Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

ominaisuus_yliopiston_kirjasto

Joka vuosi monet kansainväliset opiskelijat saavat ehdollisen pääsyn korkeakouluihin ja yliopistoihin kaikkialla Yhdysvalloissa. Mutta mikä on ehdollinen pääsy tarkalleen? Ja miten siitä voi olla hyötyä sinulle?

USA: n parhaat esikoulut

Tässä artikkelissa, selitämme, kuinka ehdollinen valintaprosessi toimii kansainvälisille opiskelijoille . Annamme sinulle myös laajan luettelon yhdysvaltalaisista kouluista, jotka tarjoavat ehdollista hyväksyntää, sekä muutaman tärkeän vinkin ehdollisen pääsytarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.Mikä on ehdollinen pääsy? Onko se paha?

Ehdollinen pääsy, jota kutsutaan myös väliaikaiseksi ottamiseksi tai ehdolliseksi hyväksymiseksi, tarkoittaa, että sinut otetaan vastaan ​​korkeakouluun tai yliopistoon sillä ehdolla, että täytät tietyn vaatimuksen, jota et tällä hetkellä täytä.

Kansainvälisille opiskelijoille ehdollinen pääsy tarkoittaa, että pääset kouluun vain ja vain, jos suoritat onnistuneesti englanninkielisen jatkokoulutuksen. Ehdollista pääsyä tarjotaan yleensä akateemisesti päteville kansainvälisille hakijoille, joiden englannin kyky on matalampi kuin mitä heidän koulunsa edellyttävät säännölliseen tai ehdolliseen pääsyyn.

Kun olet täyttänyt kaikki koulusi englanninkieliset vaatimukset, sinusta tulee ehdoton opiskelija ja pystyt suorittamaan säännöllisiä akateemisia kursseja tutkintoosi. Jos et kuitenkaan täytä koulusi vaatimuksia, sinut joko hylätään tai poistetaan luokista riippuen siitä, milloin sinun on suoritettava englanninkielinen koulutus.

Joten ehdollinen pääsy on hyvä vai huono asia? Todellisuus riippuu siitä, miten päätät tarkastella sitä.

Toisaalta ehdollinen pääsy todistaa, että olet 100 prosenttia akateemisesti pätevä kouluun, johon haluat osallistua. Toisaalta ehdollinen pääsy voi olla turhauttavaa, koska se tarkoittaa, että englannin taitosi on vain tekijä, joka estää sinua pääsemästä säännöllisesti kouluun.

Lisäksi ehdollinen pääsy voi olla rasittava, koska sinun on todennäköisesti suoritettava intensiivinen englanninkielinen ohjelma, ennen kuin voit jopa aloittaa ilmoittautumisen luokkiin, jotka lasketaan tutkintoon.

body_gears_working

Kuinka ehdollinen pääsy toimii?

Kuten yliopiston hakuprosessi, ehdollisen pääsyn hakeminen ja vastaanottaminen vaihtelee koulusta riippuen . Siksi on parasta kuulla kouluja suoraan saadaksesi lisätietoja heidän valintaprosesseistaan ​​ja tarjoamalla ehdollista pääsyä opiskelijoille.

Kolumbian tiede kunnioittaa ohjelmatestiä

Alla annamme sinulle yleiskatsauksen tyypillisestä ehdollisen pääsyn prosessista Yhdysvaltain kouluissa.

Vaihe 1: Hakeudu valitsemiisi kouluihin. Joissakin yhdysvaltalaisissa kouluissa sinulla voi olla mahdollisuus hakea ehdollista pääsyä suoraan valitsemalla tai merkitsemällä se hakemukseesi. Muissa kouluissa, kuten Minnesotan yliopisto , sinua voidaan automaattisesti harkita ehdollisen pääsyn perusteella hakemuksesi ja TOEFL- tai IELTS-pisteiden perusteella. (Huomaa, että kaikki koulut eivät vaadi TOEFL- tai IELTS-pisteitä ehdollisen pääsyn huomioon ottamiseksi.)

30 60 90 kolmion tehtävät

Vaihe 2: Vastaanota ehdollinen hyväksyntä. Jos sinut on onnistuneesti otettu kouluusi väliaikaisena opiskelijana, saat hyväksymiskirjeen, jossa ilmoitetaan ehdollinen hyväksymisesi. Tällä hetkellä tai pian sen jälkeen koulusi selittää sinulle yksityiskohtaisesti, mitä sinun on tehtävä täyttääkseen englanninkielisen vaatimuksen ja lopulta tulemasta täysin (ehdollisen sijasta) hyväksytyksi opiskelijaksi.

