Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

ominaisuus_ensimmäinen kolmas

Oletko kuullut luokan sijoituksesta, mutta et ole varma mikä se on? Ehkä haluat tietää, miksi luokan sijoitus on tärkeä tai miten voit selvittää, mikä hyvä luokan sijoitus on. Ja muuten, mikä on hyvä luokan sijoitus?

Meillä on vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin! Lue oppia, mikä on luokan sijoitus, miten koulut laskevat sen ja kuinka se on tärkeää tulevaisuudellesi.Mikä on luokan sijoitus?

Luokan sijoitus on tapa nähdä kuinka akateemiset saavutuksesi vastaavat luokkatovereidesi tuloksia.

esimerkkejä yhdyskuntapalveluista

Luokkasi sijoitus määräytyy verrataan GPA: tasi saman palkkaluokan ihmisten GPA: han kuin sinä. Joten, jos olet juniori ja lukiossasi on 500 junioria, kukin heistä saa numeron, 1-500, henkilön, jolla on korkein GPA, sijoitus # 1. Jos luokassa on 500 ihmistä ja luokkasi sijoitus on 235, niin 234 luokkatovereistasi on korkeampi GPA kuin sinä, 265 luokkatovereilla on alhaisempi GPA kuin sinä ja olet luokan yläosassa.

Luokan sijoitus arvioidaan uudelleen jokaisella luokitusjaksolla, ovatko lukukaudet vai lukukaudet koulussa. Joten joka kerta, kun uudet arvosanat lisätään transkripteihin, luokituslistat päivitetään ja sijoituksesi voi nousta tai laskea.

Kuinka eri koulut mittaavat luokan sijoitusta?

Kaikissa luokitusmenetelmissä kullekin opiskelijalle annetaan numero sen perusteella, kuinka heidän GPA-luokkansa on verrattu luokkatovereidensa luokkiin. On kuitenkin useita eri tapoja mitata luokan sijoitus.

Luokan listalla on kaksi päätyyppiä: painotettu ja painottamaton. Painottamaton luokan sijoitus määrittää sijoituksesi käyttämällä painottamatonta GPA-arvoa. Painottamattomat GPA-arvot mitataan asteikolla 0–4,0, eivätkä ne ota huomioon kurssiesi vaikeuksia. Painotettu luokan sijoitus määrittää sijoituksesi käyttämällä painotettua GPA: ta. Painotetut GPA: t vaihtelevat yleensä asteikolla 0-5,0 ja tehdä ota huomioon kurssiesi vaikeus.

Joten mitä tämä tarkoittaa sijoituksellesi? Jos olet saanut arvosanoita tai AP-luokkia, painotettu luokkasi sijoitus on todennäköisesti parempi kuin painottamaton luokan sijoitus, vaikka et saanut A: ta kaikilla noilla kursseilla. Tämä johtuu siitä, että haastavammille kursseille annetaan suurempi paino (yleensä 5,0) laskettaessa GPA-arvoja.

Painottamattomien luokkien osalta henkilöllä, joka osallistuu säännöllisen tason luokkiin ja saa suorat A: t niillä, on sama painottamaton GPA ja luokan sijoitus kuin opiskelijalla, joka otti kaikki kunniat ja AP-luokat ja sai suorat A: t niihin. Painottamattomille GPA-pisteille jokainen A lasketaan 4,0: ksi, riippumatta siitä kuinka vaikeaa kurssi on.

Jotkut lukiot tarjoavat painotetun luokan sijoituksen, jotkut painottamattoman luokan sijoituksen ja toiset tarjoavat molemmat luokitukset. Saat lisätietoja painottamattomista vs. painotetuista GPA: ista lukemalla aiheen oppaamme.

Luokan sijoitus määrittää myös luokan prosenttipisteen. Jos koulussasi ei ole lueteltu prosenttipisteitä, se on helppo selvittää. Jaa luokkasi sijoitus arvosanasi opiskelijoiden lukumäärällä, kerro 100: lla ja vähennä sitten luku 100: sta. Jos esimerkiksi luokassa on 600 opiskelijaa ja olet 120. sijalla, olet 80. prosenttipiste koska (120/600) * 100 = 20 ja 100-20 = 80. Olet myös 20% luokassaan.

Miksi luokan sijoitus on tärkeä?

Sen lisäksi, että oppilaille ilmoitetaan, kuinka he pinoavat luokkatovereitaan vastaan, luokan luokkaa käytetään useista muista syistä.

# 1: College-sovellukset

Luokan sijoitus tarjoaa oppilaitoksille tavan nähdä, miten akateemiset saavutuksesi ovat luokkatovereidesi tuloksia. Esimerkiksi, jos opiskelet lukiossa, joka antaa hyvin vähän A-arvoja, ja sinulla on transkriptio, jossa on enimmäkseen B- ja C-merkintöjä, tämä voi tehdä GPA: sta alhaisemman kuin keskimääräinen hakijan GPA. Vastaanottovirkailijat näkevät kuitenkin korkean luokan sijoituksesi perusteella, että olit yksi parhaista oppilaista palkkaluokassasi, ja tämä vahvistaa hakemustasi.

san diego gpa -yliopisto

Toisaalta, jos sinulla on suorat A: t, mutta olet käynyt vain helpoissa luokissa tai käynyt lukiossa, joka antoi monelle A: lle, sinulla voi olla suuri GPA, mutta luokkasi sijoitus ei ole erityisen korkea, koska monet luokkatovereistasi saivat samat arvosanat kuin sinä .

Luokan sijoitus auttaa korkeakouluja asettamaan GPA: n kontekstiin ja antaa heille paremman käsityksen akateemisista kyvyistäsi. Jotkut osavaltiot tarjoavat lukiolaisille taatun pääsyn osavaltioiden yliopistoihin, jos heillä on tietty luokan sijoitus. Esimerkiksi Floridan opiskelijoille taataan pääsy ainakin yhteen osavaltiossa sijaitsevaan yliopistoon, jos he ovat valmistuneiden luokkiensa 20 prosentin alkuun.

body_collegemoney

# 2: Apurahat

Jotkut apurahat edellyttävät, että hakijat ovat saavuttaneet tietyn luokan sijoituksen tai prosenttipisteen (kuten 25% luokastasi), jotta niitä voidaan soveltaa. Kuten korkeakoulut, myös stipendikomiteat voivat käyttää luokkatasoa yhtenä kriteerinä arvioidessaan opiskelijan akateemisia kykyjä sekä GPA: ta ja standardoituja testipisteitä.

# 3: Lukion kunniat

Jotkut lukiot antavat kunniamerkkejä valmistuneille eläkeläisille, jotka saavuttivat tietyn luokan sijoituksen, kuten 10% tai 25% luokastaan. Luokkansa kärjessä oleville on myös kunniamerkkejä. Valmistuva vanhempi, joka on luokassa 1. luokassa, kunnioitetaan valediktorilaisena ja pitää usein puheensa valmistumisen yhteydessä. Henkilö, joka sijoittui 2. sijalle, on luokan tervehdys.

Miksi jotkut koulut eivät enää käytä luokan sijoitusta?

Vaikka korkeakoulut ovat jo pitkään käyttäneet luokan sijoitusta arvioidessaan opiskelijoiden akateemisia taitoja, vain noin puolet Yhdysvaltain lukioista tarjoaa tällä hetkellä luokituksen.

On useita syitä, että yhä useampi koulu on lopettanut luokituksen käytön. Jotkut koulut uskovat, että opiskelijat, jotka kaipaavat vain tärkeitä prosenttipisteitä, kuten luokkansa 10% tai 25%, voivat olla epäoikeudenmukaisesti epäedullisessa asemassa apurahojen ja korkeakoulujen pääsyn vuoksi. Esimerkiksi luokkansa 11%: n parhaalla opiskelijalla voi olla GPA, joka on hyvin samanlainen kuin 9%: n parhaalla opiskelijalla, mutta hän ei välttämättä saa tiettyjä apurahoja tai korkeakoulutarjouksia, koska he eivät ole luokkansa 10%: ssa .

Joidenkin mielestä luokan sijoitus ei edistä tiimityötä ja yhteistyötä, koska se tekee opiskelijoista liian kilpailukykyisiä keskenään, kun he pyrkivät parantamaan luokkansa sijoitusta. Jotkut koulut uskovat myös, että luokituksen asettaminen rohkaisee opiskelijoita ottamaan helpompia luokkia parantaakseen sijoitustaan , sen sijaan, että haastaisivat itsensä ja ottaisivat vaikeampia luokkia, joissa he eivät välttämättä saa A: ta, mutta voivat oppia lisää.

On myös kouluja, jotka eivät enää määritä kullekin opiskelijalle sijoitusta, vaan tarjoavat vain laajat prosenttipisteet. Nämä prosenttipisteet voivat jakaa luokan neljänneksiin ja osoittaa, onko tietty opiskelija luokkansa 25, 50 tai 75 prosentin alkuun. Tämän avulla voit tietää karkeasti, kuinka hyvin pärjäät luokkatovereihisi verrattuna, mutta et tiedä tarkkaa luokkaa. Jotkut koulut käyttävät myös prosenttipisteitä vain osoittamaan, mitkä opiskelijat ovat luokkansa 10%: ssa tai 15%: ssa, eivätkä anna prosenttipisteitä tämän raja-arvon alapuolella oleville opiskelijoille.

Koska vähemmän lukiolaisia ​​sisällyttää sen transkripteihin, monet korkeakoulut antavat luokalle vähemmän merkitystä tarkastellessaan korkeakoulujen hakemuksia. Sen sijaan, että luokkatasoa käytettäisiin kriittisinä valintakriteereinä, jotkut korkeakoulut keskittyvät sen sijaan enemmän muihin opiskelijan opintosuorituksen osiin, kuten GPA tai suoritettujen luokkien tarkkuuteen.

body_binoculars

Sinun ei tarvitse etsiä liian kovasti löytääksesi luokkasi.

mikä on 1 biljoonaa kertaa 1 biljoonaa

Kuinka löytää luokkasi sijoitus

Löydät luokan sijoituksesi tarkista ensin viimeisin raporttikortti tai lukion transkriptio. Luokan sijoituksesi tulisi olla siellä, yleensä lähellä sivun alaosaa. Sinun pitäisi pystyä näkemään luokkasi sijoitus ja kuinka monta ihmistä luokassa on. Koulusi voi myös antaa prosenttipisteesi sekä ilmoittaa, onko sijoituksesi painotettu vai painottamaton (tai se voi antaa molemmat).

Jos et löydä näitä tietoja tai sinulla ei ole pääsyä raporttikortteihisi tai transkripteihisi, pysähdy koulun toimistossa tai kysy neuvonantajalta. Heidän pitäisi pystyä antamaan sinulle luokkasi. Jos koulusi ei anna luokkaa, he voivat silti pystyä antamaan sinulle prosenttipisteen. Jos olet kiinnostunut oppimaan nämä tiedot, yritä kysyä jotain: 'Haluaisin oppia luokkanumeroni, jotta minulla on parempi käsitys mahdollisuudestani päästä yliopistoon. Jos et pysty antamaan tarkkaa sijaani, voisitteko kertoa minulle, mihin karkeaan prosenttipisteeseen sovitin? '

Kuinka löytää mikä prosenttiosuus olet

Monissa kouluissa luetellaan prosenttipiste ja sijoitus, mutta jos koulusi ei, on helppo selvittää. Käytä tätä kaavaa:

(1- (luokkasi sijoitus / luokassa olevien ihmisten määrä)) * 100 = prosenttipiste

Jos opiskelija sijoittuu 78. sijalle luokkansa 600 ihmisestä, hän liittää nämä numerot ja saa:

(1- (78/600)) * 100 = 87

Joten hän olisi 87. prosenttipisteessä. Muista, että prosenttipisteet osoittavat, kuinka monta ihmistä olet sijoittunut edellä, joten suurempi luku on parempi. 87. prosenttipiste on sitä, että hänen luokkansa on korkeampi kuin 87% luokkatovereidensa luokista. Vähentämällä 87 sadasta, voit myös nähdä, että tämän opiskelijan luokitus sijoittaa hänet luokkansa paras 13%.

Länsi -Oregonin yliopiston hyväksymisaste

Entä jos koulusi ei sisällä luokan sijoitusta?

Vain noin 60% lukioista käyttää edelleen luokkaa, joten jos koulusi ei tarjoa luokkasijoituksia, et ole yksin.

Jotkut opiskelijat ovat huolissaan siitä, että jos heidän koulunsa ei anna luokkaa, se vahingoittaa heidän mahdollisuuksiaan päästä yliopistoon. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kun lukio ei tarjoa luokkaa, korkeakoulut tarkastelevat yksinkertaisesti muita tietoja, kuten GPA, lukion transkriptiot ja standardoidut testitulokset, arvioidakseen opiskelijan akateemisen kyvyn. Kuten edellä mainittiin, koska vähemmän lukioluokkia tarjoaa luokituksen, siitä on tulossa vähemmän tärkeä merkitys korkeakoulujen pääsylle.

Kuinka kaukana olen 4.0: sta?

Mikä on hyvä luokan sijoitus?

Joten nyt kun tiedät mikä luokkasi on, mikä on hyvä luokan sijoitus? Tämä vastaus riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien lukiosta ja siitä, missä aiot mennä yliopistoon, mutta voimme silti antaa yleisiä vastauksia.

Jos haluat osallistua yliopistoon, vähimmäistavoitteesi tulisi olla luokan sijoitus, joka vie sinut luokan yläosaan. Joten jos luokkasi on 500, haluat, että sijoituksesi olisi vähintään 249. Voit varmasti päästä korkeakouluihin, joilla on alempi luokitus (varsinkin jos käydään erittäin kilpailukykyisessä lukiossa ja / tai magneettikoulussa), mutta luokkasi ylemmässä puoliskossa oleminen on hyvä lähtötavoite, johon tähtäävät, koska se osoittaa korkeakouluja että olet koulusi keskimääräistä korkeampi opiskelija.

Jos haluat osallistua kilpailukykyisempään korkeakouluun, sinun tulisi pyrkiä saamaan luokan sijoitus, joka sijoittaa sinut luokkasi 25 prosentin alkuun tai 75. tai sitä korkeammalle prosenttipisteelle. Ivy League: lle ja muille huipputason kouluille luokkien sijoitus 10%: n tai 5%: n joukossa on hyvä tavoite tavoitella.

Muista kuitenkin, että korkeakoulut ottavat huomioon monet tekijät, kun he tarkastelevat korkeakoulujen sovelluksia, ja luokkasi sijoitus on vain yksi palapelin osa. Vahva hakemus - korkeilla arvosanoilla, transkriptio, joka osoittaa, että otit vaikeita luokkia, vahvat suosituskirjeet ja omistautumisen opetussuunnitelman ulkopuolelle - on paljon muutakin kuin pelkästään luokkasi sijoitus.

Yhteenveto: Mitä sinun on tiedettävä luokan sijoituksesta

  • Luokan sijoitus on tapa verrata opiskelijan arvosanoja luokkatovereidensa luokkiin. Opiskelijoille annetaan numerosijoitus GPA: n perusteella.

  • Luokan sijoitus voi olla painotettu, painottamaton tai sisältää vain prosenttipisteitä.

    mikä lasketaan opetuksen ulkopuoliseksi toiminnaksi
  • Luokan sijoitus on yksi kriteereistä, joita korkeakoulut käyttävät hakijan akateemisten kykyjen määrittämiseen.

  • Jotkut lukiot eivät enää käytä luokkaa, koska kasvava huoli siitä, että se saa opiskelijat käymään vähemmän haastavilla kursseilla ja asettaa tiettyjen prosenttipisteiden ulkopuolella olevat opiskelijat epäoikeudenmukaisesti epäedulliseen asemaan hakiessaan korkeakouluihin.

  • Luokkasi sijoitus löytyy tyypillisesti lukion transkriptiosta tai raporttikortista.

  • Jos lukiossasi ei ole luokkaa, se ei vaikuta kielteisesti mahdollisuuteesi päästä yliopistoon. Yliopistoilla on monia muita kriteerejä, kuten GPA, esseet ja standardoidut testitulokset, auttamaan päätöksentekoa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset