Millainen College on? Rehellinen opas college -elämään

ominaisuus-opiskelija-kirjasto-lukeminen-college

Monet mahdolliset opiskelijat haluavat tietää, mitä odottaa yliopistokokemukselta ennen kuin he saapuvat kampukselle. Onko yliopisto itse asiassa vastaa elokuvissa näkemääsi idealisoitua kokemusta?

Totuus aiheesta yliopisto on, että se voi olla paljon eri asioita kerralla-jännittävää, hermoja raastavaa, seikkailullista, stressaavaa ja niin hauskaa.Suuri osa siitä, millainen korkeakoulu tulee olemaan, riippuu lopulta joistakin tekemistäsi valinnoista, mutta on myös joitain periaatteessa yleismaailmallisia totuuksia siitä, millainen korkeakoulu on, ja josta kannattaa oppia ennen kuin pääset kampukselle. Tässä artikkelissa, määritämme sinulle korkeakouluopetuksen ydinosat, mukaan lukien akateemikot, ylimääräiset opinnot, yliopiston sosiaalinen elämä, ajanhallinta, työskentely koulussa ja asumisjärjestelyt . Annamme sinulle myös viisi vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti opiskelukokemuksestasi.

Joten, millaista yliopisto todella on? Jatka lukemista saadaksesi selville!

body-i-have-no-idea-what-im-doing-dog-meme

Vaikka saatat samaistua tämän pörröisen kaverin kanssa juuri nyt, artikkelimme auttaa sinua valmistautumaan yliopistokokemukseesi.

Johdanto korkeakouluelämään

Yliopistoon meneminen on pohjimmiltaan kuin koeajo #aikuisella. Sinä olet enimmäkseen vastuussa omasta elämästäsi, mutta opit silti paljon siitä, miltä haluat tulevaisuutesi näyttävän ja miten sinne pääsee (ja silti on hyvä, että käytät pyjamaa julkisesti). Lisäksi tulet selvittämään kaiken tämän ystävien, luokkatoverien, professoreiden ja yliopiston mentorien avulla.

Vaikka sinulla on pääsy monenlaiseen tukeen opiskeluaikana, ainutlaatuinen kokemuksesi riippuu paljon siitä, miten vastaat joihinkin uusiin ja jännittäviin asioihin yliopistoelämässä ... kuten yksin elämiseen, hallintaan sitoumuksistasi ja päättää, miten käytät aikasi.

Uuden vapautesi yhteydessä on tärkeää pyrkiä saldo . Millainen tasapaino näyttää, on sinun valintasi, mutta ajatteleminen siitä, miten haluat lähestyä aikasi erilaisia ​​vaatimuksia, auttaa sinua menestymään opiskeluvuosina.

Minnesotan yliopiston gpa -vaatimukset

Jotta voisit kuvitella tulevaisuutesi opiskelijana, vastaamme kysymykseen, millainen on college? kolmesta kollegion kokemuksen pääkohdasta: akateemikot, oppitunnit, sosiaalinen elämä, ajanhallinta, työskentely koulussa ja asumisjärjestelyt.

body-college-luento-hall-college-luokka

Korkeakoulusi koosta riippuen saatat huomata, että jotkut luennot pidetään suurissa luentosaleissa.

Millainen korkeakoulu on akateemikoiden kannalta?

Yliopistoon pääsyn tärkein asia on tutkinnon saaminen, eikö? Tietysti!

Koska akateemikot ovat tärkein syy opiskeluun, on selvää, että koulutehtäväsi muodostavat suuren osan yliopistokokemuksestasi. Olemme päättäneet keskittyä kahteen pääaiheeseen akateemisessa elämässäsi: pääaineeseesi ja kurssikuormaasi.

Akateeminen päällikkösi

Jossain vaiheessa akateemisen urasi aikana sinun on pakko julistaa päällikön . Milloin teet tämän, riippuu yliopistostasi. Jotkut koulut pyytävät sinua julistamaan pääaineen hakiessasi, kun taas toiset antavat sinun viettää fuksi- ja toisen vuoden opintosi 'pimeänä' (mikä tarkoittaa vain sitä, ettet ole vielä valinnut pääaineita).

Koska opiskelijat voivat - ja usein tekevät - muuttaa pääaineitaan yliopisto -uransa aikana, oppilaitoksen kurssit on jaettu luokkiin: yleiskoulutuskurssit, pääkurssit ja valinnaiset.

Yksi nopea huomautus: ei kaikki koulut jakoivat luokkansa kolmeen edellä mainittuun luokkaan. Esimerkiksi taidekoulu ei välttämättä vaadi yleissivistävää opetusta ollenkaan! Me olemme

Yleisopetuksen kurssit

On tyypillistä, että oppilaat suorittavat yleensä yleiskoulutuskursseja ensimmäisen ja toisen vuoden opiskeluaikanaan. Nämä ovat ydinluokat, jotka kaikkien opiskelijoiden on suoritettava valmistuakseen pääaineesta riippumatta. Yleiskurssit ovat yleensä sekoitus matematiikan, luonnontieteiden ja humanististen tieteiden kursseja, joiden tarkoituksena on varmistaa, että saat monipuolisen koulutuksen.

Jotkut opiskelijat kokevat, että yleiskurssit ovat ajanhukkaa, kun taas toiset nauttivat mahdollisuudesta käydä luentoja eri aihealueilla ja lisätä yleistä tietämystään ennen kuin he siirtyvät erikoiskursseille kahden viimeisen opiskeluvuoden aikana. Se on aika normaalia, varsinkin siitä lähtien gen ed kurssit on suunniteltu laajentamaan tietopohjaa monilla eri aloilla.

Pääkurssit

Muut korkeakoulussa suoritettavat kurssit ovat pääkurssejasi. Nämä ovat luokat, jotka sinun on suoritettava saadaksesi tietyn pääaineen!

Pääluokat eroavat sukupolven kursseistasi muutamalla tavalla. Ensinnäkin ne ovat paljon tarkempia kuin sukupolven luokat. Vaikka voit käydä johdantokursseja tyydyttääksesi yleiset opintopisteet, pääluokat on suunniteltu syvälle sukeltamaan opiskelemaasi aiheeseen.

Jos esimerkiksi pääaineena on biologia, sinun on suoritettava edistyneet luokat, kuten solubiologia ja biokemia. Y sinun on ehkä jopa ilmoitettava pääaineesi painopiste tai erikoisuus ! Esimerkiksi jotkut biologian osastot tarjoavat erikoistuneempia suuria ohjelmia sellaisilla aloilla neurotiede tai mikrobiologia .

Joskus opiskelijat tuntevat enemmän paineita menestyä hyvin, kun he pääsevät näille erikoiskursseille, koska voi tuntua siltä, ​​että heidän suorituksensa näillä kursseilla heijastaa heidän mahdollisuuksiaan menestyä hyvin urallaan. On myös tavallista, että opiskelijat ovat paljon innostuneempia ja kiinnostuneempia osallistumaan pääaineiden kursseille koska nämä kurssit kuuluvat siihen aihealueeseen, jonka valitsit itse.

Yksi asia, joka on tärkeä tietää, on se on täysin normaalia vaihtaa pääaineesi tai arvailla pääainevalintasi . Urapolun valitseminen on suuri päätös, ja monet opiskelijat eivät ole valmiita tekemään tämän valinnan oikein, kun he aloittavat yliopiston. Kun pääset kuitenkin pääaineeseen, saatat myös huomata, että sinulla on mahdollisuus rakentaa suhteita laitoksesi tiedekuntaan. Nämä suhteet voivat olla arvokkaita, kun tarvitset neuvoja tai suosituskirje .

Valinnaiset

Lukiosi on saattanut sallia sinun ottaa valinnaisia ​​kursseja , ja useimmat korkeakoulut tekevät samoin. Valinnaiset kurssit ovat luokkia, joita yliopisto, korkeakoulu tai osasto ei erityisesti vaadi. Periaatteessa valinnaiset kurssit ovat luokkia sinä saa valita, koska olet kiinnostunut heistä.

Valinnaiset aineet antavat sinulle vapauden tutkia aiheita pääaineen ulkopuolella jotta voit oppia lisää maailmasta, kehittää uusia taitoja tai jopa ansaita alaikäinen eri aiheesta . Valinnaiset kurssit antavat opiskelijoille mahdollisuuden muokata koulutustaan ​​ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka sopii täydellisesti tulevaisuuden suunnitelmiin ja tavoitteisiin.

Monet yliopistot edellyttävät, että opiskelijat suorittavat tietyn määrän valinnaisia ​​luokkia ennen valmistumistaan. Tavoitteistasi riippuen voit käyttää valinnaisia ​​aineita tutkiaksesi kiinnostuksen kohteitasi tai voit hyödyntää näitä lähtökohtia tutkintosuunnitelmassasi ansaitaksesi lisää eroja , kuin valmistuminen arvosanoin . Jos suunnittelet eteenpäin, voit jopa käyttää valinnaisia ​​aineita auttamaan sinua matkalla ansaita kaksinkertaisen pääaineen !

Cincinnatin yliopiston hyväksymisaste

kehon järjestäjä-aikataulu-kalenteri

Ilmoittaudut kursseillesi jokaisen lukukauden alussa. Yliopistoilla on yleensä kaksi tai useampia lukukausia lukuvuotta kohden.

Oppituntisi aikataulu

Tulevat opiskelijat ovat usein uteliaita siitä, kuinka vaikeita college -luokat tulevat olemaan. Totuus on: sitä on vaikea tietää!

Luokkien vaikeusaste riippuu omista kyvyistäsi, pääaineestasi ja siitä, kuinka paljon vaivaa ja aikaa käytät kursseillesi. Yleensä on kuitenkin totta, että opiskelijan pääaineen ylemmän tason luokat ovat vaativampia työmäärän ja odotusten suhteen kuin yleissivistävä koulutus tai edellyttämät kurssit.

Toinen asia, joka voi tehdä opiskelijan akateemisesta kokemuksesta haastavampaa, on lukukauden luentoaikataulu. Useimmat yliopistot luettelevat luokat tunneittain. Tyypillinen luokka on kolme tuntia, kun taas luokka, jossa on laboratoriokomponentti, on yleensä neljä tuntia. Valmistuaksesi sinun on ansaittava tietty määrä tunteja kohti tutkintoa, ja tietty prosenttiosuus niistä on pääalallasi.

Kokopäiväisen opiskelijan tyypillinen kurssikuorma on yleensä 15 tuntia. Mutta voit ottaa enemmän (tai vähemmän) tarpeidesi mukaan! Riippumatta siitä, kuinka monta tuntia päätät käyttää, on erittäin tärkeää työskennellä akateemisen neuvonantajasi kanssa aikataulussa, joka on hallittavissa sinulle työmäärän ja vaikeuksien suhteen.

Muista, että enemmän tuntien ottaminen ei ole aina parempi ... tai jopa tehokkaampaa! Jos 18 tunnin kurssikuormasi polttaa sinut (ja alentaa GPA: ta), on todennäköisesti järkevämpää vähentää kurssikuormaa, jotta voit menestyä paremmin. Lisäksi pienempi kuormitus ei aina tarkoita, että siitä tulee helpompaa! 15 tunnin luentojen suorittaminen on luultavasti helpompaa kuin 11 tunnin ylemmän tason pääkurssien suorittaminen. Näin ollen muista, että ajattelet kunkin luokan vaikeuksia, kun laadit aikataulusi joka lukukausi.

Hieno asia yliopistossa on se sinulla on myös paljon joustavuutta Miten otat oppitunteja . Jotkut oppilaat pitävät mielellään kaikista aamutunneista, jotta he voivat suorittaa luokkansa päivällä puolenpäivän aikaan. Toiset pitävät vain iltapäiväkursseista, jotta he voivat nukkua tai opiskella aamuisin. Jotkut opiskelijat yrittävät koota tiistain/torstain luentoaikataulun, jotta heillä voi olla kolme päivää viikossa vapaata luokasta, kun taas toiset opiskelijat ajoittavat kurssinsa työaikataulunsa mukaan! Voit jopa ottaa yhdistelmän henkilökohtaisia ​​ja verkkokursseja, jos kampuksesi tarjoaa vaihtoehdon! Neuvoa -antaviin tapaamisiin meneminen ja ajatus siitä, mitä luokkia tarvitset/haluat ottaa ja millainen aikataulu toivot mielessäsi, auttaa sinua työskentelemään neuvonantajasi kanssa haluamasi aikataulun saamiseksi.

Luokka-aikataulun luominen joka lukukausi on hauskaa, mutta varmista, että sinulla on varmuuskopiosuunnitelma. Luokat voivat täyttyä nopeasti ilmoittautumisen aikana, joten varmuuskopiosuunnitelma lukukauden aikataululle on myös hyvä idea. Luo neuvonantajasi kanssa kaksi tai kolme mahdollista kurssisuunnitelmaa voi varmistaa, että voit ilmoittautua luokkiin, jotka auttavat sinua täyttämään valmistumisvaatimuksesi.

body-rugby-polvillaan-urheilu-intramural

Yliopiston ylitunnit sisältävät kaiken keskustelusta urheiluun. Löydät varmasti sinulle sopivan opetuksen ulkopuolisen toiminnan!

Minkälainen on korkeakoulu ylimääräisten oppituntien suhteen?

Yliopistojen ylimääräisissä opinnoissa on hienoa, että opiskelijat voivat valita, mihin he osallistuvat. Aivan kuten lukio, myös yliopiston ulkopuoliset oppitunnit ovat klubeja, järjestöjä ja aktiviteetteja, joihin voit osallistua ulkopuolella luokkahuoneesta.

On tavallista, että opiskelijat valitsevat ylimääräisiä oppitunteja harrastuksiensa, arvojensa, uskomustensa tai halunsa olla osa yhteisöä perusteella. Näiden aktiviteettien, klubien ja organisaatioiden tärkein tavoite on auttaa opiskelijoita ottamaan yhteyttä muihin, joilla on yhteisiä etuja tai tavoitteita, ja tukemaan toisiaan yliopistokokemuksen kautta.

Pidä mielessä, että Jotkut kollegiaaliset opetuksen ulkopuoliset toiminnot ovat intensiivisempää kuin toiset. Puhumme opetuksen ulkopuolisista toiminnoista, jotka edellyttävät a paljon isännöi paljon pakollisia osallistumisaktiviteetteja ja rohkaise osallistujia muokkaamaan yliopisto -identiteettiään osallistumisensa mukaan näihin ylimääräisiin oppitunteihin. Kolme esimerkkiä korkean intensiteetin ylimääräisistä oppilaitoksista ovat veljeskunnat ja seurakunnat, ROTC ja opiskelijahallitus. Jos haluat olla mukana tällaisissa organisaatioissa, sinun on oltava erityisen ahkera suunnitellessasi kurssiaikataulua ja pysyäksesi opintojesi mukana.

Mutta korkea intensiteetti ei tarkoita pahaa! Monet opiskelijat huomaavat menestyvänsä oppitunneissa, jotka perustuvat johdonmukaisuuteen, vastuullisuuteen ja korkeisiin odotuksiin. Useimmiten myös nämä ylimääräiset oppitunnit saavat opiskelijat tuntemaan olonsa todella osaksi jotakin ja tarjoavat läheisen tukijärjestelmän vertaisille, joihin voi luottaa yliopiston aikana ja sen jälkeen.

kysymyksiä, joita kysytään yliopistokierroksella

Jotkut opiskelijat ovat enemmän kiinnostuneita osallistumaan ylimääräiseen opetukseen, joka tarjoaa enemmän joustavuutta rennossa ja vähästressisessä ympäristössä, joka tarjoaa silti mahdollisuuden olla yhteydessä muihin yhteisen edun ympärille. Näitä matalamman intensiteetin ylimääräisiä opetussuunnitelmia voivat olla sisäiset urheilut, palveluoppimisohjelmat, kampusfestivaalit, konsertit, luennot tai keskustelut monikulttuurisen tietoisuuden edistämiseksi.

Ulko -opintoihin osallistuminen saattaa tuntua jälkikäteen yliopistoelämän akateemiselle puolelle, mutta tutkimukset ovat todella osoittaneet että opiskelijat, jotka ovat mukana koulun ulkopuolisessa toiminnassa, saavat olennaisia ​​elämäntaitoja ja näkevät todennäköisemmin opiskeluvuotensa myönteisenä kokemuksena. Monet opiskelijat huomaavat, että osallistuminen ylimääräisiin opintoihin on korvaamaton osa heidän korkeakouluopetustaan ​​ja investoivat paljon muusta kuin akateemisesta ajastaan ​​tässä osallistumismuodossa.

vartalo-ystävät-ihmiset-tytöt-naiset

Avain onnistuneeseen yliopistokokemukseen? Tasapainota sosiaalinen elämäsi akateemikkojen ja muiden vastuiden kanssa!

Millainen College on sosiaalisen elämän kannalta?

Useimmissa korkeakouluissa on loputtomia mahdollisuuksia sosiaaliseen sitoutumiseen. Koska yliopisto on kuin oma pieni yhteisö, kampuksella tapahtuu monia sosiaalisia tapahtumia, jotka ovat joko ilmaisia ​​tai erittäin edullisia opiskelijoille . Näitä tapahtumia voivat olla urheilukilpailut, teatteriesitykset, varainhankinta- tai yhteisöpalvelutapahtumat, asuntolan tapahtumat, kuten elokuvaillat tai pannukakkuillalliset.

On tyypillistä, että kampuksella järjestetään jonkinlaisia ​​sosiaalisia tapahtumia lähes joka viikonloppu. Yksi kampuksen sosiaalisten tapahtumien parhaista puolista on se, että ne ovat usein ilmaisia ​​tai erittäin alennettuja opiskelijoille. Ne ovat myös tilaisuus nähdä tai tavata ihmisiä, joita et näe päivittäin luokan aikana tai asuntolassa.

Monille opiskelijoille tutustuminen laajempaan yhteisöön, jossa heidän korkeakoulunsa sijaitsee, on todella tärkeää kampuksen sosiaalisten tapahtumien lisäksi. Monet opiskelijat osallistuvat paikallisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tai hyväntekeväisyysjärjestöjen, kirkkojen tai muiden uskonnollisten ryhmien kanssa tai osallistuvat paikallisten yritysten isännöimiin tapahtumiin. Jotkut kampuksella toimivat organisaatiot tai klubit voivat jopa osallistua yhteisön ryhmien kanssa tapahtumien isännöimiseen.

Mutta sinun ei tarvitse ottaa meidän sanaamme. Lilly, ylioppilas, antaa tämän neuvon tuleville fuksille jotka ovat huolissaan sosiaalisesta elämästä yliopiston aikana:

Jos olet kyllästynyt etkä löydä mitään tekemistä yliopistossa, et etsi tarpeeksi kovaa. Ympärilläsi tapahtuu paljon tapahtumia. Ota itsellesi oppia mistä löytää tietoa kampuksen ja yhteisön luennoista, konserteista ja vastaavista. Koulusi verkkosivusto on paras paikka aloittaa.

Loppujen lopuksi on jatkuvasti mahdollisuuksia nauttia yliopiston sosiaalisesta elämästä, jos laitat itsesi sinne. Jotkut hauskimmista ja ikimuistoisimmista hetkistä yliopiston aikana ovat improvisoituja, kuten tanssijuhlat asuntolan käytävillä keskiyöllä tai Mario Kart -turnaus asuntolan aulassa. Avain positiiviseen sosiaaliseen kokemukseen yliopiston aikana on olla ennakkoluuloton ja halukas ottamaan itsesi siellä.

kehon työ-tarjoilija

Monet opiskelijat työskentelevät ja käyvät koulua samaan aikaan. Työskentely voi olla loistava tapa helpottaa korkeakoulun kustannuksia!

Voitko työskennellä opiskeleessasi?

Monet opiskelijat työskentelevät koulussa ollessaan. Opiskelijat saavat usein kahdenlaisia ​​työpaikkoja opiskeluaikanaan: kampuksen työpaikat ja kampuksen ulkopuoliset työt.

Työ kampuksella

Useimmat yliopistot tarjoavat opiskelijoille monia osa-aikaisia ​​työmahdollisuuksia. Näitä työpaikkoja löytyy lähes jokaiselta yliopiston kampuksen osastolta, terveys- ja hyvinvointiklinikasta asuntoloihin ja maanhoitajille. Koska ne eivät edellytä kampukselta poistumista, kampuksella olevat työt ovat tyypillisesti melko kilpailukykyisiä, erityisesti sellaisia, jotka asettivat opiskelijatyöntekijänsä yliopiston kasvoiksi, kuten kampuksen opaspaikat tuleville opiskelijoille ja vanhemmille.

Vaikka jotkut näistä töistä ovat avoimia kaikille opiskelijoille, toiset on varattu opiskelijoille, jotka kelpoisuus opiskella työssä . Tätä varten sinun on täytettävä erityiset taloudelliset tarpeet. Voit oppia lisää työssäoppimisesta-ja siitä, miten voit saada sen- tässä taiteessa !

Olitpa opiskellut tai ei, jos haluat työskennellä kampuksella, sinun on pidettävä arvosanasi. Joillakin työhön liittyvillä työpaikoilla on vähimmäisvaatimukset GPA: lle, etkä halua työsi häiritsevän kykyäsi hakea harjoittelupaikkoja, apurahoja ja palkintoja, joissa GPA otetaan huomioon.

Työ kampuksen ulkopuolella

Valitettavasti kampuksen työpaikat eivät ole kaikkien yliopisto-opiskelijoiden saatavilla, joten monet opiskelijat saavat osa-aikatyötä kampuksen ulkopuolella. On tavallista, että yliopistokylien yritykset palkkaavat korkeakouluopiskelijoita sekä lukuvuoden aikana että kesän/lomien aikana.

Jos harkitset työskentelyä kampuksen ulkopuolella kokopäiväisenä opiskelijana, sinun on pohdittava, miten voit tasapainottaa luokka- ja oppituntisi työtehtävien kanssa. Monet kampuksen ulkopuoliset työpaikat, erityisesti ruoka- tai asiakaspalvelualalla, edellyttävät, että työskentelet iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Tämän pitäminen mielessä voi auttaa sinua olemaan aktiivinen akateemisten henkilöiden ja työtehtävien hallinnassa.

Työskentely korkeakoulun aikana ei tarkoita, että sinulla ei ole aikaa opiskella tai osallistua yliopiston sosiaaliseen elämään. Se vain tarkoittaa, että sinun täytyy hallitse aikaasi ja kerro selkeästi esimiehellesi, että et ole käytettävissä. Itse asiassa, monet opiskelijat nauttivat työskentelystä koulussa ollessaan, koska se antaa heille työkokemusta ja lisää taloudellista vapautta.

body-dorm-dormatory-college

Monet opiskelijat asuvat kampuksella asuntolassa ainakin osan opiskeluajasta. Mutta on myös kampuksen ulkopuolisia asumisvaihtoehtoja.

Missä asut yliopiston aikana?

Yksi jännittävimmistä asioista yliopistoon menossa monille opiskelijoille on asuminen yksin. Useimmissa korkeakouluissa on kaksi päätyyppiä asumisjärjestelyistä: kampuksella asuminen ja kampuksen ulkopuolinen asuminen. Seuraavaksi hajotamme nämä kaksi korkeakouluelämän järjestelyä.

miljoona on kuinka monta nollaa

Kampuksen asuminen

Kampuksella asuminen viittaa asuntoloihin (joita joskus kutsutaan asuinhuoneiksi) ja asuntotyyppiseen asumiseen, jotka sijaitsevat yliopiston kampuksella.

Monet opiskelijat rakastavat tätä asumisvaihtoehtoa, koska se yleensä antaa opiskelijoille mahdollisuuden kävellä luokkaan, kirjastoon ja kampuksen ruokailuun. Kampuksella asuminen saa myös monet opiskelijat tuntemaan olevansa enemmän mukana kampuksen sosiaalisessa elämässä, koska yliopisto on aivan heidän ovensa ulkopuolella ... kirjaimellisesti.

Jokainen yliopisto päättää, kuka voi tai ei voi asua kampuksella, mutta se on melko yleistä, että siellä on asuntoloita, jotka on omistettu ensimmäisen vuoden opiskelijoille, ja valinnaisia ​​kampuksen asuntomahdollisuuksia ylemmille tai ei-perinteisille opiskelijoille. Monissa tapauksissa asuntolan tilanne on vähän kuin sen stereotyyppi: on kämppäkavereita, yhteisön kylpyhuoneita, opintoryhmiä käytävillä ja asukkaiden avustajia tai neuvonantajia (RA), jotka tarkistavat, että voit hyvin.

Mutta asuntolatyylisessä asunnossa on paljon muunnelmia, joista opiskelijat voivat usein valita. Joissakin makuusaleissa on yhden hengen huoneita (ilman kämppäkaveria!) Ja oma kylpyhuone. Toiset tarjoavat sviitti- tai pod-tyylisiä asuntoja, joissa opiskelijat jakavat keskitetyn yhteisen huoneen esimerkiksi neljän muun yksittäisen asuntolan kanssa. Joissakin sviiteissä on jopa oma minikeittiö! Joissakin kouluissa asuntolat on erotettu sukupuolen perusteella, kun taas toiset tarjoavat yhdessä asumisvaihtoehtoja.

Luultavasti jännittävin asia kampuksella asumisessa on mahdollisuus viettää enemmän aikaa ystävien ja luokkatovereiden kanssa. Asuntolan tilanteessa lähes aina joku opiskelee käytävällä, viettää elokuvailtaa huoneessaan tai roikkuu aulassa pelaa pelejä. Yleensä on myös melkoisia huijareita! Toisaalta voit kuitenkin aina sulkea oven ja ottaa jonkin aikaa itsellesi. Kampuksella asuminen antaa sinulle mahdollisuuden olla yhtä sosiaalinen ja osallistuva kuin haluat.

Kampuksen ulkopuolinen asuminen

Mahdollisuus myös asumiseen kampuksen ulkopuolella. Monet juniorit ja eläkeläiset valitsevat tämän asumisvaihtoehdon, mutta joissakin kouluissa myös ensikertalaiset ja toisen asteen oppilaat voivat valita asunnon kampuksen ulkopuolella . Saatavilla olevat ja kohtuuhintaiset kampuksen ulkopuolella olevat asuntotyypit riippuvat yleensä kaupungista tai kaupungista, jossa korkeakoulusi sijaitsee. On tavallista, että yliopiston ulkopuoliset opiskelijat vuokraavat asuntoja, rivitaloja tai tavallisia taloja ja asuvat kämppäkavereiden kanssa kustannusten säilyttämiseksi edullinen.

Kampuksen ulkopuolisen asunnon löytäminen on hieman eri asia kuin asuminen kampukselle asuntoloissa. Kampuksen ulkopuolisten asuntojen kanssa sinun tulee olla vastuussa asunnon löytämisestä, hakemuksen jättämisestä ja keskusteluista ystävien kanssa vuokran ja laskujen jakamisesta. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava aktiivinen etsiessäsi kampuksen ulkopuolista asuntoa!

On myös tärkeää miettiä, kenen kanssa olet valmis elämään vuoden (tai pidempään) . Toisin kuin asuntoloissa, ei ole RA: ta, joka auttaa välittämään erimielisyyksiä asuintilasta, ja on paljon vaikeampaa päästä eroon talon tai asunnon vuokrasopimuksesta. Valitse huonetoverisi viisaasti! Se, että olet BFF ihmisen kanssa, ei tarkoita, että pystyt elämään hyvin yhdessä.

Sen lisäksi, että etsit huonekavereita kampuksen ulkopuolisille asunnoille, monet opiskelijat ihmettelevät, ovatko he irrotettuja kampuksen elämästä, jos he muuttavat kampuksen ulkopuolelle. Sinun on ehkä ponnisteltava enemmän päästäksesi kampukselle ja viettämään aikaa osallistumalla siellä oleviin tapahtumiin. Toisaalta, jos asut juniori- ja seniorivuotesi ulkopuolella kampuksella, sinulla saattaa olla jo perusjoukko ystäviä ja voit nauttia hengailusta omissa tiloissasi kaukana kampuksella. Joten todella, voit sanella kuinka olet mukana (tai et ole!) Kun muutat kampuksen ulkopuoliseen asuntoon.

body-college-life-meme-time management

Riippumatta siitä, mikä on pääaineesi, sinun on kehitettävä ajanhallintataitoja pysyäksesi akateemikkojen kärjessä. (Ajanhallinta auttaa myös sovittamaan hauskoja asioita aikatauluusi!)

Miten opiskelijat hallitsevat aikansa?

Viimeinen opiskeluelämän osa -alue, jota käsittelemme, on ajanhallinta, koska sillä on suuri merkitys opiskelijakokemuksen muokkaamisessa kaikilla muilla täällä kuvatuilla aloilla. Ajanhallintasuunnitelman laatiminen avulla voit omistaa aikasi useille eri asioille yliopiston aikana ilman, että palaisit matkan varrella.

Jokainen on ainutlaatuinen, joten sinun on kokeiltava löytääksesi sinulle parhaiten sopivat ajanhallintataktiikat. Digitaaliset muistutukset ovat hyvä motivaattori joillekin opiskelijoille, kun taas toiset pitävät paperikalenteria asuntolansa seinällä. Riippumatta lähestymistavastasi ajanhallintaan, on tärkeää, että ymmärrät ajanhallintatekniikkasi yliopisto -urasi alussa. Näin pysyt työn tasalla, pidät GPA: si yllä ja voit silti pitää hauskaa!

Lisäksi opiskelijat kertovat, että on tärkeää asettaa etusijalle yliopistoelämän akateeminen puoli ajankäytön strategiassa. Brooke, opiskelija New Yorkissa , sanoo tämän:

Aseta tunnit etusijalle . Tiedän, että tämä kuulostaa hullulta, varsinkin jos olet fuksi, saatat ajatella: 'Tietysti menen luokkaan!'. Mutta yliopistossa kaikki eivät käy luokassa. Varsinkin jos se on joukkoluentosalissa ja [professorit] eivät ota läsnäoloa, on todella helppo ohittaa ja sanoa: 'En vain mene'. Mutta en ole samaa mieltä siitä. Luulen, että ensimmäinen askel menestykseen koulussa on oppitunti.

Brooken neuvoja siitä, miten voit aina päästä luokalle? Käytä suunnittelijaasi. Voit tutustua suosikki digitaalisiin ja fyysisiin suunnittelijoihimme, jotka auttavat sinua saavuttamaan akateemisen menestyksen tässä artikkelissa . Vaikka et käyttänyt suunnittelijaa lukiossa, sinun on tottuttava yliopistoon, jos haluat pitää kaikki tehtävät, eräpäivät ja koulun ulkopuoliset toiminnot suorina.

parhaat ennen lakia olevat suuret yritykset

Yleensä useimmat opiskelijat kertovat, että ainoa huono ajanhallintastrategia ei ole sitä ollenkaan! He todennäköisesti myös kertoisivat sinulle, ettei kukaan ole täydellinen, ja se on okei. Luultavasti tulee olemaan ainakin kourallinen kertoja, kun unohdat tietokilpailun tai joudut opiskelemaan viime hetkellä. Jos teet parhaasi, leikkaa itsesi hieman löysälle, kun sinulla on vapaapäivä. Sitä tapahtuu jokaiselle opiskelijalle joskus! Haluat vain välttää tekemästä siitä tapaa.

body-meme-aging-college-student-dicaprio

Vaikka korkeakoulu voi olla vaikeaa, neuvojemme noudattaminen voi varmistaa, ettet tunne Grizzled Leonardo DiCaprion valmistumista siihen mennessä.