Vaihe 3: Täytä koulusi englanninkielinen vaatimus. Täyttääksesi koulusi englanninkielisen vaatimuksen ja siirtyessäsi ehdollisesta opiskelijasta tavalliseksi opiskelijaksi, sinun on todennäköisesti tehtävä yksi tai useampi seuraavista:

  • Suorita intensiivinen englanninkielinen ohjelma
  • Saavuta tietyt arvosanat (yleensä B tai korkeammat) englanninkielisillä kursseilla
  • Saavuta tietyt koulusi asettamat pisteet TOEFL-, IELTS- tai muulla englannin kielen taitotestillä

Useimmiten ehdollisesti hyväksytyt opiskelijat ilmoittautuvat koulun hyväksymiin intensiivikielisiin englanninkielisiin ohjelmiin kampuksella tai sen ulkopuolella korjaamaan englannin puutteet. Nämä ohjelmat on yleensä suoritettava loppuun ennen Voit ilmoittautua säännöllisille akateemisille kursseille, mutta joissakin kouluissa voi olla mahdollista käydä säännöllisiä kursseja ja englantikursseja samanaikaisesti.

Vaihe 4: Siirtyminen ehdollisesta hyväksymisestä täydelliseen hyväksyntään. Kun olet täyttänyt koulusi englanninkielisen vaatimuksen, sinusta tulee säännöllinen, ehdoitta hyväksytty opiskelija. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse käydä englanninkielisiä kursseja, jolloin voit keskittyä kokonaan valitsemaasi koulutusohjelmaan. (Jos et kuitenkaan täytä koulusi englanninkielistä vaatimusta, niin täytät ei ehdottomasti.)

body_university_of_alabama

Mitkä koulut tarjoavat ehdollisen pääsyn?

Nyt olet todennäköisesti miettinyt, mitkä koulut todella tarjoavat ehdollisen pääsyn. Ja vastaus on, paljon erilaisia! Ehdollista hyväksymistä tarjoavia kouluja löytyy pienistä yhteisöopistoista suuriin julkisiin laitoksiin kaikkialla Yhdysvalloissa.

Alla on luettelo 82 yhdysvaltalaisesta koulusta, jotka tarjoavat ehdollista pääsyä kansainvälisille opiskelijoille. Kaikki koulut on järjestetty aakkosjärjestykseen, ja jokainen merkintä sisältää ehdollista pääsyä tarjoavan akateemisen tason tai akateemiset tasot sekä englanninkieliset vaatimukset täydellisen pääsyn varmistamiseksi.

Huomaa, että tämä luettelo ei suinkaan ole täydellinen luettelo ehdollista pääsyä tarjoavista yhdysvaltalaisista kouluista. Jos on koulu, johon haluat hakea, se on ei tässä luettelossa suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan siihen, onko kansainvälisille opiskelijoille mahdollinen ehdollinen pääsy.

