Mikä on AP International Diploma? Tarvitsetko yhden?

feature_apinternationaldiploma.png

College Boardin AP -ohjelman tunnustavat korkeakoulut ympäri maailmaa. Yksittäisten AP -luokkien ottamisen lisäksi opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita käymään koulua toisessa maassa, voivat mahdollisesti ansaita AP International Diploma -tutkinnon. Tässä artikkelissa kerron sinulle, mikä AP -tutkintotodistus on, miten voit saada sen ja onko se sinulle hyödyllistä!

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

johns hopkinsin lahjakkaiden nuorten arvostelukeskus

Mikä on AP International Diploma?

AP International Diploma (APID) on palkinto opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet AP -tentit ja luokat lukiossa ja ovat kiinnostuneita osallistumaan korkeakouluun ulkomailla. College Board tarjoaa tämän palkinnon, koska se on ytimekkäämpi tapa korkeakouluille opiskelijan kotimaan ulkopuolella arvioida AP -ohjelman yleistä suorituskykyä. APID osoittaa, että opiskelija on suorittanut menestyksekkäästi monipuolisen AP-opetussuunnitelman. Se on myös tapa, jolla College Boardin AP -ohjelma kilpailee suoraan IB -ohjelman kanssa.

Voit harkita AP -tutkintotodistuksen ampumista, jos olet Yhdysvaltain opiskelija, joka aikoo hakea muiden maiden yliopistoihin tai jos olet kansainvälinen opiskelija, joka aikoo hakea Yhdysvaltojen yliopistoihin. APID osoittaa, että opiskelija on osoittanut huippuosaamista eri aihealueilla AP -opetussuunnitelmassa. Sinun ei tarvitse hakea APIDia; se myönnetään automaattisesti, jos täytät vaatimukset , jota käsittelen seuraavassa osassa.

Kuinka voit ansaita AP: n kansainvälisen tutkintotodistuksen?

Jotta voit täyttää APID -vaatimukset, sinun on suorita vähintään viisi AP -tenttiä ja ansaitse vähintään 3 pistettä. Sinun on suoritettava tiettyjä AP -kursseja APID -standardien täyttämiseksi.

Ensimmäinen vaatimus on joko kaksi AP -tenttiä maailman kielestä ja kulttuurista tai kaksi AP -tenttiä, joissa on yksi maailman kielen ja kulttuurin kurssi ja yksi englanninkielinen kurssi. Voit esimerkiksi käydä espanjan kielen ja kulttuurin kurssin sekä ranskan kielen ja kulttuurin kurssin. Jos et opi kahta kieltä, voit suorittaa englanninkielisen kirjallisuuden ja sävellyksen kurssin jonkin kielikurssin korvaajana. Pidä mielessä, että et voi täyttää tätä vaatimusta kahdella maailman kielen ja kulttuurin kurssilla, jotka keskittyvät samaan kieleen. Espanjan kielen ja kulttuurin sekä espanjalaisen kirjallisuuden ja kulttuurin ottaminen ei täyttäisi vaatimusta.

Toinen APID -vaatimus on yksi AP -tentti, joka (yllätys, yllätys) korostaa kansainvälistä näkökulmaa. Luokat, joilla voit täyttää tämän vaatimuksen, ovat:

 • Maailman historia
 • Ihmismaantieteessä
 • Vertaileva hallitus ja politiikka
 • Taidehistoria
 • Ympäristötiede
 • Makrotalous

Kolmas vaatimus on AP -tentti joko tieteissä tai matematiikassa ja tietojenkäsittelytieteessä. Luokat, joilla voit täyttää tämän vaatimuksen, ovat:

kuinka monta nollaa googlella
 • hiili AB
 • Laskenta eaa
 • Tietotekniikka A.
 • Tilastot
 • Biologia
 • Kemia
 • Ympäristötiede
 • Fysiikka 1
 • Fysiikka 2
 • Fysiikka C: Sähkö ja magneetti
 • Fysiikka C: Mekaniikka

Viimeinen vaatimus on yksi ylimääräinen AP -tentti valitsemassasi luokassa. Ainoa ehto on se se ei voi olla englannin tai maailman kielen kurssi. AP Psychology, AP USA History ja AP Music Theory ovat kaikki esimerkkejä luokista, joita voit käyttää tämän vaatimuksen täyttämiseen. Valintasi riippuvat osittain siitä, mihin luokkiin päätät osallistua muiden vaatimusten täyttämiseksi.

Tässä on esimerkki viidestä luokasta, jotka täyttävät APID -vaatimukset:

 1. Espanjan kieli ja kulttuuri
 2. Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys
 3. Maailman historia
 4. Biologia
 5. Psykologia

Yksi koe ei voi täyttää kahta vaatimusta, vaikka se mahtuu useisiin luokkiin. Ympäristötiede olisi hyväksyttävä luokka sekä toiselle että kolmannelle vaatimukselle, mutta et voisi ottaa sitä vastaan ​​ja sanoa, että olet suorittanut molemmat. Sinun on valittava toinen luokka jommasta kummasta luettelosta APID -standardien täyttämiseksi. Jos päädyt uudelleen suorittamaan minkä tahansa AP -testisi, koska et saanut ensimmäisellä kerralla pisteitä 3 tai enemmän, korkein pisteesi lasketaan tutkintotodistukseen.

vähimmäispistemäärä yliopistolle

body_peakperformance.jpg Kansainvälisessä tutkintotodistuksessa vain kunkin AP -kokeen huippusuoritus lasketaan!

Kokeile jo tänään!

Pitäisikö sinun hankkia AP International Diploma?

Ensinnäkin sinun pitäisi harkitse, tunnistaako korkeakoulu, johon haet, AP -luokkia pääsyprosessissa. Tällä sivulla voit etsiä yliopistoja ympäri maailmaa nähdäkseen, hyväksyvätkö he AP -kokeet ja luokat akateemisten saavutusten merkkinä. Esimerkiksi saksalaisissa yliopistoissa hyväksytään ehdokkaita, jotka ovat saaneet AP -kokeen pisteet 3 tai enemmän neljästä tai viidestä testistä, jos he täyttävät erityisvaatimukset opintoalueelleen . Jos olet kansainvälinen opiskelija ja haet yliopistoon Yhdysvalloissa, on lähes varmaa, että valitsemasi koulut tunnustavat saavutuksesi AP -ohjelmassa.

Vaikka koulu, josta olet kiinnostunut, tunnistaa AP: t, AP International Diploma ei välttämättä paranna mahdollisuuksiasi hyväksyä itseään. Korkeakoulut välittävät siitä, kuinka monta AP -luokkaa opiskelijat ovat ottaneet, ja APID -vaatimukset ovat hyvä tapa pitää itsesi ajan tasalla ottamalla ap: ita useilla eri aihealueilla. Kuitenkin opiskelija, joka on erityisen kiinnostunut tieteistä, saattaa osallistua 5 AP -luokkaan ansaitsematta APIDia, koska he ottivat kaksi luonnontieteellistä luokkaa luonnontieteiden luokan ja kansainvälisen näkökulman luokan sijaan. Tämä opiskelija ei näytä paljon erilaiselta korkeakoulujen silmissä kuin toinen opiskelija, joka otti saman määrän AP: itä, mutta onnistui täyttämään APID -vaatimukset.

Esimerkiksi saksalaisissa yliopistoissa on erilaisia ​​AP -vaatimuksia, jotka eivät vastaa tarkasti APID -vaatimuksia ja vaihtelevat pääaineesi mukaan. Tässä tapauksessa haluat välttää vain APID- ja kiinnittää enemmän huomiota erityisiin politiikkoihin. AP-tutkintotodistus edustaa tasapainoista AP-luokkien kokoelmaa ja korkeaa saavutustasoa, mutta se ei tee tai riko hakemustasi.

Jos otat viisi tai useampia AP -luokkia ja ansaitset korkeat pisteet kokeista, mutta et täytä APID -vaatimuksia, et ole huonommassa asemassa kuin opiskelija, joka tekee. Mutta jos olet käynyt vain kolme tai neljä AP -luokkaa ja tarvitset yhden tai kaksi muuta vaatimusten täyttämiseksi, voit harkita tutkinnon suorittamista. Konkreettisen tavoitteen avulla on helpompi pysyä motivoituneena ja valita monipuolinen kurssiaikataulu.

Tästä huolimatta saatat mennä lukioon, jossa tarjotaan vain kolme tai neljä AP -luokkaa, ja se on ok. Keskity korkeiden arvosanojen ansaitsemiseen ja haasta itsesi mahdollisimman paljon vaikeilla luokilla. Kansainvälisen opiskelijan vahvan kurssitietueen ei välttämättä tarvitse sisältää APID-tunnusta, mutta sen tulisi sisältää mahdollisimman monta AP: tä ja muita korkean tason luokkia, jotka ovat kiinnostavia alueellesi.

body_kynät-1.jpg Yksi kynä jokaiselle AP -luokalle! (Vain vitsi, älä käytä 25 AP -luokkaa. Kyllä, laskin lyijykynät; ota tuomiosi muualle.)

Johtopäätös

AP International Diploma on palkinto opiskelijoille, jotka aikovat hakea oppilaitoksia kotimaansa ulkopuolella. APID: n ansaitsemiseksi sinun on suoritettava viisi AP -tenttiä tietyillä määritetyillä aihealueilla ja ansaittava pisteitä 3 tai enemmän kaikista niistä.

ap fysiikka 2 kaava -arkki

APID näyttää oppilaitoksille, että olet haastanut itsesi vaikeilla kursseilla lukiossa, mutta palkinto itsessään ei todennäköisesti vaikuta suuresti hakemukseesi. Viiden tai useamman AP -kurssin suorittaminen (jos ne ovat saatavilla koulussasi) ja pisteytys hyvin kokeissa on hyvä tapa saada positiivinen vaikutelma korkeakouluista riippumatta siitä, täyttääkö aikataulusi APID -ohjeet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA