Mikä on ACT WorkKeys -testi? Kuinka se voi auttaa sinua?

body_hand_laptop_keyboard

Luuletko, että olet suorittanut ACT: n, kun olet päässyt yliopistoon? Mieti uudelleen! ACT Inc. on itse asiassa ammattilaisille suunniteltu tentti, nimeltään ACT WorkKeys. Mikä tämä testi on? Kenen pitäisi ottaa se? Kuinka siitä voi olla hyötyä sinulle? Tässä oppaassa vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ACT WorkKeysista ja kansallisesta uravalmiustodistuksesta, jotta voit tehdä parhaat päätökset itsellesi ja urallesi.

Mikä on WorkKeys-testi? Kenen pitäisi ottaa se?

Mikä on ACT WorkKeys? ACT WorkKeys -testien tarkoituksena on mittaa kykyjäsi erilaisilla työpaikan taidoilla jotta sinä (ja mahdollisesti opettajasi / pomo) näet, missä vahvuutesi ja heikkoutesi ovat ammatillisilla alueilla.

on 2,0 gpa hyvä

ACT WorkKeys on suunniteltu käytettäväksi monilla urakentillä, joten ei ole tietyntyyppistä ammattilaista, jonka pitäisi suorittaa nämä testit. Ne ottavat useimmiten neljä ihmisryhmää:

 • Ne, jotka haluavat todistaa taitonsa tietyillä aloilla joko saadakseen uuden työpaikan tai siirtyäkseen nykyiseen ammattiinsa.

 • Ne, jotka haluavat oppia lisää siitä, mihin uraan he sopivat parhaiten.

 • Työntekijät, joiden esimiehet tilasivat kokeet sovittamaan työntekijöiden taidot käytettävissä oleviin työpaikkoihin ja määrittämään, mitä lisäkoulutusta / palkkausta tarvitaan.

 • Opiskelijat, joiden opettajilla on heitä, käyttävät WorkKeys-valintaa valmistaakseen heidät paremmin työvoimaan ja valitsemaan uran.

Kuka tahansa voi kuitenkin suorittaa ACT WorkKeys -testit. Voit suorittaa ACT WorkKeys -opetuksen koulussa tai toimistossa, jos he tilasivat testin. Jos kuitenkin päätät suorittaa testin yksin, Yhdysvalloissa on satoja testikeskuksia, joissa voit testata ympäri vuoden. Hinta vaihtelee sen mukaan, tilaaako henkilö vai yritys testin, ja kuinka monta testiä tilataan. Tyypillisesti se maksaa kuitenkin välillä 20–40 dollaria testiä kohti.

Voit suorittaa niin monta ACT WorkKey -tenttiä kuin haluat, niin monta kertaa kuin haluat, ja voit valita, mitkä tulokset lähetät työnantajille tai kouluille.

näppäimistö-824317_640

Mitkä ovat ACT WorkKeys -testien tyypit?

ACT WorkKey -testejä on kahdeksan erillistä, ja annamme lyhyen katsauksen alla olevista, selittäen, mitä testi ylittää, kuinka moniin kysymyksiin vastaat, kuinka kauan testi kestää ja voidaanko se suorittaa tietokoneella tai lyijykynällä ja paperilla. Ensimmäiset kuusi WorkKeys-näppäintä ovat samanlaisia ​​kuin vakiotestit, joissa saat pistemäärän välillä 0–7.

Viimeisillä kahdella, Fit ja Talent, ei ole oikeita vastauksia, kuten säännölliset testit, vaan niiden on tarkoitus auttaa testaajia (ja mahdollisesti heidän opettajiaan / pomojaan) määrittämään vahvuutensa ja heikkoutensa ja näkemään esimerkkejä mahdollisista urista. sopii parhaiten heille.

Sovellettu matematiikka

Mittaa kriittistä ajattelua, matemaattista päättelyä ja ongelmanratkaisutekniikoita. Joitakin testattuja aiheita ovat yhtälöiden ratkaiseminen, kaavioiden ja taulukoiden analysointi sekä nopeuksien tai suhteiden käsitteleminen. Laskin on sallittu, ja opiskelijoille annetaan a kaavasivu .

 • Kysymysten lukumäärä: 34
 • Pituus: 55 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: molemmat

Graafinen lukutaito

Mittaa taitoja, joita tarvitaan graafisten materiaalien, kuten kaavioiden, kaavioiden, pohjapiirrosten, vuokaavioiden ja karttojen, lukemiseen ja ymmärtämiseen.

 • Kysymysten lukumäärä: 38
 • Pituus: 55 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: molemmat

Työpaikan asiakirjat

Mittaa kykyä lukea työpaikan asiakirjoja, kuten sähköposteja, ohjeita, tiedotteita, sopimuksia ja verkkosivustoja, ja käyttää näitä tietoja tekemään työhön liittyviä päätöksiä ja ratkaisemaan ongelmia.

 • Kysymysten lukumäärä: 35
 • Pituus: 55 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: molemmat

Sovellettu tekniikka

Mittaa taitoja neljällä tekniikan alueella: sähkö, mekaniikka, nestedynamiikka ja termodynamiikka. Painopiste on päättelyssä, ei matematiikassa, joten t tässä ei ole laskelmia tai kaavoja ratkaistavaksi tässä testissä.

 • Kysymysten lukumäärä: 34
 • Pituus: 55 minuuttia (tietokoneversio), 45 minuuttia (lyijykynä- ja paperiversio)
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: molemmat

Yritysten kirjoittaminen

Mittaa kykyä kirjoittaa vastaus työhön liittyvään tilanteeseen. Opiskelija luokitellaan tekijöihin, kuten lauseen rakenne, mekaniikka, kielioppi, organisaatio, keskittyminen ja ideoiden kehittäminen.

kauppakorkeakoulut San Antoniossa
 • Kysymysten määrä: 1 kehote
 • Pituus: 30 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: vain tietokone

Työpaikan tarkkailu

Mittaa taitoja seurata, seurata, ymmärtää ja arvioida prosesseja, esittelyjä ja muita työpaikan menettelyjä. Se vaatii testin suorittanutta noudattamaan ohjeita, noudattamaan menettelyjä, tekemään päätelmiä ja arvioimaan tuomioita, joskus suodattamalla häiriötekijöitä.

 • Kysymysten lukumäärä: 35
 • Pituus: 55 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: vain tietokone

Sovita

Mittaa testaajan kiinnostuksen kohteet ja arvot ja sovittaa ne eri ammateihin.

 • Kysymysten lukumäärä: 102
 • Pituus: 15-20 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: vain tietokone

Lahjakkuus

Mittaa työhön liittyviä asenteita ja käyttäytymistä auttaakseen työnantajia määrittämään, kuinka parhaiten kehittää nykyisiä työntekijöitä ja minkä tyyppiset uudet työntekijät sopisivat parhaiten. Mittaa tekijöitä, kuten sosiaalisuutta, kurinalaisuutta ja luovuutta.

 • Kysymysten lukumäärä: 165
 • Pituus: 30-35 minuuttia
 • Tietokone tai lyijykynä ja paperi: vain tietokone

body_awardribbon

Mikä on kansallinen uravalmiustodistus?

Jos haluat viedä WorkKeys-arvioinnit yhden askeleen pidemmälle, saat kansallisen uravalmiustodistuksen (NCRC). NCRC on valtakirja, joka voi osoittaa työnantajille, että sinulla on työssä tarvittavat taidot menestymiseen. Kuten WorkKeys-testit itse, NCRC ei ole tarkoitettu tietylle urakentälle, ja se on suunniteltu sovellettavaksi kaikille työntekijöille.

