Mikä on Honours College? Pitäisikö sinun ilmoittautua yhteen?

ominaisuus-cum-laude-tutkintotodistus-1

Jos sinulla on hyvät arvosanat ja korkeat testipisteet, jotkut mahdollisista yliopistoistasi voivat kutsua sinut ilmoittautumaan kunniaopiskeluun. Yleisesti ottaen kunnianosoitukset korkeakouluista ja kunniaohjelmista Yhdysvaltain yliopistoissa tarjoavat huipputason opiskelijoille tiukkoja akateemisia ohjelmia, erityisapurahoja ja parempia työpaikkoja.

Mutta tietysti on enemmän kuin kunnianosoitusopisto tai -ohjelma! Esittelemme sinulle kunniamerkit korkeakouluille ja kunniaohjelmille joten voit päättää, onko ilmoittautuminen sinulle oikea valinta. Tämä artikkeli: • Vastaa kysymykseen, mikä on kunniaopisto?
 • Keskustelkaa, minkä tyyppiset opiskelijat saattavat sopia kunniaopiskeluun
 • Selitä ero kunnioitettujen korkeakoulujen ja kunniamerkkien välillä
 • Katsokaa perusteellisesti todellisia kunniaohjelmia kahdessa Yhdysvaltain yliopistossa
 • Luettelo viidestä edusta ja haitoista ilmoittautumiseen kunniaopiskeluun

Oletko valmis? Aloitetaan!

Ominaisuus Kuva: slgckgc / Flickr

Mikä on Honours College?

Mikä on kunnianosoitusohjelma yliopistossa? Älkää nyt harhoittako nimi kunniaopisto - kunniaopisto ei ole itsenäinen yliopisto. Sen sijaan, kunnianosoitusopisto on ohjelma, johon poikkeukselliset lukiolaiset voivat hakea ja ilmoittautua suorittamalla perinteisen kandidaatin tutkinnon.

Toisin sanoen, kunnioittaa korkeakoulua, joka on yksi yliopiston kampuksen lukuisista korkeakouluista. Aivan kuten taide- ja tiedekorkeakoulu tai kauppakorkeakoulu, kunniaopisto on toinen kampuksen koulu, joka on osa yliopiston koulutusjärjestelmää.

Vaikka jokainen kunniaopisto on erilainen, monet arvosanoin annetut korkeakoulut tarjoavat ilmoittautuneille opiskelijoille etuja. Tässä on joitain ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka löydät kunniaopistoista ja ohjelmista koko maassa:

 • Kurssit, joilla on tiukempi ja / tai erikoistuneempi opetussuunnitelma ja jotka ovat avoimia yksinomaan korkeakouluopiskelijoille

  hyvä gpa lukiossa
 • Pienemmät luokat, jotka voidaan järjestää seminaarityyliin, jolloin opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa merkityksellisempää

 • Pienempi tiedekunnan ja opiskelijan suhde antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa useammin professoreiden ja neuvonantajien kanssa

 • Kunniamaininnan opiskelijoille varatut asumis- ja / tai majoitustilat, jotka antavat kunniaopiskelijoille mahdollisuuden muodostaa läheinen yhteisö

 • Ensisijainen rekisteröinti, joka antaa kunniaopiskelijoille laajemman valikoiman kurssivaihtoehtoja ja mahdollisuuden kuratoida heidän tarpeisiinsa sopiva lukukauden aikataulu

Jos nämä edut kuulostavat sinulle hyvältä, saatat nauttia kokemuksesta ilmoittautua kunniaopiskeluun.

kehon valmistunut valmistuminen

Valmistuminen arvosanoin Honours Collegesta

Korkeakoulut haluavat palkita arvosanoin valmistuneet opiskelijat, mikä tarkoittaa, että saat erityisen eron valmistuttuasi. Ja se on aika hienoa, varsinkin kun kunniatutkinnon suorittaminen vie paljon kovaa työtä!

Vaikka sinun ei tarvitse olla kunniaopistossa, jotta voit valmistua arvosanoin, jotkut yliopistot varaavat ylimääräisiä erityispiirteitä arvosanan valmistuneille. Opiskelijat, jotka täyttävät onnistuneesti arvosanan valmistumiselle asetetut vaatimukset, ovat yleensä ero heidän tutkintotodistuksessaan, mikä osoittaa, että he ovat saaneet kunniamaininnan. Kunnianosoitukset myös valmistuneille saada erityinen mitali tai regalia pukeutua yliopiston aloitusseremoniaan erottaakseen heidät ikäisistä.

Useimmissa yliopistoissa on kolme palkintotasoa, jotka voit saada lopullisen kumulatiivisen GPA: n mukaan. Mitä parempi GPA, sitä suurempi ero. Tässä on yleinen valikoima erojen jakautumista, vaikka koulusi kunniaopisto saattaa tehdä asiat hieman eri tavalla:

Kunniamerkit Lopullinen kumulatiivinen GPA
Cum Laude 3,5 - 3,7
Suurella kiitolla 3.7 - 3.9
Suurin kiitos 3.9 ja uudemmat

Kuten aiemmin mainitsimme, nämä erot tulostetaan yleensä tutkintotodistukseesi merkkinä kovasta työstäsi. Esimerkiksi jos valmistut 3,85 GPA: lla sähkötekniikan tutkinnosta, tutkintotodistuksesi voi sanoa, että olet ansainnut tekniikan kandidaatin tutkinnon, suurella kiitoksella.

Tasosta riippumatta minkä tahansa version saaminen cum laude tutkintotodistuksessasi on palkinto kovasta työstä, joka kuluu kunniaohjelman suorittamiseen.

body-college-student-library

Kenen tulisi ilmoittautua Honours-yliopistoon?

Niin, mistä tiedät, sopisitko hyvin kunniaopiskeluun? Viime kädessä kyse on kahdesta asiasta: GPA: sta ja tavoitteistasi.

Jotta pääsisit kunniaopiskeluun, sinun on oltava erinomainen opiskelija. Toisin sanoen, sinun on oltava korkea GPA ja hyvät testipisteet, jotta pääset pääsylle. Useimmilla kunniaohjelmilla on vähimmäispisteet ja GPA-vaatimukset, jotka sinun on täytettävä voidaksesi hakemustasi käsitellä. Esimerkiksi, kunniaopisto Indianan yliopistossa edellyttää, että opiskelijoilla on 3,9 GPA ja joko 32 ACT: ssä tai 1430 SAT: ssa, jotta he pääsevät. Se on hyvin yli kansallisen keskiarvon !

mikä on viittaus runouteen

Sen lisäksi, että heillä on erinomaiset arvosanat ja testitulokset, opiskelijat, jotka ovat hyviä ehdokkaita hyväksyttäväksi kunniaopistoihin, ovat tyypillisesti mukana älyllisesti tiukassa tai luovasti suuntautuneessa toiminnassa lukion aikana sekä luokassa että sen ulkopuolella. Opiskelijat, jotka menestyvät korkeakouluissa, nauttivat oppimisesta ja pitävät älyllisestä haasteesta. Lisäksi ehdokkaiden on omaksuttava kovaa työtä: tunnit, jotka suoritat kunniaopiskelijana, ovat yleensä paljon kovempia!

Jos täytät akateemiset vaatimukset ja olet valmis olemaan keskittynyt, älyllisesti utelias, ahkera opiskelija, olet todennäköisesti sopiva yliopiston kunniaopiskeluun tai kunniaohjelmaan!

ruumis-nainen-hämmentynyt

Honors Colleges vs Honors -ohjelmat: Mikä ero on?

Saatat kuulla lauseita, jotka kunnioittavat yliopistoa ja kunnia-ohjelmaa, joita käytetään keskenään, mutta näiden kahden välillä on todellakin joitain merkittäviä eroja. Joten mikä on kunniaopiskelu vs. kunniaohjelma?

