 5: Valmistaudu haastatteluun

Tiedät jo, että jotkut hakijat kutsutaan haastatteluun, jos DCP haluaa heidän siirtyvän eteenpäin hakuprosessissa. Itse asiassa on olemassa pari haastattelua, jotka ovat osa prosessia - web-haastattelu ja, jos se menee hyvin, jatko-puhelinhaastattelu.

Jos pääset prosessin haastatteluvaiheisiin, haluat olla todella valmis loistamaan. Tämä on tilaisuutesi näyttää haastatteluillesi hakemuksen takana oleva henkilö, joten joihinkin käytäntöhaastattelukysymyksiin vastaaminen ja vastausten miettiminen on hieno tapa valmistautua haastatteluprosessiin. Valmistautuminen on avain onnistuneeseen haastatteluprosessiin!

Jos tämä on ensimmäinen iso haastattelusi, älä huoli: voimme auttaa! Tämä artikkeli antaa sinulle vinkkejä haastatteluprosessiin valmistautumiseksi ja Tässä artikkelissa on hyviä mahdollisia kysymyksiä, joita voit harjoitella valmistautuaksesi suurelle päivälle .

body-whats-next-arrow-yellow-ground-confused

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.