Mikä on CSET? Rekisteröityminen, harjoittelu ja tulokset

lähikuva-omena-kirjojen päällä-256520-1

CSET on joukko testejä, joita hallinnoi Kalifornian osavaltio opettajien pätevyyden varmistamiseksi. CSET tarjoaa monia yksittäisen aineen testausvaihtoehtoja, mikä tekee siitä keskeisen valmennusjärjestelmän opettajille kaikilla tasoilla. CSET -ohjelmia voidaan käyttää osoittamaan taitojaan useiden aiheiden opettamisessa ja opettamisessa tai asiantuntemuksen osoittamisessa jollakin koulutusalueella.

Mikä on CSET -testi?

CSET tai Kalifornian opinto -opintojaksot ovat a aihekokeen ryhmä . Tätä testiä käytetään Kaliforniassa. CSET -testejä on kahdenlaisia.CSET -monen aineen kokeen suorittavat usean aineen ja koulutuksen asiantuntijan valtakirjan hakijat, yleensä peruskoulun opettajaehdokkaat. Tämä testi koostuu kolmesta alatestistä.

Alatesti 1 kattaa lukemisen, kielen, kirjallisuuden ja historian.

Alatesti 2 kattaa matematiikan ja tieteen.

Alatesti 3 kattaa kuvataiteen ja esittävän taiteen, liikunnan ja inhimillisen kehityksen.

CSET -yksittäisen aineen testit ovat tyypillisesti tarkoitettu lukion opettajaehdokkaille, jotka pyrkivät opettamaan tiettyä aihetta. Yhden aiheen kokeita ovat matematiikka, englanti, tiede, taide, liike, kotitalous, espanja ja paljon muuta.

CSET -rekisteröinti

Voit ilmoittautua testiin osoitteessa rekisteröintisivu . CSET Multiple Subjects -testissä on 99 dollarin rekisteröintimaksu per osa -koe erikseen, ja se on 247 dollaria kaikista alatesteistä yhdessä. Yksittäisen testin maksut vaihtelevat, mutta ovat yleensä noin 99 dollaria.

On ei maksua CSET -rekisteröinnin muuttamisesta mutta pisteet vahvistetaan 50 dollarin lisämaksulla.

Testi annetaan ensisijaisesti tietokonepohjaisena testinä, vain ajanvarauksella. Sinä pystyt tarkista tapaamiset ja etsiä testauskeskukset .

Testit ovat pääasiassa tietokonepohjaisia, vaikka jotkut testit ovat saatavilla paperipohjaisina testeinä. Löydät paperitestien CSET -testin päivämäärät ja saatavuuden rekisteröidy testiisi rekisteröintilinkin kautta.

CSET -testin muoto

CSET -monen aiheen testi koostuu kolme alatestiä.

kuinka harvinainen on 2 dollarin seteli

Alatestissä I: Lukemisessa, kielikirjallisuudessa ja historiassa on 52 monivalintakysymystä ja 4 rakennettua vastauskysymystä.

Alatesti II: Matematiikka ja tiede sisältää 52 monivalintakysymystä ja 4 rakennettua vastauskysymystä.

Alatestissä III: Visual and Performing Arts, Physical Education ja Human Development on 39 monivalintakysymystä ja 3 rakennettua vastauskysymystä.

Yksittäisten testien muoto

Yhden aiheen testeissä on yleensä myös monivalintakysymyksiä ja muodostettuja vastauskysymyksiä. Yhden aiheen testit voivat sisältää myös alatestejä.

Heillä on yleensä noin 40 monivalintakysymystä ja 3-4 rakennettua vastauskysymystä. Kuitenkin, joissakin testeissä on yli 40. Esimerkiksi tieteellisessä yksittäisaiheessa CSET on 100 monivalintakysymystä.

Lisäksi taiteen ja musiikin yksittäisten aiheiden testit edellyttävät nyt, että lähetät työstäsi sähköisiä tiedostoja osoittaaksesi pätevyyden kyseisissä aiheissa.

Aikaa annettiin käyttää kaikki kolme alitestiä usean aiheen kokeessa ovat 5 tuntia . Yksittäisten testien kesto vaihtelee, mutta yleensä 2-4 tuntia.

Miten CSET pisteytetään?

Sinun on läpäistävä CSET pisteet 220 tai enemmän jokaisessa alatestissä. Useimmat tietokonepohjaiset testit näyttävät alustavan pisteet heti testin päätyttyä. Toimistojen pisteet CSET -tuloksista julkaistaan ​​viisi viikkoa testipäivän jälkeen. Voit saada arvion omasta pisteiden julkaisupäivä .

kuinka saada täysi ratsastusapuraha
kotitehtävät-2521144_1920

Esimerkkikysymyksiä CSET -monen aiheen testistä

Nämä esimerkkikysymykset ovat samankaltaisia ​​kuin mitä saatat nähdä useiden CSET -testien testissä. Koska jokainen alatesti testaa useita aiheita, olemme myös ilmoittaneet, mihin aiheeseen kysymys liittyy.

Alatesti 1: Lukeminen, kielitaide, kirjallisuus ja historia

Kysymys 1, lukeminen: Minkälainen sanasto auttaa todennäköisimmin lukijaa ymmärtämään oppilasta?

 1. Käytä kontekstivihjeitä määritelläksesi kappaleen aihe
 2. Käytä syntaksivihjeitä tiettyjen sanojen merkityksen ja ääntämisen määrittämiseen
 3. Tunnista sanat, jotka he voivat tuntea
 4. Auta oppimaan oikeiden sanojen kirjoittamista

Vastaus: Oikea vastaus on 1. Huomaa, että kysymys koskee nimenomaan luetun ymmärtämistä; Vaikka kaikki vastausvaihtoehdot ovat hyödyllisiä opiskelijalle, kappaleen aiheen ymmärtäminen puhuu selkeämmin luetun ymmärtämistä.

Kysymys 2, Rakennettu vastaus: Kalifornian kultakuumeen aikana arviolta 300 000 ihmistä muutti Kaliforniaan, ja jokainen Yhdysvaltain 90: stä asui Kaliforniassa. Käytä tietämystäsi Kalifornian historiasta, valmistaudu vastaukseen, jossa käsittelet yhteiskunnallisia ja historiallisia syitä, jotka edistivät Kalifornian kultakuumea ja miten muuttoliike muotoili Kalifornian yhteiskuntaa.

Vastaus: Tässä vastauksessa sinun pitäisi keskustella maailmanlaajuisesta muuttoliikkeestä Kaliforniaan, mahdollisuudesta saada maata Yhdysvaltain hallituksen politiikan perusteella ja yrittäjien mahdollisuudesta rakentaa yrityksiä ja kaupunkeja kultakuumeyhteisöjen ympärille.

Tällaisessa vastauksessa on hyödyllistä määrittää tarkkoja esimerkkejä, joita voit käyttää todisteina. Voit esimerkiksi keskustella siitä, kuinka San Franciscossa kukoistava väestö lisäsi myös kalastus- ja merenkulkualaa tai miten työntekijöiden ja väestön kasvu oli avain tulevaan mannertenväliseen rautatiehankkeeseen.

Alatesti 2: Matematiikka ja tiede

Kysymys 1, Matematiikka: Numerot 10-46 on kirjoitettu yksittäisille paperille. Jos kaikki nämä numerot laitetaan pussiin, mitkä ovat todennäköisyydet, että kun poistat paperin kerran, vedät alkuluvun?

 1. 1/3
 2. 4/10
 3. 5/18
 4. 22.10

Vastaus: Vastaus on 5/18. On 10 alkulukua välillä 10 ja 46, (11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43) ja 36 kokonaislukua. Vastaus on 10/36, mutta koska pienennämme aina murto -osia aina kun mahdollista, tästä tulee 5/18.

