Mikä on CPA -tentti? Täydellinen opas testiin

ominaisuus-kirjanpito-laskin

Oletko kiinnostunut ryhtymään kirjanpitäjäksi? Jos näin on, tiedät todennäköisesti jo, että sinun on täytettävä useita pätevyysvaatimuksia ennen kuin voit saada lisenssin. Jotkut niistä - kuten työkokemus - tulevat ajan ja kärsivällisyyden kanssa, mutta suurin askel kohti lisenssiä on CPA -kokeen läpäiseminen.

Mutta mikä on CPA -koe? Ja miten ohitat sen? Ei hätää, koska näin on täydellinen opas kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää CPA -kokeen ottamisesta (ja läpäisemisestä) . Tässä artikkelissa käsittelemme: • Mitä CPA -tentti on
 • Kenen pitäisi suorittaa CPA -tentti
 • CPA -kokeen pisteiden julkaisupäivät
 • Kuinka ilmoittautua CPA -tenttiin
 • Tiedot CPA -kokeen läpäisyasteesta
 • Katsaus itse tenttiin, mukaan lukien sen muoto ja kysymystyypit

Paljon on peitettävää, joten aloitetaan!

Mikä on CPA -tentti?

Keskustellaan ensin siitä, mikä on CPA -tentti. Testin todellinen otsikko on Yhtenäinen sertifioitu julkisen kirjanpitäjän tentti , ja sen on kehittänyt ja tehnyt maalin American Institute of Certified Public Accountant s (AICPA).

Mutta vielä tärkeämpää: CPA -testi on tarpeen lisenssin saamiseksi kaikissa 50 osavaltiossa ja muissa Yhdysvaltojen lainkäyttöalueissa. Toisin sanoen, et voi tulla kirjanpitäjäksi, jos et läpäise CPA -tenttiä!

Mikä on CPA -kokeen muoto?

CPA-testi on tietokonepohjainen tentti koostuu neljästä erillisestä osasta , joista jokainen kestää neljä tuntia. Neljä tenttiosaa on erotettu aiheittain:

 • Tarkastus ja todistus (AUD)
 • Taloudellinen kirjanpito ja raportointi (FAR)
 • Asetus (REG)
 • Liiketoimintaympäristö ja -konseptit (BEC)

Toisin kuin monet standardoidut testit, joissa sinun on suoritettava täydellinen testi yhdellä istunnolla, suoritat CPA -kokeen useiden istuntojen aikana. Voit ottaa jopa kaksi osaa yhdessä istunnossa ja sinun on läpäistävä kaikki neljä 18 kuukauden aikana .

Jokainen neljästä testiosasta on jaettu edelleen viiteen osaan (nimeltään testit) ja ne koostuvat monivalintakysymyksistä ja tehtäväpohjaisista simulaatioista. Joissakin kokeissa sinulla on myös kirjallisia viestintätehtäviä, jotka ovat pidempiä kirjallisia vastauksia.

Tässä on nopea erittely CPA -kokeessa esiintyvistä kolmesta tärkeimmästä kysymystyypistä:

 • Monivalinta kysymykset: Valitset oikean vastauksen neljän tai useamman vaihtoehdon joukosta
 • Tehtäväpohjaiset simulaatiot: Nämä kuuluvat lyhyen vastauksen tai avoimen vastauksen luokkaan. Sinun on käsiteltävä ongelmia ja tallennettava omat vastauksesi.
 • Kirjalliset viestintätehtävät: Tämä on hieno tapa sanoa essee -vastauskysymyksiä. Näihin kysymyksiin sinun on kirjoitettava ja lähetettävä vastaus.

Tiedämme, että haluat tietää enemmän CPA -kokeen sisällöstä. Puhumme siitä paljon syvällisemmin hieman myöhemmin tässä artikkelissa!

Miten CPA -tentti pisteytetään?

Jokainen osa pisteytetään asteikolla 0-99 pistettä, ja Sinun on kerättävä 75 pistettä päästäksesi läpi . Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että 75% olisi ohimenevä tulos! Kukin testit painotetaan eri tavalla osasta riippuen, ja pisteitä annetaan painon mukaan.

Nämä painot jakautuvat kussakin tenttiosassa seuraavasti:

kysymystyyppi KUULEN BEC FAR REG
Monivalinta kysymykset viisikymmentä% viisikymmentä% viisikymmentä% viisikymmentä%
Tehtäväpohjaiset simulaatiot viisikymmentä% 35% viisikymmentä% viisikymmentä%
Kirjalliset viestintätehtävät N/A viisitoista% N/A N/A

Muista myös se CPA -koe ei rankaise sinua vääristä vastauksista, joten on järkevämpää arvata kuin jättää kysymys tyhjäksi.

yhteisöpalveluideoita lukiolaisille

Saat tarkemman selityksen pisteytysprosessista lukemalla AICPA: n sivusto .

kehon rahaa

Kuinka paljon CPA -tentti maksaa?

Kuten kaikessa CPA -kokeeseen liittyvässä tapauksessa, kustannukset ja maksut vaihtelevat osavaltioittain. Yleensä voit odottaa maksavan 150 dollarin hakemusmaksun, sitten jonnekin 180–250 dollaria tenttiosaa kohti.

Tämä tarkoittaa sitä, että CPA -tentti itsessään maksaa noin 1200 dollaria (ilman maksuja).

Ja arvaa mitä? Mukana on melko vähän maksuja! Jotkut osavaltiot vaativat sinua maksamaan ylimääräisen rekisteröintimaksun testiosaa kohden, joka voi vaihdella 45–65 dollarin välillä. Lisäksi jotkut osavaltiot vaativat sinua suorittamaan ja läpäisemään eettisen kokeen ennen kuin saat lisenssin, joka voi maksaa sinulle vielä 150–200 dollaria. Ja lopuksi, kun olet läpäissyt kokeen, sinun on maksettava lisenssimaksu osavaltion hallitukselle. Nämä maksut voivat olla jopa 100 dollaria tai jopa 500 dollaria!

Katsotaanpa siis, mitä CPA -tulo voi maksaa sinulle osavaltiostasi riippuen:

Maksu

Kustannus

CPA -tenttihakemusmaksu 150 dollaria
CPA -tentti (210 dollaria/osio) 840 dollaria
Testipaikan rekisteröintimaksu (45 dollaria/testi) 180 dollaria
Eettinen tentti 150 dollaria
Valtion hallituksen lisenssimaksu 100 dollaria
Kaikki yhteensä 1420 dollaria

Se on aika hyvä muutos! Muista, että kustannukset voivat nousta, jos joudut suorittamaan uudelleen epäonnistuneet osiot, menetät testauspäivät tai et rekisteröidy tietyissä testausikkunoissa.

Siksi on tärkeää oppia mahdollisimman paljon CPA -kokeesta - se voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä!

kehon-ryhmä-ihmisiä-opiskelijoita

Kuka voi suorittaa CPA -kokeen?

On olemassa tiettyjä vaatimuksia siitä, kuka on oikeutettu tenttiin, ja ne voivat vaihdella osavaltioittain. Olemme koonneet alla olevat yleiset vaatimukset, mutta tarkista osavaltion opetuslautakunnalta, onko CPA -kokeen suorittajille lisävaatimuksia.

Kansalaisuus

Kaikissa paitsi neljässä osavaltiossa (Alabama, Havaiji, Louisiana ja Pohjois -Carolina), sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen ennen kuin olet oikeutettu ottamaan CPA -kokeen. Itse CPA -lisenssi tunnustetaan vain Yhdysvalloissa ja sen alueilla, joten oletetaan suurelta osin, että aiot asua ja työskennellä Yhdysvalloissa. Tämän seurauksena useimmat hakijat, jotka hakevat lisenssiä, ovat jo kansalaisia. Jos et ole vielä Yhdysvaltain kansalainen ja harkitset lisenssin hankkimista, sinun on suoritettava tentti jossakin neljästä yllä luetellusta osavaltiosta.