NCRC: n ansaitsemiseksi sinun on suoritettava kolme WorkKeys-arviointia: soveltava matematiikka, työpaikkadokumentit ja graafinen lukutaito (jokainen näistä testeistä on saatavana myös espanjaksi). NCRC-sertifikaatilla on neljä tasoa: pronssi, hopea, kulta ja platina. Tässä on kullekin vaatimukset:

 • Pronssi: Pisteet 3 tai enemmän jokaisessa kolmessa kokeessa
 • Hopea: Pisteet 4 tai enemmän jokaisessa kolmessa kokeessa
 • Kulta: Pisteet 5 tai enemmän jokaisessa kolmessa kokeessa
 • Platina: Pisteet 6 tai enemmän jokaisessa kolmessa kokeessa

Noin 19% kokeen saaneista, jotka saavat NCRC-todistuksen, saavat kulta- tai platinatason, mikä merkitsee heidät päteviksi yli 93 prosentille työpaikoista WorkKeys Job Pro -tietokanta .

Tutkimus ACT, Inc. (WorkKeys-arviointien luojat) on osoittanut, että NCRC: n saaminen voi auttaa sinua saamaan työpaikan nopeammin osoittamalla työnantajille, että heillä on tarvitsemansa taidot. Toisessa tutkimuksessa , he havaitsivat myös, että NCRC voi auttaa sinua saamaan korkeamman palkan kuin sinulla ei ole sertifikaattia.

Ollakseni rehellinen, NCRC: n saaminen ei avaa automaattisesti kaikkia ovia, vaikka saisit huipputason sertifikaatin, mutta jos yrität todistaa, että sinulla on tiettyjä taitoja, se on melko helppo ja hyväksytty tapa osoittaa kykyjäsi mikä voi auttaa sinua saamaan työpaikan tai korotuksen nopeammin.

mikä on intro -kappale

Voit suorittaa kaikki kolme tenttiä samana päivänä tai levittää ne niin kauas toisistaan ​​kuin haluat. Jos olet oikeutettu NCRC: hen, saat sertifikaatin sekä tiedot, jotka voit sisällyttää ansioluetteloon tai työhakemukseen, jotta kirjautumistietosi voidaan vahvistaa.

Vinkkejä ACT WorkKeys -testin suorittamiseen

Oletko päättänyt suorittaa ACT WorkKeys -testin? Tässä on kaksi vinkkiä noudatettavaksi varmistaaksesi, että saat kaiken irti kokemuksesta.

# 1: Tiedä mihin tähtäät

Ihmiset suorittavat ACT WorkKeys -arvioinnit monista eri syistä, ja on tärkeää, että tiedät omasi ennen kuin aloitat. Tavoitatko NCRC-tunnistetta? Onko toivottavaa saavuttaa tietty pisteet? Yritätkö saada paremman käsityksen siitä, mitkä työpaikat sopivat sinulle parhaiten? Kuinka aiot hyödyntää tuloksia urallasi?

Vaikka olisitkin suorittamassa ACT WorkKeys -testiä, koska työsi tai koulu vaatii sitä, varmista, että tiedät myös, mitä he haluavat tentistä, olipa kyseessä tietty pisteet vai onko sinulla selkeämpi käsitys haluamastasi urapolusta . Kun tiedät nämä tiedot, voit olla tarkoituksellisempi testin valmistelussa ja pisteet ovat merkityksellisempiä koska tiedät, osoittavatko he, missä olet tai et.

# 2: Ota harjoitustestit

Act Inc. tarjoaa ilmainen harjoitustesti NCRC: lle vaadittaville kolmelle kokeelle: soveltava matematiikka, graafinen lukutaito ja työpaikkadokumentit. Suosittelemme, että suoritat käytännön testit kaikista suorittamistasi ACT WorkKeys -arvioinneista, koska ne ovat hieno tapa saada parempi käsitys siitä, mihin sinut testataan ja minkä tyyppisiä kysymyksiä näet.

Riippumatta siitä, mitä ACT WorkKeys -testejä olet tekemässä, tutustu virallinen nettisivu lisätietoja siitä, mitä kukin tentti testaa, miten ne pisteytetään ja mitä erilaiset pisteet tarkoittavat.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.