Keskeinen ero arvosanoin oppilaitosten ja kunniaohjelmien välillä Yhdysvalloissa on, että arvosanoin tehdyt korkeakoulut toimivat erillisinä kouluina suuremmassa yliopistojärjestelmässä, eikä kunniaohjelmia ole erotettu yksittäisiksi korkeakouluiksi yliopistossa. Toisin sanoen kunniaopisto on erillinen koulu yliopistossa, kun taas kunniaopinnot eivät ole.

Koska kunniakorkeakoulut ovat erillisiä kouluja yliopistokampuksella, ne vaativat yleensä enemmän resursseja. Näin ollen arvosanoin oppilaitokset ovat yleisemmin suurissa, julkisissa yliopistoissa. Näillä kampuksilla kunniakorkeakoulut toimivat tyypillisesti kuten muutkin suurten yliopistojen korkeakoulut, ja niissä on omat kampuksen tilat, akateemiset neuvonantajat, opiskelijastipendit, ulkomailla opiskelumahdollisuudet ja kurssitarjonta, jotka ovat avoinna vain kunniaopiskelijoille.

Verrattuna, kunnianosoitusohjelmia löytyy usein pienemmistä korkeakouluista ja yliopistoista. Pienemmissä oppilaitoksissa voi olla vähemmän tai ei lainkaan yksittäisiä korkeakouluja suuremmassa yliopistojärjestelmässä. Näissä pienemmissä kouluissa kunnianosoitusopiskelijat eivät ole osa erillistä yliopistoa yliopistossa, mutta he seuraavat erityistä arvosanan opetussuunnitelmaa ja / tai suorittavat ylimääräisiä tehtäviä, kuten kunnianosoituskiviprojektin tai kunniamerkitutkinnon, jotta he voivat valmistua kunnolla.

Sen sanottuaan, molemmat arvosanoin korkeakoulut ja kunniaohjelmat tarjoavat akateemisesti kunnianhimoisille opiskelijoille rikastavan koulutuskokemuksen se voi antaa tutkinnon suorittaneille etumatkan tulevassa urallaan.

body-penn-state-university

Penn State Universityn kunniaopisto on listamme kärjessä. ( George Chriss / Wikimedia)

Kunnianosoitusohjelmien syvällinen opas: Penn State Honors College ja University of South Florida Honors College

Kahden todellisen kunniaohjelman oppiminen voi antaa sinulle enemmän tietoa siitä, millaista on olla osa kunniaopistoa.

Annamme sinulle todellisen kuvan siitä, miltä kunniamerkit korkeakoulut ja kunniaohjelmat ovat, tarkastelemme perusteellisesti kahta kunniamerkkiohjelmaa : kunniaopisto Pennsylvanissa muun muassa valtionyliopisto ja kunniaohjelma Etelä-Floridan yliopistossa.

Schreyer Honors College, Pennsylvanian osavaltion yliopisto

Kunniaopisto Penn State kutsutaan Schreyer Honors College , ja kuten useimmat kunniaoppilaitokset, se on erillinen koulu Penn State -järjestelmässä.

Schreyer on ylpeä voidessaan tarjota opiskelijoilleen molempien maailmojen parhaat puolet. Kunnianosoitusopiskelijoilla on pääsy suuren, huipputason tutkimuslaitoksen huippuluokan resursseihin, mutta heillä on pienet luokkakoot ja henkilökohtaiset oppimiskokemukset, jotka ovat ominaisia ​​pienelle taiteiden korkeakoululle.

Joten jos olet opiskelija, joka haluaa olla osa yhteisöä, jossa tunnet professorit ja luokkatoverisi, mutta et halua menettää suurta yliopistokokemusta, niin kunniaopisto, kuten Schreyer Penn Stateissä, voi tarjota sen sinä.

Valintaprosessi

Jotta voit hakea Schreyer Honors Collegeen, sinun on täytä Penn State -yliopiston hakemus ja sitten täytä erillinen Schreyer Honors College -sovellus .

Schreyer-sovelluksessa on useita komponentteja . Sinun on vastattava kolmeen esseekysymykseen ja kouralliseen lyhyisiin vastauskysymyksiin, lähetettävä kaksi suosituskirjainta ja ilmoitettava itse lukion akateemisesta tiedosta.

Saatat huomata, että standardoidut testitulokset ja lukiokirjoitukset eivät sisälly sovelluskomponenttien luetteloon. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin monet kunniaoppilaitokset, Schreyer ei ota SAT- tai ACT-pisteitä huomioon hakuprosessissaan! Osa Schreyerin filosofiasta on, että testitulokset ja lukion GPA eivät ole parhaita ennustajia akateemiselle menestykselle . Sen sijaan opiskelijoiden on selitettävä lukionsa kuormitus osana hakemustaan.

Schreyer-hakijat, jotka jättävät hakemusaineistonsa 1. marraskuuta mennessä, kutsutaan valinnainen valintahaastattelu tutkijan alumnin kanssa. Jos et pysty jättämään hakemustasi aikaisin, se ei vaikuta kielteisesti hakemukseesi, mutta haastattelun lasku antaa sinulle mahdollisuuden tehdä asia itsellesi henkilökohtaisesti. (Jos haluat tietää enemmän mistä yliopiston haastattelu on, muista lukea artikkeli, joka demystifioi yliopiston haastatteluprosessin .)

Honors College -kokemus

Nyt tiedät mitä odottaa Schreyer-hakemus- ja hakuprosessista, mutta millainen opiskelijakokemus on?

la Verne -yliopiston hyväksymisaste

Aiemmin mainitsemiemme erinomaisten tutkimusmahdollisuuksien ja intiimien luokkahuoneympäristöjen lisäksi Schreyer-opiskelijoilla on ainutlaatuiset mahdollisuudet oppia pehmeät taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen yliopistossa ja muualla.

Kun olet Schreyer-kunniaopiskelija, sinulla on pääsy kampuksen yhteisöön, erilaisiin akateemisiin ja opiskelijaelämäohjelmiin sekä urakehitysmahdollisuuksiin, joita muut kuin kunniaopiskelijat eivät tee. Sen lisäksi, että Schreyer tarjoaa kampuksella asumisen kunniaopiskelijoille, Schreyerillä on useita johtamismahdollisuuksia kunnianosoitustutkijoille, mukaan lukien opiskelijaneuvosto, asuinpaikan Scholar Assistants (SA) -ohjelma, Orientation Mentors ja Scholar lähettiläät. Näissä ohjelmissa oppimasi taidot antavat sinulle valtavan jalan, kun aloitat urasi valmistumisen jälkeen.

Yhdessä ilmiömäisen akateemisen kokemuksen kanssa nämä yhteisötoiminnot antavat Schreyer-opiskelijoiden mahdollisuus verkostoitua muiden kollegoidensa kanssa kunnioittaa opiskelijoita ja kunnioittaa yliopiston alumneja ... mikä voi tarkoittaa parempia uramahdollisuuksia myös valmistumisen jälkeen.

Valmistuminen

Pysyäkseen hyvässä asemassa Schreyer-tutkijana, sinun on täytettävä tietyt yliopiston määrittelemät vaatimukset , mukaan lukien vähimmäis-GPA ja arvosanoin suoritettujen kurssien ja opintopisteiden suorittaminen. Tutkijoita vaaditaan myös suorittaa kunniamerkityö valmistuakseen arvosanan yliopistosta. Yleensä diplomityöt vaativat opiskelijoita suorittamaan itsenäisen tutkimuksen ja esittämään sen professoreiden komitealle.

Kunnianosoitusopiskelijat, jotka täyttävät kunnianosoitusvaatimukset, valmistuvat arvosanoin ja saavat tutkijoiden mitalin Penn State -aloituksessa samoin kuin heidän tutkintotodistukselleen on annettu tunnustuksia . Schreyer isännöi myös erillistä Honours College -mitali-seremoniaa ennen aloittamista, jonka aikana Scholars-mitalit luovutetaan valmistuville tutkijoille.

Etelä-Floridan elin-yliopisto

( Simon Kellogg / Flickr)

Etelä-Floridan yliopiston kunniaopisto

Kuten Shreyer Pennin osavaltiossa, Judy Genshaft Honors College on oma koulu USF: n kampuksella.

USF: n kunniaopisto tarjoaa tiukan akateemisen kokemuksen huipputason tutkimusyliopistosta, jossa on tiivis yhteisö, josta tyypillisesti tunnetaan pienemmille yksityisille laitoksille. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vaativampia luokkia, pienempiä luokkakokoja, henkilökohtainen vuorovaikutus professoreidesi kanssa ja ainutlaatuiset mahdollisuudet, jotka ovat vain opiskelijoiden arvosanoin.

Valintaprosessi

Tullakseen kunniaopiskelijaksi USF: ssä, mahdollisille opiskelijoille täytyy hakea University of South Florida ennen hakeminen Judy Genshaft Honors Collegeen . Vaikka kaikkia kiinnostuneita lukiolaisia ​​kannustetaan hakemaan, kunniaopisto tekee ottaa huomioon lukion GPA- ja SAT / ACT-tulokset . Honours Collegessa on automaattinen pääsykäytäntö opiskelijoille, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

 • Pisteet 1400 tai enemmän SAT: lla tai 31 tai enemmän ACT: llä
 • Sinulla on uudelleen laskettu USF GPA 4.0

USF: n uudelleenlaskettu GPA-osuus kunnioittaa yliopistojen valintaprosessia vie lukion GPA: n ja sopeutuu vaikeuksien vuoksi. Selvittääksesi uudelleen lasketun GPA: n, kunniaopisto tekee seuraavan :

Yliopisto huomauttaa useimpien opiskelijoiden uudelleen lasketut GPA-arvot ovat matalampia kuin lukion GPA-arvot . Mutta älä huoli: vaikka uudelleen laskettu GPA ei ehkä oikeuta sinua automaattiseen pääsyyn kunniaopistoon, valintalautakunta painottaa enemmän hakemuksesi muita näkökohtia kuin uudelleenlaskettu keskiarvo.

Hakijoiden arvioinnin lisäksi GPA ja testitulokset , kunniaopisto USF: ssä arvioi hakijoita kahden muun kriteerin perusteella: osallistuminen lukiotoimintaan ja 500–750 sanan esseevastaus. Essee-vastausta varten kunnianosoitusopisto tarjoaa kuusi esseekehotetta, jotka käsittelevät korkeakoulun kolmea perusarvoa. Hakijoita kannustetaan valitsemaan vastaamaan yhteen ääneen, joka puhuu heille! (Muista tutustua tähän artikkeliin saadaksesi asiantuntijaneuvoja tappaja-esseen kirjoittamisesta .)

Honors College -kokemus

On paljon edut Judy Genshaft Honors Collegen opiskelijoille . USF: n kunniamerkki tarjoaa yliopiston tarjouksia pienet, keskusteluun perustuvat luokat, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden olla läheisessä vuorovaikutuksessa tiedekunnan kanssa ja kollegat kunnioittavat eri pääaineiden opiskelijoita. Tämän ansiosta kunniaopiskelijat saavat paljon henkilökohtaista huomiota auttaakseen heitä saavuttamaan akateemiset ja uratavoitteensa, minkä vuoksi USF: n kunniamerkit ovat jatkaneet hämmästyttäviä asioita, kuten tulla toimitusjohtajiksi ja työskennellä NASA: n palveluksessa .

USF: n kunniaopiskelijat voivat ilmoittautua kursseille ilmoittautumispäivänä, mikä tarkoittaa, että he saavat ensimmäisen valinnan tietysti joka vuosi. Kunnianosoitusopiskelijoilla on myös erityisiä akateemisia neuvonantajia, jotka auttavat opiskelijoita suunnittelemaan kurssien aikatauluja, tekemään päätöksiä pääaineistaan ​​ja jopa etsimään harjoittelumahdollisuuksia. Judy Genshaft Honors Collegessa olemisen toinen etu on, että opiskelijat voivat myös asua erityisessä Kunnia Living Learning Community (LLC) , joka on kampuksen asumisvaihtoehto vain opiskelijoiden kunniaksi.

Lisäksi kunniaopisto tarjoaa ainutlaatuisen ohjelman nimeltä Provostin tutkijoiden ohjelma . Tämä ohjelma auttaa opiskelijoita valmistumaan kolmessa vuodessa eikä neljässä , ja se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ulkomailla, oppia johtamistaitoja ja saada ammatillista kehitystä. Provost Scholars -ohjelman avulla menestyneet opiskelijat voivat säästää rahaa koulutukseensa samalla kun he auttavat aloittamaan tulevan uransa.

Valmistuminen

Kuten arvosanoille on tyypillistä, Judy Genshaft Honors College edellyttää, että sen opiskelijat suorittaa tutkimusrata, joka koostuu joko diplomityö tai huippukivi-projekti . Opinnäytetyörajaa suositellaan opiskelijoille, jotka haluavat mennä tutkimuspohjaisille aloille tai korkeakouluihin, ja huippukivi-projekti on tarkoitettu kiinnostuneille tutkimusten tekemisestä kollegoidensa kanssa kunnioittamaan kollegansa ikäisensä. Capstone-projektit tapahtuvat luokkahuoneessa, ja aiheet vaihtelevat lukukaudesta toiseen.

Penn Statein kunnianosoitusten tavoin myös USF: n kunniapalkinnot saavat erityisen tunnustuksen saavutuksistaan ​​tutkintotodistuksissaan ja valmistumispäivänä. Judy Genshaft Honors Collegen tutkinnon suorittaneet kutsutaan osallistua erityiseen valmistumisen seremoniaan kaikille valmistuville kunniaopiskelijoille . Perhe ja ystävät kutsutaan seremoniaan, ja jokainen valmistunut kunniaopiskelija tunnustetaan henkilökohtaisesti seremonian aikana. Yliopiston laajuisessa aloitusseremoniassa Judy Genshaft Honors Collegen tutkinnon suorittaneet käyttävät erityisiä kunniamerkkikorkeakoulujen merkintöjä osoittaakseen menestyksekkään kunniaohjelman suorittamisen.

body_fivefingers

5 Hyödyt ja haitat ilmoittautumiseen Honours-ohjelmaan

Honour-yliopistoon ilmoittautumiseen on paljon etuja, mutta ennen kuin päätät, että kunniaopiskelija on paras valinta akateemiselle urallesi, voi olla hyödyllistä punnita muutamia hyviä ja huonoja puolia, jotka tulevat kunniamerkkikorkeakouluihin. Loppujen lopuksi osallistuminen kunniaohjelmaan voi olla aika iso sitoutuminen!

Katso alla oleva luettelo viidestä edusta ja haitoista ilmoittautumiseen kunniaopiskeluun auttaa päättämään, onko kunnianosoitusohjelma oikea valinta sinulle.

Pro: Voit saada eliittikoulutuksen edulliseen hintaan

Kunniamerkkikorkeakoulut ovat oikeudenmukaisempi vaihtoehto eliittikorkeakouluille ja yliopistoille. Ei ole mikään salaisuus, että eniten pääministeriä Yhdysvaltain yliopistoilla on mittava hintalappu - monilla ahkera perheillä ei yksinkertaisesti ole varaa maksaa.

Yksi kunnianosoitusopiston eduista on se useimmat tarjoavat rahoitusmahdollisuuksia sekä tuleville että nykyisille opiskelijoille. Esimerkiksi, Utahin yliopiston kunniaopisto tarjoaa apurahoja, jotka ovat käytettävissä vain kunniaopiskelijoille , ja jotkut palkinnoista ovat jopa 10000 dollaria. Vielä parempi: koska kunniaopiskelijoita on vähemmän, sinulla on parempi mahdollisuus voittaa stipendi.

Lisäksi, ilmoittautuminen julkisen koulun kunniaopiskeluun antaa korkeasti menestyville opiskelijoille mahdollisuuden saada eliittiopetusta, jolla heillä on varaa. Honour-korkeakoulut tarjoavat sellaisia ​​erittäin erikoistuneita, tiukkoja tutkijoita, jotka ovat tunnusmerkki valikoivin korkeakoulu s. Tämä tarkoittaa, että joissakin kouluissa voit saada Ivy-tyyppinen koulutus murto-osalla hinnasta.

Pro: Voit (todennäköisesti) ilmoittautua kursseille aikaisin

Yksi suurimmista toistuvista eduista kunnioittaa opiskelijaa? Pieni asia nimeltä ensisijainen rekisteröinti. Ensisijainen rekisteröinti antaa kunniaopiskelijoille mahdollisuuden osallistua akateemisiin neuvontatilaisuuksiin suunnitella lukukauden aikataulut ja ilmoittautua luokkiin ennen kaikkia muita kuin kunniaopiskelijoita.

Joten miten ensisijainen rekisteröinti sujuu opiskelijan hyväksi? Kun korkeakoulujen ja yliopistojen - etenkin suurten yliopistojen - eri opiskelijaryhmille ilmoittautumisajat avautuvat, luokat täyttyvät nopeasti. Mitä myöhemmin ilmoittaudut, sitä vähemmän todennäköisesti pääset kursseille, jotka sinun on käytettävä, ja sitä vähemmän todennäköistä on, että tulet esittämään aikataulun tunneista, jotka ovat mielestäsi houkuttelevia (kello 7.30 luokka maanantaisin, kukaan?) . Kun ilmoittaudut luokkiin ennen kaikkia muita, pääset paljon todennäköisemmin haluamallesi luokalle haluamaasi aikaan!

Pro: Tulet olemaan muiden menestyvien opiskelijoiden lähellä

Kunniamerkkikorkeakoulujen ja ohjelmien keskeinen piirre on, että ne tarjoavat kursseja - kunniakursseja - jotka ovat yksinomaan opiskelijoiden arvosanoja. Näillä kunniakursseilla on yleensä rajoitettu ilmoittautuminen niin, että luokkakoot ovat pienet. Tämä tarkoittaa, että luultavasti näet samat oppilaat yhä uudestaan ​​ja uudestaan ​​valitsemissasi luokissa. Tämän lisäksi monilla yliopistoilla on erityisiä asuntoja, luokkahuoneita ja opiskelutiloja, jotka on varattu erityisesti kunniaopiskelijoille.

Kunniamerkkiopisto voi muodostaa läheisen opiskelijayhteisön, koska kunniaopiskelijat viettävät niin paljon aikaa samoissa tiloissa tekemällä samoja asioita . Se voi olla todella hyvä asia: olet paitsi yhteydessä paremmin kunniaopisto-yhteisösi myös sinulla on mahdollisuus saada ystäviä. Riippumatta siitä, tuleeko heistä johdonmukainen tutkimuskumppani tai BFF, kunnianosoituksesi kollegasi ikäisesi voivat olla yksi suurimmista ammattikorkeakoulun kokemuksista.

ohio wesleyanin yliopiston merkittävät alumnit

runko-musta-peukalot alas

Vaikka kunniaopistossa on melko suuria etuja, on myös joitain haittoja.

Con: Kunnianosoitukset opiskelijat tekevät enemmän työtä

Yleisesti ottaen kunnianosoitukset opiskelijat tekevät enemmän työtä kuin ei-kunnianosoitetut koulukaverinsa. Kunniakurssit vaativat yleensä enemmän opiskelua, enemmän kotitehtäviä ja enemmän kirjoittamista.

Esimerkiksi kunnianosoitushistorian luokka voi vaatia sinua lukemaan muutakin kuin vain oppikirjan. Professori voi antaa sinulle akateemisia artikkeleita, historiakirjoja tai jopa romaanin täydentämään luokassa opittavaa. Ja voit odottaa, että testisi ja paperisi luokitellaan myös tiukemmalle otsikolle. Tämä johtuu siitä, että professorit tietävät, että kunniaopiskelijana olet paras parhaista. Heidän tehtävänään on pakottaa sinua laajentamaan taitojasi ... mikä voi johtaa suurempaan työmäärään.

Kunnianosoitusten opiskelijoiden on myös tehtävä ylimääräistä työtä, jos he haluavat valmistua erotetusti. Sekä Penn State että USF vaativat opiskelijoita kirjoittamaan opinnäytetyön tai suorittamaan huippukiviprojektin. Tämä edellyttää (arvasit sen!) Lisää tutkimusta ja kirjoittamista, josta suuri osa on tehtävä omalla ajallaasi. Tämä tarkoittaa, että sinun on sovitettava ylimääräinen työ jo kiireisen aikataulun ympärille. Joten jos et ole valmis ottamaan suurempaa työmäärää - tai jos et ole hyvä jongleeraamaan useita projekteja kerralla -, kunniaohjelma ei välttämättä sovi sinulle parhaiten.

Huijaus: Etuja voi vaihdella

Olemme maininneet useita etuja korkeakoulun opiskelijaksi saamisesta, kuten etuoikeutetun ilmoittautumisen, valittujen opiskelija-asuntojen, pienempien luokkakokojen ja kampuksen erityistilat. Mutta ennen kuin päätät hakea kunniaopiskeluun, on tärkeää huomata, että näiden etuuksien luonne vaihtelee koulusta toiseen. Useimmiten korkeakouluopiskelijoiden käytettävissä olevat resurssit ja mahdollisuudet riippuvat siitä, kuinka hyvin rahoitettu kunniaopisto tai -ohjelma on.

Jos haluat tietää tarkalleen, mistä voit odottaa kokemuksesi olevan kunniaopiskelijana tietyssä koulussa, on tärkeää kysyä paljon ohjelmaa koskevia kysymyksiä ennen minkäänlaista sitoutumista. Yksi helppo tapa saada selville kaikki asiat, jotka haluat tietää tietystä kunniaoppilaitoksesta tai -ohjelmasta, on saada yhteys nykyiseen kunniaopiskelijaan sinua kiinnostavassa yliopistossa. Olipa kyse sähköpostin, sosiaalisen median tai Internetin kautta Henkilökampuksen vierailu, keskustelu opiskelijan kanssa, joka tuntee yliopiston kunniaohjelman köydet, voi antaa sinulle etsimäsi näkökulman.

body-portaat-liitutaulu-lightblub

Seuraavat vaiheet

Jos olet päättänyt olla kunniaopiskelija, mutta lukion GPA ei ole riittävän korkea, on aika päästä töihin. Aloita lukemalla tämän oppaan GPA-fasien nostamiseksi t sitten tutustu tähän oppaaseen, kun haluat saada 4.0 tai uudemman luokkiin .

Monet kunnianosoitukset korkeakoulut ja ohjelmat tarkastelevat painotettua GPA: ta määritettäessä, täytätkö vähimmäisvaatimukset. Mutta mikä on painotettu GPA? Opi ero painotettujen GPA: iden ja painottamattomien GPA: iden välillä ja varmista sitten laskea painotettu GPA tarkasti .

Toinen hyvä tapa päästä kunniakorkeakouluun on suorittaa syventäviä kursseja lukiossa. (Penn State kunniaopisto, josta puhuimme, on itse asiassa enemmän kiinnostunut lukiokurssisi kuormituksesta kuin GPA: sta ja testipisteistä!) Aloita oppimalla lisää siitä, mitä AP-luokat ja IB-luokat ovat, tutustu sitten tähän oppaaseen sen määrittäminen, mitkä jatkokurssit toimivat sinulle parhaiten .

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.