Muista kuitenkin, että y Tarvitset myös sosiaaliturvatunnuksen testin suorittamiseksi . Jos olet kansalainen, mutta sinulla ei ole sosiaaliturvatunnusta, on viisi osavaltiota, jotka eivät vaadi SSN -tunnuksia ollakseen oikeutettuja (Illinois, Montana, New York, Etelä -Dakota ja Wisconsin). Huomaa, että nämä eivät ole valtioita, jotka sallivat muiden kuin kansalaisten suorittaa CPA-kokeen.

Jos et täytä edellä kuvattuja vaatimuksia, on siihen liittyvä tentti, Yhdysvaltain CPA International Qualification Examination (IQEX) , joka sallii muiden kuin kansalaisten kirjanpitoalan ammattilaisten käydä kauppaa yhdysvaltalaisten organisaatioiden kanssa, jotka ovat tehneet vastavuoroisuussopimuksia hallintoelintensä kanssa. Toisin sanoen se on tapa yhdysvaltalaisille yrityksille varmistaa, että heidän kansainväliset kumppaninsa voivat työskennellä amerikkalaisten vero- ja kirjanpitokoodien sisällä ja rinnalla.

IQEX on kuitenkin tarkoitettu ei-kansalaisille, jotka aikovat asua Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun taas CPA-tentti on tarkoitettu Yhdysvaltojen kansalaisille, jotka asuvat Yhdysvalloissa ja sen lainkäyttöalueilla. Jos haluat tulla kirjanpitäjäksi Yhdysvalloissa, sinä on pakko ota CPA -tentti.

Ikä

Kaikissa 50 osavaltiossa ja kaikissa viidessä lainkäyttöalueessa, sinun on oltava yli 18 -vuotias voidaksesi suorittaa CPA -kokeen . Jos et ole vielä 18 -vuotias ja haluat suorittaa kokeen, mene eteenpäin ja aloita opiskelu - CPA -tenttiin osallistumiselle ei ole ikärajaa, ja se antaa sinulle alun uran aloittamiseen!

Koulutus

CPA -kokeen suorittamiseen vaadittava vähimmäiskoulutuskokemus vaihtelee osavaltion mukaan. Kuitenkin, useimmat valtiot vaativat vähintään 120 luottotuntia tai kandidaatin tutkinnon kirjanpidosta akkreditoidulta yliopistolta ennen kuin voit istua tenttiin. Joissakin osavaltioissa voit suorittaa kokeen alle 120 opintotunnilla, jos olet korkeakoulun vanhempi ja lähellä valmistumista.

Useimmat valtiot edellyttävät, että sinulla on kandidaatin tutkinto kirjanpidosta ennen kuin voit suorittaa testin. Ainoat valtiot, jotka eivät ole Maine, Havaiji, Massachusetts, Georgia ja Alaska . Mutta vaikka sinulla ei tarvitse olla kirjanpitotutkintoa CPA -kokeen suorittamiseksi näissä osavaltioissa, sinulla on silti oltava tietty määrä kirjanpitokursseja vyölläsi. Esimerkiksi Georgiassa sinulla on oltava 20 tuntia kirjanpitokursseja (joista 18 on ylemmän tason), ennen kuin voit päästä tenttiin. Alaskassa voi kuitenkin olla alle 15 tuntia kurssitöitä, jos sinulla on vähintään vuoden työkokemus alalta.

Sanottuaan sen, helpoin tapa saada CPA -tentti on varmistaa, että olet suorittanut kandidaatin tutkinnon kirjanpidossa.

Etkö ole varma, oletko oikeutettu CPA -tenttiin?

Jos et ole varma, täytätkö kaikki CPA -kokeen vaatimukset, valtion tilintarkastuslautakuntien kansallinen liitto ( NASBA) on kehitti tietokilpailun voit oppia, oletko pätevä vai ei.

Tämä tietokilpailu kertoo sinulle, oletko täyttänyt CPA -kokeen suorittamisen yleiset vähimmäisvaatimukset, ja se antaa sinulle luettelon seuraavista vaiheista, jotka sinun on suoritettava matkalla tullakseen hyväksytyksi tilintarkastajaksi.

body-prometric-logo

Prometric on yritys, joka hallinnoi CPA -tenttiä.
(VUTHAOINC / Wikimedia )

Kuinka rekisteröidyn CPA -tenttiin?

Nyt kun tiedät, oletko pätevä ottamaan CPA -kokeen, puhutaanpa siitä, miten suoriudut siitä. Aivan kuten ACT tai SAT, sinun on rekisteröidyttävä CPA -tenttiin. Mutta prosessi voi olla hieman pelottava!

Siksi olemme täällä rikkomassa sen puolestasi. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CPA -tenttiin rekisteröitymisestä:

ovat syöpä- ja vaakayhteensopivia

Testipäivät ja -paikat

Yritys, joka hallinnoi CPA -tenttiä, Prometricilla on online -sivu joka auttaa sinua löytämään testauspaikan ja -ajan. Saatavilla on myös istumapaikkatyökalu, jolla varmistetaan, että tilaa on vapaana valitsemallasi ajalla.

CPA -kokeen aikataulu on annettu neljä neljännesvuosittaista testausikkunaa :

Neljännes Testauspäivämäärät
Q1 1. tammikuuta - 10. maaliskuuta
Q2 1. huhtikuuta - 10. kesäkuuta
Q3 1. heinäkuuta - 10. syyskuuta
Q4 1. lokakuuta - 10. joulukuuta

Muista tarkistaa yksittäisiltä kouluiltasi, milloin ne vaativat sinua toimittamaan CPA -tentituloksesi. Haluat ajoittaa päivämäärän, joka antaa sinulle runsaasti aikaa testin suorittamiseen!

Missä ja miten rekisteröityä

Ennen kuin rekisteröidyt CPA -tenttiin, y Sinun on haettava suoraan NASBAan . Kuten aiemmin mainitsimme, jokaisella osavaltiolla on erilaiset vaatimukset CPA -kokeen suorittamiselle, joten sinun on tarkistettava osavaltion kirjanpitolautakunnalta, mitä sinun on lähetettävä.

Yksi asia, joka sinun on ehdottomasti tehtävä, on lähetä ylioppilaskirjoituksesi osavaltion kirjanpitolautakunnalle . Saapuminen voi kestää jonkin aikaa, joten on parasta tehdä tämä hyvin ennen kuin lähetät hakemuspaketin. Muista, että oppilaitoksesi voi veloittaa maksun transkriptioiden lähettämisestä.

Ja kun puhutaan maksuista ... useimmissa osavaltioissa on hakemusmaksuja. Vaikka useimmat osavaltiot veloittavat CPA -kokeen hakemisesta noin 150 dollaria, tämä luku voi olla hieman suurempi tai pienempi asuinpaikastasi riippuen. Muista tarkistaa, mikä maksu on osavaltiollesi - ja jos saatavilla on maksuvapautusohjelmia.

Yksi huomioitava asia on, että voit hakea tenttiin milloin tahansa vuoden aikana, kunhan täytät kelpoisuusvaatimukset. Ei ole erityistä sovellusikkunaa, mikä helpottaa asioita hieman!

Testiluvat (ATT) ja ilmoitukset aikataulusta (NTS)

Kun osavaltion hallitus on hyväksynyt hakemuksesi, saat testiluvan (ATT). ATT: n avulla voit rekisteröityä ottamaan yhden osan CPA -testistä, kun hallitus viimeistelee hakemuksesi. Muista, että ATT on yleensä hyvä 90 päivän ajan, Tämä tarkoittaa, että sinun on ajoitettava ensimmäinen tentti kolmen kuukauden kuluessa ATT: n vastaanottamisesta . Jos et, sinun on lähetettävä hakemuksesi uudelleen ja maksettava hakemusmaksu uudelleen.

Kolmen tai kuuden viikon kuluessa ATT: n vastaanottamisesta ja ensimmäiseen tenttiin rekisteröitymisestä saat virallisen ilmoituksen aikataulusta (NTS) . Se sallii sinun siirry Prometricin sivulle ja varaa paikka tenttiin . Et suorita kaikkia tenttiosioita samana päivänä (se olisi pitkä 16 tuntia)! NTS on hyvä kuusi kuukautta (useimmissa osavaltioissa), joten sinulla on kuuden kuukauden ikkuna testien ajoittamiseen. Jos NTS -aikasi vanhenee ennen kuin voit ajoittaa ja läpäistä tentin kaikki osat, sinun on haettava toista ... mikä tarkoittaa, että sinun on maksettava maksusi uudelleen.

Yksi nopea huomautus testin päivämääristä: kaikkia tenttiosioita ei hoideta samana päivänä tai samassa paikassa! Et ehdottomasti halua suorittaa osaa CPA -tentistä kahdesti, jos sinun ei tarvitse.

body-monivalinta-tentti-alberto-g-flickr

(Alberto G. / Flickr )

Tentin päivä

Kun tulet testauskeskukseen, sinun on tehtävä ota mukaan valtion myöntämä henkilökortti (kuten ajokorttisi) päästäksesi testauspaikalle. Mitä muistiinpanoja voit käyttää (jos sellaisia ​​on) ja mitä materiaaleja (kuten laskimia ja muistilehtiöitä) voit tuoda sivustoon, vaihtelevat sijainnin mukaan, joten kun olet ajoittanut, tarkista sijainnillasi, mitä voit käyttää tai mitä et voi käyttää testin aikana . Samoin jos tarvitset vammaismajoitusta, ota yhteyttä testauspaikkaan turvataksesi ne.

Muista, että CPA -kokeen istuminen voi olla melko rasittavaa. Vaikka tentti itsessään on neljä tuntia, se on jaettu kahteen osaan (molemmista kahdesta tunnista) ja yksi 15 minuutin tauko keskellä. Suosittelemme lämpimästi ottamaan harjoitustestit ajoissa, jotta olet valmis kokeen pituuteen ja rakenteeseen testipäivänä!

Milloin pisteeni raportoidaan?

AICPA: n verkkosivuilla on perusteellisia taulukoita jotka osoittavat tarkalleen, milloin voit odottaa, että tentituloksesi raportoidaan. Tyypillisesti, kokeen suorittamisen ja CPA-tenttipisteen julkaisun välillä on noin yksi tai kolme viikkoa .

Yllä olevista taulukoista voit määrittää CPA -kokeen pisteiden julkaisupäivät ja milloin haluat suorittaa kokeen. Sitten voit suunnitella pisteesi ajoissa aloittaaksesi työkokemuksesi ja työskennelläksesi lisenssin saamiseksi!

kirjojen runopino

Mitä aiheita CPA -tentti kattaa?

Kuten aiemmin mainitsimme, CPA -koe on jaettu neljään osaan, jotka kattavat eri aiheita. Katsotaanpa hieman tarkemmin kutakin aihetta.

Tarkastus ja todistus (AUD )

Tässä osiossa on 72 monivalintakysymystä ja kahdeksan tehtäväpohjaista simulaatiota. AUD-osio testaa kykysi suorittaa auditointeja liikkeeseenlaskija- ja ei-liikkeeseenlaskijayhteisöille, mukaan lukien etuusjärjestelyt ja liittovaltion avustukset, valmistelu-, kokoamis- ja tarkastusmenettelyt. Sinun odotetaan osoittavan ammattitaitoon liittyviä tietoja ja taitoja, mukaan lukien etiikka, riippumattomuus ja ammatillinen skeptisyys.

Liiketoimintaympäristö ja -konseptit (BEC)

Tämä osio koostuu 62 monivalintakysymyksestä, neljästä tehtäväpohjaisesta simulaatiosta ja kolmesta kirjallisesta viestintätehtävästä (eli esseestä). BEC: ssä testataan kykysi tarkastaa, todistaa, suorittaa kirjanpito- ja tarkastuspalvelut, suorittaa taloudellinen raportointi, laatia verot ja muut ammatilliset vastuut.

Taloudellinen kirjanpito ja raportointi (FAR)

Tässä osiossa on 66 monivalintakysymystä ja kahdeksan tehtäväpohjaista simulaatiota. FAR-osassa arvioidaan tietoja ja taitoja, jotka äskettäin lisensoidun CPA: n on osoitettava taloushallinnon ja -raportoinnin kehyksissä, joita käyttävät liiketoimintayksiköt (julkiset ja ei-julkiset), voittoa tavoittelemattomat yhteisöt sekä valtion ja paikallishallinnon yhteisöt.

Asetus (REG)

Tämä osio koostuu 76 kysymyksestä ja kahdeksasta tehtäväpohjaisesta simulaatiosta. Se testaa tiedot ja taidot, jotka äskettäin lisensoidun CPA: n on osoitettava Yhdysvaltojen liittovaltion verotuksen, Yhdysvaltojen etiikan ja verokäytäntöön liittyvien ammatillisten velvollisuuksien sekä Yhdysvaltain liikelainsäädännön suhteen.

Saat perusteellisen yleiskatsauksen CPA-kokemuodosta ja siitä, mitä sinun odotetaan tietävän. Tässä vuoden 2019 virallinen testi piirustuksia .

runko-punainen-kysymysmerkki

Millaisia ​​kysymyksiä CPA -kokeessa on?

Kuten aiemmin mainitsimme, CPA-kokeessa on kolme päätyyppiä: monivalintakysymykset (MCQ), tehtäväpohjaiset simulaatiot (TBS) ja kirjalliset viestintätehtävät (WCT). Katsotaanpa kutakin näistä hieman yksityiskohtaisemmin.

yksi gallona vastaa monta tuoppia

Monivalintakysymyksiä (MCQ)

Monivalintakysymykset CPA-testissä toimivat aivan kuten ne, joita olet käsitellyt neljä vuotta koulussa. Tentti esittää kysymyksen, ja sinun on valittava neljästä tai useammasta vastauksesta.

Riippumatta siitä, mitä osiota käytät, MCQ -arvot ovat 50% kokonaispisteestäsi. Tämä tarkoittaa, että kannattaa varmistaa, että vastaat mahdollisimman moniin niistä oikein.

Yleensä useimmat asiantuntijat suosittelevat yrittämistä vastaa jokaiseen MCQ -kysymykseen enintään 90 sekunnissa. Näin varmistat, että sinulla on tarpeeksi aikaa käsitellä muita kysymyksiä ennen kuin aika loppuu.

Lopuksi CPA -tentti on skaalattu tentti. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän kysymyksiä saat oikein, sitä vaikeammaksi tulee seuraava testi. Mutta sinut palkitaan myös hyvästä tekemisestä: vaikeammat kysymykset painotetaan enemmän, joten niiden saaminen ansaitsee enemmän pisteitä.

Tehtäväpohjaiset simulaatiot (TBS)

Tehtäväpohjaiset simulaatiot muodostavat loput 50% kokeen tuloksesta kaikissa muissa paitsi Business Environment and Concepts (BEC) -testissä. Näet nämä kysymykset jokaisen alajakson viimeisessä (tai viidennessä) testissä. Toisin sanoen, lopetat jokaisen testin vastaamalla tiettyihin TBS: iin!

Nämä kysymykset ovat tarinapohjaisia ​​ongelmia. Jotta voit vastata niihin, sinun on tehtävä päiväkirjamerkintöjä, vastaavia määritelmiä ja termejä ja/tai tutkimusaiheita uskottavien vastausten saamiseksi. Nämä kysymykset on suunniteltu jäljittelemään todellisia ongelmia ja testaamaan kykyäsi ratkaista ne!

Näet neljä päätyyppiä TBS -kysymyksistä:


Tutkimus

Tutkimus TBS: t edellyttävät sinua tutkimaan ja raportoimaan vastauksista. Voit vastata näihin vain hakutoiminnon avulla etsiäksesi oikean koodin, joka antaa oikeat tiedot. Näiden temppu on tietämys käyttää kokeen hakutoimintoa.


Vastaavat

Vastaavat TBS: t antavat sinulle 5–10 termiä, jotka sinun on vastattava oikein vastaavien määritelmien, numeroiden tai tietojen kanssa. Näissä tapauksissa sinulla on kaikki vastaukset - sinun on vain vastattava niitä oikein.


