Mikä on AP Scholar? Edut ja vaatimukset

nainen-690216_640.jpg

Saatat ajatella, että termi 'AP Scholar' viittaa vain kaikkiin, jotka ottavat AP -tentteihin opiskelemisen todella vakavasti. Mutta se on itse asiassa yliopiston hallituksen tarjoama palkinto -ohjelma. Tässä artikkelissa käyn läpi, mikä AP -tutkija on, mitä sinun on saavutettava tullaksesi yhdeksi, mitä se on olla, ja joitakin vinkkejä palkinnon saamiseen, jos olet kiinnostunut siitä.

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP Scholar?

AP Scholar on yleisesti ottaen joku, joka on saanut palkinnon College Boardilta siitä, että hän on menestynyt hyvin useissa AP -kokeissa. Palkintotasoja on useita sen mukaan, kuinka monta tenttiä opiskelija teki erittäin hyvin, sekä niiden keskimääräisen AP -pistemäärän.

Mitä AP -tutkijana oleminen tarkoittaa?

Jos sinulla on AP Scholar -palkinto, voit lisätä sen ansioluetteloihin ja korkeakoulusovelluksiin. Se tulee osoittaa, että olet onnistunut useissa AP -kokeissa. Nimitys näkyy virallisissa AP -tentituloksissa, ja saat todistuksen postitse syyskuussa, joka seuraa nimeämisen vastaanottamista. Valitettavasti et saa rahaa tästä palkinnosta, mutta on hienoa saada tunnustusta kaikesta kovasta työstäsi! Tietenkin, mitä korkeampi nimitys on, sitä vaikuttavampi se on.

star-1139372_640-1.png

keskimääräinen gpa lukiolaisille

Kultainen tähti sinulle!

AP Scholar -palkinnot ja miten ansaitset niitä

Se, millaista palkintoa sinulle tarjotaan, riippuu yleensä kolme kriteeriä:

#1: Kuinka monta AP -tenttiä olet saanut vähintään 3 pistettä.
#2: Keskimääräinen AP -tenttipisteet.
#3: Missä lukiosi sijaitsee.

Voit saada seuraavan 'tason' palkinnon seuraavina vuosina, kun otat lisää AP -kokeita. Tässä taulukossa esittelen kaikki kriteerit eri AP Scholar -palkintotasoille - AP Scholar -vaatimukset, jos haluat.

AP Scholar -vaatimukset

mikä on vaihtoehtoinen koulu
Palkinnon nimitys Koulun sijaintivaatimukset Pisteet/lukuvaatimukset Pakollinen keskimääräinen AP -pisteet kaikista otetuista tukiasemista
AP Scholar (ei mitään) 3 tai parempi 3+ AP -kokeessa (n/a)
AP Scholar kunnialla (ei mitään) 3 tai parempi 4+ AP -kokeessa 3.25
AP -tutkija, jolla on eroa (ei mitään) 3 tai parempi 5+ AP -kokeessa 3.5
Kansallinen AP -tutkija Yhdysvallat 4 tai parempi 8+ AP -kokeessa 4
National AP Scholar (Kanada) Kanada 4 tai parempi 5+ AP -kokeessa 4
National AP Scholar (Bermuda) Bermuda 4 tai parempi 5+ AP -kokeessa 4
Osavaltion apututkija (myönnetty 1 miehelle ja 1 naisopiskelijalle per osavaltio) Jokainen Yhdysvaltain osavaltio Suurin määrä kokeita, joiden pisteet ovat 3 tai enemmän osavaltiossa Korkein keskiarvo niistä, jotka ottivat eniten tenttejä pisteillä 3+
DoDEA AP Scholar (myönnetty 1 mies- ja 1 naisopiskelijalle) DoDEA (Department of Defense Education Activity) koululaiset Eniten kokeita, joiden pisteet ovat vähintään 3 DoDEA -kouluissa Korkein keskiarvo niistä, jotka ottivat eniten tenttejä pisteillä 3+
Kansainvälinen AP -tutkija (myönnetty 1 miehelle ja 1 naisopiskelijalle) Opiskelee Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella sijaitsevassa koulussa, joka ei ole DoDEA -koulu Suurin määrä kokeita, joiden pisteet ovat 3 tai enemmän kansainvälisissä kouluissa Korkein keskiarvo niistä, jotka ottivat eniten tenttejä pisteillä 3+

koulutus-908512_640.jpg

Vaihe yksi päästäksesi AP -tutkijaksi: poimi kirjasi lattialta.

Kuinka tulla AP -tutkijaksi

Jos haluat olla AP -tutkija, sinun on suoritettava AP -kokeet alkeellisimmalla tasolla! Sinun täytyy myös yritä saada vähintään 3 pistettä jokaisesta ottamastasi kokeesta, ei vain vähimmäismäärä Scholar -nimitykselle, jota aiot hakea, koska alemmat pisteet alentavat keskiarvoasi ja rajoittavat kykyäsi täyttää AP -tutkijan pisteet.

Jos haluat täyttää tietyn tason ennen kuin haet yliopistoon, sinun on suoritettava vaaditut AP -kokeet nuoremman vuoden loppuun mennessä, jotta saat palkinnon vanhemman syksyn aikana.

onko uclaan vaikea päästä

Suosittelen kuitenkin, ettei AP: n Scholar -ohjelmaa painoteta liikaa. Ensinnäkin, kun saavutat palkinnon korkeimmat tasot, voitat palkinnon tai et, se on jonkin verran hallinnassasi, koska et voi hallita sitä, kuinka monta AP -tenttiä muut ihmiset suorittavat tai mikä on heidän keskimääräinen pistemääränsä.

Jos saat AP Scholar -palkinnon, hienoa! Mutta oppilaitokset voivat nähdä täydellisen AP -pisteraporttisi molemmin puolin, ja he tietävät, mitkä AP- ja AP -kurssit ovat haastavimpia. On parempi suorittaa tiukka opintojakso ja eivät ole oikeutettuja seuraavalle Scholar-tasolle kuin lataamalla sisältövalo-AP: t etukäteen lataamalla palkinto.

luku-33391_640.png

Tämä outo vauva-mies on itse asiassa kansallinen AP-tutkija.

Avain takeaways

AP Scholar -palkinnot ovat sarjan palkintoja, jotka College Board antaa opiskelijoille, jotka ovat saaneet korkeat pisteet useissa AP -kokeissa. Palkinnolla on erilaisia ​​'tasoja' riippuen siitä, kuinka monta AP -tenttiä opiskelija on saanut korkeat pisteet, heidän keskimääräiset AP -tenttipisteet ja koulun.

Jos haluat olla AP -tutkija, sinun on suoritettava AP -luokat ja varmasti pärjäät hyvin kokeissa! En kuitenkaan suosittele stressaamaan liikaa näistä palkinnoista - aikaasi käytetään paremmin muihin projekteihin, jotka ovat vaikuttavampia korkeakouluille.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA