Mikä on CTY Johns Hopkinsissa? Täydellinen opas

feature_cty.jpg

CTY eli Center for Talented Youth, osoitteessa Johns Hopkinsin yliopisto (JHU) tarjoaa valikoiman resursseja lahjakkaille opiskelijoille. Näitä resursseja ovat kesäohjelmat ja kurssit, kirjalliset resurssit, yhteisöpalkinnot / tunnustukset ja korkeakoulujen neuvonta.

Ensimmäinen askel moniin CTY-ohjelmiin on rekisteröityminen Talent Search -ohjelmaan. Jopa kaikille avoimet ohjelmat asettaa etusijalle opiskelijoille, jotka osallistuivat Talent Searchiin. Mukavuutesi vuoksi olemme koonneet kaiken täältä yhdeksi upeaksi blogikirjoitusoppaaksi. Suosittelen lukemaan sen läpi, mutta jos haluat lukea vain yhden osan, voit valita sen sisällysluettelosta.

Aloitan menemällä perusteellisesti Talent Searchiin ja mainitsemalla sitten muut ohjelmat yhdessä linkkien kanssa, jos haluat lisätietoja kuin annan tässä artikkelissa.

ominaisuuskuvan luotto: Narullinen naru mennessä Kevin Wong , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Stevens Institute of Technology gpa

Sisällysluettelo

CTY-kykyjen haku: pohjamaali

Vain osallistujat Ohjelmat

Ohjelmat ovat avoimia kaikille Kuka on pätevä (ei vain osallistujat)

Vinkkejä CTY: lle

Suoritettavat toimet

Mikä on CTY-kykyjen haku?

CTY-verkkosivusto kutsuu Talent Searchia 'yhdyskäytäväksi CTY: ksi' ... mielestäni Talent Search on portaali, jonka kautta monet opiskelijat kokevat CTY-ohjelmia. Koska kullekin on erilaisia ​​kykyjä CTY International Aion rajoittaa keskusteluni Yhdysvaltain lahjahakuun (mukaan lukien ne opiskelijat, jotka hakevat Yhdysvaltain lahjakkuushakua kansainvälisesti).

CTY-kykyhaku sisältää seuraavat vaiheet:

Vaihe 1 : Jos olet oikeutettu Talent Search -hakuun (lisätietoja seuraavasta), rekisteröidy CTY Talent Searchiin .

Vaihe 2 : Seuraavaksi valitset sinulle sopiva testi , rekisteröidy siihen ja ota se.

Vaihe 3 : Kun olet saanut pisteet raportin , CTY lähettää sinulle luettelon CTY-ohjelmista, joihin pisteesi oikeuttaa sinut.

Vaihe 4 : Jos et ole tyytyväinen pisteisiisi tai pisteet ovat liian matalat ohjelmille, joihin haluat osallistua, voit testata uudelleen myöhemmin .

Kuka voi osallistua CTY: n kykyjenhakuun?

CTY Talent Search on avoin kaikille 2.-8.luokkalaisille, jotka täyttävät:

 • Pisteytetään 95. prosenttipiste (tai korkeampi) a kansallisesti normalisoitu testi . Esimerkkejä näistä testeistä ovat koulun ja korkeakoulun kykytesti, PSAT ja Spacial Battery Test (SBT).
 • Pisteytetään 95. prosenttipiste (tai korkeampi) muulla karsinnalla valtion testit . Esimerkkejä näistä testeistä ovat NY Statewide Testing Program tai California Standards Test.
 • Erinomainen akateeminen suorituskyky. Tämä kriteeri on tarkoitettu vain opiskelijoille, joilla ei ole standardoituja testipisteitä. Jotta voit täyttää tämän kriteerin vaatimukset, sinun on esitettävä ylivertaisia ​​matemaattisia ja kriittisiä päättelykykyjä.

Lisätietoja Talent Search -hakukelpoisuudesta 2.-8.luokkalaisille on kohdassa CTY: n verkkosivusto .

mihin aikaan lauantai päättyy

Entä jos olet 10. luokassa tai sitä korkeampi? 9.-12. Luokan opiskelijat ovat liian vanhoja voidakseen osallistua Talent Searchiin. sen sijaan saadakseen pääsyn CTY - ohjelmiin heidän on käytävä läpi Diagnostiikka- ja neuvontakeskus . Puhun hieman enemmän DCC: stä myöhemmin tässä artikkelissa.

Missä haet CTY: tä?

Voit hakea Talent Searchia verkossa .

Milloin CTY-kykyjen haku tapahtuu?

CTY-tarkoituksia varten lukuvuosi on 1. heinäkuuta - 30. kesäkuuta, joten jos haluat saada CTY: n seuraavalle lukuvuodelle, sinun tulee hakea 1. heinäkuuta jälkeen (lisää määräajoista tässä ). Kyse ei ole vain siitä, kun haet CTY: tä - testipäivät määrittävät myös kelpoisuuden . Mitä tarkoitan tällä?

Oletetaan, että haet CTY: hen 7. luokan loppuvaiheessa (esim. 19. kesäkuuta), mutta älä ota STB: tä, SAT: ta, ACT: ää jne. Vasta 1. heinäkuuta jälkeen. Koska olet suorittanut karsintakokeen 1. heinäkuuta jälkeen, CTY pitää sinua 8. luokkalaisena ja vaatia, että täytät kaikkien ohjelmien ja tunnustustilaisuuksien 8. luokan pisteytysvaatimukset, vaikka olisit teknisesti rekisteröitynyt 7-luokassa. Minulla on täällä lisätietoja erityisistä SAT- ja ACT-pisteiden vaatimuksista.

kehon_kalenteri-2.jpg Kalenteri* mennessä Dafne Chole , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Miksi sinun pitäisi tehdä CTY-kykyjen haku?

Mitä oppilaat hyötyvät CTY-kykyhausta? Yksi hyöty on mahdollisuus suorittaa ylemmän tason testit (ts. otat SAT tai ACT ennen kuin olet lukiossa ) ja vertaa tuloksia vastaavanlaisten lahjakkaiden ikäisensä kanssa.

Miksi tästä on hyötyä? Se voi antaa sinulle varhain tietoa alueista, joita haluat ehkä kehittää edelleen, ja antaa sinulle esikatselu testien ottamisprosessista .

Oletetaan esimerkiksi, että otat SAT: n 7. luokkalaisena ja pisteytät 300 todisteisiin perustuvasta lukemisesta ja kirjoittamisesta, mikä on pienempi kuin CTY: n ikäisilläsi. Tiedät, että sinun on työskenneltävä tämän taiton parissa, ja sen seurauksena pystyttävä paremmin suunnittelemaan lukion ja yliopiston valintaprosessia .

Jos ottaisit SAT: n vain 7. luokkalaisena osallistumatta lahjakkuushakuun, sinulla ei olisi mahdollisuutta tietää, miten pinoat muita luokan ja ikäryhmän oppilaita vastaan; sen sijaan päätyisit vertaamaan paljon vanhempiin opiskelijoihin, mikä ei oikeastaan ​​kerro sinulle mitään siitä, missä sinun pitäisi olla nyt .

Osallistuminen Talent Searchiin avaa myös mahdollisuuden ilmoittautua CTY-ohjelmiin , kuten akateemiset perheohjelmat. Jopa ohjelmat, joiden lahjakkuushaku ei ole pakollinen edellytys, kuten Academic Explorations tai CTY Online, antavat etusijan opiskelijoille, jotka ovat Talent Searchin osallistujia. CTY Talent Searchin osallistujat pääsevät myös monenlaisiin muut resurssit . Keskustelen näistä resursseista myöhemmin tarkemmin.

Lopuksi on tunnustettu kykysi (sopivasti nimetty) Palkintoseremoniat . CTY tunnistaa vuoden lopun seremonioissa SAT- tai ACT-pisteet eniten Talent Search -henkilöistä . Meillä on enemmän tietoa näistä seremonioista artikkeleissamme, jotka koskevat SAT- ja ACT-pisteiden vaatimuksia pääsyä varten, mutta toistaiseksi sanon vain, että on yleensä ilahduttavaa saada erityistä tunnustusta lahjakkuuksillesi. Kyse ei ole vain mitalista (vaikka saatkin palkintoseremonioista) - se on tieto siitä, että muut ihmiset arvostavat kovaa työtäsi.

Devil's Advocate: Milloin sinun ei pitäisi hakea CTY: tä Johns Hopkinsissa? JOS...

... et välitä yliopistokokeiden suorittamisesta aikaisin, TAI

... et ole kiinnostunut osallistumaan mihinkään CTY-ohjelmaan tai käyttämään mitään muita resursseja,

SITTEN ei ehkä ole sen arvoista tehdä CTY: tä Johns Hopkinsissa.

Miksi? Suurin osa korkeakouluista ei välitä siitä, mitä teit ala- tai yläasteella, ellei se ollut jotain todella näyttävää, kuten pääsy olympialaisiin tai soolokonsertin pelaaminen Carnegie Hallissa. Bottom line: jos aiot käyttää resursseja ja hyödyntää CTY: n kautta avoimia ohjelmia, tee se. Jos ei, säästä rahaa (ja aikaa).

Paljonko CTY maksaa?

Ilmoittautuminen CTY Talent Search -hakuun edellyttää maksua 50 dollaria, jos asut Yhdysvalloissa, tai 60 dollaria, jos olet kansainvälinen opiskelija . Lisäksi sinun on maksettava testimaksut, jotka vaihtelevat Yhdysvalloissa 38-75 dollaria ja voivat olla korkeammat kansainvälisille opiskelijoille.

Vastuuvapauslauseke: kaikki tässä ja artikkelin loppuosassa mainitut kustannukset ovat artikkelin julkaisuhetkellä - on mahdollista, että ne saattavat muuttua tulevaisuudessa, joten muista tarkistaa vielä ennen budjetin tekemistä näiden numeroiden ympärille.

Voitko saada taloudellista tukea?

Joo. Jos saat ilmaisen tai alennetun koululounaan ja olet vakituinen asukas Yhdysvalloissa, sitten CTY luopuu Talent Search -sovellusmaksustasi (alkaen 44 dollaria) ja toimittaa sinulle lahjakortin luopua testimaksuistasi yhdelle testiistunnolle (joko SAT tai ACT). Jotkut opiskelijat voivat saada vain osittaisen taloudellisen tuen tarpeen mukaan.

Lisätietoja Talent Searchin ja muiden CTY-ohjelmien taloudellisesta tuesta on osoitteessa tällä sivustolla . Valitettavasti kansainvälisen opiskelijan taloudellista tukea ei ole saatavana CTY: n kautta.

Tarpeisiin perustuvan tuen lisäksi CTY tarjoaa myös apurahoja opiskelijoille, jotka ovat jo osa CTY: tä läpi CTY Scholars -ohjelma .

Vain kykyjenhaku: Perheakateemiset ohjelmat

Perheen akateemiset ohjelmat Johns Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskuksessa ovat suunniteltu opiskelijoille ja heidän perheensä tai huoltajansa . Ohjelmat vaihtelevat koko päivän tai yön yli kestävistä (viikon mittaisista) opetustutkimuksista. Kustannukset vaihtelevat suuresti riippuen ohjelman pituudesta ja siihen liittyvistä.

Aivan tämän artikkelin osalta tekemäni tutkimuksen perusteella näyttää siltä, ​​että on olemassa joukko hämmästyttäviä mahdollisuuksia kaikenlaisilla alueilla opiskelijoille ja perheille (ei niin, että olen kateellinen tai mitään, mutta tulevien ohjelmien joukossa on matkustaminen Quito ja Galapagos ). Sikäli kuin voin kertoa, perheakateemiset ohjelmat ovat avoimia kaikille opiskelijoille ja heidän perheilleen ilman pisteytysvaatimuksia ; kuitenkin, jos saan selville, että tämä on väärin, päivitän tämän artikkelin vastaavasti.

Portlandin yliopiston keskimääräinen gpa

Palaa sisällysluetteloon

Vain kykyjenhaku: Palkintoseremoniat

CTY tunnustaa poikkeuksellisen korkeat pisteet opiskelijoille palkintoseremoniat kunkin vuoden lopussa tunnustamalla ne opiskelijat, jotka ovat saavuttaneet korkeimmat pisteet Talent Searchissa.

On olemassa useita alueellisia Palkintoseremoniat joka kevät eri puolilla Yhdysvaltoja, Kiinaa ja Hongkongissa. Keskustelen näiden seremonioiden pisteet pätevyydestä SAT- ja ACT-vaatimusartikkeleissa, mutta pohjimmiltaan nämä seremoniat on tarkoitettu 7. ja 8. luokkalaisille, jotka osallistuivat Talent Search -hankkeisiin ja tulivat erittäin hyvin SAT- tai ACT-pisteissä.

Alueellisten palkintoseremonioiden lisäksi CTY: llä on myös kansainvälinen palkintoseremonia, jota kutsutaan suureksi seremoniaksi, ja se tunnustaa opiskelijat, jotka saavuttavat kaksi kolme palkkaluokkaa edistyneen tason yläpuolella.

Jos olet edelleen utelias palkintoseremonioihin, voit oppia lisää täältä !

Palaa sisällysluetteloon

body_blueribbon-1.png

No.1_blue_ribbon mennessä oldbeeg , käytetään alla CC BY-SA 3.0 / Muutettu alkuperäisestä.

Seuraava sarja resursseja ja ohjelmia ovat avoimia kaikille päteville opiskelijoille, myös niille, jotka eivät osallistuneet Talent Searchiin. Mutta ostaja varokaa : ainakin heidän kesäohjelmistaan, CTY toteaa nimenomaisesti sen ' kun osoitamme opiskelijoita kursseille, osoitamme ensin palaavat opiskelijat, sitten Talent Search -henkilöt ja sitten muut hakijat . ' (taivuttava kaivos)

Kesäohjelmat

On useita kesäohjelmia tarjotaan CTY: n kautta, tarjotaan vuonna useita paikkoja kaikkialla Yhdysvalloissa ja Hongkongissa.

Jotkut ovat täysin kurssipohjaisia ​​(Academic Explorations, Intensive Study, and Global Issues at Princeton) , tarjoten edistyneille opiskelijoille mahdollisuuden haastaa itsensä akateemisilla pyrkimyksillä samankaltaisten edistyneiden ikäisensä seurassa.

Toinen ohjelma, Kansalaisjohtajuusinstituutti , tarjoaa kursseja yhdessä todellisen kokemuksen kanssa , jolloin opiskelijat voivat työskennellä todellisten yhteisöjen kanssa ja tarttua ongelmiin, joita he kohtaavat tänään.

Kuka voi osallistua näihin kesäohjelmiin? Kaikki 2–12-luokan opiskelijat, jotka pätevöityä (jälleen kerran, karsintapisteistä näissä artikkeleissa). 2.-4. Luokan opiskelijat voivat osallistua vain päiväohjelmiin, kun taas 5.-12. Luokan opiskelijat voivat tehdä asuinohjelmia. Kesäohjelmat vaihtelevat yleensä kesäkuun lopusta elokuun alkuun lukukustannukset ohjelman sisällön ja sijainnin mukaan.

uci -lääketieteellisen koulun hyväksymisaste

Palaa sisällysluetteloon

CTY Online

CTY Online tarjoaa verkkokursseja (mukaan lukien kurssit, joita voit suorittaa omassa tahdissasi) ympäri vuoden opiskelijoille, joilla on 'erinomainen akateeminen kyky'. Jos lukiossasi ei ole edistyneitä kursseja tietyllä aihealueella, he voivat antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa CTY Online -kursseja hyvitykseen. Jotkut opiskelijat käyttävät vaihtoehtoisesti CTY Online -kursseja keinona valmistautua AP- tai IB-testeihin.

Kaikista Johns Hopkinsin CTY: n kautta järjestetyistä ohjelmista CTY Online -kurssit ovat avoinna laajimmalle ikäryhmälle, Pre-K-oppilaista aina 12. luokkaan asti . Pätevyys vaihtelee tietysti iän mukaan.

Voidakseen osallistua ohjelmaan poikkeuksellisilla Pre-K-luokan 1. luokan lapsilla on oltava vähintään osa a-luokan psykopedagoginen arviointi . 2–8-luokan oppilaiden, jotka osallistuivat Talent Searchiin, on täytettävä SAT- tai ACT-pisteet. jos he eivät testanneet ajoissa Talent Searchin kautta, heidän on haettava väliaikainen pääsy . 9-12-luokkien opiskelijoiden on toimitettava viralliset pisteet SAT-, ACT- tai PSAT-pisteistä tai käydään diagnostiikka- ja neuvontakeskuksen läpi.

Joten kuinka paljon tämä maksaa? Hakemusmaksu on 15 dollaria (lisämaksulla 20 dollaria, jos olet kansainvälinen opiskelija), ja kurssien hinta vaihtelee 385 - 1915 dollaria . Vierailla CTY Online -sivustolla lukea lisää ohjelmasta ja tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus osallistua CTY Online -kursseille.

Palaa sisällysluetteloon

body_checklist_alt.jpg

Palaute-tarkistuslista mennessä AJC ajcann.wordpress.com , käytetään alla CC BY-SA 2.0 .

Tutkimus poikkeuksellisesta kyvystä

Tutkimus poikkeuksellisesta kyvystä eli SET on avoin opiskelijoille, jotka ansaitsivat poikkeuksellisen hyvät tulokset SAT: lla varhaisessa iässä (enintään 13 vuotta 10 kuukautta). Meillä on enemmän tietoa siitä, miten pisteytysvaatimukset toimivat artikkelissamme CTY: n SAT-pisteiden vaatimuksista, mutta lyhyt versio on se jos otit SAT: n ennen 13-vuotiaita ja sait ≥ 700 matematiikassa tai sanallisessa (joko kriittinen lukeminen vanhalla SAT: lla tai näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen uudella SAT: lla), olet oikeutettu SET: ään.

Joten mikä on SET, tarkalleen? SET on ilmainen ohjelma, joka tarjoaa neuvontaa, mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa muiden samanlaisten lahjakkaiden opiskelijoiden kanssa, käyttää CTY-resursseja, kuten SET Precollege Newsletter, ja täydentäviä suosituskirjeitä opiskelijoille, jotka hakevat korkeakouluihin tai kilpailukykyisiin lukioihin / esikouluihin.

Palaa sisällysluetteloon

Muut CTY-resurssit

Diagnostiikka- ja neuvontakeskus CTY tarjoaa koulutusneuvonta- ja arviointipalveluja kaikille opiskelijoille. PreK-1- ja 9-12-luokkien tai liian kaukana Prometric-testauskeskuksesta asuvat opiskelijat voivat käydä DCC: n läpi saada CTY-ohjelmia .

Sen lisäksi, että DCC tarjoaa opiskelijoille apua CTY-karsinnassa, se tarjoaa myös Koulutusneuvonta perheille jotka haluavat keskustella lahjakkaan lapsensa strategioista ja koulutussuunnitelmista. Palvelusta riippuen , DCC tarjoaa apua verkossa, puhelimitse tai Johns Hopkinsin yliopiston kampuksella.

Palaa sisällysluetteloon

Pääsy CTY: hen: hienoja (ilmaisia) vinkkejä, Jee!

Se ei ehkä ollut yksi paremmista käänteisesti suunnitelluista lyhenteistäni, mutta tärkeämpi kuin epäonnistunut lyhenne: olen koonnut luettelo hyödyllisiä vihjeitä parantaaksesi mahdollisuuksiasi päästä CTY: n Talent Search- ja muihin CTY-ohjelmiin.

 • Jos vohvelit Talent-haun tekemisen ja odotat myöhempää hakemusta muihin CTY-ohjelmiin, harkitse ehdottomasti osallistumista Talent Searchiin . Kuten olen aiemmin sanonut, on joitain ohjelmia ja resursseja, jotka ovat vain kykyjenhakuun osallistuneiden opiskelijoiden käytettävissä, ja jopa kaikkien opiskelijoiden käytettävissä olevat resurssit asettavat etusijalle kykyjenhakuun osallistuvat. Jos et onnistu SAT: lla tai ACT: llä kun otat sen läpi Talent Searchin, voit aina testaa myöhemmin uudelleen .

 • Kun olet aloittanut 7. luokan kykyjen hakuprosessin, älä unohda opiskella SAT / ACT.
  • Miksi? Koska vaikka CTY käyttää vain SAT- tai ACT-lajittelumekanismia, jos räjäytät sen, se voi estää sinua pääsemästä kesäopinto-ohjelmaan, johon ansaitset ehdottomasti osallistua (tai ainakin aiheuta joudut suorittamaan kokeen uudestaan ​​pätevöitymiseksi).
  • Ainakin sinun on tunnettava testirakenne ja ajoitus. Kuinka voit tehdä tämän?
   • Suorita harjoitustesti arvioidaksesi missä olet, ja määritä sitten näiden tietojen avulla määrä, jota sinun on parannettava.
   • Tiedä kuinka paljon aikaa sinulla on opiskeluun, jotta voit suunnitella valmistelusi vastaavasti.
   • Jos haluat lisätietoja tältä linjalta, lue artikkeleitamme siitä, pitäisikö sinun ottaa SAT tai ACT 7. luokassa.

Palaa sisällysluetteloon

Suoritettavat toimet

# 1: Selvitä, mitkä hyväksytyistä testeistä olet suorittanut ja mitkä olivat pisteet, mukaan lukien näiden testien yhdistetyt pisteet. Koska voit ladata vain yhden pistemäärän Talent Search -sovelluksellasi, haluat olla varma, että valitset ja lataat parhaan testituloksen.

# 2: Kun pääset Talent Search -ohjelmaan, SAT- tai ACT-tutkimus.

# 3: Varmista pidä silmällä Talent Searchia määräajat lukuvuoden 2020--2021 päivityksistä, mukaan lukien ilmoittautumisen alkaminen uudelleen.

suuria eroja mitoosin ja meioosin välillä

# 4: Jos olet lukenut tämän artikkelin, et vieläkään ole varma, onko Talent Search oikea sinulle, lue lisää siitä Talent Search -sivusto tai siirry CTY-verkkosivusto saadakseen lisätietoja heidän muista ohjelmistaan.

1.jpg

Ajatus ja toiminta mennessä Ben Tesch , käytetään alla CC BY 2.0 .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.