Kysymys 2, Tiede: Mainitse viisi ilmakehän pääkerrosta ja niiden toiminnot. Anna tietoa niiden tieteellisestä koostumuksesta, korkeuksista ja lämpötiloista. Selitä, kuinka kerrokset vaikuttavat ilmakehään kokonaisuudessaan.

Vastaus: Tähän kysymykseen haluat sisällyttää viisi pääkerrosta, eksosfääri, termosfääri, mesosfääri, stratosfääri, troposfääri, ja muista muistaa mahdollisimman paljon tietoja. Tässä vastauksessa voit antaa tietoja ja sisällyttää sen, miten ne toimivat ilmakehässä koordinoidusti tai yksilöllisesti. On parempi sisällyttää tällaisiin kysymyksiin enemmän kuin vähemmän, pidä vain aikarajasi silmällä.

Alatesti 3: Visual and Performing Arts, Physical Education ja Human Development

Kysymys 1, Liikunta: Mikä on paras tekniikka saada oppilaat asettamaan liikuntatavoitteita luokassa?

 1. Luodaan kuntosuunnitelmia opiskelijoiden seurattavaksi
 2. Järjestä ryhmäliikuntatoimintaa keskittyen yhteen terveysalaan kerrallaan
 3. Ohjaa oppilaita omien kuntosuunnitelmien laatimisessa
 4. Laita oppilaat ryhmiin ja keskity joukkuelajeihin

Vastaus: Oikea vastaus on 2. Mutta kun annat oppilaiden päättää omasta kuntosuunnitelmasta ohjauksessasi, he työskentelevät fyysisen terveytensä tietämyksen parissa samalla kun he parantavat johdon ja johdon päätöksenteon tavoitteita.

Kysymys 2, inhimillinen kehitys: Olet peruskoulun opettaja ja etsit koko luokan toimintaa, johon kaikki lapset voivat osallistua ja joka on opettavaista ja hauskaa. Tämä voi olla mitä tahansa toimintaa, josta pidät, ja sinulla on lupa poistua koulun pihalta. Käyttämällä tietämystäsi inhimillisestä kehityksestä, laatia alla oleva suunnitelma ja kuvata toimintaa, mitä opiskelijat tekevät ja miten se rikastuttaa heitä.

Vastaus: Tämä kysymys on hyvin avoin, ja siihen on monia erilaisia ​​mahdollisia vastauksia. Ennen kuin aloitat kirjoittamisen, päätä, mitä haluat hypoteettisen luokkasi poistuvan toiminnasta ja miksi. Sitten voit laatia suunnitelman sen ympärille ja käyttää tietämystäsi inhimillisestä kehityksestä todisteena siitä, miksi se on hyvä idea. Muista kuvata toiminta selkeästi ja viittaa todisteisiin koko ajan.

aakkoset-hämärtää-kirjat-lähikuva-301920

CSET -käytännön testit

Viralliset harjoitustestit voivat auttaa sinua saamaan käsityksen testin muodosta ja auttamaan sinua laatimaan opintosuunnitelman. Muista käyttää harjoittele kokeita aihetta varten, jonka aiot suorittaa ja harjoitella yleistä tietämystäsi. Kaikille CSET -testeille on saatavilla ilmaisia ​​testioppaita ja käytännön testejä.

Löydät pääsykokeen valmistelun ja resurssit virkamieheltä CTC -resurssit -sivu .

CSET voi olla vaikea testi, joten on tärkeää varata aikaa sekä testin sisältöön että sen rakenteeseen. Opintosuunnitelmassasi on otettava huomioon sekä tietämyksesi oppiaineestasi että valitsemistasi aiheista että yleistä tietoa koulutuksesta ja tekniikasta johon opettajien on valmistauduttava luokkahuoneessa. Toivottavasti et ohita mitään ongelmaa ja Kalifornia saa toisen pätevän opettajan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA