Mikä on CBNA luottoraportissani? CBNA-määritelmä selitetty

Onko sinulla äskettäin ollut nimi 'CBNA' ilmestynyt luottoraportissasi, etkä ole varma, mitä se tarkoittaa? Jos näin on, et ole yksin. Monilla kuluttajilla on ollut vaikeuksia vetää luottoraporttiaan CBNA: lta, mikä viittaa yleisimmin Citibank Pohjois-Amerikkaan, mutta voi viitata myös Pohjois-Amerikan luottotoimistoon, Community Bank, N.A.:n tai Comenity Bankiin.

Tässä artikkelissa puhun mitä CBNA: n näkyminen luottokortillasi tarkoittaa , mitä kukin lyhennykseen CBNA liittyvistä yrityksistä on ja mitä sinun pitäisi tehdä, jos huomaat luottokortiltasi jotain odottamatonta.

Mikä on CBNA luottoraportissani?

Luottokortiltasi odottamaton tiedustelu voi olla stressaavaa ja johtaa moniin kysymyksiin. Mistä tutkimus tuli? Tarkoittaako selittämätön tutkimus henkilöllisyyteni varastamista? Haittaako tämä tutkimus luottopisteitäni?

Yksi hämmentävimmistä luottoraportteja koskevista tiedusteluista on CBNA: lle. CBNA viittaa pääasiassa Citibank North America -yritykseen, joka on merkittävä kuluttaja- ja yrityspankkilaitos Yhdysvalloissa. Jos näet luottoraportissasi kirjaimet CBNA, se tarkoittaa, että Citibank on vetänyt sinulle luottokyselyn.

Floridan yliopisto teki tulokset

Kun pankki tai luottokorttiyhtiö vetää sinulle kovan luottokyselyn, se tarkoittaa mahdollinen luotonantaja tarkistaa luottosi, koska olet hakenut luottoa heiltä. Vakavia luottokyselyjä tapahtuu, kun haet esimerkiksi luottokorttia, asuntolainaa tai autolainaa.

Kovat luottotiedustelut vaikuttavat kielteisesti luottoraporttiin. Suurimmalle osalle kuluttajia luottokysely vie alle viisi pistettä heidän raporteistaan. Jos sinulla on vain muutama luottotili tai sinulla on lyhyt luottohistoria, luottotiedustelu saattaa vahingoittaa luottopisteitäsi enemmän. Useat kovat luottotiedustelut lyhyessä ajassa vahingoittavat myös luottopisteitäsi.

Jos sinulla on kysely CBNA: lta luottoraportissasi ja olet hakenut CBNA-luottokorttia tai lainaa, sinun ei pitäisi huolehtia. Kova luottotiedustelu on osa prosessia, joka liittyy uuden luottotilin hakemiseen. Voit kirjoittaa laitokselle ja pyytää heitä poistamaan luottokyselyn raportistasi, mutta he eivät aina tee niin, varsinkin jos tiedustelu ei ole vilpillistä.

Jos näet luottokortillasi kirjaimet CBNA, etkä ole hakenut tiliä CBNA-laitokselta, sinun on suojattava henkilöllisyytesi. Selitän muut CBNA: han liittyvät laitokset seuraavassa osiossa sekä mitä tehdä, kun tililläsi on selittämätön tiedustelu.

opettaminen yhteisöoppilaitoksen palkalla

Mitä muuta CBNA tarkoittaa?

Vaikka Citibank North America on yleisin laitos, joka käyttää CBNA-lyhennettä luottotiedoissa, on olemassa useita muita.

# 1: Pohjois-Amerikan luottotoimisto: CBNA voi tarkoittaa Pohjois-Amerikan luottotoimistoa, joka on perintätoimiston. Jos sinulla on avoin tili Pohjois-Amerikan luottotoimistossa, se tarkoittaa, että sinulla on maksamatonta velkaa, jota he yrittävät periä. Sinun tulisi yrittää maksaa velka maksamalla se takaisin. Paras tapa tehdä tämä on neuvotella poisto-palkkiosopimus CBNA: n kanssa, jonka mukaan CBNA poistaa heidän tietonsa luottotiedotteestasi, kun olet maksanut velan.

ero kansallisuuden ja etnisyyden välillä

# 2: Yhteisöpankki, N.A .: CBNA voi tarkoittaa myös yhteisöpankkia, N.A., joka on pieni paikallinen pankki, joka tarjoaa henkilökohtaista ja yrityspankkitoimintaa New Yorkissa ja Pennsylvaniassa. Jos olet saanut luottokyselyn yhteisöpankilta, N.A., olet saattanut hakea luottorajaa tai lainaa siellä.

# 3: Comenity Bank: Comenity Bank on pankki, joka hallinnoi luottokortit, jotka liittyvät pääasiassa myymälöihin ja tuotemerkkeihin, kuten Victoria's Secret tai Gamestop. Jos olet hakenut luottokorttia äskettäin kaupassa, saatat nähdä luottoraportissasi CBNA: n tiedustelun.

Mitä tehdä, jos luottoraportissasi on jotain odottamatonta

Jos sait luottoraportistasi odottamattoman kyselyn, joka ei vastaa mitään viimeaikaisesta luottotapahtumastasi, sinun on suojattava henkilöllisyytesi. Aloita näistä viidestä vaiheesta varmistaaksesi, että henkilöllisyytesi on suojattu.

# 1: Ota yhteyttä kyselyn tehneeseen yritykseen

Ensimmäinen asia on ottaa yhteyttä kyselyn tehneeseen yritykseen. Soita tutkimukseen liittyvälle yritykselle ja pyydä heitä todistamaan, että sinä käynnistit tutkimuksen. Jos he eivät pysty, voit pyytää yritystä ilmoittamaan kolmelle suurimmalle luottotoimistolle poistamaan kyselyn tililtäsi.

ero ap: n ja ib: n välillä

# 2: Dokumentoi petollinen tiedustelu

Jos olet todennut, että tiedustelu on todella vilpillistä, sinun pitäisi lataa ja täytä henkilöllisyysvarkauksia koskeva valitus- ja todistuslomake Federal Trade Commissionin verkkosivustolta. Ne voidaan lähettää pankeille, velkojille ja luottotoimistoille selvittämään kyselyä ja muuta vilpillistä luottotoimintaa.

Tilanteesta riippuen saatat haluta myös täyttää poliisiraportin.

# 3: Ilmoita kolmelle luottovirastolle

Kun olet dokumentoinut kyselyn liittovaltion kauppakomissiolle, sinun pitäisi aseta luottoraporttiin jäädytys, mikä rajoittaa pääsyä tilillesi ja rajoittaa uusia tiedusteluja, jotka voidaan tehdä. Sinun on otettava yhteyttä kaikkiin kolmeen luotto-yhtiöön erikseen.

# 4: Aseta petosvaroitus kolmelle luottotietotoimistolle

Voit myös aseta ilmainen 90 päivän petosilmoitus kullekin kolmelle luottotoimistolle. Tässä ilmoituksessa velkojia kehotetaan tarkistamaan henkilöllisyytesi ylimääräisillä vaiheilla ennen luottosi jatkamista nimessäsi.

# 5: Riitauta tutkimus kolmessa luottotietotoimistossa

Paras tapa kiistää selittämätön tutkimus on soittaa luottotoimistolle tai lähettää virallinen ilmoitus riidastasi, mikä osoittaa, että tutkimus oli petollinen ja luvaton. Luvattomat kyselyt on suhteellisen helppo poistaa, mutta niiden poistaminen voi vaatia useita erilaisia ​​keskusteluja.

Yhteenvetona

Monet kuluttajat ovat esittäneet itselleen kysymyksen: Mikä on CBNA luottoraportissani? tai ihmettelevät, ovatko he hakeneet CBNA-luottokorttia nähdessään nuo kirjeet luottotietoraportissaan. CBNA: n tiedustelu luottoraportistasi tarkoittaa, että olet hakenut luottotiliä laitokseen, joka liittyy näihin kirjeisiin, tai että sinulla on avoin velka perittäväksi Pohjois-Amerikan luottotoimistoon.

Jos et ole hakenut CBNA-luottokorttia, sinun on ryhdyttävä toimiin henkilöllisyytesi suojaamiseksi petoksilta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.