Koulu Akateeminen taso Englanninkieliset vaatimukset
Arizonan osavaltion yliopisto Perustutkinto Suorita 2-tason englanninkielinen kurssi osoitteessa ASU: n maailmanlaajuinen lanseeraus
Baldwin Wallace -yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen LADO International Institute
Berkeley College Perustutkinto, jatko Saattaa loppuun hyväksytty ESL-ohjelma
Kalifornian osavaltion ammattikorkeakoulu, Pomona (Cal Poly Pomona) Perustutkinto, jatko Täydellinen Cal Poly English Language Institute (CPELI) -taso 5
Kalifornian osavaltion yliopisto, Chico Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Amerikan kielen ja kulttuurin instituutti (ALCI) Chico
Kalifornian osavaltion yliopisto, Sonoma (Sonoman osavaltion yliopisto) Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Sonoma State American Language Institute (SSALI)
San Franciscon kaupunginopisto Perustutkinto Saattaa loppuun Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP) ja täytä vähimmäisvaatimus Institutionaalisen TOEFL: n tai harjoittelutestissä
Clarkin yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Amerikan kielen ja kulttuurin instituutti (ALCI)
Charlestonin yliopisto Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin kielen instituutti (ELI)
Etelä-Nevadan korkeakoulu Perustutkinto Suorita ESL-ohjelma tai siltaohjelma
Staten Islandin korkeakoulu, CUNY Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin kielen instituutti (ELI) ja täyttävät vähimmäisvaatimukset TOEFL-pisteistä
DePaulin yliopisto Perustutkinto, jatko Saattaa loppuun Englannin kieliakatemia (ELA) ja vastaanota Yliopiston silta
Drexelin yliopisto Perustutkinto, jatko Perustutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat Drexel International Gateway ohjelmoida; jatko-opiskelijat ilmoittautuvat Drexel Graduate Bridge -ohjelma
Itä-Washingtonin yliopisto Perustutkinto Suorita EWU: t Englannin kielen instituutti (ELI) ohjelmoida
Embry-Riddle Aeronautical University Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu Embry-Riddle Language Institute (ERLI)
Fairleigh Dickinson -yliopisto Perustutkinto, jotkut valmistuneet Suorita FDU: n online-englanninkielinen harjoittelutesti selvittääksesi englannin kielen taitotarpeet
Felician-yliopisto Perustutkinto, jatko Levitä ja täytä ESL Akateeminen siltaohjelma
Foothillin ja De Anzan korkeakoulut Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen hyväksytty kielikeskus
Fordhamin yliopisto Valmistua Ota yhteyttä Kansainvälisen palvelun toimisto
George Mason -yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu Akateeminen englannin kielen ohjelma INTO: ssa
Georgia Southern University Perustutkinto Saattaa loppuun Englannin kieliohjelma (ELP)
Georgian osavaltion yliopisto Perustutkinto Suorita erityiskurssit kohteessa Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Glendale Community College Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen hyväksytty ESL-kielikoulu
Grossmont College Perustutkinto Saattaa loppuun Amerikan kollegiaalinen englanti (ACE) ohjelmoida
Los Angelesin kauppakorkeakoulu Perustutkinto Ilmoittautua Kielijärjestelmät International tai muu hyväksytty kieliohjelma
Loyolan yliopisto New Orleans Perustutkinto Ilmoittautua RAN-pilottiohjelma
Manhattanville College Perustutkinto, jatko Suorita taso 5 / BridgePathways-akateeminen englanninkielinen ohjelma (AEP)
Michigan State University Perustutkinto Suorita englannin kurssit läpi Englannin kielikeskus
Middlebury Institute of International Studies, Monterey Valmistua Ilmoittautua Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (ESL)
Middlesex Community College Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen yhteistyökumppani englanninkielinen koulu
Mississippi State University Valmistua Suorita yhden vuoden ESL-kurssit ja läpäise vaadittu kielikoe
North Central College Perustutkinto, jatko Suorita intensiivinen englanninkielinen ohjelma osoitteessa Englannin kielen instituutti (ELI)
Pohjois-Dakotan osavaltion yliopisto Perustutkinto Ilmoittautua Intensiivinen englannin kielen ohjelma (IELP)
Koillis-yliopiston ammattikorkeakoulu Perustutkinto, jatko Suorita vaihe 3 Amerikkalainen luokkahuoneohjelma
Ohion yliopisto Perustutkinto, jatko Saattaa loppuun Ohio Intensiivikielen ohjelma (OPIE) tai Bridge-ohjelma riippuen englannin kielen taitotasosta
Pacen yliopisto Valmistunut (vain maisteri) Saattaa loppuun Global Pathways -ohjelma
Palomarin korkeakoulu Perustutkinto Saattaa loppuun hyväksytty TOEFL-luopumisohjelma
Pennsylvanian osavaltion yliopisto (Pennin osavaltio) Valmistua Suorita tietyt korjaavat englannin kurssit
Pierce College Perustutkinto Suorita intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Queens College, CUNY Valmistua Ilmoittaudu englannin kielen instituuttiin (ELI)
Rochesterin teknillinen instituutti Perustutkinto Suorita englannin kursseja englannin kielikeskuksen kautta
San Franciscon osavaltion yliopisto Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen Amerikan kielen instituutti (ALI)
