Mikä on tukematon laina? Määritelmä ja selitys

feature_loanscrabble

Sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä lainan ottaminen tarkoittaa, mutta lainan kutsuminen 'tukemattomaksi' kuulostaa hieman epäilyttävältä. Mikä on tukematon laina ja miten ne eroavat tuetuista lainoista? Ovatko ne hyviä vaihtoehtoja, jos harkitset opiskeluvelkan ottamista?

Tässä on tuetun lainan määritelmä: Suora tukematon laina on eräs Yhdysvaltojen liittohallituksen tai tarkemmin sanottuna Yhdysvaltain opetusministeriön myöntämä taloudellinen tuki. Voit myös saada suoria tuettuja lainoja osana taloudellista tukipakettiasi.Tässä viestissä keskustelen siitä, miksi nämä lainat ovat olemassa, ennen kuin puhun tarkemmin siitä, miten lainat yleensä toimivat. Näiden tietojen avulla saat täydellisen käsityksen tukemattomien lainojen yksityiskohdista ja siitä, voivatko ne olla hyvä vaihtoehto sinulle .

Lyhyt historia liittovaltion opintolainoista

1950-luvulla Yhdysvaltain hallitus ryhtyi vakaviin toimiin kannustaakseen keskiasteen jälkeistä koulutusta. Opetusministeriö alkoi tarjota valtion takaamia lainoja kansallisen puolustuskoulutuslain tai NDEA: n mukaisesti - kun yhä useammat ihmiset suorittavat korkeakouluopintoja, nämä lainaohjelmat ovat laajentuneet. Vuodesta 2012 lähtien lähes 70% 4-vuotisista oppilaitoksista valmistuneista opiskelijoista on ottanut jonkin verran opintolainaa.

Koska liittovaltion lainat ovat valtion tukemia (eli lainaat ja maksat takaisin veronmaksajien rahoja koulutuksesi rahoittamiseksi), korot ovat yleensä parempia kuin yksityisten lainojen korot. Seuraavassa osiossa kerromme tarkemmin, miksi korot ovat tärkeitä.

Mitä tarkoittaa lainan ottaminen?

Päätös lainan ottamisesta on hyvin henkilökohtainen, mutta sinun pitäisi tietää, että opiskeluvelkassa olemisessa ei ole mitään pahaa. Käsittelen tässä opiskeluvelkojen ottamisen logistiikkaa. Toivon, että näiden tietojen avulla voit tehdä koulutettuja päätöksiä lainan ottamisesta. (Jos olet jo tutustunut näihin tietoihin, siirry seuraavaan osaan).

Lainojen toiminta on tavanomaista riippumatta siitä, mistä saat lainan. Lainaat rahasumman tai pääoman joltain lainanantajalta - yleensä pankilta (suorien tukemattomien lainojen tapauksessa lainanantaja on liittohallitus). Hyväksyt myös tietyt lainaehdot, mukaan lukien korot ja takaisinmaksuajan.

Kun maksat lainaa, joka yleensä tapahtuu kuukausittain, maksat takaisin osan pääomasta ja ylimääräisestä rahasta: koron tai kertyneen (kertyneen) pääoman osan. Mitä kauemmin vie lainan takaisinmaksuun, sitä enemmän korkoa kertyy. Mitä suurempi pääoma, sitä enemmän korkoa kertyy.

Voit ajatella korkoa maksuna tai maksuna, jonka maksat lainanantajallesi. Korko on se, miten lainanantajat ansaitsevat rahaa lainoista. Yleensä se alkaa kertyä heti, kun laina on maksettu (kun rahat jaetaan tai annetaan sinulle).

yhteensopivat merkit kalat naiselle

Joskus lainaasi kertynyt korko lisätään periaatteeseesi. Kun uutta korkoa kertyy, se perustuu tähän uuteen, suurempaan periaatteeseen. Tätä kutsutaan pääomitukseksi - kun näin tapahtuu, alat maksaa korkoa enemmän kuin alkuperäinen lainasummasi, mikä tarkoittaa enemmän korkoa .

Lainat voivat olla todella hyödyllisiä koulun maksamisessa, mutta kuten olet ehkä arvannut, ihmiset eivät yleensä pidä opiskeluveloista. Kun mietit, kuinka paljon opiskelijavelkaa sinulla on varaa, voi olla hyödyllistä harkita velan määrää, jonka aiot ottaa, suhteessa odotettuihin tuloihin valmistumisen jälkeen.

body_questions

Mitä enemmän olet vastannut opintolainojen ottamiseen, sitä todennäköisemmin teet itsellesi sopivan päätöksen.

Suorat tuettomat lainan tiedot

Kaikille opiskelijoille, jotka ottavat suoraa tuetonta lainaa, on joitakin vakioituja rajoituksia, rajoituksia ja takaisinmaksuehtoja. Heillä ei ole joitain etuuksia suorista tuetuista lainoista, mutta ne tarjoavat enemmän joustavuutta.

Ensinnäkin on rajoituksia sille, kuinka paljon rahaa voit ottaa tuetuista lainoista. Nämä vuosittaiset enimmäismäärät riippuvat kouluvuodesta :

Vuosi

Riippuvaiset opiskelijat

Itsenäiset opiskelijat

Ensimmäisen vuoden ala -asteraja

5500 dollaria

9500 dollaria

Toisen vuoden ala -asteraja

6500 dollaria

10 500 dollaria

Kolmannen vuoden ala -aste ja vuosittainen raja

7500 dollaria

12500 dollaria

Jatko-/ammattiopiskelijoiden vuotuinen raja

minkä värin sininen ja valkoinen saavat aikaan

Ei sovellettavissa

20 500 dollaria

Lainan enimmäiskesto (sisältää tuetut lainasummat)

31 000 dollaria

57 500 dollaria alakoulusta


138 500 dollaria grad/ammattiopiskelijoille (sisältää kaikki liittovaltion lainat, jotka on saatu ala -asteen opintoihin)

Muutamia huomautuksia näistä enimmäismääristä:
  • Valtaosa perustutkinto -opiskelijoista luokitellaan huollettaviksi. Voit lukea lisää riippuvaisista/riippumattomista luokituksista täältä
  • Nämä lainan enimmäismäärät sisältävät kaikki suorat tuetut lainat. Jos esimerkiksi otan 3 500 dollaria tuettuja lainoja ensimmäisenä vuotena riippuvaisena opiskelijana, voisin ottaa enintään 2 000 dollaria tuettomia lainoja sinä vuonna. Nämä enimmäismäärät eivät sisällä yksityisiä lainoja tai vanhempiesi ottamia lainoja.

Toisin kuin suorat tuetut lainat, tukemattomille suorille lainoille ei ole maksimikelpoisuusikkunaa tai -aikaa.

Korot ovat yleensä melko kilpailukykyisiä ja standardoituja (joten henkilökohtainen luottotieto ei vaikuta korkoihin) . Jatko-/ammattiopiskelijoiden hinnat ovat hieman korkeammat kuin opiskelijoille. Vuosina 2015-2016 korko on 4,29% opiskelijoille ja 5,84% jatko-opiskelijoille.

Lopuksi, takaisinmaksusuunnitelmat (mukaan lukien tiedot kuukausittain velkaa olevasta summasta ja lainojen takaisinmaksuajasta) voidaan räätälöidä, ja ne riippuvat muuttujista, kuten perussaldostasi ja tuloistasi. Tavalliset takaisinmaksusuunnitelmat määrittävät kuukausimaksut niin, että maksat periaatteen + korot 120 kuukaudessa tai 10 vuodessa.

Miten tuettomat lainat eroavat tuetuista lainoista?

Jos olet tutkinut yksityisiä lainoja koulun maksamiseen, huomaat todennäköisesti, että suorat tuettomat lainaehdot ovat melko hyvät. Tuetut lainat ovat hieman erilainen eläin, koska ne tarjoavat tiettyjä etuja, joita et löydä muualta. Käytän tässä esimerkkiä osoittaakseni tuetun ja tukemattoman lainan pitkän aikavälin taloudelliset tulokset.

Sano, että otan pois3500 dollarin laina koulun maksamiseen ensimmäisellä vuosikurssillani, korko 4,29%. Alla olevassa kaaviossa esitetään erilaisia ​​tuloksia lainatyypin mukaan, jos en suorita maksuja vielä koulussa.

UNSUBSIDIZED

TUKI

Lainattu määrä

3500 dollaria

3500 dollaria

Korko

korttipeli kahdelle hengelle

4,29%

4,29%

Koulun aikana kertynyt korko (4 vuotta)

640 dollaria

0 dollaria

Saldo velkaa valmistumisen yhteydessä

4 140 dollaria

3500 dollaria

Aika maksaa 50 dollaria kuukaudessa (korot kertyvät sekä tuetuille että tukemattomille lainoille tänä aikana)

99 kuukautta

81 kuukautta

Maksettu kokonaismäärä

4950 dollaria

4 050 dollaria

tennessee -yliopiston tutkijakoulu
Liittovaltion opintolainojen normaaleissa takaisinmaksusuunnitelmissa asetetaan 120 kuukauden aikaraja takaisinmaksuun, mutta kuukausittaiset vähimmäismaksut ovat 50 dollaria. Tässä esimerkissä minulla olisi paljon vähemmän aikaa (81 kuukautta vs. 99 kuukautta) ja paljon vähemmän rahaa (4050 dollaria vs. 4950 dollaria), jotta voin maksaa takaisin tuetun lainan vs. tukematon laina. Monilla opiskelijoilla on jonkinlainen yhdistelmä tuettuja ja tukemattomia lainoja. Jos päätät ottaa liittovaltion opintolainoja, Sinun tulisi maksimoida suora tukikelpoisuus ennen kuin otat mitään suoraa tuetonta lainaa .

Kuka on oikeutettu tukemattomiin lainoihin?

Jos etsit apua umpeen kuilua sen välillä, mitä sinulla on ja mitä sinun on maksettava korkeakoulusta, tuettomat lainat ovat hyviä vaihtoehtoja, jos täytät kaikki kelpoisuusvaatimukset.

Tukikelpoisuusvaatimukset eivät ole yhtä tiukat tukemattomille lainoille kuin suorat tuetut lainat. Ne ovat avoinna sekä perus- että jatko -opiskelijoille, eikä sinun tarvitse osoittaa taloudellista tarvetta ollaksesi kelvollinen.

Sinun on kuitenkin täytettävä kaikki liittovaltion taloudellisen tuen vaatimukset . Seuraavat kaaviot luettelevat nämä vaatimukset.

Sinun on tehtävä kaikki seuraavat toimet:

Sinulla on lukion tutkintotodistus, GED tai hyväksytty kotikoulutus

Ilmoittautua tai hyväksyä ilmoittautumaan kelvolliseen tutkinto-/todistusohjelmaan

  • Voit tarkistaa koulusi/ohjelmasi rahoitustuesta, jos haluat vahvistaa kelpoisuuden

Rekisteröidy valikoivaan palveluun, jos olet mies ja 18-25-vuotias

Sinulla on voimassa oleva sosiaaliturvatunnus (ellet ole Marshallin saarilta, Mikronesian liittovaltioista tai Palaun tasavallasta)

Allekirjoita FAFSA -lausunnot, joissa todetaan, että (1) et ole maksukyvytön etkä ole velkaa palauttamaan liittovaltion opintolainaa ja (2) käytät vain liittovaltion avustusrahoja koulutuksesi maksamiseen

Ylläpitää tyydyttävää edistystä koulussa

  • Jos olet huolissasi akateemisesta suorituksestasi tai sinulla on kysyttävää tyydyttävästä, järjestä tapaaminen dekaanisi tai muun koulun ylläpitäjän kanssa.

Edellä olevassa taulukossa lueteltujen vaatimusten lisäksi sinun on voitava tarkistaa jokin seuraavista vaihtoehdoista :

Ole Yhdysvaltain kansalainen tai Yhdysvaltain kansalainen

Ota vihreä kortti

Onko saapumis-lähtö kirjaa

On pahoinpidelty maahanmuuttaja -asema

Hanki T-Visa

mitkä ovat hyviä suorituksia

Miten haet suoraa tukematonta lainaa?

Kaiken kaikkiaan tukikelpoisuusvaatimukset eivät ole liian tiukat tuettomille lainoille. Seuraava vaihe vaatimusten täyttämisen jälkeen olisi todella hakea tätä suurta taloudellista apua.

Voit hakea kaikenlaista liittovaltion taloudellista tukea, mukaan lukien suorat tuetut lainat, lähettämällä ilmaisen hakemuksen liittovaltion opiskelijatuesta tai FAFSA: sta . Liittovaltion hakemusten jättämisen määräaika lukuvuodelle 2015-2016 on 30. kesäkuuta 2016. Löydät yksityiskohtaiset ohjeet FAFSA: n lähettämisestä tässä .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.