4 vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti opiskelukokemuksestasi

Koska suuri osa yliopistosta on sinun tehtäväsi, Tässä on neljä vinkkiä, joilla saat kaiken irti näistä neljästä elämäsi vuodesta!

Vinkki 1: Hanki suunnittelija

Olemme jo maininneet tämän, mutta on syytä sanoa vielä kerran: jos haluat hyödyntää korkeakoulussa vietettyä aikaa, hanki ja käytä suunnittelijaa . Aikasi käyttäminen päivittäin ja viikoittain on avain menestykseen.

Budjetoimalla aikasi hyvin voit myös nauttia vapaa -ajastasi. Kun olet aikataulusi yläpuolella, sinun ei tarvitse stressata siitä, milloin teet läksyt tai onko sinulla muutama tunti aikaa rentoutua. Saat ne asiat jo kartoitettua! Suunnittelijan kanssa pysyminen vaatii johdonmukaisuutta ja sitoutumista, mutta sen säästämä aika ja stressi ovat sen arvoisia korkeakoulukokemuksesi suuressa järjestelmässä.

Vinkki 2: Osallistu

Yksi parhaista asioista yliopistoelämässä on mahdollisuus olla osa vertaisyhteisöä paikassa, joka on täysin omistettu helpottamaan positiivista kokemusta sinulle. Mitä enemmän laitat itsesi ulos ja osallistut tähän yhteisöön, sitä todennäköisemmin sinusta tuntuu, että korkeakoulusi on paikka, johon kuulut.

Oppituntien ulkopuolisten toimintojen harjoittaminen ja sosiaalisten tapahtumien osallistuminen kampuksella on paras tapa tavata uusia ihmisiä, saada ystäviä ja löytää ihmisiä muistojen tekemiseen yliopiston aikana. Kun tunnet olevani yhteydessä ympäröiviin ihmisiin, voit saada yliopiston tuntemaan olosi kotoisaksi kotoa-eikä se ole koskaan huono asia.

Vinkki 3: Ole läsnä

Ei ole mitään väärää napata laadukkaita kuvia Insta -tarinaasi tai pitää yhteyttä perheen/ystävien kanssa kotona, mutta yksi parhaista tavoista tuntea, että sinulla on merkittäviä kokemuksia yliopiston sosiaalisessa elämässä, on vain olla läsnä. Kun opit tuntemaan asuntosi naapurit, keskustelet luokan vieressä istuvan henkilön kanssa tai aloitat keskustelun takana olevan henkilön kanssa kahvilassa, avaat itsesi uusille tiedoille, uusille suhteille ja voimakkaille muistoja opiskeluajoiltasi.

Voi olla houkuttelevaa mennä kotiin käymään vanhojen ystävien luona joka viikonloppu tai piiloutua huoneeseesi etenkin yliopiston alussa, mutta Kun otat askeleen ja annat itsellesi mahdollisuuden sukeltaa yliopiston uutuuteen, voit tuntea itsesi enemmän panostamaan positiivisen kokemuksen tekemiseen.

Vinkki 4: Työskentele ahkerasti

Koska joskus tuntuu siltä, ​​että yliopistossa on loputtomasti vapaa -aikaa, kokemuksen vaikeiden osien, kuten kokeisiin opiskeleminen, kotitehtävien tekeminen ja esseiden kirjoittaminen, voi olla helppo siirtää. Useimmat oppilaat haluta menestyä luokissaan ja tehdä hyviä arvosanoja, mutta voi olla vaikeaa tuntea motivaatiota, jos näyttää siltä, ​​että kaikki ympärilläsi ovat jotenkin aina hauskaa kirjojen lyömisen sijasta.

Vaikka se saattoi olla vetoa tuolloin, työskennellä ahkerasti johdonmukaisesti -etenkin lukukauden alussa-tekee korkeakoulusi akateemisesta puolelta vähemmän tuskallista pitkällä aikavälillä. Kun kiinnität huomiota luokassa, näytät jatkuvasti ja opiskelet ahkerasti, säästät itsesi siltä, ​​että sinun on suoritettava uudelleen kursseja, vedettävä kaikki yötä finaaliviikolla tai pyydettävä professoreiltasi lisäluottoa lukukauden lopussa.

runko-mitä-seuraava-nyt-mitä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.