Mikä on Advanced International Certificate of Education (AICE)?

Opiskelijoille, jotka etsivät haastavampaa lukion kokemusta tai mahdollisuuden ansaita korkeakouluopintoja, monet lukiot tarjoavat edistyneitä korkeakoulutason ohjelmia. Uusin näistä on Cambridge AICE, kansainvälinen tutkinto -ohjelma, joka on luotu Cambridgen yliopiston kautta Englannissa.

Haluatko tietää, sopiiko tämä ohjelma sinulle? Tässä artikkelissa selitän AICE -lähestymistavan, tutkintotodistuksen saamiseksi tarvittavat kurssit ja sen vertailun AP- ja IB -luokkiin.Mikä on Cambridgen AICE?

AICE, joka tarkoittaa Kehittynyt kansainvälinen todistus koulutuksesta ja lausutaan kuten sana 'ässä', on joukko haastavia korkeakoulutason luokkia lukiolaisille. Sen on kehittänyt Cambridge Assessment, voittoa tavoittelematon, ei-opetuslaitos Cambridgen yliopistossa Englannissa.

Kuten AP- ja IB -ohjelmat, AICE on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus jatkaa tiukempaa ja kunnianhimoisempaa opetussuunnitelmaa opettamalla sinulle avaintaitoja menestyäksesi korkeakoulutason työssä. Samaan aikaan AICE -luokat ja tutkintotodistusrakenne ovat riittävän joustavia, jotta opiskelijat voivat räätälöidä kurssityöt omien etujensa ja vahvuuksiensa mukaan.

Syvemmän oppimisen akateemisen ja henkisen vetovoiman lisäksi AICE antaa sinulle mahdollisuuden ansaita edistynyt tutkintotodistus korkeakoulusovelluksen tehostamiseksi. Siinä on myös potentiaalia saat korkeakouluopintosi tai voit jättää intro -kurssit pois, kun olet fuksi.

Koska se on kuitenkin uudempi ohjelma, kaikki oppilaitokset eivät näe AICE -luokkia samalla tavalla kuin AP -luokkia. Voit käyttää Cambridgen arviointien hakutyökalua Tarkista, hyväksyykö kohdeopistosi AICE: n .

Missä AICE tarjotaan?

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa AICE tarjotaan ensisijaisesti Floridan lukioissa, vaikka on olemassa useita muita kouluja, jotka tarjoavat tutkintotodistuksen hajallaan ympäri maata.

Kanadassa AICE on saatavilla vain Torontossa, mutta AICE: hen liittyviä kouluja on kaikkialla maailmassa, pääasiassa Isossa -Britanniassa.

Jos etsit koulua, joka tarjoaa AICE -tutkintotodistuksen, voit käyttää Cambridge Assessmentin hakutyökalu löytääksesi lukioita ympäriltäsi .

AICE: n taloudelliset edut

Sen lisäksi, että AICE korostaa joustavaa luokkatarjontaa ja sen mahdollisuuksia vahvistaa korkeakoulusovellustasi, sillä on myös useita taloudellisia etuja.

Yhdelle, AICE -tunnit ja tentit ovat opiskelijoille ilmaisia - koulusi maksaa kaikki maksut tästä ohjelmasta!

Floridan opiskelijoille AICE -tutkintotodistus on loistava tapa hankkia rahaa yliopistolle. Jos olet ansainnut tutkintotodistuksen ja suorittanut 100 tuntia yhdyskuntapalvelua, olet automaattisesti oikeutettu Florida Academic Scholars Award -palkintoon Florida Bright Futures -apurahaohjelman kautta.

Mutta sinun ei tarvitse ansaita AICE -tutkintotodistusta saadaksesi tämän apurahan. Jotkut AICE -kurssityöt, yhdyskuntapalvelutunnit ja SAT/ACT -minimipisteet ovat myös tapoja voittaa Florida Bright Futures -palkintoja.

Kuinka rekisteröidyt AICE -ohjelmaan?

Et voi rekisteröityä AICE -palveluun yksin, vaan sen sijaan sinun on luotettava kouluusi sen tarjoamisessa - samalla tavalla kuin koulusi joko tarjoaa tai ei tarjoa kunnianosoituksia ja AP -luokkia. Jos koulusi haluaa rekisteröityä tarjoamaan AICE -luokkia opiskelijoille, rehtorisi tai koulun päällikkö voi mennä sinne verkkosivusto, jossa kerrotaan, miten koulusi saa liittyä .

AICE ei taatusti opeta sinua levitoimaan kirjoja, mutta mikään ei estä sinua käyttämästä tätä argumenttia vakuuttaaksesi päämiehesi rekisteröitymään.

Miten AICE on rakennettu?

AICE -ohjelma koostuu yksivuotiset luokat AS Levels ja kaksivuotiset A Levels. AICE-luokat voidaan ottaa yksilöllisesti tai voit ottaa kaksivuotisen ohjelman ja saada AICE-tutkintotodistuksen. Joitakin luokkia voidaan aloittaa AS -tasolla ja jatkaa myöhemmin A -tasolle.

Millaisia ​​luokat ovat?

AICE -luokat painottavat paljon kirjoittamista, kriittistä ajattelua ja syventymistä aiheisiinsa. AICE -luokat eivät ole kovin jäykkiä, ja AICE -kokeet ovat hieman modulaarisia. Tämä joustavuus antaa opettajille paljon enemmän tilaa käyttää ylimääräistä aikaa tutkiakseen, mikä näyttää kiinnostavalta opiskelijoille, ja jättää tai lyhentää muita kurssiosia.

Yksittäiset luokat vs. täydellinen tutkintotodistus

AICE: n avulla voit valita joko osallistumalla yksittäisiin luokkiin kurssivalikosta, tai suorittaa kaikki tutkinnon suorittamiseen tarvittavat opintojaksot.

Jos päätät ottaa vain yksittäisiä AICE -luokkia, oppilaitokset kohtelevat niitä aivan kuten yksittäisiä AP -luokkia. Nämä kurssit lisäävät kurinalaisuutta transkriptiisi, laskevat enemmän painotettuun GPA -määrään ja osoittavat oppilaitoksille, että olet valmis haastamaan itsesi ja olet motivoitunut opiskelija.

AICE -tutkintotodistuksen saaminen vaatii paljon enemmän aikaa ja vaivaa. Mutta koska jokainen luokka on suunniteltu osaksi ohjelmaa, yhdestä luokasta opitut taidot ja tiedot hyödyttävät sinua muissa. Lisäksi luokat on rakennettu sopimaan yhteen antamaan sinulle pyöristetyn näkökulman globaaleihin kysymyksiin.

miten päästä nyuun

Jotta voit saada AICE -tutkintotodistuksen, sinun on ansaitse seitsemän kurssipistettä 25 kuukauden aikana (aiemmin koko tutkintotodistus vaati vain kuutta opintopistettä). Yksi näistä seitsemästä opintopisteestä on pakollinen ydinluokka Global Perspectives and Research.

Työskentely ytimessä oli pakollista, mutta Joe ei voinut olla tuntematta hiukan typerää kaivaa ympärilleen jättiläisen omenan sisällä.

Mitä luokkia voit ottaa?

Jos olet hakemassa koko AICE -tutkintotodistuksen, yksi luokka, jonka sinun on suoritettava, on Cambridge International AS ja A Level Global Perspectives and Research. Tämä luokka on ohjelman ydin. Mutta ei hätää-se on vähemmän sisällöllistä luokkaa ja enemmän taitoja rakentavaa työpajaa.

Global Perspectives and Research -sivustolla sinä ensin valitse kolme maailmanlaajuista aihetta 30 vaihtoehdosta , kuten tekoäly, kansainvälinen urheilu, matkailu ja monet muut. Sitten teet tutkimusta tutkiaksesi näitä aiheita eri näkökulmista, kuten taloudellisia vaikutuksia, eettisiä ongelmia, ympäristöennusteita ja niin edelleen. Lopuksi kirjoitat paperin, suoritat kokeen ja teet ryhmäprojektin tutkimuksestasi.

Kaikki muut luokat ovat sinun valintasi. Nämä jaetaan neljään ryhmään:

 • Ryhmä 1: Matematiikka ja tieteet
 • Ryhmä 2: Kieli (kielet
 • Ryhmä 3: Taiteet ja humanistiset tieteet
 • Ryhmä 4: Tieteidenvälinen

Tutkintotodistuksen saamiseksi tarvitset vähintään yhden opintopisteen ryhmiltä 1, 2 ja 3. Ryhmässä 4 voi olla korkeintaan kaksi opintopistettä.

Jos olet esimerkiksi matematiikan harrastaja, voit ladata matematiikan ja luonnontieteiden luokat ja ottaa vain yhden luokan kieliryhmästä ja yhden taide- ja humanististen tieteiden ryhmästä.