Seattlen Tyynenmeren yliopisto Perustutkinto Täydellinen ESL-kumppanuusohjelman taso 6 ( ÄSSÄ. Kieli-instituutti tai Washingtonin kieliakatemia )
Etelä-Dakotan osavaltion yliopisto Valmistua Suorita intensiivinen ESL-ohjelma ja täytä vaaditut TOEFL- tai IELTS-pisteet vaadittavalle jatko-ohjelmalle
South Seattle College Perustutkinto Saattaa loppuun Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Etelä-Illinoisin yliopisto Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin toisena kielenä toimiva keskus (CESL)
Oregonin lounaisyhteisö Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen kumppanikielikoulu
Temppelin yliopisto Perustutkinto Englanninkielinen täydellinen pääsy Temple 2 -tapahtuma
Texas Christian University Perustutkinto, jatko Suorita tentit TCU: n kautta Intensiivinen englanninkielinen ohjelma
Towsonin yliopisto Perustutkinto, jatko Perustutkinto-opiskelijoiden on suoritettava englannin kielikeskus, taso 4; jatko-opiskelijoiden on suoritettava englannin kielikeskus, taso 6
Trumanin valtionyliopisto Perustutkinto, jatko Ota uudelleen TOEFL tai IELTS tai rekisteröidy osoitteessa Kieliyritys (TLC)
Alabaman yliopisto Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin kielen instituutti (ELI)
Arizonan yliopisto Perustutkinto Ilmoittaudu englannin toisena kielenä -keskukseen (CESL)
Arkansasin yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Kevään kansainvälinen kielikeskus (SILC)
UCLA-laajennussertifikaattiohjelmat Todistus Ilmoittaudu UCLA Extension American Language Centeriin (ALC)
Daytonin yliopisto Perustutkinto, jatko Suorita intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Delawaren yliopisto Perustutkinto, jatko Perustutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat Akateemisten siirtymien (AT) ohjelma ; jatko-opiskelijat ilmoittautuvat Ehdollinen pääsyohjelma (CAP)
Denverin yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin kielikeskus (ELC)
Illinoisin yliopisto Springfield Perustutkinto Saattaa loppuun Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP) tai käy tasolle sopivia ESL-kursseja riippuen TOEFL- tai IELTS-pisteistä
Iowan yliopisto Perustutkinto Saattaa loppuun Iowan intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IIEP)
Kansasin yliopisto Valmistua Käy läpi Applied English Center (AEC) testata ja suorittaa tasolle sopivia englannin kursseja
Mainen yliopisto Perustutkinto Ilmoittaudu osoitteeseen Intensive English Institute (IEI)
Marylandin yliopisto, Baltimoren lääni Valmistua Ilmoittaudu ESL-kursseille läpi Englannin kielen instituutti (ELI)
Miamin yliopisto Perustutkinto Täydellinen taso viisi Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Michiganin yliopisto - Flint Perustutkinto Ilmoittautua Englannin kielen reittiohjelma
Minnesotan yliopiston kaksoiskaupungit Perustutkinto Suorita yhden vuoden intensiivinen englanninkielinen opiskelu osoitteessa Minnesotan englannin kieliohjelma
Missourin yliopisto Perustutkinto Suorita intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Montanan yliopisto Valmistua Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin kielen instituutti (ELI)
Nevadan yliopisto, Reno Perustutkinto Ota yhteyttä yliopiston provostin toimistoon
Pohjois-Texasin yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Intensiivinen englannin kielen instituutti (IELI)
Pohjois-Iowan yliopisto Perustutkinto Saattaa loppuun Kulttuuri ja intensiivinen englanninkielinen ohjelma (CIEP)
Redlandsin yliopisto Perustutkinto Saattaa loppuun Monterey Institute of International Studies Intenssiivinen englanti toisena kielenä (MIIS IESL) ohjelmoida
Etelä-Carolinan yliopisto Perustutkinto, jatko Suorita vaaditut englannin kurssit osoitteessa Englanninkieliset ohjelmat kansainvälisille (EPI) tai täytä laitoksen englannin kielen taitovaatimus
Etelä-Indianan yliopisto Perustutkinto, jatko Saattaa loppuun Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Texasin yliopisto Arlingtonissa Valmistua Saattaa loppuun Englannin jatko-osaamisohjelma (GESP)
Texasin yliopisto, San Antonio Perustutkinto Saattaa loppuun Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Valencian korkeakoulu Perustutkinto Saattaa loppuun Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP)
Virginian ammattikorkeakoulu ja valtionyliopisto (Virginia Tech) Perustutkinto Täydellinen kieli- ja kulttuurilaitos Intensiivinen englanninkielinen ohjelma tason 550 kautta
Washington State University Perustutkinto Suorita taso 5 / Amerikan kielen intensiivikeskus (IALC)
Wayne State University Perustutkinto, jatko Suorita korkeimman tason englannin kurssit osoitteessa Englannin kielen instituutti (ELI)
Länsi-Washingtonin yliopisto Perustutkinto Ilmoittautua Intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP) ja Globaali polkuohjelma (GPP)
Winonan osavaltion yliopisto Perustutkinto, jatko Ilmoittaudu osoitteeseen Englannin kielikeskus (ELC)

body_check_x

Pitäisikö sinun hyväksyä ehdollinen pääsy?

Nyt pääsemme viimeiseen kysymykseemme: jos sinulle tarjotaan ehdollista pääsyä, pitäisikö sinun hyväksyä se? Vastauksesi tähän kysymykseen riippuu siitä, mitä aiot saada pois koulustasi. Tässä esitämme sinulle muutamia tilanteita, joissa voit harkita ehdollisen pääsyn hyväksymistä ja joissa saatat olla parempi hylätä se.

cal poly pomona gpa vaatimukset

Harkitse ehdollisen pääsyn hyväksymistä, jos…

  • Haluat parantaa englantiasi englanninkielisessä maassa. Oletko innostunut mahdollisuudesta oppia englantia englanninkielisessä maassa? Tällöin ehdollinen pääsy sopii sinulle erinomaisesti, varsinkin jos olet todella innostunut saamaan hioa englannin taitojasi intensiivisessä englanninkielisessä ohjelmassa.
  • Se on unelmakoulu. Jos olet saanut ehdollisen pääsyn unelmakoulustasi, sinun kannattaa ehdottomasti harkita tarjouksen hyväksymistä! Viime kädessä, niin kauan kuin olet sitoutunut työskentelemään kovasti englannin taitosi parissa ja täyttämään koulusi englanninkieliset vaatimukset, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmaa siirtyä ehdollisesta opiskelijasta ehdottomaksi. Lisäksi, jos unelmakoulu on erityisen valikoiva, tämä voi olla sinun vain ammuttiin läsnä!

Harkitse ehdollisen pääsyn hylkäämistä, jos…

  • Haluat mieluummin parantaa englannin taitojasi omalla ajallaasi. Jos et ole kiinnostunut ilmoittautumisesta intensiiviseen englanninkieliseen ohjelmaan tai maksamaan ylimääräistä rahaa englantikursseille, sinun on todennäköisesti parempi hylätä ehdollinen hyväksyntätarjous ja ottaa aikaa parantaa itsesi englannin kykyjäsi. Seuraavana vuonna voit sitten hakea koulusi uudelleen (toivottavasti) korkeammilla TOEFL- tai IELTS-pisteillä ja saada säännöllisen vastaanottotarjouksen.
  • Sinulla on ehdoton hyväksyntä muualla. Jos olet jo saanut täyden hyväksynnän toiseen kouluun, josta pidät yhtä paljon kuin siihen, johon olet ehdollisesti otettu, harkitse ehdollisen tarjouksesi hylkäämistä, varsinkin jos haluat osallistua täydelliseen akateemiseen ohjelmaan oikein pois (sen sijaan, että tarvitsisi ensin käydä englannin kursseja).

Yhteenveto: Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Kansainvälisille opiskelijoille ehdollinen pääsy - joka tunnetaan myös nimellä 'väliaikainen pääsy' tai 'ehdollinen hyväksyminen' - tarkoittaa, että sinut on hyväksytty kouluun kuntoon että nostat englantitasoasi hyväksytyllä englanninkielisellä koulutuksella.

Monet koulut Yhdysvalloissa, yhteisön korkeakouluista julkisiin yliopistoihin, tarjoavat ehdollisen pääsyn perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille. Yllä olemme toimittaneet sinulle luettelon82 koulut, jotka tarjoavat ehdollista pääsyä kansainvälisille opiskelijoille . Jos et ole varma tarjoaako koulu ehdollista pääsyä, kysy koululta ja kysy sen pääsykäytännöistä.

Onko sinun hyväksyttävä vai hylättävä ehdollinen pääsytarjous, riippuu viime kädessä siitä, mistä sinä haluat tehdä akateemisella suunnitelmallasi. Jos sinulla on hyvä käydä englanninkursseja tai haluat todella käydä tietyssä koulussa, voi olla parasta hyväksyä ehdollinen pääsytarjous. Toisaalta, jos et ole kiinnostunut englantikurssien osallistumisesta tai olet saanut ehdottoman tarjouksen yhtä hyvältä koululta, voit harkita ehdollisen hyväksymistarjouksen hylkäämistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.