Täytä tyhjä kohta

Täytä tyhjät TBS: t ovat yksi vaikeimmista tyypeistä, koska tarjolla ei ole vastauksia, joista valita. Sinulle annetaan tarinapohjainen kysymys, jonka jälkeen sinun on kirjoitettava vastauksesi annettuun tyhjään ruutuun. Yleensä nämä vastaukset perustuvat laskelmiin, jotka sinun on tehtävä käyttämällä kysymykseesi sisältyviä tietoja ja tietokohtia.


Päiväkirjamerkinnät

Näitä TBS: iä on kahta lajiketta: vastaavat ja täytettävät tyhjät. Yleisesti ottaen sinulle annetaan skenaario, jonka jälkeen sinun on laskettava ja tallennettava vastaus. Tämä edellyttää, että pystyt ymmärtämään kysymyksen, koska sinun on selvitettävä, mitä tilejä haluat käyttää, mitkä summat on laskettava ja annettava ne oikein (kun kysymys on täytetty tyhjäksi).

Kirjalliset viestintätehtävät (WCT)

Tämäntyyppiset kysymykset näkyvät vain BEC -tentissä. Nämä kysymykset on suunniteltu testaamaan tietosi liiketoimintakonsepteista. Lisäksi he testaavat, onko sinulla taitoja suorittaa ammatillisia vastaavuuksia ja tehtäviä, jotka sinun on suoritettava todellisessa maailmassa.

Sinulle annetaan kolme WCT -vastausta, jotka muodostavat 15% koko testiarvostasi . Jokaiseen WCT: hen vastaaminen kestää noin 15 minuuttia, mutta vain kaksi kolmesta arvioidaan. Ei ole mitään keinoa tietää, mitkä WCT: t lasketaan pisteeseesi ja mitkä eivät, joten on tärkeää, että onnistut kaikissa kolmessa.

Mukaan AICPA , näitä kysymyksiä arvioidaan sekä teknisellä sisällöllä että kirjoitustaidolla. Tämä tarkoittaa, että sinun on vastattava kysymyksiin oikein, mutta sinun on myös ilmoitettava vastauksesi selkeästi. Joitakin yleisiä vinkkejä on käyttää teknistä kieltä tarvittaessa, kirjoittaa kokonaisilla lauseilla ja varmistaa, että vastauksesi on kieliopillisesti oikea.

hyvät sukunimet pojille

runko-plus-liitutaulu

(Marco Verchin ammattivalokuvaaja / Flickr)

Miten läpäisen CPA -kokeen? Mikä on CPA -kokeen läpäisyaste?

CPA -kokeen läpäisyaste on melko alhainen. Vain noin puolet vastanneista läpäisee kokeen ! Voit sukeltaa vuoden 2019 passihintojen yksityiskohtiin täällä mutta tässä on yleinen erittely:

Jakso Q1 Q2 Q3 Q4 Kumulatiivinen
KUULEN 48,56% 55,11% 51,94% TBD 52,06%
BEC 58,00% 59,74% 63,04% TBD 60,45%
FAR 44,43% 49,37% 50,29% TBD 48,30%
REG 50,23% 58,66% 58,41% TBD 56,51%

Haluat ehdottomasti opiskella tätä testiä aikaisin ja usein! Testikansien materiaali voi olla melko monimutkaista, joten sinun on hyvä käsitellä testimateriaalia ennen kuin lähdet tenttiin.

Jos sinulla on tai aiot suorittaa kandidaatin tutkinnon rahoituksessa tai liiketoiminnassa, sinulla on mahdollisuus suorittaa useita luokkia, jotka valmistavat sinut CPA -tenttiin, mutta on silti hyvä idea tarkistaa kaikki materiaalit, jotka olet mahdollisesti hankkinut näiltä kursseilta. Vaikka saat luokan luokan As, sinun kannattaa varata paljon aikaa CPA -koemateriaalin tarkistamiseen.

Joten miten voit saada laadukkaita tutkimuksia tämän tyyppistä testiä varten? Verkossa on saatavilla lukemattomia oppaita, ja niiden laatu ja hinta vaihtelevat huomattavasti. Jos päätät käyttää rahaa johonkin Internetistä löytyvään palveluun, katso niitä erittäin kriittisesti. CPA -tentti on melko vaikea, eikä ole helppoa tapaa oppia kokeen läpäisemiseen tarvittavaa valtavaa tietoa.

On erittäin hyvä idea lukea AICPA: n ohjeet piirustuksia ja käyttää niitä oppaana kaikille tiedoille, jotka sinun on välitettävä. Ajattele näitä piirustuksia kartana kokeen suorittamiseksi. Tässä asiakirjassa eritellään pisteytys, testiteemat ja jopa ne taidot, joita sinun on harjoiteltava menestyäksesi. Ja mikä parasta? Se on ilmainen resurssi!

AICPA tarjoaa myös näyte testejä ja opetusohjelmia t hattu auttaa sinua opiskelemaan CPA -testiä varten. Itse otantatestit eivät ole koko neljän tunnin testi, mutta ne ovat erittäin tiukkoja. Niiden suorittaminen kestää noin kaksi tuntia, mikä antaa sinulle myös hyvän käsityksen siitä, miltä kokeen tekeminen tuntuu koepäivänä. (Sivuhuomautus: uskomme, että harjoitustestit ovat yksi parhaista tavoista valmistautua mihin tahansa tenttiin , joten muista käyttää ne hyväksi.)

Jos epäonnistut CPA -kokeessa, älä ole pahoillani! Noin puolet kaikista ottajista epäonnistuu vähintään yhden osion aikana! Joo, eikö? Tärkeintä on yrittää selvittää, mikä sai sinut epäonnistumaan, ja yrittää palautua siitä. Muistaa: sinun on vain suoritettava uudelleen epäonnistuneet osat ja voit suorittaa testin niin monta kertaa kuin tarvitset (mutta vain kerran testiikkunaa kohti). Nyt CPA -tentti ei ole halpa, joten et halua suorittaa sitä uudelleen kovin usein - mutta jos olet päässyt riittävän pitkälle jopa päästäksesi siihen, olet päässyt sen läpi!

Tiedämme, että sertifiointi tuntuu mahdottomalta tehtävältä, mutta lupaamme: se on sen arvoista. Koska olet CPA-sertifioitu, ansaitset noin 10% enemmän kuin sertifioimattomat vertaisryhmät. Lisäksi, kirjanpitäjän ja tilintarkastajan uran odotetaan olevan nopeimmin kasvavia ura -alueita Yhdysvalloissa vuosina 2020-2024! CPA-sertifikaatin saaminen on loistava tapa varmistaa, että sinulla on tyydyttävä, vakaa ja hyvin maksava ura tulevina vuosikymmeninä.

Joten onnea!

runko-mitä seuraavaksi

Mitä seuraavaksi?

Huipputason kirjanpito -ohjelmaan siirtyminen voi auttaa sinua ässämään CPA -kokeen ensimmäistä kertaa. Tässä on luettelo 12 parasta kirjanpitokoulua Yhdysvalloissa . ( Ja tämä artikkeli voi auttaa sinua pääsemään unelmiesi kouluun!)

CPA -kokeen opiskelu voi olla vaikeaa, varsinkin jos olet vielä koulussa, sinulla on perhesuhteita tai olet töissä. Onnistuaksesi sinun on kehitettävä hämmästyttäviä ajanhallintataitoja. Hyvä uutinen on, että kuka tahansa voi oppia maksimoimaan aikansa! Katso tämä artikkeli 12 parhaasta ajanhallintastrategiasta joka voi auttaa sinua menestymään CPA -kokeessa ja sen jälkeen.

Maailman paras ajanhallinta ei tietenkään auta sinua, jos et ole varma, miten opiskelet testiä varten. On tärkeää, että et vain maksimoi aikaa - sinun on myös varmistettava, että opiskelet älykkäästi . Tämä artikkeli kattaa kuinka opiskella GRE: tä varten , mutta monia vinkkejä ja temppuja voidaan soveltaa myös CPA -kokeen opiskeluun.Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.