Mitä tarkoitat, onko kyse matematiikan ylikuormituksesta? Ei ole olemassa matematiikan ylikuormitusta!

Tässä ovat kaikki saatavilla olevat luokat AICE Diploma -ohjelmassa :

Ryhmä 1: Matematiikka ja tieteet Ryhmä 2: Kielet Ryhmä 3: Taiteet ja humanistiset tieteet Ryhmä 4: Tieteidenväliset ja taitopohjaiset aiheet
Biologia afrikaans Kirjanpito Englantilainen yleinen paperi
Kemia arabialainen Taide ja suunnittelu Globaalit näkymät ja tutkimus
Tietokone Tiede Kiinalainen Liiketoiminta Ajattelutaidot
Suunnittelu ja teknologia Englannin kieli Klassiset opinnot
Ympäristöjohtaminen Ranskan kieli Muotoilu ja tekstiilit
Lisää matematiikkaa Saksan kieli Digitaalinen media ja muotoilu
Tietotekniikka Ei. Jumaluus
Meritiede Japanin kieli Taloustiede
Matematiikka Kieli ja kirjallisuus englanniksi Ympäristöjohtaminen
Liikunta Marathi Ruokatutkimukset
Fysiikka Portugalin kieli Ranskan kirjallisuus
Fysiikka Espanja Maantiede
Psykologia Tamili Hindinkirjallisuus
Urdu hindulaisuus
Historia
Islamilaiset opinnot
Kieli ja kirjallisuus englanniksi
Laki
Kirjallisuus englanniksi
Media-opinnot
Musiikki
Nepalin opinnot
Portugalin kirjallisuus
Liikunta
Psykologia
Sosiologia
Espanjan kirjallisuus
Matkustus ja turismi

Miten luokittelu toimii?

Jokaisella luokalla teet erilaisia ​​arvioituja töitä. Lopputestien lisäksi opiskelijat kirjoittavat esseitä, luovat esityksiä ja tekevät ryhmäprojekteja. Suurimman osan tästä työstä arvioi opettajasi, mutta osa esseistä, esityksistä ja kaikista kokeista lähetetään Cambridge Assessmentin arvioitavaksi.

Jokaisessa luokassa hyväksyttyjen arvosanojen vaihteluväli on A* - E. A* on AICE -versio A+: sta. E: n saaminen on pohjimmiltaan kuin C: n saaminen normaalissa Yhdysvaltain luokituksessa tai kuin 3 AP: n tentissä.

Täydellinen tutkintotodistuksesi myönnetään AICE -luokan yksilöllisistä arvosanoista riippuen erotuksella, ansioilla tai passilla.

Mitä koristeellisempi todistus, sitä suurempia tutkintotodistuksia. Erinomaiset tutkintotodistukset ovat täynnä smaragdeja, ja niissä on kullattu tausta koko tekstistä Hamlet.

Pitäisikö sinun ottaa AICE?

Jos koulusi ainoa edistyksellinen opetussuunnitelma on AICE -ohjelma, sinun tulee ehdottomasti ilmoittautua niin monelle kurssille kuin pystyt kohtuullisesti käsittelemään ja pärjäämään hyvin. Luokat ovat samanlaisia ​​kuin AP- ja IB -luokat vaikeustasolla, ja oppilaitokset rakastavat nähdä transkriptioita, jotka osoittavat halukkuutesi selviytyä vaikeista luokista ja hallita raskaampaa työtaakkaa.

Mutta entä jos sinun on valittava AICE, AP tai IB? Esitän kunkin edut ja haitat auttamaan sinua päättämään.

Pitäisikö ottaa AICE tai AP?

Puhutaan ensin AICE- ja AP -ohjelmien välisistä eroista.

AICE on suunniteltu lähes vastakohtana AP -luokkien rakenteelle. AICE -tutkintotodistus on pikemminkin ohjelma kuin satunnainen luokkien valinta. Tämä tarkoittaa, että se voi tarjota kursseja kapeista aiheista, kuten matkailusta ja meritieteestä, ja sitten sovittaa nämä luokat maailmanlaajuiseen kokonaisvaltaiseen kehykseen.

Lisäksi toisin kuin AP -luokat, joilla on taipumus mennä laajasti aihealueillaan, AICE -luokat ovat kapeampia ja keskittyneempiä.

AICE-luokat painottavat esseiden kirjoittamista ja projektipohjaista oppimista muistin muistamisen ja monivalintakokeiden kautta. Tämän vuoksi opettajat voivat sukeltaa syvälle yksityiskohtiin ja vähätellä muita oppilaan kiinnostuksesta riippuen. Joidenkin opiskelijoiden mukaan tämä tarkoittaa myös sitä, että AICE-kokeet näyttävät helpommilta-niin kauan kuin sinulla on hyvin perusteltu, tuettu argumentti ja osaat kirjoittaa hyvin, vastauksistasi pitäisi saada hyvät pisteet.

Lopuksi, kun otetaan huomioon, että AP -luokkien korkeakouluopinnot perustuvat AP -kokeen tuloksiin, AICE -luokkien korkeakouluopinnot perustuvat kokeen läpäisemiseen, eivät saamiisi pisteisiin. Toisin sanoen AP -kokeen kolminkertainen luultavasti ei anna sinulle opintopistettä valikoivammissa oppilaitoksissa, mutta E AICE -luokassa saattaa.

Jos sinulla on vaihtoehto AP: n ja AICE: n välillä, valitse AP, jos:

 • Olet erittäin hyvä testaaja, joka pärjää parhaiten tosiasioihin perustuvassa oppimisessa
 • Olet kiinnostunut aiheesta AP tarjoukset ja AICE ei tarjoa
 • Erinomainen opettaja opettaa AP -tasoa
 • Olet jo saavuttanut tietyn luokan AICE -tason, mutta olet nyt kiinnostunut saamaan laajemman yleiskuvan samasta aiheesta
 • Kohdeoppilaitoksesi eivät tunnista AICE: tä

Valitse AICE, jos:

 • Olet kiinnostunut saamaan koko tutkintotodistuksen
 • Haluat oppia aiheesta globaalista näkökulmasta
 • Haluat parantaa kirjoittamista ja julkista puhumista
 • Et ole varma, voitko saada 5 AP -tentissä, mutta haluat kokeilla opintolainaa tai edistynyttä sijoittelua
 • Asut Floridassa ja voit hyötyä taloudellisesti Bright Futures -apurahasta

Florida: Disneyn maa, merilehmät ja ilmaista korkeakoulurahaa hyville opiskelijoille.

Pitäisikö sinun ottaa AICE tai IB?

IB- ja AICE -ohjelmat ovat paljon enemmän samanlaisia ​​kuin ne ovat erilaisia tavalla, jolla he molemmat lähestyvät opetusta ja luokkiensa opetussuunnitelmia.

AICE: n tärkein tunnusmerkki on se Cambridge Assessments on erityisen äänekäs huolessaan kotitehtävien kuormituksesta, jota IB ei käsittele. AICE -kotitehtävät on suunniteltu maksimoimaan oppimisesi ilman tarpeetonta toistoa tai kiireistä työtä. AICEn suunnittelijat puhuvat paljon opiskelijoiden tarpeesta varata aikaa koulun ulkopuoliseen toimintaan sekä perhe- ja sosiaaliseen elämään.

AICE on myös joustavampi opiskelijoille, joilla on vahvuuksia tietyillä aihealueilla. Toisin kuin IB -ohjelmassa, AICE: n avulla voit saada AICE -tutkintotodistuksen ottamalla lähinnä kursseja aiheryhmässä, jossa vahvuutesi tai kiinnostuksesi ovat.

Jos voit valita IB: n tai AICE: n, valitse IB, jos:

 • Olet kiinnostunut rakenteellisemmasta ohjelmasta, jossa sinun ei tarvitse suunnitella omaa opintojaksoa
 • Hämmästyttävä opettaja opettaa koulusi IB -ohjelmaa
 • Kohdeoppilaitoksesi eivät tunnista AICE: tä

Valitse AICE, jos:

 • Haluaisit enemmän joustavuutta oman opintojaksosi suunnittelussa
 • Et ole varma, haluatko suorittaa koko tutkintotodistuksen ja haluat mahdollisuuden osallistua yksittäisiin luokkiin
 • Olet kiinnostunut aloittamaan joitakin luokkia yhden vuoden AS-tasolla ennen sitoutumista kahden vuoden A-tasolle
 • Asut Floridassa ja voit hyötyä taloudellisesti Bright Futures -apurahasta

Miksi ostaa A-tason lehmä, kun saat AS-tason maidon ilmaiseksi?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.