Mikä on AP Scholar? Edut ja vaatimukset

nainen-690216_640.jpg

Saatat ajatella, että termi 'AP Scholar' viittaa vain kaikkiin, jotka ottavat AP -tentteihin opiskelemisen todella vakavasti. Mutta se on itse asiassa yliopiston hallituksen tarjoama palkinto -ohjelma. Tässä artikkelissa käyn läpi, mikä AP -tutkija on, mitä sinun on saavutettava tullaksesi yhdeksi, mitä se on olla, ja joitakin vinkkejä palkinnon saamiseen, jos olet kiinnostunut siitä.

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP Scholar?

AP Scholar on yleisesti ottaen joku, joka on saanut palkinnon College Boardilta siitä, että hän on menestynyt hyvin useissa AP -kokeissa. Palkintotasoja on useita sen mukaan, kuinka monta tenttiä opiskelija teki erittäin hyvin, sekä niiden keskimääräisen AP -pistemäärän.

Mitä AP -tutkijana oleminen tarkoittaa?

Jos sinulla on AP Scholar -palkinto, voit lisätä sen ansioluetteloihin ja korkeakoulusovelluksiin. Se tulee osoittaa, että olet onnistunut useissa AP -kokeissa. Nimitys näkyy virallisissa AP -tentituloksissa, ja saat todistuksen postitse syyskuussa, joka seuraa nimeämisen vastaanottamista. Valitettavasti et saa rahaa tästä palkinnosta, mutta on hienoa saada tunnustusta kaikesta kovasta työstäsi! Tietenkin, mitä korkeampi nimitys on, sitä vaikuttavampi se on.

star-1139372_640-1.png

keskimääräinen gpa lukiolaisille

Kultainen tähti sinulle!

AP Scholar -palkinnot ja miten ansaitset niitä

Se, millaista palkintoa sinulle tarjotaan, riippuu yleensä kolme kriteeriä:

#1: Kuinka monta AP -tenttiä olet saanut vähintään 3 pistettä.
#2: Keskimääräinen AP -tenttipisteet.
#3: Missä lukiosi sijaitsee.

Voit saada seuraavan 'tason' palkinnon seuraavina vuosina, kun otat lisää AP -kokeita. Tässä taulukossa esittelen kaikki kriteerit eri AP Scholar -palkintotasoille - AP Scholar -vaatimukset, jos haluat.

AP Scholar -vaatimukset

mikä on vaihtoehtoinen koulu
Palkinnon nimitys Koulun sijaintivaatimukset Pisteet/lukuvaatimukset Pakollinen keskimääräinen AP -pisteet kaikista otetuista tukiasemista
AP Scholar (ei mitään) 3 tai parempi 3+ AP -kokeessa (n/a)
AP Scholar kunnialla (ei mitään) 3 tai parempi 4+ AP -kokeessa 3.25
AP -tutkija, jolla on eroa (ei mitään) 3 tai parempi 5+ AP -kokeessa 3.5
Kansallinen AP -tutkija Yhdysvallat 4 tai parempi 8+ AP -kokeessa 4
National AP Scholar (Kanada) Kanada 4 tai parempi 5+ AP -kokeessa 4
National AP Scholar (Bermuda) Bermuda 4 tai parempi 5+ AP -kokeessa 4
Osavaltion apututkija (myönnetty 1 miehelle ja 1 naisopiskelijalle per osavaltio) Jokainen Yhdysvaltain osavaltio Suurin määrä kokeita, joiden pisteet ovat 3 tai enemmän osavaltiossa Korkein keskiarvo niistä, jotka ottivat eniten tenttejä pisteillä 3+
DoDEA AP Scholar (myönnetty 1 mies- ja 1 naisopiskelijalle) DoDEA (Department of Defense Education Activity) koululaiset Eniten kokeita, joiden pisteet ovat vähintään 3 DoDEA -kouluissa Korkein keskiarvo niistä, jotka ottivat eniten tenttejä pisteillä 3+
Kansainvälinen AP -tutkija (myönnetty 1 miehelle ja 1 naisopiskelijalle) Opiskelee Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella sijaitsevassa koulussa, joka ei ole DoDEA -koulu Suurin määrä kokeita, joiden pisteet ovat 3 tai enemmän kansainvälisissä kouluissa Korkein keskiarvo niistä, jotka ottivat eniten tenttejä pisteillä 3+

koulutus-908512_640.jpg

Vaihe yksi päästäksesi AP -tutkijaksi: poimi kirjasi lattialta.

Kuinka tulla AP -tutkijaksi

Jos haluat olla AP -tutkija, sinun on suoritettava AP -kokeet alkeellisimmalla tasolla! Sinun täytyy myös yritä saada vähintään 3 pistettä jokaisesta ottamastasi kokeesta, ei vain vähimmäismäärä Scholar -nimitykselle, jota aiot hakea, koska alemmat pisteet alentavat keskiarvoasi ja rajoittavat kykyäsi täyttää AP -tutkijan pisteet.

Jos haluat täyttää tietyn tason ennen kuin haet yliopistoon, sinun on suoritettava vaaditut AP -kokeet nuoremman vuoden loppuun mennessä, jotta saat palkinnon vanhemman syksyn aikana.

onko uclaan vaikea päästä

Suosittelen kuitenkin, ettei AP: n Scholar -ohjelmaa painoteta liikaa. Ensinnäkin, kun saavutat palkinnon korkeimmat tasot, voitat palkinnon tai et, se on jonkin verran hallinnassasi, koska et voi hallita sitä, kuinka monta AP -tenttiä muut ihmiset suorittavat tai mikä on heidän keskimääräinen pistemääränsä.

Jos saat AP Scholar -palkinnon, hienoa! Mutta oppilaitokset voivat nähdä täydellisen AP -pisteraporttisi molemmin puolin, ja he tietävät, mitkä AP- ja AP -kurssit ovat haastavimpia. On parempi suorittaa tiukka opintojakso ja eivät ole oikeutettuja seuraavalle Scholar-tasolle kuin lataamalla sisältövalo-AP: t etukäteen lataamalla palkinto.

luku-33391_640.png

Tämä outo vauva-mies on itse asiassa kansallinen AP-tutkija.

Avain takeaways

AP Scholar -palkinnot ovat sarjan palkintoja, jotka College Board antaa opiskelijoille, jotka ovat saaneet korkeat pisteet useissa AP -kokeissa. Palkinnolla on erilaisia ​​'tasoja' riippuen siitä, kuinka monta AP -tenttiä opiskelija on saanut korkeat pisteet, heidän keskimääräiset AP -tenttipisteet ja koulun.

Jos haluat olla AP -tutkija, sinun on suoritettava AP -luokat ja varmasti pärjäät hyvin kokeissa! En kuitenkaan suosittele stressaamaan liikaa näistä palkinnoista - aikaasi käytetään paremmin muihin projekteihin, jotka ovat vaikuttavampia korkeakouluille.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset